- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.121
Oyy canim gidip geliyim hepinize haber ederim suan yaklasik 1000 1300 gr olmasi lazim galiba gorumcemde oyle soyledi yaklasik olarak sende ogrenmis olursun kilosunu benim kiz bazem kilolu cikiyo bazen normal :)
Ayy çok sevinirim canimbir aksilik olmazsa haftaya gidecegim canim
Aliriz tabikide canimbenimkide 26. Haftalik iken 890 gr'di en cok ne kadar oldugunu merak ediyorum
Insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz canim :)Ayy çok sevinirim canimbir aksilik olmazsa haftaya gidecegim canim
Aliriz tabikide canimbenimkide 26. Haftalik iken 890 gr'di en cok ne kadar oldugunu merak ediyorum
Bizim kizda oyle canim hep popo goruyoruz yuzunu elleriyle kapatiyo surekli poz vermiyo sevmiyo bizim minikler :)ayyy sagolun kizlar. ben de uygulamalarimi ve buradaki hamilelik takviminden takip ediyorum bebisin kilosunu. ama anca o kadar iste.
cok da ozledim oglumu yaaa.. daha yuzunu hic goremedim. inatci keci, gostermiyor annesinene zaman gitsek hep popo hep popo
Teşekkürler tatlım ayy bununla oynadigi günleri de görürüm inşallah
ayyy sagolun kizlar. ben de uygulamalarimi ve buradaki hamilelik takviminden takip ediyorum bebisin kilosunu. ama anca o kadar iste.
cok da ozledim oglumu yaaa.. daha yuzunu hic goremedim. inatci keci, gostermiyor annesinene zaman gitsek hep popo hep popo
Insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz canim :)
Tatlım benim ne kadar kalcam belli deil olaylar ne yapcam hiç bilmiyorum kafam karışık eşimle daha hiç bir şeyi netleştiremedik bakalım canım hayırlısıDün 1 hafta oldu 2 hafta daha burdayım canım.sen ne kadar kalcaksın iyi olmuştur sana.baya bunalmıştın.
Aman yapma da zaten canımBende ayni durumdayim canim demekki genel bir sorun bu cok is istesemde yapamiyorum zaten dedigin gibi yemek biraz etraf toplama okadr evde dunya is var ama boya yapilcak diye hic is yapmiyorum Bu arada tavsiniz cok guzel olmus guzel gunlerde kullansin minigin
Ay o ne güzel bir foto olmuş öyle canım maşallah size pek güzelsinizBuda bizim gobusumuz teyzeleri bu hafta dr a gidicez kontrole henuz kac kilo oldugnu bilmiyorum o yuzden insallah kilosu boyu vs iyi cikar
Canım korkma ya bi avazda geliverecekler inşallahIyi akşamlar kızlar anca sıra geldi Dr muz yogun 5 deki randevum bu saate sarkti allahtan yarım saat önce gelin diye arıyorlar kendi Dr umun muayehanesinde ilk defa nts ye girdim bugün kızım bu ay ilk defa yüzünü kapattı poz alamadık bu zamana kadar hep poz verirdi nts de gerildi galiba benim gibi2 hafta önden gidiyoruz 33+4 kilo muz 2.225 olmuş Dr normal düşünüyorsunuz sanırım şimdilik normal için bi sorunumuz yok dedi bu zamana kadar doğum korkum olmamıştı nedense o sorunca işin ciddiyetine mi vardım ne gerildim normal mi istiyorum dedim içimden doğum tarihimiz 27 Nisan görünüyor bakalım kızlar erken gelir diyorlar iki hafta önce belki nisan ortasi olur tam biraz korkmaya başladım yeni yeni galiba
Teşekkürler canımharıka olmus cnm elıne saglık
Ben ip cesitlerinden cok fazla anlamadigim icin öyle onermisler diye aldım o zaman iyi yapmışım canımcnm nokao pırlanta merserıze oldugu ıcın daha ıyı olur ıyı yapmıssın ondan hırka ördum bende cok guzle oldu örgusu
Teşekkürler tatlımNicksizYumurta ayy o ne güzel tavşancık öyle yaaa çok şirinnnn
Evet canim az kaldı artık birde bana 5 nisan a randevu vardı o gün artık doğumla ilgili konuşuruz dedi o randevudan sonra da doğuma 20 gün falan kalacak ayy çok heyecanliiiiiiAman yapma da zaten canımbenim bazen işgüzarlığım tutuyor yapmamam gereken seyleri yapıyorum ama bıraktım artık öyle şeyleri camasırları bile eşim asip topluyor
Teşekkürler canım tavşimi begenmene sevindim
Ay o ne güzel bir foto olmuş öyle canım maşallah size pek güzelsiniz
Canım korkma ya bi avazda geliverecekler inşallahbenim doktorum da gecen hafta sorunca ne kadar yaklaştığımı farkettim inşallah hepimiz kolayca alırız yavrularimizi kucağımıza
Teşekkürler canım
Ben ip cesitlerinden cok fazla anlamadigim icin öyle onermisler diye aldım o zaman iyi yapmışım canım
Teşekkürler tatlım
Teşekkür ederim canım inşallah geçercanim malesef gebelikten dolayi yasiyorsun bunu.bebek sinirlere baski yaptiginda oluyormus..dogumdan sonra geciyormus.daha erkende gecebilir insallah.
