2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet tatlım onu unutmuşum bakiyi hatrlartın şanslısın canım valla arkadaşın yardımcı olmuş tecrübeli birinden yardım almak iyi oluyor gerekli gereksiz şeyler koymazsn

Emin misin cnm başta L, yanında R yazıyor da kısa uzun diye düşünmüştüm

Benim bildigim öyle canim ama yalnis da yonlendirmeyeyim seni

Evet tatlım onu unutmuşum bakiyi hatrlartın şanslısın canım valla arkadaşın yardımcı olmuş tecrübeli birinden yardım almak iyi oluyor gerekli gereksiz şeyler koymazsn

Ne demek canim o an aklima gelmedi sonrs dislerimi fircalarken listede yoktu galiba dedim soylemek istedim canim ayy evet sagolsun yoksa ne koyacagini bilmeden insan bir suru gereksiz sey doldurabilir

Oyyu maşallah prenses büyümüş annesi bende de bugün hep bi uyuşukluk var yaa

Ay cidden yüzsüzlük canım yaa cok fena sinir oldumboylelerine bisey dersin arsız arsız cevap verir işte. Baktin sürekli aynı seyi yapıyor bebegini rahatsız ediyor sikayet edersin anca o dilden anlarlar
Inşallah normal biseydir canım sertlesmeler doktordan cikinca hemen yaz olur mu

cilem32 canim nasil bir alerji?dokuntu seklindemi.iz seklinde mi,kasinti seklindemi ?belki yumurta dokunabilir..karacigerine bisey dokunmus olabilir..kullandigin ilaclardanda olabilir..karicger ve bobrek fonksiyon enzimlerine baktir canim.

E="balliceviz, post: 45384304, member: 703270"]Medstar topçular nilsem eraslana gidiyorum çok tatlı ve sıcak kanlı bir bayan ben seviyorum tavsiye ederim. Sen nereye gidiyorsun ?[/QUOT
Canım ben vitale ye gidiyorum.taner beye memnun sayılarım ama çok kalabalık hastane değiştirmek istiyorum

Kızlar, internetten pantolonlara bakıyordum da pantolon boyu için L ve R seçenekleri var. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
Canim L uzun boylular icin R de ortalama boyu olanlar için

@Candanotecan NicksizYumurta kızlar prenses taç larını ikinizinde süper olmuş ellerinize saglık
Teşekkürler canım

NicksizYumurta çooook güzel olmuş güle güle giysin inşallah
Teşekkürler tatlım

Kızlar dün geceden beri başım ağrıyo fena halde gala da gecmiyo doktor sadece minoset diyo icebilirsin diye mahvoldum gerçekten içtim ama hiç faydası yok misafirim gelicekti gelmedi iyi ki eşim yemek yaptı kalkamadim hiç de anlamaz yemek yapmaktan bugün annem yanımda olsun ne çok isterdim

Gerçekten bu sarı tülbent demek ki ise yaramanin aksine zarar sağlıyor okudum ama emin olamamistim sagolun hepiniz kv hiç bi şey yapmaz sarı tülbent yapiyo şimdi de kullanmayınca laf edicek off

nane kokla canim.veya varsa nane yagi cok iyiymis.yada donmus patates dilimi koy.birde saclarini yika iyice kurula basini tulbentle sar

Gerçekten bu sarı tülbent demek ki ise yaramanin aksine zarar sağlıyor okudum ama emin olamamistim sagolun hepiniz kv hiç bi şey yapmaz sarı tülbent yapiyo şimdi de kullanmayınca laf edicek off
O da durmuş durmuş en luzumsuz ne varsa onu mu yapıyorsenin kv ye çok gıcığımm
Baş ağrıların da onun yüzünden olabilir

cilem32 canim nasil bir alerji?dokuntu seklindemi.iz seklinde mi,kasinti seklindemi ?belki yumurta dokunabilir..karacigerine bisey dokunmus olabilir..kullandigin ilaclardanda olabilir..karicger ve bobrek fonksiyon enzimlerine baktir canim.
tatlım 10 gündür falan var dısarı cıktıgımda oluyo genelde hapsurma ve göz yaşarması burun kasıntısı şeklinde bahar alerjısı tarzında sankı ama tabı bilmiyorum tam olarak ne.yediğim şeyler aynı hergün yumurtamı yıyorum olabilir m acaba??bu enizimlere hangi brans bakıyo cnm yarın bı gideyim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…