- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.001
Banyo havlusuna gerek oluyor mu? Bir de pike ne için cnm?Kızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı
Canım ben toktoruma sordum dogumdan önce sancınmı sıklaşması için duş alıyormuşun kurulamak için şart hastanedeki çarşaftada yatmak istemediğim için biraz şık dursun diye aldım yanıma tercih meselesiBanyo havlusuna gerek oluyor mu? Bir de pike ne için cnm?
Kızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı
Bayanlar burda bir arkadasimiz pijama almisti 3 lu ve ikili takim seklindr mavi fotografta paylasmisti goren bilen varsa sitenin adini ogrenebilirmuyum ??yardmci olanlara simdiden tskler
Kızlar tarak gerekli. Belki saçlı doğmayacaklar ama saçları az da olsa taramak gerekiyormuş konak oluşumunu engellemek için
Ay tatlım teşekür ederiz ilkten tecrübe var ama genede fikir almak istedimCanim bence eksik yok gibi arkadasim bana liste yapmisti senin yazdiklarinla ayni hemen hemen gayet güzel hazirlamissin bence
Bende senin gibiyim son 1aydır 1kilo aldım .ama toplamda 8 kilo aldım .Kızlar son haftalarda benim gibi kg almayan varmı .30 haftalık olduk .46 kg ile başladık şuan 57.5kg yum son 1 aydır kg almadım.
Sen de kullan canım kan dolaşımını hızlandırdığı icin saç daha sağlıklı oluyormus bi de bebislerde konak oluyor ya ona iyi geliyormus taramak sac olmasa da taranması lazımmış yaniAyy ben hiç sevmem yaaa tarakkendim de kullanmak bu seti bizde alalım bakalım
Kızlar sarı tülbent örtmeyi düşünen var mi bebeğin yüzüne örterlermiş ya sarılık için ama geçen şunu okudum sarı eğer örtülerse bebeğin sarı olduğu anlaşılmazmis ayy kafam karisti
O bana sacma geliyor canım sarılığa iyi gelen tek sey anne sütü sarı tulbentle olacak is degilKızlar sarı tülbent örtmeyi düşünen var mi bebeğin yüzüne örterlermiş ya sarılık için ama geçen şunu okudum sarı eğer örtülerse bebeğin sarı olduğu anlaşılmazmis ayy kafam karisti
Benim hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetleride dahilKızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı
Yazima devam ediyorum kizlar.. Durum boyle olunca benim moralim iyice bozuldu tabiesim bi gece burda kalalim yarin iade edelim dedi. Onlar yuzunden bir gece burda kalmak zorunda kaldik bide magazada da iki secenek arasinda kalmistik. Mima xari ve stokke xplory. hopi kampanyasi yarin sonmus o yuzden bugun karar vermek zorundayim simdi size sorum su sizce dun aldigim urunu tamamen iade alip baska yerlere mi bakmaliyim yoksa yine iade edip yerine mima xari mi almaliyim? fotograflarini da atiyorum kizlar nolur yardim edin
stokke yerine jesinlikle oburunu tavsiye ederim canim.stokkeyi iade et derimYazima devam ediyorum kizlar.. Durum boyle olunca benim moralim iyice bozuldu tabiesim bi gece burda kalalim yarin iade edelim dedi. Onlar yuzunden bir gece burda kalmak zorunda kaldik bide magazada da iki secenek arasinda kalmistik. Mima xari ve stokke xplory. hopi kampanyasi yarin sonmus o yuzden bugun karar vermek zorundayim simdi size sorum su sizce dun aldigim urunu tamamen iade alip baska yerlere mi bakmaliyim yoksa yine iade edip yerine mima xari mi almaliyim? fotograflarini da atiyorum kizlar nolur yardim edin
Geçmiş olsun canım her gün yedigin seyleri gozden geçirip tek tek yememeyi denesen bulabilir misin ki alerji yapanı?kızlar mrb iyi tatillerrr hepinize. 10 gündür sanırım bişeye alerjım var ve bilmiyorum neye karsı doktora gittim alerjı testı de yapılmıyo rapor verdı 5 gün işe gitmicem dinlen dedi inş. gecer.dilerim herkes iyidir sağlıklı mutlu huzurluu günler
Canim eksik yok gibi geldi bana. Hadi bakalim minik kuşu beklemesi kaldı artıkKızlar ben kızımın çantasını hazırladım o cepte kendim için koyduklarım sizinde aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız çok sevinirim 2 takım lohusa pijama takımı biri sabahlık lı lohusa tacı 2 tane atlet 2 tane emzirme sütyeni 4 adet alt iç çamaşırı 3 adet çorap gögüs Pedi orkid hasta bezi ince bi hırka hastaneden çıkarken giyilecek kıyafetler terlik bone yazma el havlusu banyo havlusu ıslak mendil pike kolonya toz şeker sallama çay bardak tabak kaşık çatal bıcak kağıt havlu tarak şampuan makyaj malzemeleri doguma yakın bebek çikolatası eksik bişey varmı
annemle annanem bana o sarı örtüden örtmüş canım sarılık olmuşum geç anlamışlar örtüyle düzelir sanmışlar en sonunda dr. bi götürmüşler sadece topuğumda kırmızılık kalmış dr çok kızmış çocuğu öldürecek misiniz örtüyle olucak iş mi diye ben de aynısını düşünüyorum zaten sarıyı da çok sevmemKızlar sarı tülbent örtmeyi düşünen var mi bebeğin yüzüne örterlermiş ya sarılık için ama geçen şunu okudum sarı eğer örtülerse bebeğin sarı olduğu anlaşılmazmis ayy kafam karisti
Ya bu çok tatlı olmuş elinize emeğinize sağlıkk, hangi videodan yaptınız söyleyebilir misiniz acabacandanotecann canım prenses tacı ördüm senin videoyu izleyerek olmuş mu? Ilk fırsatta süslemek için biseyler alacağım
Au ne iyi oldu ya o videoları hazırlaman eline emeğine sağlık
Eki Görüntüle 1784780
Evet canım çok güzel olur:)Yok canım kendim için yapıyorum hastaneye götürcem kızım için bu pullarda agız silme Mendili yapcam süslü süslü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?