- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.781
Nasılda zevkli olur onlarla oynaya oynaya yapmak ayy hayali bu kadar güzel gerçeğini düşünemiyorumsorma canım valla 2 saatlik işi güne yayıyorum resmen yoksa belim fena ağrıyor.güya eve gelip oğluşun kıyafetleriyle uğraşcaktım daha kocişinkilerden fırsat olmadı
Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla kullanın inşallahbugun babannesiyle oglusumun nevresimlerini ,battaniyelerini ,banyo havlularini,kurulama bezlerini diktik.evim minnos esyalarla dolmaya basladi sanki evcilik oyunu gibi :) Allahim guzel gunlerde kullanmamizida nasip etsin insallah..hepimize.. :) haftasonuda
Bizde kızımla çok yapıyoruz canım gercekten cok eğlenceli oluyor.o günleri de görürsün inşallah prensesleBenimde istedigim birsey canim puzzle yapma yasi geldiginde kizimla yapmak ve odasina asmakdogrudur canim bende 1 haftada yaptim eskiden 2 güne biterdi
Çok tesekkur ederim canım benimTabi canim ben her ikisi bir aradaysa diye dedim.yoksa artik ağır geliyorlar taşımak zorlasiyor bel ağrısıda normal
Cok yakismis canim masallah Güle güle giy.. kilon ve boyun kac ve kac beden aldin acaba bende alacagim da kararsiz kaldim beden konusunda
Kaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocamalüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diye kendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık
Aminn canim ne guzel duat etmissin.Canım benim uzme kendini su bu vs demiycem çünkü ne bileyimya insan kahroluyo gun icind e zaman zaman aklıma geliyosun ama ....ben ozellikle senin skntilarindan sonra inanki zamn icinde degistim ilk zamanlar bebegimleilgili herşeyden panik oluyodum kafayı yercesine ama senin ve sana az çok benzeyen burdaki bazı arkadaşlarının yazdıklarını okuyunca sukretmeyi ve herşeyi kafayı takarak nankörlük etmemeyi öğrendim ...allah insallah başta senin ve sonra tüm sknti yaşayan tüm çocuklara sağlık ailelerine maddi manevi güç versin evlatlarimizi korusun
Bence tatli bi dille artik agirlastigini zorlandighini soyle canim.goinderrmesin istiyosa kendide gelsin.Hayırlı uğurlu olsun canım yeni evin iyi günlerde oturun
İnan bende korkuyorum başka yere de gidiyorsa bu çocuklar başına bisey gelir bide bana kalır ama gerçekten rahatlık yni akşama kadar bendeler
@candanotecann valla canım anlıyorum tutamaz ama kendi de gelsin hanı yalnızım bende evde yalnız yollaması kötü oluyo benim için
Ay sahimi canim. Ben haber izlemoiyorum hic.ondan gormedim,.hemnen netten arastirayim haberi.neff1316 canım şimdi haberlerde gördüm bursada biri 23 biri 24 haftalık 400 küsür biri 500 küsür de diğeri doğmuş 5 ay sonraki hallerini gösterdi çok güzellerdi sende bursada oturuyodun doktorlarını falan bi araştır istersen.gerçi sen memnunsun ama gör istedim bebişleri
Ayy ya kiyamam demek ki sana simariyo onlar da belli annesi gelse yanında bu kadar bunalmazsin en azından bisey isteyince annesi bakar insan çocuk olunca da içi gidiyor işte bi bakıyorlar bi şey diyolar insan dayanamiyo Rabbim sabır versin inşallah
Ayy bitanem bende sınır oldumAyy istisnasız hepsi mi aynı olur ya. Boşver canım hiç takılma allah aşkına.
