- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #41.921
İnşallah tşk ederimHeyecn degilde korku duydugundan oylesindir o zaman.
Allah kolayliginidsa veriyor herseyin canim. Bi bakmissin uzman anne olmussun hic meraknetme
Ahahhah@miranda_1986 cnm senin oğlun doğuştan sana aşık olacak korkmaerkek çocukları çok anneci oluyor, benim iki oğlum da öyleydi hala da öyleler. Bakalım kızım gerçekten babaya mı düşkün olacak ama olsun ya garibim bari bunda tatsın o hissi
Yani boylesine soz hakki vermemek lazim canim. Ayrtica cocuk ne olkursa olsun bi baskasini annesinden cok sevmez. Bunun icin biseylerr yapmaya calismasi cok sacma. Benim kv yle aram iyidir. Ama oda kizce gelince ben alikaan i alirim sende defne ye rahat bakarsin diyor. Hic yorum yapmiyorum ama oyle bisey olmiycak tabii ki. Gerrktigi takdirde yapilir ama sonucta bi cocuk geldi die ilk cocugumun bakimindan ilgisinden vazmigecicem. Kaldiki kv oglymla basedemez. Nesine guvenerrk dediginide anlamiyorumCanım hemde çok kıskanç çocugu benim yanımdan farklı yerlere götürüyr ben mutfaktaySam oturma odası oglumun odası benle hep rekabet içinde eniyisi hiç söz hakkı vermiycen
Canim ben ilk bebemde bu gibi durumlasri iyi savusturdum. Herkes ogluma ne kadar iyi baktigima ikna olduAnneler, dogumlarimiza 2 ay kaldi nasilizKvler anneler bebegimizin buyume tarzina simdiden karisiyo mu.. Ben savusturmaya devam ediyorum artik kendi eski adetlerini gundeme getiriyolar.
haklisiniz ki ikna olmasalar nolur, o bizim bebegimiz. annesi bizleriz !! iyi de baksam kotu de baksam cocuk benim ve yetistirme tarzini da en iyi ben bilirimCanim ben ilk bebemde bu gibi durumlasri iyi savusturdum. Herkes ogluma ne kadar iyi baktigima ikna olduondan rahatim. Yaşim geregide sanirim artik cok mudahle eden olmaz. Esimde cok karistirtmZ boyle seylere
Canım zaten çok sık gitmem ama saolsun kendi günde 3 kere gelir artık bıkarım evet canım yazdıklarını okudum gerçekten zor ama sen iyiki gitmedin aynı binaya bence aklın varsa gitmedeCanım.boşver uzulme benimde kv öyle bi insan çoğu yazdigimi okumussundur eşine bu yaptığını söyler ona.göre uzak durursun inmezsin o da çıkmaz bişeyleri bahane et gitme mesafeni koy gene kapın ayrı sonuçta
Tabiki canım bunu anlamıyolar anlatamıyosun insanlara bende 25 yaşındayım oglum 2.5 yaşında ava kv hep karışır sanki o baktı yedimi içimi inan tatlım başta koy mesafeni lafınıda hiç Esirgeme sonra üzülen sen olursunBenim kaynana da uyumsuzdur tatlım en başta esimle anlaştık o konuda inşallah sizin için de hayırlısı tatlım ama tepkinin koymaktan çekinme .. Sen annesin sonuçta elinden her iş gelir, çocuğuna en güzel şekilde bakarsın ihtiyacın olsa ona dersin zaten hemen her şeyde annesi yokmuş gibi davranılır mibenim annem bile nasıl bakacaksın diyo bebişe, dicem sen anne olunca 18 yasindaydin bense 27 off off büyüklere laf anlatmak zor ama tepkimi koyabilirim inşallah yoksa içimde kalır catlarim valla
