2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim uzun sure ac kalmamaya calisicaksin.yuksek olmasindan iyidir gebelikte..

ya bundan önce hıc yoktu tatlım ama yeni cıktı gebelikten mı oldu anlamadım ki.yok test falan yaptrmadım yasak diye biliyorum.ama cok kotu bısey ya gece bıle burun kasınıtısından uyanıyorum
Canim yavaş yavaş mevsim değişiyor acaba mevsimsel alerji mi genelde bahar aylarına girerken olur burun kaşıntısı hapşırık felan polen Alerjisi de olabilir

teyzelerimm anne-baba doğru durust beraber bana ciciler alamadılar hep netten hep netten amaaa bugün annemin kullanışlı olduğunu duyması üzerine bebek magazindan bana çıtçıtlı battaniyeye aldılar sevinçten yerimde duramadim annemi tepikledim

Eklentiler

• IMG_20160228_203059.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 94
sağolasın tatlım bi deniyim dediklerni

Teyzeleri yesin onu yaa çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın
Bu arada paşanın ismi ne kaçırdım galiba orayı ben

yok tatlım dısarı cıkınca oluyo güneş görmem yetrli inş. bi an önce geçer sosyal hayatıı baya olumsuz etkiliyo

ayy ben de onu dusunuyordum acaba disarida usur muyuz diye. ama ben yine senden iki uc hafta sonra yaparim herhalde cekimleri. 37-38 haftalikken planliyorum. karnim kocaman olsun istiyorum neyse iste mayis in ilk haftasi ya da ortasi gibi olcak. insallah havalar guzel olur!

Canım cok şükür bisey çıkmamış ya bizim inat kızlar popoyu kafayı dayıyorlar karnimiza korkutuyorlar bizi
Evet canim iki gündür neresiyse artık :) bide ilk defa Dr baş gelişi dedi sektere bilgi verirken daha önce hep ayaklar asagidaydi şimdiden sorun olmaz dimi doğuma kadar değişir mi yani söyle diyim bu hemen doğum olacağı anlamına gelmez dimi

Oy oy güzel günlerde kullansın paşamız

Canım sürekli devam ediyo ne yazıkki arada bir olmuyo tek taraflı olduğu için çatı olamaz diyorum. Varis büyük ihtimal
Canım belki de gaz ağrısıdır senin dediğin ağrının aynısını bende yaşadım ve doktor gazagrisi dedi sıcak tut kendini benimki de bacaktan vuruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…