2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy bu nasıl annelik yaaaa bakamiyor da resmen çocuğa derdi ne bu kadının sorunları mi var acaba

Ohhh ne güzel inşallah bizimde her şey yolunda gider benim de annecim gelecek tatlimm eşimin sınavları olmasa dediğin gibi evde yakın arada birşeyler götürür temizlerdik de hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Tatlımm günaydın.yeni evin hayırlı olsun güle güle otur.yind kayseridesin demi.

park yatağın boyutuna göre satılıyordu ben öyle bişey aldım. Bizim yatak boyutu 70x110 yatak da hazır 70x110 boyutunda 50-100 tl civarında olması lazım fiyatları. ben hepsiburada veya n11den sanırım 70 liraya almıştım.

O kadar haklisin ki canım benim biz küçük çocuk diye kiyamiyoruz ama onlar yapiyo bize herşeyi bence sende bi şekilde mesafe koymalisin gene de çocuk olunca çünkü sana çok zor olur kiskanirlar bide çocuğu gelsinler ama az gelsinler eskisine gore canım işte anneler öyle olunca çocuklar da herşeyi yapiyo

E EsBu86
Canim Rabbim bebeğine tez elden ve kökten şifa versin inşallah
Ben de 28.haftada gittim 1.247 kg di bebek
Dr her şey yolunda dedi
32.haftada bi daha çağırdı
Bekliyorum
Kaç olmalı dedi ki 32.haftada sana?

Canım bende 28 de öğrendim döndüğünü belkide daha önce dönmüştü.bebişler doğum kanalına girdikten 3 hafta sonra bile doğum yapanlar var.erken doğumu tetikliceğini sanmıyorum.

ayy millette korkutuyo, inşallah gelişimlerini tamamlarlar da öyle gelir bebişler.

Cok guzel olmus canimm eline saglik bende cok severim puzzle yapmayi. Oturdunmu basindan kalkamiyorsun saatlerce

Canım ben hazır bulamadım işte bizim yatak 80 lik. Hep 70 lik satılıyor hazırda .
85 tl uygun geldi eşime de söyledim. Yaptırcaz napalım kızımız için dişimizi sıkcaz artık

Ayyy bu nasıl annelik yaaaa bakamiyor da resmen çocuğa derdi ne bu kadının sorunları mi var acaba

Kocası öldü trafik kazasında ama öncesinde de böyle gezmeyi severdi, kocasi da bu huyunu sevmezdi zaten, ya babasının evinde alışmış açıkçası yetiştirilme tarzı bu

İnşallah canım, beslenmemize uyku düzenimize, dinlenmemize dikkat edebilirsek ahhh bide şu stresten uzak durabilirsek herşey zamanında olur ama bende hiçbiri yok maalesef.

Mesafe koymak çok zor, dedim ya hem akraba hem yetim çocuklar gelmeyin gidin diyemem ki, karnımda bi can taşırken onlara nasıl sırt dönerim, Allah bana ne der, 8 senedir böyleyiz değişmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…