2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen ilk zamanlar insan bi tuhaf oluyor. Bi telas bi heyecan. Sonra yoluna giriyor hersey.

Kızlar 28.haftada bebegimin döndüğünü söyledi Dr .benim bebisin hareketleri çok enteresan ama 3 yerde toplanmış halde.
Bir bakıyorum kasiklarda hatta rahmin epey aşağısında
Bir bakıyorum karnınımın sağ yanında
Bir bakıyorum Karnım sol yanında
Yani sanki karnımın üzerine T harfi cizmisler gibi hep T harfi doğrultusunda. ..
Aklım almıyor
Nasi bu denli değişik yerlerden bu kadar güçlü vuruşlar atabiliyor.
Neresi kolu neresi sırtı.hepsini karıştırmış durumdayım

Aynen cnm bnmde öle oluyor.bnmde bebeğim en son gittiğimde doğum pozisyonunu almıştı.bnce karnımızda bi tur atıp tekrar aynı pozisypna geliyorlar

hadi gecmis olsun iremcim. anladigim kadariyla insulin vermemis?

peki o bir kac kere sekerin cikmisti onlar icin herhangi bir tavsiyede bulundu mu?

Cok şükür tatlım cok sevindimmaşallah oğluşumuza

Selamlar kizlar.
Agrilarimiz sancilarimiz derken son zamanlarimizi zor geciriyorum.moralimde bozuk olunca buraya da cok ugrayamiyorum.tek dilegim nisanı gorebilmek.sali tekrar dra gidicez.hersey iyi olur insallah.kendinize ve bebislere iyi bakin.
Allahın izniyle görürsün canım moralini bozma

Aydınlık gör bebeğimmm
Çok mutluyuz. Yapacak bir sürü işimiz var. Tatlı telaşlarımız.Bugün dinlenmece, hasret gidermece. Yarın başlarız artık
ohhh gozun aydin sekerim.. annecigin bir yaninda kizcen bir yaninda, oglusun karninda.. var mi senden iyisi? :) masallah diyelim, tu tu yapalim, bi de popomuzu kasiyalimmmmmm

Maşallah paşaya ne de güzel büyümüş

Öyle oynamak çok zevkli oluyo gercekten artık annelerine biz burdayiz diyolar

yesim_figen canım ben keçeden bebek bakim cantasi dikmek istiyorum kendime, senin bloguna baktım ama bu tür bişey bulamadım, hiç diktinmi böyle birşey başlasam yardimci olma imkanın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…