2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oyy maşallah ne güzel resimleri paylaş bizimle mutlaka yaptıklarının canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun
amin insallah tatlim,su yavrumun odasi hazirlansa herseyi yikayip utuleyip duzenlicez..hersey heryerde aldigimiz gibi posetlerde duruyor atamadim buraya teyzeleri gorsun diye :) tamamlansin aticam

Ben hareketlerinden posizyonunun degistini saniyordum ama 1 aydan beri ayni pozisyonda bebek.
senin ki dogum pozisyonunu aldi mi canim ?

Ben hareketlerinden posizyonunun degistini saniyordum ama 1 aydan beri ayni pozisyonda bebek.
senin ki dogum pozisyonunu aldi mi canim ?
28 den beri baş gelişi diyor doktorum ama bende tam çözemiyorum bazen sanki yan duruyor.hareketlerinden ve karnımın duruşundan o şekilde yorumluyorum tabi doğrumu bilmiyorum.

Bugün itibariyle ev tuttuk okuluma yakın daha sıcak bir ev ve 1 nisanda bize taşınma yolu gorunuyor hadi hayırlısı inşallah
Kolay gelsin canim yeni evinizde bebisinizle ask dolu sevgi dolu umut dolu yillariniz olsun

Dünyanın en sıkıcı işinden bir anda dünyanın en zevkli işi oluveriyor ütüBebişin kıyafetlerini ütülemek apayrı bir zevk

Kolay gelsin canim cok zevkli oluyor o minicik şeyleri ütülemek

Iyi olacak zaten canım benim

Kizlar itiraf edeyim ki bebis utusu bile olsa ütüden nefret ediyorum.

28 den beri baş gelişi diyor doktorum ama bende tam çözemiyorum bazen sanki yan duruyor.hareketlerinden ve karnımın duruşundan o şekilde yorumluyorum tabi doğrumu bilmiyorum.
Bende döndüğünü dusunuyordum ama gecen hafta ayni pozisyonda duruyordu.Inşallah da donmezler tekrar oldukları gibi dururlar :)

Selamlar kizlar.
Agrilarimiz sancilarimiz derken son zamanlarimizi zor geciriyorum.moralimde bozuk olunca buraya da cok ugrayamiyorum.tek dilegim nisanı gorebilmek.sali tekrar dra gidicez.hersey iyi olur insallah.kendinize ve bebislere iyi bakin.
Canım benim ya evet son zamanlar zor geçiyor ama moralini bozma lütfen bak yaz bize burada konuşuyoruz kafamiz dağılıyor hep birlikte

Kızlar yeni doğurmuş bi arkadasimla konuştum ayy ne güzel aldı o yavrusunu kucağına çok tatli maşallah yavrusu da Allah analı babalı büyütsün tavsiyeleri ilk başlarda zorlansanda sabret diyo herşey geçiyor alisiyosun dedi anlayan biriyle konuşmak iyi geldi valla

Aydınlık gör bebeğimmm
Çok mutluyuz. Yapacak bir sürü işimiz var. Tatlı telaşlarımız.Bugün dinlenmece, hasret gidermece. Yarın başlarız artık
canım Allah yoklukluklarını göstermesin anneler başka. Ay benimde yapacak çok işim var ama canım hiç istemiyor.çok yorgun hissediyorum

Selamlar kizlar.
Agrilarimiz sancilarimiz derken son zamanlarimizi zor geciriyorum.moralimde bozuk olunca buraya da cok ugrayamiyorum.tek dilegim nisanı gorebilmek
Canım benim hepimiz aynı durumdayız,inan inşallah hep birlikte nisanı da,mayısı da görürüz canın sıkıldıkça yazarsın burda birbirimize çok destek oluyoruz

Selamlar kizlar.
Agrilarimiz sancilarimiz derken son zamanlarimizi zor geciriyorum.moralimde bozuk olunca buraya da cok ugrayamiyorum.tek dilegim nisanı gorebilmek.sali tekrar dra gidicez.hersey iyi olur insallah.kendinize ve bebislere iyi bakin.
Burasi moral deposu canim bence daha sık ugra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…