2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Anneler, dogumlarimiza 2 ay kaldi nasiliz Kvler anneler bebegimizin buyume tarzina simdiden karisiyo mu.. Ben savusturmaya devam ediyorum artik kendi eski adetlerini gundeme getiriyolar.

Ahahhah
Bizimkide bi heves kizceler babaya duskun olur diye bekliyor bakalim neolcak.
Oglum bu ara babasina cok duskun. Ama butun cilveler koklasmalar yine annrye
Adam oyun arasinda zorla gidip opuyor
Anne aski baskaa yaaa

Canım hemde çok kıskanç çocugu benim yanımdan farklı yerlere götürüyr ben mutfaktaySam oturma odası oglumun odası benle hep rekabet içinde eniyisi hiç söz hakkı vermiycen
Yani boylesine soz hakki vermemek lazim canim. Ayrtica cocuk ne olkursa olsun bi baskasini annesinden cok sevmez. Bunun icin biseylerr yapmaya calismasi cok sacma. Benim kv yle aram iyidir. Ama oda kizce gelince ben alikaan i alirim sende defne ye rahat bakarsin diyor. Hic yorum yapmiyorum ama oyle bisey olmiycak tabii ki. Gerrktigi takdirde yapilir ama sonucta bi cocuk geldi die ilk cocugumun bakimindan ilgisinden vazmigecicem. Kaldiki kv oglymla basedemez. Nesine guvenerrk dediginide anlamiyorum . Cok titiz ev islerine duskun bi kadin oturupta cocukla oyun oynamaz. O isterki cocuk bi kossede kendi oynasin oglumda hic oyle bi cocuk degil. Arada bikac saat biraktigimiz oluyor. Resmen perti cikmis oluyor buna ragmen birakirsin demesi komik geliyor bana. Neyseki esimde bu konuda benle ayni fikr kabul etmez oyle biseyi. Yardim edicek olan gelir evime yardima. Evimin isinde yardim eder. Oglumla oynar.
Bide senin kv gencmiste. Bekkide kiskancligida ondandir. Cok acayip yaa

Anneler, dogumlarimiza 2 ay kaldi nasiliz Kvler anneler bebegimizin buyume tarzina simdiden karisiyo mu.. Ben savusturmaya devam ediyorum artik kendi eski adetlerini gundeme getiriyolar.
Canim ben ilk bebemde bu gibi durumlasri iyi savusturdum. Herkes ogluma ne kadar iyi baktigima ikna oldu ondan rahatim. Yaşim geregide sanirim artik cok mudahle eden olmaz. Esimde cok karistirtmZ boyle seylere

Canim ben ilk bebemde bu gibi durumlasri iyi savusturdum. Herkes ogluma ne kadar iyi baktigima ikna oldu ondan rahatim. Yaşim geregide sanirim artik cok mudahle eden olmaz. Esimde cok karistirtmZ boyle seylere
haklisiniz ki ikna olmasalar nolur, o bizim bebegimiz. annesi bizleriz !! iyi de baksam kotu de baksam cocuk benim ve yetistirme tarzini da en iyi ben bilirim benim annem daha modern bi kadindir o yuzden karismamayi kabul etti ben de kvye yardima ihtiyacim olunca size danisirim ama anneligime ve kurallarima saygi duyun lutfen dedim. azicik bozulduysa da peki kizim dedi.

