2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cok guzel olmus canimm eline saglik bende cok severim puzzle yapmayi. Oturdunmu basindan kalkamiyorsun saatlerce

Teşekkürler canim evet gercekten öyle puzzle yaparken hicbirsey dusunmuyorsun en güzel yani o terapi gibi geliyor sadece acaba bu parca nereye ait diyr dusunuyorsun

Bebek doğum kanalına girmediği sürece sıkıntı yok canım ama döndükten sonra artık 36. Haftaya kadar çok yürümemekte fayda var kanala erkenden inmesin diye

Ay içimi rahatlattın canım, ablam bile erken gelecek diyip beni korkutuyo, hayır bide evde olsam neyse, 32. hafta çalışabilir raporumu daha dün verdim iş yerine. Haftalarında gelişimlerini tamamlamış bi şekilde sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah

Kızlar bebek karyolası için yatak bakıyorum fotoğraftaki nasıl sizce 20 santim yüksekliği var çok mu kalın olur

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 38
Selam kizlar

Ben doktorun hesabina gore bugun 34. Haftaya girdim.Karnım sertlesiyor agrilarim oluyor hani ilk dogumum olsa dogum sancisini bilmesem kesin hergun solugu hastanede alirim

Birkac gunden beri de karnim asagiya inmiş bebek dogum pozisyonundaydi zaten ama midemin ustu bosalmis asagida duruyor karnım.Esime de sordum o da evet inmiş dedi.Benimle ayni haftada olanlarda durum nedir acaba arkadaşlar?

insallah canim benim

Bizim buralarda bi laf var, degirmene vardım derdimi yanmaya değirmen başladı fir fir dönmeye diye, sende bi derdini yandın ben fir fir döndüm

İnan gercekten hissettim bunu.
Yanimda gibiydiniz.
İnsanin cocugu icin bisey yapamayip sadece beklemeis cok zormus. Bu beklme aninda ne cok destekcim duacim varmis dedim.'oyule mutlu oldum ki. Bugun gune cok daha huzurlu basladim.
Allah hepinizden razi olsun

İnan fazlasiyla dagittin canim.
O kadar iyi geldiki. Kizcemin iyi olucana inancim da katlandi

Cokta yorma canim kebdini.son aya girmis olucaksin cunku.

Slm canım
Bebeğin duruşu değişiyor bazen sanki yan durunca benimde aşağıda gibi oluyor bazende tam göğsümün altına kadar yanaşıyor.2 gün önce göğüs altım boşken 2 gündür neredeyse bebiş ağzımdan çıkacak sanıyorum.ikide bir aşağı inip çıkmıyacağına göre ben duruşuna bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…