2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnşallah mirandamm teşekkür ederim güzelimmm tam taşınma arefesi iyi olacak bizim içinde onu yormayi da istemiyorum ama kendi ısrarla iş yapmak için erken gelmek istiyor
oyyy kolay gelsin mgulcum... normalde tasinmayi sevmem, hele hamileyken ne igrenc duygular besliyorum kendisine anlatamam!
allah;tan bizim eve gelen alicilar evi begenmediler. valla icten ice dua ediyorum satilmasin diye. esim cok istiyor ama bana cok zor geliyor tasinmak yaaa

Canım pamuktan şüphem yok en iyisi de yünden emin olamıyorum bazı bebeklerin yüne alerjisi olabiliyor ya. Boşa yaptırmış olmak istemedim bilemeden.

aaa ben de bunu bilmiyordum, kimse bana bişi demedi bende yünden yaptırdım. İnşallah bizim bebenin yüne alerjisi olmazda boşa gitmez yaptırdığım :) O zaman sen en iyisi bildiğin gibi pamuktan yaptır canım

Senin durum başka tabi bol bol dinlen canım, su azalması neden oluyor ki?

Bugün çok bunaldım çok daralıyorum durup durup ağlayasım geliyor hiç sebepte yok. Hava alayım dedim dışarı çıkasım yok. Psikolojim bozuldu herhal benim ya. Offff Uyumaya çalıştım yok onu da yapamıyorum. Heralde bünye çalışmaya alıştı ya evde oturmak yaramadı bana geliyorlar

Canım çalişmaya alişinca,ev hayatı gercekten sıkıcı oluyor.eve alişinca da dişari çıkmak.kendine ugrasacak bi şeyler bulsan.arkadaşların varsa onların yanına bi saatte olsa uğrayabilirsin canım.bu yıl kiş çok soğuk geçtiği için neredeyse on beş gün dışarı çıkmadığım gün oluyor.bir an önce havalar isınsa da dışarı çıksak

aaa ben de bunu bilmiyordum, kimse bana bişi demedi bende yünden yaptırdım. İnşallah bizim bebenin yüne alerjisi olmazda boşa gitmez yaptırdığım :) O zaman sen en iyisi bildiğin gibi pamuktan yaptır canım

Bende yün yaptım yatagini alerjimi oluyormuş bilmiyordum

Canim dogum kanalina girmedigi surece sorun olmaz bence.... ben hamile kaldigimdan belli gobegim asagida hic yukarida olmadi... bende 33 haftaya gircem, ve kafasi baya asagida dktorum sadece cok gezmicen ve ayakta kalmican dedi... yine bi doktoruna danis istersen

hadi gecmis olsun iremcim. anladigim kadariyla insulin vermemis?

peki o bir kac kere sekerin cikmisti onlar icin herhangi bir tavsiyede bulundu mu?
Yok canım insülin vermedi diyete devam dedi yürüyüş yap dedi.sonuçlarım iyi çıktı açlık tokluğa baktı.son 3 ayın şeker durumunu gösteren test varya ondan yaptı.o yükselmesinide iğnelere bağladı.bide bir hafta vurunman yeterdi dedi.bende korktum bişey olurmu diye.bi sorun olmaz ama gerek yoktu dedi.bebeğin ciğerlerini erkenden gelişmiş olur dedi.

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar, bugünler için bomba uyarıları yapılıyor, mesajlar geliyor. Nevruz'u bahane etmek isteyenler var. Özellikle kalabalık yerler olan metrolar, meydanlar, alışveriş merkezlerinden uzak durmak tedbir olabilir. Allah korusun, hiç şakası yok bu işin..Bu hafta sonu evde duralım

Canim ilk zamanlarda oyle oluyo , sonrada evde rahata alisinca ise gitmek istemiyo bende oyle oldu isi birakali tembellesdim yahu

Ay bu videoyu izleyince aklıma neden miranda_1986 geldi acaba
Ah ah Türk annesi her yerde aynı demek ki

hahahhahah cok guldum yaaa! bakalim benim oglan da boyle olacak mi. ama kiz da cok sekermis. :)

bu arada bu temizlik isinden benim esim de cok rahatsiz. arkadaslarina bizi aynen soyle anlatiyor: "bu turkler var ya! temizlik hastasi. surekli bir sey siliyorlar. her sey organize olmak zorunda. tum ulkece boyleler. hatta benim karim ablalarina gore pis. cunku camlarimizi iki haftada bir silmiyoruz! ablalari duvarlarini ve tavanlarini siliyorlar. ev de odum kopuyor bir yer kirlenecek diye. bazi muzelerde kendimi daha rahat hissetmisligim var. ve sadece evlerini degil, sokaklari bile temizliyorlar. sokagi kopuklu sularla temizlemek icin supurgeli makinalari var! belediye geceleri temizliyor. ama belediye temizlemezse, insanlari cikip yikiyor. bayagi suyla kopukle.."

bu konusma daha hali temizleme sirketlerine ve surekli yikanan perdelere falan vardi. isin komik yani ortak arkadaslarimizin bazilari inanmadi :)

hadi gecmis olsun iremcim. korkulacak bir sey yokmus demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…