2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Var mı beğendiğiniz isimler tatlım bizim isimler 6 yıldır belli
İnan ki yok bi ara görkem di sadece şimdi ondan da vazgectik böyle.giderse çocuk kendismini kendi koyucak
Ne güzel ya önceden koymak isimleri ilerde çocuğumuz olur diye hiç düşünmemişiz biz

Canım şaheser bu resmen:)
Teşekkürler canım

bu nasıl bi beceri :)
ay utandimteşekkürler canim

Geçmiş olsun canım surekli ılık biseyler icip boğazını yumuşak tut hemen şifa bulursun inşallah

Ayyy canım bunlar ne kokoş güzel takimlar böyle cok tatlı Ada'mız mutlu günlerde giysin inşallah

Günaydın kızlar bugün kapsamlı bi temizlik yapacağım çalışanlara kolay gelsin evdekilerede allah sabır versin
Güzel bi hafta olur mutlu güzel haberler alırz
Canım sakin cok yorma kendini yavas yavas yap yardim eden birileri var mi?

Canım 10lu takım 1 tane olsa yeter bence. Benim 1 tane 10lu var digerleri 5li. Yengen alma diyorsa varsa bi bildigi ondakiler yeterli olur demek ki

Hayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı
Canım önceki gun baktım benimkiler de sanki kurumaya yüz tutmuştu hemen göğüs kremini sürdüm. Iki gündür sorun yok artık nemli tutmaya baslasak iyi olacak

Biz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
Maşallah size yaa+9olmasın o canım hadi güzel haberlerle gelin inşallah canım

Aman canim dikkat et kendine ve bebisine. Kendi arabanızla gidecekseniz bol bol mola verin

kızlar ben şimdi lansinoh göğüs ucu kremi mamajoo ilk hediyem seti ve sevi bebenin 7li bakım setini aldım. göğüs ucu kremi gelir gelmez bende kullanmaya başlıcamm. bide benim göğüs ucum yok yaaa. yani yok derken çok az yatsı bişey. cocuk nereyi tutucak nasıl emecek çok merak ediyorum. çıkar diolar ama çok ümitsizim. göğüs ucu çıkarıcı die bişiy varmış ama olmayan şeyi nasıl çıkaracak büyük bir soru işareti. bi de ondan alayım bari.
önemli ihtiyaçlarımızdan eksiğimiz sadece uyku seti ve ateşölçer kaldı. onları da en yakın zamanda alıcam inşallah.

E="balliceviz, post: 45385369, member: 703270"]Medstar kadın doğum kısmı da yoğun oluyor baya ama dr la aram iyi olduğu için katlanıyorum inan randevularımı da önceden almaya çalışıyorum çok sıkıntı olmuyor böylece. Bir görüş istersen[/QUOTE]
Sagol canım bi de oraya gideyim. Vitaleye sabahtan gidersen çok ssıkıntı olmuyor ama öğleden sonraya kalırsam fena :) bi de fiyatlar nasilmis haberin var mi?

Canım bnmde meme uçlarım çok yassı.çamaşır takınca iyice kayboluyorlar.ben meme ucu çıkarıcı aldım.Hast.çantamıza koycam.çünkü ilk bebeğimi bu yüzden emziredim uçlarını tutamıyordu.sağıp vermek zorunda kalmıştım.çok zahmetli oluyor ememeyince.inşaaallah bebişlerimizi sorunsuz emzirir bol bol sütlerimiz olur

Hepsi birbirinden güzel canımmmmm.

Sağlıkla giydir minik prensesineee

yaa inşallahh canım. bende alıp götürücem çantama ememezse onu kullanırız. faydası olur değilmi. benim en büyük korkum bebeğimi emzirememek.

Günaydın kızlar bugün kapsamlı bi temizlik yapacağım çalışanlara kolay gelsin evdekilerede allah sabır versin
Güzel bi hafta olur mutlu güzel haberler alırz
Aynen canım bende temizlik yapıyorum.kız gece öksürdü diye okula yollamadım hiç durmuyo.boyuna karnım acıkıyo şeker çıktığı için herşeyi yiyemiyorum.yardım etcek kimse yok.sinirimden ağlıycam nerdeyse

yaa inşallahh canım. bende alıp götürücem çantama ememezse onu kullanırız. faydası olur değilmi. benim en büyük korkum bebeğimi emzirememek.
Kullananlar faydasını görmüş canım.inşaallah bizdede işe yarar.ben şimdilik lansinohunkisini aldım.işe yaramazsa philips niplette alcam bakalım

Tatlım bugün bizim durumlar aynı temizlik oglumun boğazı kızarmış saglık ocağına gidecem ilerlemesin vede yardım edecek hiç kimse yok kv alt katta ama bana yardımı olmadıkça sonra ne yapıym NicksizYumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…