2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Banyo havlusuna gerek oluyor mu? Bir de pike ne için cnm?

Canim bence eksik yok gibi arkadasim bana liste yapmisti senin yazdiklarinla ayni hemen hemen gayet güzel hazirlamissin bence

Kızlar sarı tülbent örtmeyi düşünen var mi bebeğin yüzüne örterlermiş ya sarılık için ama geçen şunu okudum sarı eğer örtülerse bebeğin sarı olduğu anlaşılmazmis ayy kafam karisti

Kızlar tarak gerekli. Belki saçlı doğmayacaklar ama saçları az da olsa taramak gerekiyormuş konak oluşumunu engellemek için

Eltimin kızının saçlarını hiç taramadık biz daha, 40 i çıkana kadar hergün yikiyoz biz bebeği, çocuk 9 aylik daha hic konak olmadı başında tertemiz

kızlar mrb iyi tatillerrr hepinize. 10 gündür sanırım bişeye alerjım var ve bilmiyorum neye karsı doktora gittim alerjı testı de yapılmıyo rapor verdı 5 gün işe gitmicem dinlen dedi inş. gecer.dilerim herkes iyidir sağlıklı mutlu huzurluu günler

Evet ben de aynı şekilde okudum, yapmayı düşünmüyorum. Çocuk sarılık olacaksa olur zaten, sarı örtünce mi önleyecek

O bana sacma geliyor canım sarılığa iyi gelen tek sey anne sütü sarı tulbentle olacak is degil

Benim hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetleride dahil

stokke yerine jesinlikle oburunu tavsiye ederim canim.stokkeyi iade et derim

Geçmiş olsun canım her gün yedigin seyleri gozden geçirip tek tek yememeyi denesen bulabilir misin ki alerji yapanı?

Canim eksik yok gibi geldi bana. Hadi bakalim minik kuşu beklemesi kaldı artık

annemle annanem bana o sarı örtüden örtmüş canım sarılık olmuşum geç anlamışlar örtüyle düzelir sanmışlar en sonunda dr. bi götürmüşler sadece topuğumda kırmızılık kalmış dr çok kızmış çocuğu öldürecek misiniz örtüyle olucak iş mi diye ben de aynısını düşünüyorum zaten sarıyı da çok sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…