- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.761
Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussunCanım kira ev istemiyorum zaten planlarımızda aydına dönüp ev almak vardı.şimdide almışken araştırıp öyle alalım ki sonradan pişman olmayalım diyorum.şimdi taşınırsak kira ordan ev al taşın çok uzayacak;( hem denizli aydında çok uzak değil işleri halledemeden bile çalışmaya başlasa git gel zor olmaz eşim için.
Aynen tatlım zaten şu an hepimizden daha da hevesli bi anneannesi var ve havalara uçuyor miracı Yanına gidecek diye
Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussunCanım kira ev istemiyorum zaten planlarımızda aydına dönüp ev almak vardı.şimdide almışken araştırıp öyle alalım ki sonradan pişman olmayalım diyorum.şimdi taşınırsak kira ordan ev al taşın çok uzayacak;( hem denizli aydında çok uzak değil işleri halledemeden bile çalışmaya başlasa git gel zor olmaz eşim için.
Aynen tatlım zaten şu an hepimizden daha da hevesli bi anneannesi var ve havalara uçuyor miracı Yanına gidecek diye
benim doktorum artik haftada 2 kere olcsen yeterli dedi.hergun her ogunde olcmeme gerek kalmadi artik.cok sukur..doktorum yoluna koymussun aynen bu sekilde devam et dedi.bebegimde cok sukur iyi kilo alimi iyi,ne az ne fazla..suyumda iyi seviyede fazla cikmadi..yine dikkat ederek gidicem boyle.hergun ignelerden delik desik olmustu parmaklarimhayatim benim ilk yaptirdigim seker testi 50 likti. onun bir araligi var. yani burda olcumleri farkli bir birimle aliyorlar, o yuzden tam anlami olmayabilir ama bana 7.8 in altinda yok, 11in ustunde diyabet dediler. benim testim 9.6 cikti. yani 7.8 in ustu ama 11 in alti. doktorum gorunce hemen 75lik ve iki saatlik testten istedi. bu testi yapmadan anlayamayiz, sen arada kalmissin dedi.
o yuzden bence senin ilk bebeginde eger anlayamasalardi 75ligi mutlaka isterlerdi.
ama dedigim gibi bir kac kere glukozun cikti diye hemen seker hastasi olmaz bebek. zaten glukozunu kontrol altina almasan bile seker hastasi olmayabilir. bu sadece bir risk ve biz o riski goze almadigimiz icin diyet ve insulinle glukozu kontrol altina aliyoruz. bana diyetisyenim, eger ki bir iki gun boyunca butun olcumlerin (gunde 4 kere yapiyorum ben) yuksek cikarsa o zaman doktoruna danis. ama arada cikip da inerse ve ozellikle sen bunlarin nedenlerini anlayabiliyorsan (mesela o gun tatli yediysem!) o zaman sorun yok, kontrol gunun gel dedi.
Aynen neyseki uzak canım çok şükür vallahi gorumcemde o da ömür torpusubirbirlerine kalsinlarkalsinlar aman eltilerim de sorun benim neyseki ailem var gerçekten onlar bitaneler
Ayy sağol canım benim göndermiş kadar oldunuz simayımla emin olartık oğluş doğup büyüsün biraz o zamnlar başlarız inşallah böyle aktivitelere şu an ev işleri yetiyo bana hemen yorulup yatıyorum sonra kalk tekrar başla
Bana doktor uzun yürüyüşler yapma artık dedi ama zaten yapamıyorum da. Çok baskı hissediyorum cnm yürüyünce, belki benimki daha aşağıda duruyordur da ondan uyarmıştır. Ama sen yine de dikkat et cnm, temkinli olmak her zaman iyidir
bugun babannesiyle oglusumun nevresimlerini ,battaniyelerini ,banyo havlularini,kurulama bezlerini diktik.evim minnos esyalarla dolmaya basladi sanki evcilik oyunu gibi :) Allahim guzel gunlerde kullanmamizida nasip etsin insallah..hepimize.. :) haftasonuda odasini hazirlicaz duvar kagidi yapcaz ve dolabini kurcaz.
