2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok tatlı canın gülerek kullanın çınara bende almıştım oğluma gerçekten kullanışlı

Yok canim sorun olmaz prenses doğuma hazırlanıyor artik. benim minik geçen ay döndü aşağı o zamandan beri çoğu zaman başı aşağıda onu da hıçkırıklardan ayırt ediyorum. Arada bir ordan oraya dönüyor o zamanlar da işte poposu sırtı kafası neresi denk gelirse karnımı sertlestiriyor. Sen de bundan sonra ayırt edeceksin. Doktor ntsde kasılma yok dediginden beri daha rahatim ben kendimi kasmayinca sertlesmeler daha cabuk geciyor gibi geliyor bana.

Tamam canım ben de
Tamam canım ben de Kasmiyim kendimi başarabilirsem ama rahatladım biraz valla :)

Canım sürekli bişey soruyorum ama bide ben bu iki gündür haraketleri ni baya baya az hissediyorum seninde öyle mi alıştım hergün çok hareketliydi bide buna taktım :/ NicksizYumurta

Tamam canım ben de

Tamam canım ben de Kasmiyim kendimi başarabilirsem ama rahatladım biraz valla :)

Canım sürekli bişey soruyorum ama bide ben bu iki gündür haraketleri ni baya baya az hissediyorum seninde öyle mi alıştım hergün çok hareketliydi bide buna taktım :/ NicksizYumurta
Kasma canim rahat ol sen o da rahatlasin
Canım bende de oluyor hareketlerin azalması hatta gecen gün ben ögleye kadar uyudum uyaninca bi türlü hareket etmedi telaslandim hemen karnımı mıncıkladım falan baktim icerden pit pit vurmaya kipirdamaya başladı. Sanırım keyifleri nasıl isterse öyle davranıyor. Bu gece eşinden önce uyumustum ben uyurken baba kız baya oynamişlar benim ruhum bile duymadı. Belki de biz dinlenirken daha cok hareket ediyorlar. Günde farkli zamanlarda 15kez hareket ettiğini hissetmek gerekiyormus sürekli kıpır kıpır olmasina gerek yokmuş onlar da uyuyorlar çünkü.
Kafanı kurcalayan seyleri rahatca sorabilirsin canim yardimci olabilirsek ne mutlu

Aaa bebeğim o zamana ya doğum gelirse riskli 36 da sen çek iyisi mi cok bekleme evet aramızda zaman var bi de Kayseri geç ısınır orası nasıl olur acaba mart sonu

Teyzeleri yesin onu yaa çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın
Bu arada paşanın ismi ne kaçırdım galiba orayı ben
Çok teşekkürler güzel teyzemiz adı Çınar veya Mehmet Çınar
Oy oy güzel günlerde kullansın paşamız
Teşekkürler bitanem
Çok tatlı canın gülerek kullanın çınara bende almıştım oğluma gerçekten kullanışlı
Bende sevindim aldığıma kesin kullanışlı olur dedim bak öyleymiş teşekkürler canım

Canım belki de gaz ağrısıdır senin dediğin ağrının aynısını bende yaşadım ve doktor gazagrisi dedi sıcak tut kendini benimki de bacaktan vuruyordu
Acı da hissediyorum cNım genital bölgemde acı da hissediyorım. Bacağımı kullanırken de öyle ayakkabı çıkartmak için ayağımı kullanırlen mesela. Geceleri de kitleniyorum resmen dönerken

Acı da hissediyorum cNım genital bölgemde acı da hissediyorım. Bacağımı kullanırken de öyle ayakkabı çıkartmak için ayağımı kullanırlen mesela. Geceleri de kitleniyorum resmen dönerken
Magnezyum kullanıyo musun canım bende o dediğim ağrı iki kez oldu ve ben ikisinde de doğuruyorum zannettim ama doktorum gaz ağrısı dedi direkt bence sende bi doktoruna sor

Iyi akşamlar kızlar bizde bugün babayı yakalamışken besigimizi sildik temizledik sonra dışarı çıktık sansimiza markette dalan roxy deterjanda kampanya varmis 4TLye düşmüş 3paket aldık :) besigin cekmecelerine sermek için beyaz örtü aldim kestim yikadim kurusun etrafına oya yapcam bebegin kıyafetlerinin etiketlerini keseyim dedim esim aldı elimden makası kesti hosuna gitmiş yıka utuyu de ben yapcam diye tutturdu adam benim heveslendigim seyleri bana birakmiyo ya napcaz bilmembizde durumlar bu :))

Ya kizlar gece ben yan yattigim zaman sabah o taraflarimda agri oluyor. Sizdede var mi ayni durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…