2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyy canim gidip geliyim hepinize haber ederim suan yaklasik 1000 1300 gr olmasi lazim galiba gorumcemde oyle soyledi yaklasik olarak sende ogrenmis olursun kilosunu benim kiz bazem kilolu cikiyo bazen normal :)
Ayy çok sevinirim canim bir aksilik olmazsa haftaya gidecegim canim

Aliriz tabikide canim benimkide 26. Haftalik iken 890 gr'di en cok ne kadar oldugunu merak ediyorum

ayyy sagolun kizlar. ben de uygulamalarimi ve buradaki hamilelik takviminden takip ediyorum bebisin kilosunu. ama anca o kadar iste.
cok da ozledim oglumu yaaa.. daha yuzunu hic goremedim. inatci keci, gostermiyor annesine ne zaman gitsek hep popo hep popo

Bizim kizda oyle canim hep popo goruyoruz yuzunu elleriyle kapatiyo surekli poz vermiyo sevmiyo bizim minikler :)

Teşekkürler tatlım ayy bununla oynadigi günleri de görürüm inşallah

İnşallah bitanem annesi daha neler orer ona kim bilir

Ayy canim benimkide hic güzel poz vermiyor ne inatci bu mayis bebekleri 4boyutluda bile gostermedi yuzunu kime benziyor hic bilemiyorum dogunca gorecegiz ancak

Insallah guzel haberlerle geliriz hepimiz canim :)

İnşallah canim dedigin gibide olur 1300 felan olsalar ne güzel olur

Dün 1 hafta oldu 2 hafta daha burdayım canım.sen ne kadar kalcaksın iyi olmuştur sana.baya bunalmıştın.
Tatlım benim ne kadar kalcam belli deil olaylar ne yapcam hiç bilmiyorum kafam karışık eşimle daha hiç bir şeyi netleştiremedik bakalım canım hayırlısı

Aman yapma da zaten canım benim bazen işgüzarlığım tutuyor yapmamam gereken seyleri yapıyorum ama bıraktım artık öyle şeyleri camasırları bile eşim asip topluyor
Teşekkürler canım tavşimi begenmene sevindim

Buda bizim gobusumuz teyzeleri bu hafta dr a gidicez kontrole henuz kac kilo oldugnu bilmiyorum o yuzden insallah kilosu boyu vs iyi cikar
Ay o ne güzel bir foto olmuş öyle canım maşallah size pek güzelsiniz

Canım korkma ya bi avazda geliverecekler inşallah benim doktorum da gecen hafta sorunca ne kadar yaklaştığımı farkettim inşallah hepimiz kolayca alırız yavrularimizi kucağımıza

harıka olmus cnm elıne saglık
Teşekkürler canım
cnm nokao pırlanta merserıze oldugu ıcın daha ıyı olur ıyı yapmıssın ondan hırka ördum bende cok guzle oldu örgusu
Ben ip cesitlerinden cok fazla anlamadigim icin öyle onermisler diye aldım o zaman iyi yapmışım canım

NicksizYumurta ayy o ne güzel tavşancık öyle yaaa çok şirinnnn
Teşekkürler tatlım

Evet canim az kaldı artık birde bana 5 nisan a randevu vardı o gün artık doğumla ilgili konuşuruz dedi o randevudan sonra da doğuma 20 gün falan kalacak ayy çok heyecanliiiiii

Evet canim az kaldı artık birde bana 5 nisan a randevu vardı o gün artık doğumla ilgili konuşuruz dedi o randevudan sonra da doğuma 20 gün falan kalacak ayy çok heyecanliiiiii
Ay evet canim yaa cidden az kaldı o kadar gün hafta ay nasıl geçti anlamadim sanki benim de usgde 25 nisan görünüyor bakalım kızlarımız ne zaman gelmek isteyecek

valla bayagi da minnak dogmus. benim yegenim 3kg 250 gr di dogdugunda. hayatimda gordugum en minnak seydi :) elime ilk verdiklerinde ciglik atmistim geri alin kucucuk bu bir sey olacak diye.

allahtan bebisler cabuk toparliyiveriyor.

Doğru bebekler minnak ta olsa maşallah çok güçlüler, bakalım bizimkiler ne kadar doğacak, ona buna laf söyleyip bi minnak ta biz dogurmayalim sonra

İkili al diyen oluyo ama bilemedim şimdi canım birini sağlarken öbürü akarmış diyorlar
Ben ikili almistim. İkisini birden sagmak hic hos degildi. Hic ikili kullanmadim. Ama cok yogun kullanim icin lansinoh ben onermem canim. İse baslayinca bir ay icinde motpru yandi avent aldim sonra onuda 6 ay sorunsuz ve surekli kullandim. Memnun kalanda cok ama ben kebdi yasadigimi soyliyim dedim tatlim.

Canim dpgumdan sonra olur bence degistirme. Koca gobek olmucaz nasilsa. Ben cok buyuk beden almiycam pijama gecelikleri. S giyoiyorum normalde m alicam.

Neden uzuluyorsun ki. Zayif degil bebegin. Zaten dr da soylemis oyle olmadigini. Kilolu tombik bebek en sagkikli bebek demek degildir. Zaten dogduktan sonra cok cabuk buyuyorlar. O minicik halleri cabuk geciyor

Neden begenmediniz canim

Avent nereden110 TL dır acaba elektrik lisi nette ucuk bi fiyat 110 a göre iyiki almamisim desene az daha aliyodum indirimi yalan çıktı kizdim almadim
Avent elektrikli 110 tl banada cok cok az geldi o fiyat manuel olabilir mi acaba. Cunku goruntuleri cok benziyor ki manuel bile fiyati yuksek aventin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…