- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.181
Benim kv hafta sonu geliyo sağolsun herşeys koşturur.keşke hergün gelebilse valla çok iyi oluyo.annemde şehir dışında.kimse yok benim.Tatlım bugün bizim durumlar aynı temizlik oglumun boğazı kızarmış saglık ocağına gidecem ilerlemesin vede yardım edecek hiç kimse yok kv alt katta ama bana yardımı olmadıkça sonra ne yapıymNicksizYumurta
Üstündekine bayıldım canım çok güzelmiş sanada çok yakışmış.kaç kiloyla hamile kaldında +19la böylesin.şimdi kaç kilosunBiz doktor teyzemize gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin insallah hersey yolundadir ve bu da +19 kilomuz
yok canim,gayet iyiEvet ben normalde de dayanamam açlığa :) ama kötü bişey değil demi şeker yüklemesine gerek yok sanırım
oo masallah dogum pozisyonunu almis zilli :) yolu bulmus.vakti gelince yola cikacak annesi insallah :)Evet canim iki gündür neresiyse artık :) bide ilk defa Dr baş gelişi dedi sektere bilgi verirken daha önce hep ayaklar asagidaydi şimdiden sorun olmaz dimi doğuma kadar değişir mi yani söyle diyim bu hemen doğum olacağı anlamına gelmez dimi
tamam iste genelde kasiklardan gecermis sinirler ve bebekler o sinirlere dayan diginda bacaga vurumus.hatta bazisinda tutuklar derecesine baski yaparmis.kimisindede kola vurur.gebelikten sonra geciyor.bu konuda sikayetler cok malesed gebeligin getirdigi seyler canim.Canım sürekli devam ediyo ne yazıkki arada bir olmuyotek taraflı olduğu için çatı olamaz diyorum. Varis büyük ihtimal
karar verdiysen tabiki al.ama karar vermediysen mutlaka simdiden arastir cok zor bir durum araba secimi,oda secimiHerkese merhaba
Mutlu haftalar diliyorum herkese.
sabah ve akşam 1 er saat izinli olmak bayagı iyiymiş yahu.
perşembe doktor kontrolümüz var
bakalım bana ne zaman rapor verecek. benim hesaplarıma göre 23 martta doluyor günüm.
ayı tamamlamak istiyorum. bakalım kısmet.
hastane çıkşları alınmış ne güzelStrawberry_83 ben bir takım aldım 10 lu.
bir takım yetmez mi kızlar? bi takım daha mı alayım.
daha başka bişi almadım. yegenimin eskileri var yeni eski yani. bi çekmece dolusu. yengem 0-3 ay bişi alma benim verdiklerimi kullan. hemen küçülüyorlar zaten dedi.
neyse bu hafta beşik ve arabayı sipariş etsem mi? yoksa zamanımız var mı ? ay yol göstericek kimsemin olmaması ne kötü ya
ay sorma benimde arkadasimda oldu biranda dudadigin altindan cenesine kadar yayildi.doktoru krem olarak bepanten kullanabilirsin ancak demisti.Günaydın güzel anneler :) güzel sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için. Bir şey sormak istiyorum. Yüzünde LEKE oluşan oldu mu??? benim ilk hamileliğimde olduğu gibi dudaklarımın alt köşesinde oldu. Dikkat etmeme rağmen güneş koruyucu kullanmama rağmen. Zaten ilkinde oluşan tam olarak geçmemişti. Bununla ilgili doktora giden ilaç kullanan var mı????