Oyy maşallah ne güzel resimleri paylaş bizimle mutlaka yaptıklarının canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsunbugun babannesiyle oglusumun nevresimlerini ,battaniyelerini ,banyo havlularini,kurulama bezlerini diktik.evim minnos esyalarla dolmaya basladi sanki evcilik oyunu gibi :) Allahim guzel gunlerde kullanmamizida nasip etsin insallah..hepimize.. :) haftasonuda odasini hazirlicaz duvar kagidi yapcaz ve dolabini kurcaz.
Tabi canim ben her ikisi bir aradaysa diye dedim.yoksa artik ağır geliyorlar taşımak zorlasiyor bel ağrısıda normal sanirimCanım dün doktorumla görüştüm.eğer karın bölgesinde kasılma olursa gelirsin dedi.bel ağrısı normaldir diyo
Sorma tatlım şimdi gördüm lanet pislik herif allahım korusun yavrularımızı..nasıl bi zamanda yaşıyoruz artık güven sorunu yaşamaya başladım zaten kimseye güvenemiyorum
Oyy canım benim Allah sana da sabır versin valla zor canım çocuk seninkiler sürekli mi kalıcı peki bi cozum bulmak lazım sen de müsait değilim de açma kapıyı ya da uyuyordum dustaydim filan dersin bu insanlar nasıl rahat gerçekten anne olmak bu kadar kolay değil ya
Aynen canım evlendiğimden beri özel sektördeyiz şube değişiklikleri mahvetti beni bu son artık inşallahAyy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussuniki kere tasinirsan çok zor bi de esin için eziyet.. Nasılsa annen yanında olacak.. benimde annem tam taşınırken gelecek ve durmaz bilirim tutana aşk olsun valla çok faydası oluyo bende kiyamiyorum ama
Ayy ya kiyamam demek ki sana simariyo onlar da belli annesi gelse yanında bu kadar bunalmazsin en azından bisey isteyince annesi bakar insan çocuk olunca da içi gidiyor işte bi bakıyorlar bi şey diyolar insan dayanamiyo Rabbim sabır versin inşallahAy kapıdan ceviremem asla, bu çocuklar yetim babalarını trafik kazasında kaybettigimizde biri 3 yasindaydi küçük 8 aylikti, insan Allah tan korkuyor, cok ta seviyorum Allah için elimde buyuduler ama bazende dayanamıyorum içim daralıyor, evde eltimin kızına da dogdugunda beri bakıyorum ya çocuk zaten Çit tan uyanıyor, tv sesi, arada bi ilham geliyor galiba bi çığlık atıyor çocuğu uyandırıyor, odada ikisi yalnız kalınca itekliyor zavallı yi başlarında beklemek zorundayım, git diyemiyorum biraz bunaltiyor beni
Nasılda zevkli olur onlarla oynaya oynaya yapmak ayy hayali bu kadar güzel gerçeğini düşünemiyorumBenimde istedigim birsey canim puzzle yapma yasi geldiginde kizimla yapmak ve odasina asmakdogrudur canim bende 1 haftada yaptim eskiden 2 güne biterdi 1000 parcalik puzzle
Canlarimmm yaaa annemiz her seyimizAynen canım evlendiğimden beri özel sektördeyiz şube değişiklikleri mahvetti beni bu son artık inşallahher seferinde ev topla taşı zor gerçekten..arkadaşlarım ailem doğduğum yer küçük ama gelişmiş bi şehir ve oğlumm heyecan basıyor düşündükçe annemde çalışıyor şu an 7 nisanda gelcek mayıs sonu iş başı tekrar yorulcak ama zevkle yardım edeceğinden eminin canım senin annende gözü görmezyorgunluk falan
Çok doğru tatlimmO zaman uzak uzak kalsinlar hep canimeslerimizden dolayi saygi duyalim yeter canim sevmemize gerek yok zaten en iyi kv'de uzakdaki kv de
O da anneye düşkün bu ara vize sınavları var şimdi ona da Anlatmadım canı sıkılmasın diye, düşündüm benim annem yapsa ben utanirim yaptığı için , o da öyle olacak yakında annemler de bize gelecek kötü hissetmesin diye demedimGerçekten tuhaf bir insana benziyor. İnsan selam vermeden gider mi yani.. Eşin de utanıyodur annesinden yazık yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?