Belkide genç oyüzden ama hep bu yüzden benimkide aynı kafada oglumu oraya bırakacağım sanıyor ama asla öyle bişey olamaz çocugu dolduruyor bide benim oglum hiç kimsenin elinden yemek yemez asla aşşa indigimde orda yemez evimizden başka bi yerde yedircem zaten oglumun bronşiti var güvenip ben bırakmam ben çalışmıyorum iki çocuguma gayet güzel bakarım başka işim yok ama çalışan annelere de asla tavsiye etmem emin olun bakıcı daha güzel yetiştitir buarada oglunu kv dogunca bana 3 ay yıkattırmadı bunda öyle bişey olmuycak hep kendileri biliyolarYani boylesine soz hakki vermemek lazim canim. Ayrtica cocuk ne olkursa olsun bi baskasini annesinden cok sevmez. Bunun icin biseylerr yapmaya calismasi cok sacma. Benim kv yle aram iyidir. Ama oda kizce gelince ben alikaan i alirim sende defne ye rahat bakarsin diyor. Hic yorum yapmiyorum ama oyle bisey olmiycak tabii ki. Gerrktigi takdirde yapilir ama sonucta bi cocuk geldi die ilk cocugumun bakimindan ilgisinden vazmigecicem. Kaldiki kv oglymla basedemez. Nesine guvenerrk dediginide anlamiyorum. Cok titiz ev islerine duskun bi kadin oturupta cocukla oyun oynamaz. O isterki cocuk bi kossede kendi oynasin oglumda hic oyle bi cocuk degil. Arada bikac saat biraktigimiz oluyor. Resmen perti cikmis oluyor buna ragmen birakirsin demesi komik geliyor bana. Neyseki esimde bu konuda benle ayni fikr kabul etmez oyle biseyi. Yardim edicek olan gelir evime yardima. Evimin isinde yardim eder. Oglumla oynar.
Bide senin kv gencmiste. Bekkide kiskancligida ondandir. Cok acayip yaa
Tatlım imkanın varsa asla kabul etmiycen sin çünkü hep müdahale bide beni annemi aramakta tehdit ediyor çokta umrumda sanki annem ona sen haklısın diyecekKaynana ile ne kadar uzak olsan gerçekten aradaki sevgi saygı o kadar korunabiliyor. Neden yakın evlerde olmakta ısrar ederler anlamıyorum. Bizler kaynana olunca inşallah bugünlerimizi hatırlayıp ona göre davranabiliriz
Biraz daha iyiyim ama gece ağrı için değil de karnım aç diye ağladım derdim hala boğazdı yaBenimki de gömülü malesef.. İki ay önce çok ağrıdı sonra geçti çok şükür. Artık doğumdan sonra çaresine bakılacak, umarım senin ağrın da geçer
canimmmm ellerine emegine saglikk,cok cok tedekkurederim tatlim
evet ben de o korkuyla alinmasi gereken herseyi aldim. sadece buyuk esyalar kaldi. onlari da gittim magazada begendim de bir tek almadim. odama koyacagim ya, daraltmasin sonra alinir dedim.
Hamilelik cok belirsiz birsey yaaa.. ne zaman ne olacagini bilemiyor insan. ben simdi bebek esyalarini yikasam mi yikamasam mi diye dusunuyorum. annem cok erken daha uc ay var diyor. gun yaklasinca yikarsin tertemiz diyor. ama o yapilmadi diye benim icim icimi yiyor
Kizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var
bolca.sert bir sekilde fircalicaksin.apsesi siskinligi inecek zamanla.rahatlarsin.tuzlu suylada gargara yap.Maalesef 20lik dişlerim gömülü olduğu için bişey yapamıyorlar sadece parol alabilirmişim
al benden de o kadar! onume gelen herkes bol bol uyu diyor anlasmis gibi. ama ben yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum. omuzlarim curudu resmen. ben bi sagima bi soluma donup uyuyorum geceleri ama isin komik yani bebegim sevmiyor yan yatmami. ne tarafima donsem illa o tarafi tekmeliyor iktiriyor.
ne zaman sirt ustu yatsam hemen sakinlesiyor ama zararli diye gece oyle uyumuyorum. bu son aylar cok zor olacak herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?