Ay o daha kötüymüş tatlım ya keske uzak olsaydı en azindan uzak da o yüzden yardım edemiyor derdinTatlım bugün bizim durumlar aynı temizlik oglumun boğazı kızarmış saglık ocağına gidecem ilerlemesin vede yardım edecek hiç kimse yok kv alt katta ama bana yardımı olmadıkça sonra ne yapıymNicksizYumurta
Önleyici yeter bence ... benim oğlum hiç pişik olmadı mesela. Sık altını değiştiriyoruz. Sonra bebek bezleri çok emici artık. Şartlama kendini olursa alırsın. :)çok sağol canım. o zaman ikisini de almak lazım :)
Ya ben bir düşüncesizlik yaptım internetten okuyup Expigment %2 diye bir krem önerisi üzerine gidip aldım bir haftada bir güzel kullandım. Sonra okudum ki bu antibiyotikli bir kremmişay sorma benimde arkadasimda oldu biranda dudadigin altindan cenesine kadar yayildi.doktoru krem olarak bepanten kullanabilirsin ancak demisti.
bende ebebekten aldim,gelir gelmez baslicam dedigin gibi uclari kasinmaya basladi.pul pul oluyir arada.kullansam iyi olacak.insallah bol sutlu acisiz emzirme donemimiz olurHayırlı sabahlar güzel anneler.Kızlar bişi sorcam bu göğüs kremini artk sürmeye başlasam erkenmi sizce.zira meme uçlarım kurumaya ve acımaya başladı
Canım maşallah sana yaaEki Görüntüle 1785450 Eki Görüntüle 1785451 Eki Görüntüle 1785451 mrb kızlar herkes hazırlıklara tam gaz devam edıyor bende bebıseıme dıktıgım yorganımı paylastım nasıl görunuyor sımdı nevresım takımını dıkıyorum onun resmınıde atarım ıns
Çok geçmiş olsunkızlar beğeniler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın ya otururken pc min üstüne su döktüm ve pc açılmıyor IT bölümüne gönderdim servisten gelmesi bir ay sürer diyor yerime bakacak olan dönemsel eleman perşembe başlıyor ve veriler ortada yok neyse ki hard diskten kopyalayıp yarın getireceklermiş ama canım sıkıldı sabah sabah bir dünya işim vardı hepsi kaldı pofff bir de hafta sonu çok yoruldum prensesimin hareketlerini çok iyi hissedemiyorum kafama takılıyor
çok tşk ederım cnm ınş sag saglım kucagımıza alırıs hepımızCanım maşallah sana yaahazır yorgan da neymiş ellerine sağlık cok güzel olmus inşallah minigin icinde mışıl mışıl uyusun
İyice düşünün annesi ismiyle sevin bebişiİnan ki yok bi ara görkem di sadece şimdi ondan da vazgectik böyle.giderse çocuk kendismini kendi koyucak
Ne güzel ya önceden koymak isimleri ilerde çocuğumuz olur diye hiç düşünmemişiz biz
cnm gecmıs olsun ıns sorun cozulur bır an once prensesın benım prensesım gıbı galıba ayakata hareket halında oldugum zana hıc sesı cıkmıyor ne zaman otursam sırtımı yaslasam hemen hareklenmeye baslıyor senınkıde buyuk ıhtımalle yorgunluk harekt ettıgın ıcındır rahatı sevıyor bızım kızlar galıbakızlar beğeniler ve yorumlar için çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın ya otururken pc min üstüne su döktüm ve pc açılmıyor IT bölümüne gönderdim servisten gelmesi bir ay sürer diyor yerime bakacak olan dönemsel eleman perşembe başlıyor ve veriler ortada yok neyse ki hard diskten kopyalayıp yarın getireceklermiş ama canım sıkıldı sabah sabah bir dünya işim vardı hepsi kaldı pofff bir de hafta sonu çok yoruldum prensesimin hareketlerini çok iyi hissedemiyorum kafama takılıyoracaba yorgun olduğum için mi çok hissedemiyorum
Ayy en korktuğum şey emzirirken acır mı ve uç sorunu yaşar mıyım oCanım bnmde meme uçlarım çok yassı.çamaşır takınca iyice kayboluyorlar.ben meme ucu çıkarıcı aldım.Hast.çantamıza koycam.çünkü ilk bebeğimi bu yüzden emziredim uçlarını tutamıyordu.sağıp vermek zorunda kalmıştım.çok zahmetli oluyor ememeyince.inşaaallah bebişlerimizi sorunsuz emzirir bol bol sütlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?