Ay evet canim yaa cidden az kaldı o kadar gün hafta ay nasıl geçti anlamadim sankiEvet canim az kaldı artık birde bana 5 nisan a randevu vardı o gün artık doğumla ilgili konuşuruz dedi o randevudan sonra da doğuma 20 gün falan kalacak ayy çok heyecanliiiiii
valla bayagi da minnak dogmus. benim yegenim 3kg 250 gr di dogdugunda. hayatimda gordugum en minnak seydi :) elime ilk verdiklerinde ciglik atmistim geri alin kucucuk bu bir sey olacak diye.
allahtan bebisler cabuk toparliyiveriyor.
Canim benimki 28+4de 1300 gramdiGunlerimiz ayni canim bizim cadida 1 ay önce 890gr di bende merak ediyorum ne kadar oldugunu az bucuk sen benden önce gideceksin senden ip ucu alirim
Ben ikili almistim. İkisini birden sagmakİkili al diyen oluyo ama bilemedim şimdi canım birini sağlarken öbürü akarmış diyorlar
Canim dpgumdan sonra olur bence degistirme. Koca gobek olmucaz nasilsa. Ben cok buyuk beden almiycam pijama gecelikleri. S giyoiyorum normalde m alicam.evet ben de gezinmeye calisiyorum is yerinde. allahtan saat basi wc yoluna gidiyoruz da gitmisken sagda solda geziniyom azicik
ben bir tane gecelik bir tane de pijama aldim. pijamayi aldigimda 5 aylik falandim. 2 ay gecmis ustunden. simdi gecen gun denedim alti cok sIkti. acaba onu bir buyuk bedeniyle mi degistirsem diyorum. gerci dogumdan sonra da oturabilir ustume ama... kararsiz kaldim.
Bazen bilmemek daha iyi yaaa.neff cim benim hic oyle sorunlarim yok. cunku dr um bebegin agirligini soylemiyor
36. haftada ultrasona sokacagim dedi, belki o zaman soyler :)
Neden uzuluyorsun ki. Zayif degil bebegin. Zaten dr da soylemis oyle olmadigini. Kilolu tombik bebek en sagkikli bebek demek degildir. Zaten dogduktan sonra cok cabuk buyuyorlar. O minicik halleri cabuk geciyorKizlar merhaba 30+6da kontrolum vardi oglum 1600gr cikti doktorum cok iri bi cocuk olmiycak rahat dogurursun dedi ama ben yine de bilemedim sanki bana azmis gibi geldi tahin pekmez muz sut kasar peynir yiyorum. Yapi olarak bende esimde zayif hele ben 1.68boy 49kilo ile hamile kaldım bende +7 kilo almisim ama cok uzuluyorum bebegim zayif diye
Neden begenmediniz canimBeşiğimiz geldi ama babamız beğenmedi üstünde tentesi sinekligi de var ama beni de soğuttu eşim iade edeceğiz.. kayseri den alacağız mini beşiğimizihayırlısı artık, bence güzel ama onun da isteği olsun diye kabul ettim iadeyi
Avent elektrikli 110 tl banada cok cok az geldi o fiyat manuel olabilir mi acaba. Cunku goruntuleri cok benziyor ki manuel bile fiyati yuksek aventinAvent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göreiyiki almamisim desene az daha aliyodum indirimi yalan çıktı kizdim almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?