2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim kv hafta sonu geliyo sağolsun herşeys koşturur.keşke hergün gelebilse valla çok iyi oluyo.annemde şehir dışında.kimse yok benim.

oo masallah dogum pozisyonunu almis zilli :) yolu bulmus.vakti gelince yola cikacak annesi insallah :)

Canım sürekli devam ediyo ne yazıkki arada bir olmuyo tek taraflı olduğu için çatı olamaz diyorum. Varis büyük ihtimal
tamam iste genelde kasiklardan gecermis sinirler ve bebekler o sinirlere dayan diginda bacaga vurumus.hatta bazisinda tutuklar derecesine baski yaparmis.kimisindede kola vurur.gebelikten sonra geciyor.bu konuda sikayetler cok malesed gebeligin getirdigi seyler canim.

karar verdiysen tabiki al.ama karar vermediysen mutlaka simdiden arastir cok zor bir durum araba secimi,oda secimi

ay sorma benimde arkadasimda oldu biranda dudadigin altindan cenesine kadar yayildi.doktoru krem olarak bepanten kullanabilirsin ancak demisti.

Ay o daha kötüymüş tatlım ya keske uzak olsaydı en azindan uzak da o yüzden yardım edemiyor derdin canım sen yine de sakın koltuk falan çekme görünen yerleri süpür sil eşin yardim etsin ya da versin parayi bi yardımcı bulsun sana. Allah korusun kötü bisey olsa evi temizledigine degmez.
Benim de camlar berbat ama dönüp bakmıyorum bebeğimden daha kıymetli değil ya

ay sorma benimde arkadasimda oldu biranda dudadigin altindan cenesine kadar yayildi.doktoru krem olarak bepanten kullanabilirsin ancak demisti.
Ya ben bir düşüncesizlik yaptım internetten okuyup Expigment %2 diye bir krem önerisi üzerine gidip aldım bir haftada bir güzel kullandım. Sonra okudum ki bu antibiyotikli bir kremmiş hemen bıraktım... ama o zamana kadar baya bir yaktı yüzümü soydu... Doktorada sormayı unuttum gerçi olan oldu kullandım sonuçta. Şimdi bende bepanten kullanıyorum. Ama bir cilt doktoruna gitsem iyi olucak ...

Hayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı
bende ebebekten aldim,gelir gelmez baslicam dedigin gibi uclari kasinmaya basladi.pul pul oluyir arada.kullansam iyi olacak.insallah bol sutlu acisiz emzirme donemimiz olur

kızlar beğeniler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın ya otururken pc min üstüne su döktüm ve pc açılmıyor IT bölümüne gönderdim servisten gelmesi bir ay sürer diyor yerime bakacak olan dönemsel eleman perşembe başlıyor ve veriler ortada yok neyse ki hard diskten kopyalayıp yarın getireceklermiş ama canım sıkıldı sabah sabah bir dünya işim vardı hepsi kaldı pofff bir de hafta sonu çok yoruldum prensesimin hareketlerini çok iyi hissedemiyorum kafama takılıyor acaba yorgun olduğum için mi çok hissedemiyorum

Çok geçmiş olsun hayal bile edemiyorum böyle bir şey yaşadığı mı. Benim 2 ay önce yedekleme ünitem bozuldu bir yıllık kayıtlar gitti sanki bilerek yapmışım muamelesi gördüm resmen... Birde su döksem

Kızzzllarrr merhaba uzun bi ara yoktum buralarda
nasılsınız, yavrukuşlar nasıl, Zaman daraldı korkular arttı mı? iştahlar nasıl, kilolar aldı başını gitti mi? inşallah herkes çok iyidir.
Rabbim Hastalara şifa, dertlilere deva, çalışanlara (bende) güç kuvvet , evdekilere dinlenmeli bol huzurlu yavrularınızla güzel haberler aldığınız günler diliyorumm hamişlerim canlarım

Kimler neler aldı, neler hazırladı, odalar tamamlandı mı, çantalar ne durumda, aramıza yeni katılanlar var mı önerilerinizi, şikayet ettiğiniz şeyleri kaçırdığım herşeyi çok merak ediyorum, ama geriye doğru okumayı gözüm yemiyiii valla çnkü en son 3670. sayfada kalmışım
ayy bana özet yapcak olan varmıııı ? kısaca neler yaptınız, anlatın bakalımm.
Ha bu arada Hepinizi çooookk özledim, benim hatırlayan özeleyen var mııı

İnan ki yok bi ara görkem di sadece şimdi ondan da vazgectik böyle.giderse çocuk kendismini kendi koyucak
Ne güzel ya önceden koymak isimleri ilerde çocuğumuz olur diye hiç düşünmemişiz biz
İyice düşünün annesi ismiyle sevin bebişi o sizi duyuyor bi isim secemediniz diyodur size

cnm gecmıs olsun ıns sorun cozulur bır an once prensesın benım prensesım gıbı galıba ayakata hareket halında oldugum zana hıc sesı cıkmıyor ne zaman otursam sırtımı yaslasam hemen hareklenmeye baslıyor senınkıde buyuk ıhtımalle yorgunluk harekt ettıgın ıcındır rahatı sevıyor bızım kızlar galıba

Ayy en korktuğum şey emzirirken acır mı ve uç sorunu yaşar mıyım o inşallah sorunsuz hallederiz o aşamayı bende göğüs le ilgili ne var ne yok aldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…