- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.161
çok sağol canım. o zaman ikisini de almak lazım :)merhaba Biri pişik olduktan sonra kullanılan daha merhemsi diğeri önlem olsun diye kullanılan daha çok nemlendirici gibi
İnan ki yok bi ara görkem di sadece şimdi ondan da vazgectik böyle.giderse çocuk kendismini kendi koyucakVar mı beğendiğiniz isimler tatlım bizim isimler 6 yıldır belli
Teşekkürler canımCanım şaheser bu resmen:)
ay utandimbu nasıl bi beceri :)
Geçmiş olsun canım surekli ılık biseyler icip boğazını yumuşak tut hemen şifa bulursun inşallahGünaydınlar kızlar
Dün biraz rahatsızdım boğaz- baş ağrısı çok vardı sanırım soğuk almışım. Ama bugün iyi uyandım okula geldim.
İzne ayrılacağım tarih de belli oldu, 25 martta ayrılacağım 4 haftam var bu haftayı da sayarsam.
Ayyy canım bunlar ne kokoş güzel takimlar böyle cok tatlıEki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785379 Eki Görüntüle 1785385 Eki Görüntüle 1785385 Eki Görüntüle 1785384 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785381 Eki Görüntüle 1785382 Eki Görüntüle 1785383 Eki Görüntüle 1785384 Günaydın kızlarrrr herkese mutlu haftalar diliyorum
Cumartesi geçte olsa eminönüne gittik ve tam 4 saat dolaşmışız son radde de sanırım doğurucam dedim adım atamaz hale geldim ama değdi mi derseni değdi şirin mi şirin bir 10'lu hastane çıkışı bir de 6'lı hastane çıkışı ile kapı süsümüzü hallettik lohusa pijamaları 10 gün sonra gelecek yazlık modeller dediler onu da sonra halledicem resimleri ekliyorum 10'lu model simli ve gümüş objeler var resimde pek belli olmuyor çok beğendim bakın bakalım beğenecek misiniz
Canım sakin cok yorma kendini yavas yavas yap yardim eden birileri var mi?Günaydın kızlar bugün kapsamlı bi temizlik yapacağımçalışanlara kolay gelsin evdekilerede allah sabır versin
Güzel bi hafta olur mutlu güzel haberler alırz
Canım 10lu takım 1 tane olsa yeter bence. Benim 1 tane 10lu var digerleri 5li. Yengen alma diyorsa varsa bi bildigi ondakiler yeterli olur demek kiHerkese merhaba
Mutlu haftalar diliyorum herkese.
sabah ve akşam 1 er saat izinli olmak bayagı iyiymiş yahu.
perşembe doktor kontrolümüz var
bakalım bana ne zaman rapor verecek. benim hesaplarıma göre 23 martta doluyor günüm.
ayı tamamlamak istiyorum. bakalım kısmet.
hastane çıkşları alınmış ne güzel @Strawberry_83 ben bir takım aldım 10 lu.
bir takım yetmez mi kızlar? bi takım daha mı alayım.
daha başka bişi almadım. yegenimin eskileri var yeni eski yani. bi çekmece dolusu. yengem 0-3 ay bişi alma benim verdiklerimi kullan. hemen küçülüyorlar zaten dedi.
neyse bu hafta beşik ve arabayı sipariş etsem mi? yoksa zamanımız var mı ? ay yol göstericek kimsemin olmaması ne kötü ya
Canım önceki gun baktım benimkiler de sanki kurumaya yüz tutmuştu hemen göğüs kremini sürdüm. Iki gündür sorun yok artık nemli tutmaya baslasak iyi olacakHayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı
Maşallah size yaaBiz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
maşallah çıtır anne güzel haberlerle gelin inşallahBiz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
Aman canim dikkat et kendine ve bebisine. Kendi arabanızla gidecekseniz bol bol mola verinGünaydın hanımlaar
Hastaneye gidecekler iyi haberlerle dönsün inşallah :)
Ben azcık hasta olmak üzereyim gbi de hayırlısı. Birde yolculuk göründü bize belki istanbula gideriz gezmeye. Nası olcak yol bilmiyorum tuvalet sürekli bide ödem korkusu
Ayyy maasallah size cok tatlısınızBiz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
Canım bnmde meme uçlarım çok yassı.çamaşır takınca iyice kayboluyorlar.ben meme ucu çıkarıcı aldım.Hast.çantamıza koycam.çünkü ilk bebeğimi bu yüzden emziredim uçlarını tutamıyordu.sağıp vermek zorunda kalmıştım.çok zahmetli oluyor ememeyince.inşaaallah bebişlerimizi sorunsuz emzirir bol bol sütlerimiz olurkızlar ben şimdi lansinoh göğüs ucu kremi mamajoo ilk hediyem seti ve sevi bebenin 7li bakım setini aldım. göğüs ucu kremi gelir gelmez bende kullanmaya başlıcamm. bide benim göğüs ucum yok yaaa. yani yok derken çok az yatsı bişey. cocuk nereyi tutucak nasıl emecek çok merak ediyorum. çıkar diolar ama çok ümitsizim. göğüs ucu çıkarıcı die bişiy varmış ama olmayan şeyi nasıl çıkaracak büyük bir soru işareti. bi de ondan alayım bari.
