2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar soluma yatamıyorum ya kaburgalarım kemiklerim acıyor resmen yastıklar fln artk fayda etmiyor siz de oluyor mu (

Benim sol yanım çürüdü artık. Gece bir uyanıyorum ki sağıma dönmüşüm. Sonra vicdan yapıp sola dönüyorum ama kaburgalardaki ağrı izin vermiyor artık. 5 yastıkla yatıyorum ya

Lorenacım çok teşekkür ederim Resmi koydum ama burda birsürü şey yazıyoruz ifşa olmasak iyi İnşallah canım vakti zamanında sağlıkla kavuşuruz inşallah

Can'ım çok sağol aydınlattın beni umarım ıyı hemsırelere denk gelırız de mama vermek yerıne bize destek olurlar

Canım. Ben dolgu yaptırdım falan.ilaç vermiyorlar ama. Muhtemelen çekerler dişini ona az miktarda uyuşturucu iğne yapio yani. Film çekmek gerekmese tüm işlemleri yapiolar
Maalesef 20lik dişlerim gömülü olduğu için bişey yapamıyorlar sadece parol alabilirmişim

Umarim yasamayiz. Isin püf noktasi siyah kismin hepsini bebisin agzina sokmakmis. Sadece ucunu verince cekerken yara yaparmis. Subat ve mart annelerinden anladigim bu. Merakli melahat is basinda

Benden bi tane daha, bende merakımdan Şubat annelerine bakıyorum hep

Canım çok geçmiş olsun yavruna da
Ya bu kvler niye böyle oluyo anlamıyorum üzülme akşam eşine söyle böyle yaptı diye de
Herşeye çok fazla karışıyorlar hep bir müdahale ben annesiyim çocuğumu benden iyi kim tanır acile gittik canım zaten kv hiç söylemedim bundan so
Canım getrdi aradım tartıştık acile gittik daraldım yeminle eniyisi bu evden taşınmak
Hey allahim yaa hastaykrn mi ozlrmis torununu
Ay sinir oluyroum boylr kv lere allah sabir versin tatlim. Ogluna cook grcmis olsun
Ay canım zaten geldi gördü bide assa götürüyor ateşi var dedim neler dedim yok valla insanı delirtiyolar

Teşekür edrz canım valla çok bunaldım benim ogluma kendine anne dedirtiyor ateşi var dedim aşşa götürdü sinirlendim tat ışık zaten kim ister çocuğunun bi başkasına anne demesini canım benmi yanlış düşünüyorum

Sen bi de minik ayakları germesini hisset o zaman nasıl fena acıtıyor dersin canimben de diyorum simdiden bazen ayağı kafası dışarı çıkacakmış gibi oluyor son zamanlar nasıl olacak bakalım
Ohh eşine de tontis tontis sevecek bebe lazım doguranı düşünmüyor nasıl cikacak ordan diyesaka bi yana kac kilo olurlarsa olsunlar bi avazda pırt diye geliversinler doktorun eline

Çok zor cahil insanlarla muhatap olmak hele de her şeyden anlar gibi burnunu her şeye sokuyormuş çok biliyorsa yaninda dursun da destek olsun .. Bak Cidden kaynanasiyla oturanların şikayet inden biri de davranislara müdahale etmeleri, çocukları simartmalari valla ayirabiliyorsan bence hiç bekleme

Saol canım benim inşallah

Kiyafetler pijamalar tamam ama meme ucu cıkarıcı bombaydı tatlım ah Çınar ah anacığın bizim icin neler neler yapıyor
En çok da o maymun etti beni ay valla ne alsak işe yarar paylaşıyor sen dua et de göğüs kalkanını paylasmadik onlarda geldi çünkü

ay insallaaaaaaaaaah... evet yaa ben bu dertlere yeni yeni basliyorum daha.. malum biz mayis in son gunlerine dogru gelecegiz. ama diyorum ben oglum aceleci ol azicik, gununu bekleme. iki hafta onceden pit diye cikiver diye :) bana cektiyse kesin cikar. hayatta bekleyemez. :)

Ben benim doktora rahatça soramiyorum ya adam çok suratsız işinde iyi ama özel bilgiler vermiyor eşimde yanımda bisey sorsa doktor bi garip bakiyo cevapliyo, sen bana da yaz tatlım bende göğüs ucu sorunu olabilir tatlım büyük ihtimal önlem almak iyi olur

Takma canım boşver bazıları nedense toruna kendinede anne dedirtiyo.benim annemin teyzeside kendine anne dedirtirmiş.sen takma canım desin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…