2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya kizlar gece ben yan yattigim zaman sabah o taraflarimda agri oluyor. Sizdede var mi ayni durum
Bende çok oluyor genelde sola yatıyorum.diğer taraflara yatarsam Bebek beni tekmeliyor .galiba rahat edemiyor.o istiyor diye full sola yatıyorum.sol kalça ve omuz pelt benim yani.

Oh oh yapsın tatlım o da heveslidirsen oyaları yaparsin o da ütüyü yapar canım ne olacak yeni nesil babalar pek ilgili maşallah Allah bozmasın hep boyle devam etsin kocişler

Ya kizlar gece ben yan yattigim zaman sabah o taraflarimda agri oluyor. Sizdede var mi ayni durum
Keşke sadece o tarafimda olsa canim ben de zorla sola yatıyorum göbüş icin hamile destek minderleri var ya onlardan aldım karnım rahatsiz olmuyor ama geceleri bacaklarimin arasina koyduğum diğer yastık düşerse saģ kalcam felaket ağrıyor

Aaa bebeğim o zamana ya doğum gelirse riskli 36 da sen çek iyisi mi cok bekleme evet aramızda zaman var bi de Kayseri geç ısınır orası nasıl olur acaba mart sonu
Evet 36-37 de olabilir şekerim. Ama doğum o kadar yakın olsa belli olur. Çünkü bebek aşağıya iniyor. Bir de şu aralar kimi duyduysam 41. Haftada doğum yaptılar. Benim minnak kesin benim sabrımı denee böyle
Mart sonu burda da soğuk olur ama Nisan sonu birden ısınır. Nisan 20 si gibi finallerim olurdu hep. Ah ah o güzel havalarda az mı ders çalıştık!!

Geçmiş olsun canm aman dikkat et .
bende bu hafta ve 3. hafta calışıp ayrılıyorum . önümüzdeki hafta ve son hafta normal izinlerimi kullanacagım sonrada raporu alıp hazırlıklara koyulacagım inşallah.

Ayy deme yaaa bana da ozlettin o zamanlarimi bak aşağı inmesi durumu da var değil mi ben en erken 35 te çekerim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…