2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd canım gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah aceleci prensimize maşallah
Sağol canım çok tşk ederimm:)amin inşallah..
Ayy maşallah....
Humana still tea bana çok iyi gelmişti.şimdiden aldım,kismetse kullanicam yine.sağlıkla en kısa zamanda kucakla inş
Evet sanki onlarında etkisi var bol su da içiyorum inşallah çoğalır iyice..amin inşallah canım..
M Mjdmjd canım maşallah yavruna hic üzme kendini en kisa zamanda kucağına al inşallah keser84 canım yakisiklilar baya iyi görünüyorlar onlara da maşallah tez zamanda toparlasin hepsi inşallah
Çok sağol canım amin inşallah:)

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))

Maşallah canim pasalarina onlarda çok guclu duruyorlar inşallah en yakin zamanda evinize cikarsiniz. İsimlerinizde cok güzelmis

Gecmis olsun canim yeniden inşallah az daha sabreder kizin sende yatmaya devam edersin az kalmis 2 hafta göz acip kapayana kadar gecer inşallah

Canim gecmis olsun inşallah bebegin doktorunun dedigi kadar bekler sen hic yorma kendini birak isler dursun yerinde senin ve bebeginin sagligindan daha onemli degil

valla bende anlamadım cnm bende bi kere 50-60 arası çıktığını gördüm 15-20 dk falan durduk nst de birde benim dikişe dayamış kafasını gece gündüz suyun hafifte olsa kanaman olursa 5 dkkada bi kasılman olursa gel dedi doktorum

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ayy sizi de yeni görüyorum. Aceleci mayıs bebeklerinden birileri daha doğmuş. Maşallahı var miniklerin, sağlıkla büyüsünler inşallah

oyy masallah canim ya. Cok yakisikli annesi rabbim tez zamanda birbirinize kavustursun

Canım belli kullanışlı olacak bebişi destekleyecek inşallah

inşallah olmaz canım ya azicik daha büyüsünler sanki benim kız da bazen çıkışı zorluyor gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı olsun artık erken gelirlerse de yapacak bisey yok

keser84 canim doğum yapmışsın şimdi gördüm. Ins iyidir bebislerimiz. Tabi ki sende. Rabbim yardimcin olsun:)

Ayy kizlar ben burayi nasil bosladiysam kimler dogurdu. Her girdigimde şoka giriyorum ayni zamanda tirsiyorum. Daha cinsiyetleri cozmeye çalışıyorduk resimlerden. nerelere geldik kendim bile inanamiyorum

Ogluşun bile haberi yok göbek kertmesi yaptığımdangül tabi canım bol bol ağlama evresini atlattın artık sen gül ki Miraçımıza neşeli süt gitsin o da çabucak karşılık versin

Ogluşun bile haberi yok göbek kertmesi yaptığımdangül tabi canım bol bol ağlama evresini atlattın artık sen gül ki Miraçımıza neşeli süt gitsin o da çabucak karşılık versin
Ayy dmi canım ya valla öyle oldu vardır bundada bi hayır napalım..oğluşu kucağıma alayımda elabaharın resmini gösteryim bende))aman babanız duymasın

Maşallah barekallah, ama bu çok tatlış annesi ya. Allah bağışlasın inşallah canım inan prematüre denince akla böyle hiçbişeye benzemeyen bebekler geliyor ama miraç paşamızın saçı bile var ya çok şeker Rabbim bir an önce kucağına alıp eve götürmeyi sonrasında da hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin cnm

keser84 M Mjdmjd
Allahim nasil guzel nasil mucize bir şey bunlar. Mahsallah onlara. Rabbim nazarlardan korusun
Ayyy çok duygulandim ben kizlar resimleri görünce. Aglasam ayıp olur mu

Ayy çok sağol teyzesi ya çok duygulanıyorum siz böyle güzel güzel yazdıkça..aslında çok küçük daha eli ayağı bacağı görseniz çok narin ama toparlıcak allahın izniyle..amin inşallah canım.

Ayy dmi canım ya valla öyle oldu vardır bundada bi hayır napalım..oğluşu kucağıma alayımda elabaharın resmini gösteryim bende))aman babanız duymasın
Tabiki de tatlim yaa zor oldu belki ama doğum nasil olacak diye düşünme derdin kalmadı cok şükür simdi sadece oglusu kucagina aldigin anı hayal edeceksin ki gerceklesmesine de az kaldı
eyvah eyvah babamız ana kız bir oldunuz neler karıştıriyorsunuz siz der sonra duymasın

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Bugün topiğimiz ne güzel ilk bebişlerini ağırlamış ya maşallah bu iki paşaya da . Bebişlerimizin hepsi birbirinden tatlı Rabbim hepsini korusun. Sen de inşallah en kısa zamanda kuzuları kucaklayıp yuvanıza gidersin cnm, ne güzel 4 kişilik güzel mutlu bir aile olun inşallah

Oyy masallah askiimm nasil tatli.
Gulumsuyor sanki.
Yakin zamanda kucagina alip doya doya koklamak emzirmekte kismet olsun insallah canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…