2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
gebito, post: 45613677, member: 103701"]Günaydınn :) günün en erken günaydını bizden 3te uyandık uyku tutmadı bir daha tüm gün de işimiz var bakalım enerjimiz ne kadar yetecek [/QUOTE]
Gunaydin bizdende 1.5 saattir yatakta dönüyorum uykum kaçtı oğlundan gündüz de uyuyamiyorum vay halime

Günaydın kizlaaaarrr:)
Gece bebisimin tepiklerinden uyuyamadik eşimle
Kasiklara doğru öyle baskı yaptı ki kaç kez uykudan sicrayarak uyandım bilmiyorum
O vurdukça ben zipliyorum
Nasıl bu denli kuvvetli maşallah
Kızımda hep karın çevremde hissederdim tepikleri
Bu gebelikte oglusumda Rahmin epey altinda kasiklara dogru
Bu arada oglusum baş aşağı dönmüş
Doğum pozisyonundaymis
Dr bu ay bu agrilarimi sancilarimi biraz da buna bağladı :)

Günaydınnn canım geçmişler olsun. Ben kanz gibi bi markayı çok iyi bi fiyata elinde son kalmış 1560 a aldım daha doğrusu kayınpederim hediye aldı. Gardrop etejer ve büyüyen yatak hemde çalışma masası oluyor ilerde. Konyada fatih Bebe diye bi mağazadan aldım böyle anlaşmalı mağazalara bak bence.

günaydınn kızlarrr.sağlıklı mutlu bir gün olsun inş.bugün benim doğum günüm artık bir sonraki ktlamamız kızımla eşimle birlkte olucak inş.
İyi ki doğdun cnm nice mutlu sağlıklı senelere inşallah tüm sevdiklerin, kızçen ve eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…