2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynen canim inşallah hayal ettigimiz herseyi gerceklestiririz cocuklarimizla aynen canim gun icinde yemek bulasik yetiyor zaten yorulmamiza ekstra is olmasa bile bastan esininkileri hallet sonra Miraçinkilere gecersin canim hem onlari yapmak pek zevkli oluyor

Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah
Pamukprncess canım seninde evin hayırlı olsun yeni yuvasında,sağlıkla,büyütün yavrunuzu.boşver kimseye kulak asma sizin fikirleriniz önemli

Ayy istisnasız hepsi mi aynı olur ya. Boşver canım hiç takılma allah aşkına.
Hepsi dengesiz sinir oldum okurken valla

Aminn canim ne guzel duat etmissin.
Rabbim'hpimize dayanma gucu versin.
Hicbi zaman neden bunlasr benim'basima geldi demedim. İsyankar olmak istemedim.
En buyuk uzuntum kizimin yeterince buyuyup guc toplayamamasi ve bu skintilarin ustesinden gelmekte zorlanmasi.insallah kucukte olsa basaricak kizcem.

Bence tatli bi dille artik agirlastigini zorlandighini soyle canim.goinderrmesin istiyosa kendide gelsin.

Ay sahimi canim. Ben haber izlemoiyorum hic.ondan gormedim,.hemnen netten arastirayim haberi.

Ya yok annesi öyle ilgili değil gezmeye vermiş kendini, dur sus demeyi bilmiyor, cocuklari 40 yere goturdu manyak etti. mesela bizim tv ünitesi cam 5 yasinda çocuk aralara girmeye çalışıyor koskoca çocuğu taşırmı çat diye kirilacak al başına belayi, oglum napiyon oraya girilirmi diye çocuğu çekiştiriyorum anasi hiç orali olmuyor, kv de görmedi ya onun hareketini onlar gidince bana kızıyor ki heyecan iyi değil sen niye koşuyor heyecanlaniyon herseye diye, hareketini anlatınca annesine oda kızdı, biz bu çocuğu zor bulduk diye inadina mi yapıyor gelip düzen bozuyor diye. Evdekiler üzerime düşüyor ya heyecan yapma sinirlenme panikleme felan diye bunlar 5 dk bi geliyor hepsini aynı anda yasatiyorlar maşallah. Seviyorum sevmesinede sevginin de bi haddi var dimi

Ayy istisnasız hepsi mi aynı olur ya. Boşver canım hiç takılma allah aşkına.
Hepsi dengesiz sinir oldum okurken valla
Ayy bitanem bende sınır oldum ama valla içinde birakmayacan söyleyecen yoksa her seye kendileri karar verecek sanıyorlardı

Tatlimm ben çoğunlukla uyuyorum hamileyim agirlastim filan de annelerine o yoksa kendi düşünecek birine benzemiyor

Ellerine sağlık tatlımmmm çok beğendim

Ah canim keske yanlis olcum denebilcek bi fark olsa.
Kilosunu sirf gucsuz kalir diger skintilari atlatmakta zorlanir diye dert ediyorum.
Oglum normal bi kiloda dogdu ama hicbi zaman cok kilo alan bi cocuk olmadi.simdide ortalamaya yakin bi kilo ve boyda gidiyor. Yasitlarina gore genel olarak ufak tefek gorunuyor. İnan hic dert etmem ben boyu kiloyu. Yeterki saglijli olsun. Kilosuna o yuzden bu kadar uzuldum ben cok minicik olucak nasil tutunacak hayata diye. İnsallah basaricak kizim bende o gucu bulucam

Amannn güzel olan bişeye de karismasalar olmaz sanki hiiiic canını sıkma tatlım ohh kazanıyorum ödüyorum de

Ayy ne güzel memlekete gideceksin tatlım cok sevindim senin adına

Eee ama biz görmedik Kayramız icin neler yaptığınıellerinize saglık canım eminim hepso cok güzel olmustur

Nasil yaaaa
Olamaz boyle bi insan
Gercek degil de canim yaa.
Bu tarz seyler yuzunden o akdar tedirginim ki ben.
Ogluma yaklasan sevmek isteyen her erkege sapik gozuyle bakar oldum
Evimize yakin markette bi abi var calisan alikaan i cok seviyor. Her gordugunde sarilip sevmek istiyor. Cok iyi niyetli biliyorum ama her seferinde elleri oglumun neresinde diye bakmaktan kendimi alamiyorum.
Herkese karsi boylre oldum. İyi niyetle sadece bakan erkeklerden bilr rahatsizim. Sanki hepsi sapik bisey yapicalkmis gibi bi paranoya olustu icimde.
Hep bu sapik insanlar yuzunden iyi insanlarida kaybediyoruz.
Cok zor bi donemde yasiyoruz. Cpcuklarimizi ogretmenlere bile emanet etmeye korkar olduk. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin cocuklarimizi. Hayat cook zor cook

Cnm bende su an kullaniyorum su an bile gecmedi ve bendede en basndan beri var su gibi yogun akinti camasirim sirilsiklam

merhaba sizün 2014 yılında yazdıgınız biz yorumu gördüm visanne ilaç hakkında yazmıssınız ve su an hamilesiniz çok ama çok sevindim.. ilacı 6 ay kullandıktan sonra durumunuz ne oldu acaba bana yazabilirmisiniz lütfen.. hayırlısı ile bebeginizi kucagınıza alırsınız inşallah çok ama çok sevindim inanın :)

Pamukprncess tatlim ogluma hamileyken dogumdan birbucuk ay oncesi bizde tasinmistik. Oglumun kismetine cok cpk guzel bi ev cikmisti karsimiza. Hala ayni evdeyiz.
Evet biraz zor oluyor tasinmak. Ama tasima sirketleri en ufak seyi bile topluyor.ben sadece kiyafetlerimi vakumlu torbalara koy,ustum. Bide mutfak esyalarimi sarip kutulamistim. Tasinmanin onceainde ilk butun mutfak esyalarini esimle kardesi toplatip goturmuslerdi. Sonra bizde kardesimle onlari yerlestirdik. Zaten mutfak yerlesince gerisi kolay bence.
Buyuk tasinmadan sonrada yavas yavas kiyafetleri yerlestirmistik. Kardesim bizde kaliyordu zaten onun olmasi islerimi kolaylastirmisti

Canım benim çok sağolhiç bi zaman çok uzakta olmadık hep her fırsattada oradaydık zaten ama doğup büyüdüğün şehirde yaşamak farklı tabi..inşallah hayırlısı olur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…