önemli ihtiyaçlarımızdan eksiğimiz sadece uyku seti ve ateşölçer kaldı. onları da en yakın zamanda alıcam inşallah.
Hepsi birbirinden güzel canımmmmm.Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785379 Eki Görüntüle 1785385 Eki Görüntüle 1785385 Eki Görüntüle 1785384 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785380 Eki Görüntüle 1785381 Eki Görüntüle 1785382 Eki Görüntüle 1785383 Eki Görüntüle 1785384 Günaydın kızlarrrr herkese mutlu haftalar diliyorum
Cumartesi geçte olsa eminönüne gittik ve tam 4 saat dolaşmışız son radde de sanırım doğurucam dedim adım atamaz hale geldim ama değdi mi derseni değdi şirin mi şirin bir 10'lu hastane çıkışı bir de 6'lı hastane çıkışı ile kapı süsümüzü hallettik lohusa pijamaları 10 gün sonra gelecek yazlık modeller dediler onu da sonra halledicem resimleri ekliyorum 10'lu model simli ve gümüş objeler var resimde pek belli olmuyor çok beğendim bakın bakalım beğenecek misiniz
yaa inşallahh canım. bende alıp götürücem çantama ememezse onu kullanırız. faydası olur değilmi. benim en büyük korkum bebeğimi emzirememek.Canım bnmde meme uçlarım çok yassı.çamaşır takınca iyice kayboluyorlar.ben meme ucu çıkarıcı aldım.Hast.çantamıza koycam.çünkü ilk bebeğimi bu yüzden emziredim uçlarını tutamıyordu.sağıp vermek zorunda kalmıştım.çok zahmetli oluyor ememeyince.inşaaallah bebişlerimizi sorunsuz emzirir bol bol sütlerimiz olur
Aynen canım bende temizlik yapıyorum.kız gece öksürdü diye okula yollamadım hiç durmuyo.boyuna karnım acıkıyo şeker çıktığı için herşeyi yiyemiyorum.yardım etcek kimse yok.sinirimden ağlıycam nerdeyseGünaydın kızlar bugün kapsamlı bi temizlik yapacağımçalışanlara kolay gelsin evdekilerede allah sabır versin
Güzel bi hafta olur mutlu güzel haberler alırz
Kullananlar faydasını görmüş canım.inşaallah bizdede işe yarar.ben şimdilik lansinohunkisini aldım.işe yaramazsa philips niplette alcam bakalımyaa inşallahh canım. bende alıp götürücem çantama ememezse onu kullanırız. faydası olur değilmi. benim en büyük korkum bebeğimi emzirememek.
Tatlım bugün bizim durumlar aynı temizlik oglumun boğazı kızarmış saglık ocağına gidecem ilerlemesin vede yardım edecek hiç kimse yok kv alt katta ama bana yardımı olmadıkça sonra ne yapıymAynen canım bende temizlik yapıyorum.kız gece öksürdü diye okula yollamadım hiç durmuyo.boyuna karnım acıkıyo şeker çıktığı için herşeyi yiyemiyorum.yardım etcek kimse yok.sinirimden ağlıycam nerdeyse
bende lonsinoh alıcam inşallah işe yarar :)Kullananlar faydasını görmüş canım.inşaallah bizdede işe yarar.ben şimdilik lansinohunkisini aldım.işe yaramazsa philips niplette alcam bakalım
Biz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?