2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlarrrr herkese mutlu haftalar diliyorum

Cumartesi geçte olsa eminönüne gittik ve tam 4 saat dolaşmışız son radde de sanırım doğurucam dedim adım atamaz hale geldim ama değdi mi derseni değdi şirin mi şirin bir 10'lu hastane çıkışı bir de 6'lı hastane çıkışı ile kapı süsümüzü hallettik lohusa pijamaları 10 gün sonra gelecek yazlık modeller dediler onu da sonra halledicem resimleri ekliyorum 10'lu model simli ve gümüş objeler var resimde pek belli olmuyor çok beğendim bakın bakalım beğenecek misiniz

kızlar bişi sorucamm sebamed in pişik kremini alıcam da bir pişik kremi yazan var bir de pişik önleyici yazan var bunlar aynı mı yoksa farklı mı

Herkese merhaba
Mutlu haftalar diliyorum herkese.
sabah ve akşam 1 er saat izinli olmak bayagı iyiymiş yahu.
perşembe doktor kontrolümüz var
bakalım bana ne zaman rapor verecek. benim hesaplarıma göre 23 martta doluyor günüm.
ayı tamamlamak istiyorum. bakalım kısmet.

hastane çıkşları alınmış ne güzel Strawberry_83 ben bir takım aldım 10 lu.
bir takım yetmez mi kızlar? bi takım daha mı alayım.
daha başka bişi almadım. yegenimin eskileri var yeni eski yani. bi çekmece dolusu. yengem 0-3 ay bişi alma benim verdiklerimi kullan. hemen küçülüyorlar zaten dedi.
neyse bu hafta beşik ve arabayı sipariş etsem mi? yoksa zamanımız var mı ? ay yol göstericek kimsemin olmaması ne kötü ya

Sağol canım evde dinleniyorum, zencefil içiyorum falan. İnşallah geçer.
Ben de zorlandığımı hissedersem belki 1-2 hafta önceden ayrılabilirim ama şimdilik iyiyim şükür.

Hayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı

Günaydın güzel anneler :) güzel sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için. Bir şey sormak istiyorum. Yüzünde LEKE oluşan oldu mu??? benim ilk hamileliğimde olduğu gibi dudaklarımın alt köşesinde oldu. Dikkat etmeme rağmen güneş koruyucu kullanmama rağmen. Zaten ilkinde oluşan tam olarak geçmemişti. Bununla ilgili doktora giden ilaç kullanan var mı????

Günaydın :) hastane için aldığın takımın içinde bir tulum 2 badi birde altlı üstlü bir takım varsa yeter. Genelde takımlar öyle oluyor. Yada iki tulum iki badi. Yengen doğru söylemiş ilk üç ay çok hızlı büyüyorlar ve genelde üst kirletmiyorlar:) tabi kusma problemi dışında onun içinde önlük yada ağız bezi iyi bir önlem.
Bende senin gibiyim daha pek bir şey hazırlamadım. Bir rahatlık bir gevşeklik kendime inanamıyorum :))) Martın sonuna doğru yatağı kıyafeti yıkanıp ütülenip hazırlanır diye düşünüyorum.

Hayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı
Günaydın şimdiden göğüs uçlarının ağrıması ilginç bence bir doktoruna söylesen mi? Bebek emince tahriş oluyor yada o zaman süt çok geldiği için gerilip çatlıyor. ama şimdi neden oldu acaba ?

Maşallah canim hepsi pek guzeller güle güle saglikli gunlerde giysin inşallah
Kızlar, internetten pantolonlara bakıyordum da pantolon boyu için L ve R seçenekleri var. Ne anlama geldiğini bilen var mı?

Canim L uzun R kisa demek diye biliyorum ben
blerde

canım cevabın için teşekkürler.
evet içinde bir tulum bi alt üst takım bir de body var.
agız silme bezi, şapka corap eldiven ve battaniye de var.
sanırım yeter dedğin gibi.

valla bende mart sonu izne çıkıyorum. o zaman hallederim diyorum çamaşırlarını yıkar ütülerim. ama erken gelirse diye de çantayı hazır tutsam mı diye de düşünmeden edemiyorum.

Çok güzeller sağlıkla mutlulukla giysin :) Kızda bir başka oluyor ya

Çok tuhaf sanki çantayı hazırlarsam doğum olucak gibi elim gitmiyor. Zaten hastanelerde böyle durumlar için herşeyi veriyorlar. İyisi mi, biz mart sonunu bekleyelim :)

Bende çok oluyor genelde sola yatıyorum.diğer taraflara yatarsam Bebek beni tekmeliyor .galiba rahat edemiyor.o istiyor diye full sola yatıyorum.sol kalça ve omuz pelt benim yani.
Merhaba benimki de solcu :) doktor en sağlıklısının sola yatmak olduğunu söyledi. Bebekler bizden daha duyarlı sanırım :)

Bilmemki canım anlamadım.ilk gebeliğimdede böyle olmuştu.oğlum doğduktan 1-2gün sonra hemen çatlayıp iltihap kapmıştı.o yüzden çok korkuyorum bunda da aynısı olur diye.bi doktora danışayım canım saol

Canım kuruyor ve acıyorsa nemlendir şimdilik ama son bi sy kala da göğüs kremine başla bence. Ben başlayacağım normal kullanımı o zaten. Emmeye başladıktan sonra acımaya başlrsa iyileşmesi zor cünkü

Bende dün farkettim , aynı seyi bende düşündüm göğüs ucu kreminin 8.aydan itibaren kullanıldığını duymustum . şimdiden kullansak bisey olmaz heralde bugun yarın bende alacagım göğüs ucu kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…