Hepsi dengesiz sinir oldum okurken valla
Tatlimm ben çoğunlukla uyuyorum hamileyim agirlastim filan de annelerine o yoksa kendi düşünecek birine benzemiyorYa yok annesi öyle ilgili değil gezmeye vermiş kendini, dur sus demeyi bilmiyor, cocuklari 40 yere goturdu manyak etti. mesela bizim tv ünitesi cam 5 yasinda çocuk aralara girmeye çalışıyor koskoca çocuğu taşırmı çat diye kirilacak al başına belayi, oglum napiyon oraya girilirmi diye çocuğu çekiştiriyorum anasi hiç orali olmuyor, kv de görmedi ya onun hareketini onlar gidince bana kızıyor ki heyecan iyi değil sen niye koşuyor heyecanlaniyon herseye diye, hareketini anlatınca annesine oda kızdı, biz bu çocuğu zor bulduk diye inadina mi yapıyor gelip düzen bozuyor diye. Evdekiler üzerime düşüyor ya heyecan yapma sinirlenme panikleme felan diye bunlar 5 dk bi geliyor hepsini aynı anda yasatiyorlar maşallah. Seviyorum sevmesinede sevginin de bi haddi var dimi
Çok teşekkürler canım benimHayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla kullanın inşallah
Pamukprncess canım seninde evin hayırlı olsun yeni yuvasında,sağlıkla,büyütün yavrunuzu.boşver kimseye kulak asma sizin fikirleriniz önemli
Ellerine sağlık tatlımmmm çok beğendimKizlar konunun hamilelikle bir alakasi yok ama paylasmak istedimgecen sene kisin en sevdigim sey puzzle yapmakti sonra ara vermistim bu puzzle babam çok istemisti bir turlu bulamamistim gecen hafta carsamba esim buldu sagolsun bizde kizimla oturup dedemize hediye olarak yaptik sizinlede paylasmak istedim mutlulugumu
Ah canim keske yanlis olcum denebilcek bi fark olsa.neff1316 canimcim uzme kendini insallah uzuldukce bebekte etkileniyor sen keyfini cikart oglunla ilgilen sen mutsuz olursan oda mutsuz olur Allah izin verirse hic birsey olmazzz Allaha emanetiz artik hic uzme kendini de bebiside kilosunuda cok takma aletler yanlis olcebiliyor
Amannn güzel olan bişeye de karismasalar olmaz sankiKaynanam tutturmus pahalı değil mi diye diye on kere dedi kocamalüks eve ne gerek var filan daha konuşurken o kadar daraldim ki hoparlör den.. Ben yokum dedim eşime o da yine de verdi bana teli aynı şeyi bana da diyo pahalı değil mi olsun dedim bende bisey diyemiyor banapek .. Her şeye de karişilmaz yanı cocuk var karşısında sanki .. Ki ev fiyatları burada hep böyle.. Kadın bana perde alacakken de müdahale etti hep pahalı diye kendi bi perde yapmış bizmkinin 3 katı fiayata ayy sınır ediyor beni biz layık değiliz iyisine kıskanç nidir nedir .. Sadece kendi layık
Ayy ne güzel memlekete gideceksin tatlım cok sevindim senin adınaAyy çok sevindim canım güle güle oturun inşallahçok yormadan hallet olmazsa yardımcı tut tatlım son ay artık
Bizede aydın yolu göründü eşime kalsa yarın taşıncaz ama hiç gözüm yemiyo şu an bebiş doğsun sağ salim 1 ay sonra hallederiz dedim zaten onunda şube değişikliği o zamanı bulcak..sonunda dönüyorum memleketime
Ah tatlım sen boşver onu bunu onlarda lafda eleştiride bitmez ee napalım ömür boyu sürcek bu böyle en iyisi duymamzlıktan gelmeksenin içine sinmiş zaten tadını çıkar çınar paşayla
Eee ama biz görmedik Kayramız icin neler yaptığınıbugun babannesiyle oglusumun nevresimlerini ,battaniyelerini ,banyo havlularini,kurulama bezlerini diktik.evim minnos esyalarla dolmaya basladi sanki evcilik oyunu gibi :) Allahim guzel gunlerde kullanmamizida nasip etsin insallah..hepimize.. :) haftasonuda odasini hazirlicaz duvar kagidi yapcaz ve dolabini kurcaz.
Nasil yaaaaAy bir de bir arkadaşım bana yıllar önce birşey anlatmıştı ki tanımadığım birine asla çocuğumu emanet edemem. Kadının biri bebeğini komşuya emanet etmiş biryere gidip gelecekmiş. Komşu kadın bebeği uyutup mutfağa geçmiş yemek hazırlamaya, o sırada kocası gelmiş eve. Adam pislik sen bebeğe şeyini emdir ve bebeğin ağzına boşallanet pislik, bebek boğulup ölmüş bu hikayeden aslında nefret ediyorum ama hepimiz bu konuda dikkatli olmalıyız diye anlatmak istedim, gerçekten çok güvenip emin olmadığımız kimselere emanet etmeyelim kuzularımızı. Malesef sapık karakterli insan çok
Cnm bende su an kullaniyorum su an bile gecmedi ve bendede en basndan beri var su gibi yogun akinti camasirim sirilsiklam
Canım benim çok sağolAmannn güzel olan bişeye de karismasalar olmaz sankihiiiic canını sıkma tatlım ohh kazanıyorum ödüyorum de
Ayy ne güzel memlekete gideceksin tatlım cok sevindim senin adına
Eee ama biz görmedik Kayramız icin neler yaptığınıellerinize saglık canım eminim hepso cok güzel olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?