2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlimm ben çoğunlukla uyuyorum hamileyim agirlastim filan de annelerine o yoksa kendi düşünecek birine benzemiyor

İstersen öldüm gomuluyorum de, aldırış etmiyor hiç, zaten çoğu zaman çocuğun buraya geldiğini bile bilmiyor,çocuk dışarda oynayacam diyo oynarken sıkılıyor buraya geliyor farkında bile degil, Allah tan bu sıralar pek gelmiyor geçen gelmişti baktım oksurmekten Ciğerleri çıkacak cocugun yolladım eve birde zorla gidiyor dedim annen ilaç icirecekmis, annesine de msj attım ilaç icir bu çocuğa diye, daha da gelmedi

Çok güzel olmuş cnm defnecik gerçekten topiğimizin kıymetlisi oldu, hepimizin sevgisini duasını kazandı şimdiden

Arkadaşlar olayın doğruluğunu net bilmiyorum ama burdan başka duyan arkadaşlar da olduğuna göre zamanında haber olmuş birşey gibi. Zaten hergün gazetelerde neler neler okumuyor muyuz Rabbim hepimizi en başta evlatlarımızı o saf savunmasız kuzularımızı hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Ruhu pis insanları da Allah kahretsin

Dilim tutuldu ne dicemi bilemedim.
Canimm iyiki varsiniz yaa.
İnan uzuntumu kederimi silip aldiniz.
Allah binlerce kez razi olsun.
Neresi cakma canim baya baya sairsin bayildim bayildimm
Coookk cokk tesekkur ederim. Cok mutlu oldum yaaaa

Kizlar hepinize cok cook coookkk tesekkur ederim.
İcimdeki sıkıntilar hafifledi uctu giti gercekten.
Dunden beri bas agrisi halsizlik depresif bi haldeydim.
Sukur atiyorum hepinizin destegi ile.
Kucuk Defne kizcem de insallah dualarimizla guc bulucak sayenizde inancim katlandi.
Evet zor gunler bizi bekliyor. Bunuda kabullendim artik. Ama gececeginede inancim artti.
hersey cook guzel olucak

Ay al benden de o kadar yaaa sol elimin parmakları çürük dolu. Bir de dün akşam kullandığım iğne körmüs. Uc kere deldim de anca kan alabilidm yeterince.

Cnm Allah razibolsn saol.Ben visanne kullanmadm cnm tup bebek yontemiyle hamile kaldm.

Merhaba, pek yazmıyorum ama topigi yakından takip ediyorum. Yazdiklariniz,yasadiklariniz beni derinden etkiledi. Sizden çok uzaklarda,sizi hiç tanimayan insanlarin dua ettiğini bilin. Dünya dualarla ayakta duruyor. Inanıyorum ben Defne sağlıkla gelecek Allahın izniyle. Hayırlı haberlerinizi aldığımız günlerde gelecek inşallah. her daim dualarim Defne ile. Allaha emanet minik prensesimiz.

Dilim tutuldu ne dicemi bilemedim.
Canimm iyiki varsiniz yaa.
İnan uzuntumu kederimi silip aldiniz.
Allah binlerce kez razi olsun.
Neresi cakma canim baya baya sairsin bayildim bayildimm
Coookk cokk tesekkur ederim. Cok mutlu oldum yaaaa
Canım benim biz artık bi aileyiz burda birinin başı ağrısa ona bile seve seve ortak oluyoruz. Defne gercekten cok sevdirdi kendini hepimizin ona karsı sevgisi bi başka Ben inanıyorum ki yüzünü bile görmediği teyzelerinden aldığı sevgi ve senden , ailesinden aldığı güçle her şey şiircikteki gibi olacak biraz da olsa kederini dağıtabildiysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…