- 28 Eylül 2013
- 189
- 282
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.901
Benimki de gömülü malesef.. İki ay önce çok ağrıdı sonra geçti çok şükür. Artık doğumdan sonra çaresine bakılacak, umarım senin ağrın da geçerMaalesef 20lik dişlerim gömülü olduğu için bişey yapamıyorlar sadece parol alabilirmişim
Tmm canım soracaktım zaten ben sana da yazarım benim dr Allahtan kafa bi kadin herşeyi soruyorum banyodan sonra kurumasin uçları diye zeytinyağı ve bademyagi sürüyorum dönüşümlü umarım kremide sür der çünkü biraz çevreci kendisi bu güzel birşey tabi karnina bademyagindan başka bisey sürme dedi tüy yapar ama dökülür dedi bunu duyan kocam başka bisey surdutmuyo kremi de sürme derse gizli kaçak sürecek artık bi dünya verdim o kremeBen benim doktora rahatça soramiyorum ya adam çok suratsız işinde iyi ama özel bilgiler vermiyor eşimde yanımda bisey sorsa doktor bi garip bakiyo cevapliyo, sen bana da yaz tatlımbende göğüs ucu sorunu olabilir tatlım büyük ihtimal önlem almak iyi olur
Yok canım nerde ev ayrı ama aynı bina çok kötü sonuçta sürekli görüyorsun bana zerre yardımı yok 47 yaşında ama bana göre aşırı cahil geri kafalı bi insan eniyisi uzaklaşmak 1 yıl sonra olabilir inşallah canımÇok zor cahil insanlarla muhatap olmak hele de her şeyden anlar gibi burnunu her şeye sokuyormuşçok biliyorsa yaninda dursun da destek olsun .. Bak Cidden kaynanasiyla oturanların şikayet inden biri de davranislara müdahale etmeleri, çocukları simartmalari valla ayirabiliyorsan bence hiç bekleme
Uzun bi süre muhattap olmayız biz ama iyide olduTakma canım boşver bazıları nedense toruna kendinede anne dedirtiyo.benim annemin teyzeside kendine anne dedirtirmiş.sen takma canım desin bakalım.
Benim eşimin de ailesi aile apartmanı dikmiş en baştan ben orda oturmam dedim kötü oldum , sinsi eltim ağzından o lafı aldı (bende saf) söyledim, koştu ona söyledi (sözde aramızda kalacak demişti) çok fenalar en iyisi uzak durmak .. Tatlım yaşı da genç ama kafa dengi olmadıktann sonra işkenceYok canım nerde ev ayrı ama aynı bina çok kötü sonuçta sürekli görüyorsun bana zerre yardımı yok 47 yaşında ama bana göre aşırı cahil geri kafalı bi insan eniyisi uzaklaşmak 1 yıl sonra olabilir inşallah canım
Onu da burnuna koyup cekerdin artık tatlımEn çok da o maymun etti beniay valla ne alsak işe yarar paylaşıyor sen dua et de göğüs kalkanını paylasmadik onlarda geldi çünkü
Ay bende surerim kakao yağı, üzüm çekirdeği yağı karışımı .. Arada zeytinyağı ve lansinoh kremine de baslayacagimTmm canım soracaktım zaten ben sana da yazarım benim dr Allahtan kafa bi kadin herşeyi soruyorum banyodan sonra kurumasin uçları diye zeytinyağı ve bademyagi sürüyorum dönüşümlü umarım kremide sür der çünkü biraz çevreci kendisi bu güzel birşey tabi karnina bademyagindan başka bisey sürme dedi tüy yapar ama dökülür dedi bunu duyan kocam başka bisey surdutmuyo kremi de sürme derse gizli kaçak sürecek artık bi dünya verdim o kreme
Ha haaayyyOnu da burnuna koyup cekerdin artık tatlım
Ben dogumdan once hic kullanmadim canimİnşallah canım göğüs kremini doğumdan ne kadar önce kullanmaya başlasak acabasen deneyimlisin
Canim benim oglym tamm bir anne asigiydi ilk iki yil ozellikle yapisik gibiydik. Hatta esim arada bozuluyordu bu duruma. Simdi simdi babaci oldu oda ben hamilr olup onla cok fazla kosturamadigimdan bencenneeeeeee! simdi 9 ay bekledigimiz yetmiyor bir de ilk iki sene babasini sevmesini mi izliceeez? kustum ben ya oynamiyorum! bu ne bicim is.
Canım gerçekten çok iyi yapmişsın aynı bina çok zor çocuga bakmayı görev olarak görüyor hiç kafa yapılarımız uymuyor anlaşamıyrz aynı ortamda ben bulunmak istemiyrmBenim eşimin de ailesi aile apartmanı dikmiş en baştan ben orda oturmam dedim kötü oldum , sinsi eltim ağzından o lafı aldı (bende saf) söyledim, koştu ona söyledi (sözde aramızda kalacak demişti) çok fenalar en iyisi uzak durmak .. Tatlım yaşı da genç ama kafa dengi olmadıktann sonra işkence
Hahahaaaay insallaaaaaaaaaah... evet yaa ben bu dertlere yeni yeni basliyorum daha.. malum biz mayis in son gunlerine dogru gelecegiz. ama diyorum ben oglum aceleci ol azicik, gununu bekleme. iki hafta onceden pit diye cikiver diye :) bana cektiyse kesin cikar. hayatta bekleyemez. :)
Allah sabir versin canim. Bide anne dedirtmesi cidden sacmalik. Kiskanc belliki hey allahim yaa. Sen buyutmussun zamaninda birakta annesi baksin cocugunaCanım gerçekten çok iyi yapmişsın aynı bina çok zor çocuga bakmayı görev olarak görüyor hiç kafa yapılarımız uymuyor anlaşamıyrz aynı ortamda ben bulunmak istemiyrm
Canım.boşver uzulme benimde kv öyle bi insan çoğu yazdigimi okumussundur eşine bu yaptığını söyler ona.göre uzak durursun inmezsin o da çıkmaz bişeyleri bahane et gitme mesafeni koy gene kapın ayrı sonuçtaCanım gerçekten çok iyi yapmişsın aynı bina çok zor çocuga bakmayı görev olarak görüyor hiç kafa yapılarımız uymuyor anlaşamıyrz aynı ortamda ben bulunmak istemiyrm
Benim kaynana da uyumsuzdur tatlım en başta esimle anlaştık o konuda inşallah sizin için de hayırlısı tatlım ama tepkinin koymaktan çekinme .. Sen annesin sonuçta elinden her iş gelir, çocuğuna en güzel şekilde bakarsın ihtiyacın olsa ona dersin zaten hemen her şeyde annesi yokmuş gibi davranılır miCanım gerçekten çok iyi yapmişsın aynı bina çok zor çocuga bakmayı görev olarak görüyor hiç kafa yapılarımız uymuyor anlaşamıyrz aynı ortamda ben bulunmak istemiyrm
Canım hemde çok kıskanç çocugu benim yanımdan farklı yerlere götürüyr ben mutfaktaySam oturma odası oglumun odası benle hep rekabet içinde eniyisi hiç söz hakkı vermiycenAllah sabir versin canim. Bide anne dedirtmesi cidden sacmalik. Kiskanc belliki hey allahim yaa. Sen buyutmussun zamaninda birakta annesi baksin cocuguna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?