2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
O da durmuş durmuş en luzumsuz ne varsa onu mu yapıyorsenin kv ye çok gıcığımm
Baş ağrıların da onun yüzünden olabilir
Hiç sorma illa beni gericek bisey buluyo bana simdi dicek ben yaptım o kullanmadı yay gibi geriyo beni
Eşime anlattim son yaptığını yeter artık dedi yanımda onlarla telefonla bile konuşmuyo artık

Alerjin mi var canım bak kendine dikkat et alerji yapıyosa bisey yediklerin değil hava bile yapabilir bunu şimdi benimde vücudum çok alerjiktir doktoruna sormadan da alerji testi falan yapma ilacını degistirdiysen o bile yapar bana vitaminim kaşınti yapiyo mesela

ya bundan önce hıc yoktu tatlım ama yeni cıktı gebelikten mı oldu anlamadım ki.yok test falan yaptrmadım yasak diye biliyorum.ama cok kotu bısey ya gece bıle burun kasınıtısından uyanıyorum

Saçlı doğan çocuklar mide ekşimesi yanması falan yapar derler, öyle oldu mu?
Canim bence sacli dogmasiyla alakasi yok,benim kizimda bir gun bile mide eksimesi yasamadim ve kizim dogdugunda resmen baglanacak kadar sac vardi ben ilk hamileligimdede ve suan ikincidide asagida tasiyom ,yani gobegim baya dusuk ondan pek mideye baski yok...

ya bundan önce hıc yoktu tatlım ama yeni cıktı gebelikten mı oldu anlamadım ki.yok test falan yaptrmadım yasak diye biliyorum.ama cok kotu bısey ya gece bıle burun kasınıtısından uyanıyorum
O kadar iyi anliyorum ki seni ben ilk vitamin kullandığım gün arkadaşa gittim bitli gibi kaşındım yanında ne oldu diyo bende çocukluktan beri var hatta astıma çevirdi alerjim en son ve yasak bana neye alerji oldugumun test yapilmasi doktor bünyen çok hassas kaldırmaz alerji testini diyo canim
Sana önerim yumurtayi kes bi gün bi öyle dene deterjanı degistirdiysen o yapmış olabilir ayran iç bol bol kaşıntıni alır bi de kolonya bol su benim işime yarayan şeyler bunlar

Kızlar benim genital bölgemde acı ve ağrı var haftaya komtrolüm var soracağım ama bu çatı ağrısımı nasıl ayırt edilir bilemedim. Bacağıma vuruyor soldan. Acı da sol da gibi. Genital varisten şüpheleniyorum
Yarın ağdaya gideceğim kendimi iyice bi muayene ederim artık ama yatakta dönmekte zorluk çekiyorum ağrıdan artık

Medstar kadın doğum kısmı da yoğun oluyor baya ama dr la aram iyi olduğu için katlanıyorum inan randevularımı da önceden almaya çalışıyorum çok sıkıntı olmuyor böylece. Bir görüş istersen

Kızlar geldim şimdi acilden ultrasonda baktı bişey görmedi nts ye aldı ağrı falan çıkmadı bişey yok dedi magnezyum yazdı karnim hala sert bide hep bi yerde kafası falan var gibi böyle geriliyor inşallah normaldir bide ben şeker yüklemesi yaptırmamistim açlık tokluk baktirmistim anca alabildim sonucu acile gidince bilen yorumlaya bilir mi tokluk kan şekeri biraz düşük çıkmış bu iyi mi kötü bişey mi açlık normal

Eklentiler

• 20160228_195302.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 81
mm canim seninki vucutta disa vurulan hir alerji degilmis..belkide dedigingibi mevsimsel olabilir cunku benimde esimde var 2 haftadir cok rahatsiz hapsirip duruyor gozleri yasariyor ara ara bu mevsimlerde boyle.seninde olabilir.ben sandim ki vucudunda dokuntu kasinti vs seklinde alerji ondan oyle demistim.

Kızlar benim alt azı dişimin kenarı kırıldı geçen pek aldırmadım ama şimdi hafiften ağrı yapmaya başladı.dolgu yaparlarmıki acaba

Hiç sorma illa beni gericek bisey buluyo bana simdi dicek ben yaptım o kullanmadı yay gibi geriyo beni
Eşime anlattim son yaptığını yeter artık dedi yanımda onlarla telefonla bile konuşmuyo artık
canim sende baskalarinin veya kaynananin yaninda emzirirken ortersin bebeginin ustunu oyle kullanirsin.bosver simdiden germe kendini .o varken kullanirsin o gudince koyarsin kenara

bazen bebekler sinirlere baski yapiyormus.ondankaynaklida olabilir canim.

canim sende baskalarinin veya kaynananin yaninda emzirirken ortersin bebeginin ustunu oyle kullanirsin.bosver simdiden germe kendini .o varken kullanirsin o gudince koyarsin kenara
Kaldırıcam direkt bilmiyorum nereye koydugumu unutmuşum yapicam su anki fikrim bu karşılıklı herşey yoksa onu kırmamak için kullanırdım dediğin gibi

Canım cok şükür bisey çıkmamış ya bizim inat kızlar popoyu kafayı dayıyorlar karnimiza korkutuyorlar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…