Canım zaten çok sık gitmem ama saolsun kendi günde 3 kere gelir artık bıkarım evet canım yazdıklarını okudum gerçekten zor ama sen iyiki gitmedin aynı binaya bence aklın varsa gitmede

Tabiki canım bunu anlamıyolar anlatamıyosun insanlara bende 25 yaşındayım oglum 2.5 yaşında ava kv hep karışır sanki o baktı yedimi içimi inan tatlım başta koy mesafeni lafınıda hiç Esirgeme sonra üzülen sen olursun

Belkide genç oyüzden ama hep bu yüzden benimkide aynı kafada oglumu oraya bırakacağım sanıyor ama asla öyle bişey olamaz çocugu dolduruyor bide benim oglum hiç kimsenin elinden yemek yemez asla aşşa indigimde orda yemez evimizden başka bi yerde yedircem zaten oglumun bronşiti var güvenip ben bırakmam ben çalışmıyorum iki çocuguma gayet güzel bakarım başka işim yok ama çalışan annelere de asla tavsiye etmem emin olun bakıcı daha güzel yetiştitir buarada oglunu kv dogunca bana 3 ay yıkattırmadı bunda öyle bişey olmuycak hep kendileri biliyolar

Kaynana ile ne kadar uzak olsan gerçekten aradaki sevgi saygı o kadar korunabiliyor. Neden yakın evlerde olmakta ısrar ederler anlamıyorum. Bizler kaynana olunca inşallah bugünlerimizi hatırlayıp ona göre davranabiliriz
Tatlım imkanın varsa asla kabul etmiycen sin çünkü hep müdahale bide beni annemi aramakta tehdit ediyor çokta umrumda sanki annem ona sen haklısın diyecek

tarumd günaydın, bacak arasında ki ağrın devam ediyor mu benim arttı tek ayak üstünde durup kıyafetimi değiştiremiyorum yürürken topallıyorum daha 2,5 ay var

Benimki de gömülü malesef.. İki ay önce çok ağrıdı sonra geçti çok şükür. Artık doğumdan sonra çaresine bakılacak, umarım senin ağrın da geçer
Biraz daha iyiyim ama gece ağrı için değil de karnım aç diye ağladım derdim hala boğazdı ya çok şükür daha iyiyim canım inşallah senin de tekrarlamaz

Günaydın annislerle onların pitirciklari. Bizim bugün kan tahlil sonuclarimiz çıkacak aile hekimine gitcez almaya bakalım son durumlar ne :) ne güzel demiş bebe kim ne dusunur diye yasamayi biraktim diye bosverin sizde oyle yapın yok kilo aldin yok sen bakamazsin bu bebeğe vs. laflarını he deyin geçinki yipranmayin en güzel cevabı dogunca veririz biz gucluyuz biz anneyiz herkese mutlu günler :))

bu konuda ben de kararsız kalıyorum hep, annem niye hala hazır değilsin ya erken gelirse diye fırçalıyor beni, ben de zamanında gelirse bu sefer de tozlanmış olacak ya bebeğe zarar verirse diye düşünüyorum. Sanırım en iyisi şimdiden yapıp sonra zaman olursa tekrar yıkayıp ütülemek. Bu sayede hem acil durumlar için hazır olunur hem de temiz olur, sadece iki kere yıkamış oluruz daha hiç giyilmeden :)

Kizlar bu 28. Haftada mide bulantisi ne ya . Resmen ilk aylar gibi midem bulaniyo neden acaba. Kontrolumede daha var

canım magnezyum kalsiyum-D3 gibi suda eriyen bişeyler kullanıyor musun? bende onlar mide bulantısı yapıyor, belki öyle bişeydir. Yanlış hatırlamıyorsam sende baya olmuştu bulantı başından beri.. Allah yardımcın olsun mide bulantısı zor bi durum

hehehee aynısı bende de oluyor, sadece sola doğru zaten yatamıyorum, ama ne zaman sağa ya da sola yatsam hemen başlıyor bizim oğlan tepiklemeye. Bir de öyle böyle değil, normalde de gıdıklanırım şu karnın alt kısımlarından inatla oraya sallıyor tekmelerini! dur oğlum gıdıklanıyorum diyorum ama anlamıyor ki yavrucak! Ayağa falan mı kalkmaya çalışıyor anlamıyorum ama kahkahalarla fırlatıyor beni yataktan!
doğduğunda söylicem sen karnımdayken çok gıdıkladın beni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…