2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussun iki kere tasinirsan çok zor bi de esin için eziyet.. Nasılsa annen yanında olacak.. benimde annem tam taşınırken gelecek ve durmaz bilirim tutana aşk olsun valla çok faydası oluyo bende kiyamiyorum ama

Ayy ne guzelll canım anneannesi bol bol koklasin miraçı.. Tatlım o Zaman çok iyi dusunmussun iki kere tasinirsan çok zor bi de esin için eziyet.. Nasılsa annen yanında olacak.. benimde annem tam taşınırken gelecek ve durmaz bilirim tutana aşk olsun valla çok faydası oluyo bende kiyamiyorum ama

benim doktorum artik haftada 2 kere olcsen yeterli dedi.hergun her ogunde olcmeme gerek kalmadi artik.cok sukur..doktorum yoluna koymussun aynen bu sekilde devam et dedi.bebegimde cok sukur iyi kilo alimi iyi,ne az ne fazla..suyumda iyi seviyede fazla cikmadi..yine dikkat ederek gidicem boyle.hergun ignelerden delik desik olmustu parmaklarim

M Mjdmjd ayyy kanım donduuuuallahim yarabbim sen koru yawrularimizi.. Ben bakiciya vereceğim ama asla evden dışarı çıkarmayacak ve evine asla göturmeyecek bide kamera taktiracagim eve vallahi cok zor olacak çalışırken yaaa

Aynen neyseki uzak canım çok şükür vallahi gorumcemde o da ömür torpusu birbirlerine kalsinlarkalsinlar aman eltilerim de sorun benim neyseki ailem var gerçekten onlar bitaneler

O zaman uzak uzak kalsinlar hep canim eslerimizden dolayi saygi duyalim yeter canim sevmemize gerek yok zaten en iyi kv'de uzakdaki kv de

Benimde istedigim birsey canim puzzle yapma yasi geldiginde kizimla yapmak ve odasina asmak dogrudur canim bende 1 haftada yaptim eskiden 2 güne biterdi 1000 parcalik puzzle

bugun babannesiyle oglusumun nevresimlerini ,battaniyelerini ,banyo havlularini,kurulama bezlerini diktik.evim minnos esyalarla dolmaya basladi sanki evcilik oyunu gibi :) Allahim guzel gunlerde kullanmamizida nasip etsin insallah..hepimize.. :) haftasonuda odasini hazirlicaz duvar kagidi yapcaz ve dolabini kurcaz.

Olabilir valla ben hiç dikkat etmem hep paldir kuldur yürürum, dikkat ediyim bari biraz

Oyy oyy hayirli ugurlu olsun canim Kayra'miz saglikli gunlerde kullansin diktiklerinizi canım. Kendini yorma odasini hazirlarken dikkatli ol en güzel hazirliklar bunlar odaniz bitince fotosunu atarsin bizlere merakli teyzeleriyiz biz

Oyy maşallah ne güzel resimleri paylaş bizimle mutlaka yaptıklarının canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Sorma tatlım şimdi gördüm lanet pislik herif allahım korusun yavrularımızı..nasıl bi zamanda yaşıyoruz artık güven sorunu yaşamaya başladım zaten kimseye güvenemiyorumtaktır canım aklın kalacağına için rahat etsin..çok zor gerçekten ya bende çalışıcam ama nasıl olcak bilmiyorum annem emekli olur inşallah o zamana kadar.

Ay kapıdan ceviremem asla, bu çocuklar yetim babalarını trafik kazasında kaybettigimizde biri 3 yasindaydi küçük 8 aylikti, insan Allah tan korkuyor, cok ta seviyorum Allah için elimde buyuduler ama bazende dayanamıyorum içim daralıyor, evde eltimin kızına da dogdugunda beri bakıyorum ya çocuk zaten Çit tan uyanıyor, tv sesi, arada bi ilham geliyor galiba bi çığlık atıyor çocuğu uyandırıyor, odada ikisi yalnız kalınca itekliyor zavallı yi başlarında beklemek zorundayım, git diyemiyorum biraz bunaltiyor beni

Aynen canım evlendiğimden beri özel sektördeyiz şube değişiklikleri mahvetti beni bu son artık inşallahher seferinde ev topla taşı zor gerçekten..arkadaşlarım ailem doğduğum yer küçük ama gelişmiş bi şehir ve oğlumm heyecan basıyor düşündükçeannemde çalışıyor şu an 7 nisanda gelcek mayıs sonu iş başı tekrar yorulcak ama zevkle yardım edeceğinden eminin canım senin annende gözü görmezyorgunluk falan

Ayy ya kiyamam demek ki sana simariyo onlar da belli annesi gelse yanında bu kadar bunalmazsin en azından bisey isteyince annesi bakar insan çocuk olunca da içi gidiyor işte bi bakıyorlar bi şey diyolar insan dayanamiyo Rabbim sabır versin inşallah

Benimde istedigim birsey canim puzzle yapma yasi geldiginde kizimla yapmak ve odasina asmak dogrudur canim bende 1 haftada yaptim eskiden 2 güne biterdi 1000 parcalik puzzle
Nasılda zevkli olur onlarla oynaya oynaya yapmak ayy hayali bu kadar güzel gerçeğini düşünemiyorumsorma canım valla 2 saatlik işi güne yayıyorum resmen yoksa belim fena ağrıyor.güya eve gelip oğluşun kıyafetleriyle uğraşcaktım daha kocişinkilerden fırsat olmadı

Canlarimmm yaaa annemiz her seyimiz aynen bende çok tasindim bi basıma bu sefer yardımcılar olacak çok iyiinsallah her şey güzel olur aydinda

Gerçekten tuhaf bir insana benziyor. İnsan selam vermeden gider mi yani.. Eşin de utanıyodur annesinden yazık yapacak bir şey yok
O da anneye düşkün bu ara vize sınavları var şimdi ona da Anlatmadım canı sıkılmasın diye, düşündüm benim annem yapsa ben utanirim yaptığı için , o da öyle olacak yakında annemler de bize gelecek kötü hissetmesin diye demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…