- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.581
Sağol canım çok tşk ederimm:)amin inşallah..
Evet sanki onlarında etkisi var bol su da içiyorum inşallah çoğalır iyice..amin inşallah canım..Ayy maşallah....
Humana still tea bana çok iyi gelmişti.şimdiden aldım,kismetse kullanicam yine.sağlıkla en kısa zamanda kucakla inş
Çok sağol canım amin inşallah:)
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Selam kizlar,
Konu açmıştım ama burayada yazayım
Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi
Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi
Dunden beri de sancilarim oluyor karnimin alt taraflarinda nefesim daraliyor karnim sertlesiyor
Benim sormak istedigim surekli yatmam mi lazım kalkip evimin ufak tefek işlerini yapmak bile dogumu hizlandirir mi çünkü ebe birsey demedi bu konuda
Sadece yürüyüş yapma dedi.
valla bende anlamadım cnm bende bi kere 50-60 arası çıktığını gördüm 15-20 dk falan durduk nst de birde benim dikişe dayamış kafasını gece gündüz suyun hafifte olsa kanaman olursa 5 dkkada bi kasılman olursa gel dedi doktorumCanım gecmiş olsun sen yine de dikkat et kendine boşver işler beklesin ne olacak sanki. Eşin işten gelince yardimcı olsun zaten kaç hafta kaldı ki? Allah sifa versin bebisin de vaktini bekler inşallah
Ay amin kuzum yaa oğluşları gördük bi de onlara kasildık bakalım sonumuz ne olacakneyse yarin hastanedeki doktoruma da gidecegim bakalim ne durumda kasilmalar inşallah vaktinde gelir kuzucuklarimız
Amin canım inşallah minigin vaktini beklerne oluyor bizim bebislere anlamadim valla benim de dün nstde kasılma çıktı 40ları gördüm ben sende kaç çıktı?
Ayy sizi de yeni görüyorum. Aceleci mayıs bebeklerinden birileri daha doğmuş. Maşallahı var miniklerin, sağlıkla büyüsünler inşallahKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Teyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
Maasallah bebişlere.Rabbim en kısa zamanda kucağına almayıda nasip etsin cnmTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Canım belli kullanışlı olacaksağol cnm inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla zamanında doğar cnm benim bebiş iiice aşağı inmiş o yüzden birde bende sadece sipsivri bi göbek oluştu destek korsede böyle birşey gelcekmiş cnm Eki Görüntüle 1801394
inşallah olmaz canım ya azicik daha büyüsünler sanki benim kız da bazen çıkışı zorluyor gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı olsun artık erken gelirlerse de yapacak bisey yokvalla bende anlamadım cnm bende bi kere 50-60 arası çıktığını gördüm 15-20 dk falan durduk nst de birde benim dikişe dayamış kafasını gece gündüz suyun hafifte olsa kanaman olursa 5 dkkada bi kasılman olursa gel dedi doktorum
Ogluşun bile haberi yok göbek kertmesi yaptığımdanÇok sağol canım ya amin inşallah..allahım isteyen herkese nasip :))beklesin prenseslerimiz ben de o zmana paşayı büyüteyim inşallahçok sağol canım allah razı olsun..
Canım hepimiz aynı duyguları evhamları yaşıyoruz kimseyi de panikletmek korkutmak istmem.baktım topiği telaş almış.benim yüzümdende kimse panik yapsın üzülsün istmedim.sizler o kdar iyi geldinizki bana,bende bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.amşn canım inşallah.
Amann beklesinler zaten miraç ta küçük daha prenseslerin gelme vaktine kadar o da toparlar kendini inşallah:))ayy hiç güleceğm yoktu canım ya süpersin
Çok sağol canım amin inşallah:)valla bende öyle her bebiş resmine ve sesine ağlar oldum;( bi de hala hastanedeyim burda bi sürü bebiş ağlıyo ben iyice fena oluyorum..neyse bunada şükür canları sağolsunda beklicez artık.
Onuda deniyim canım dünden beri humana ve milupa papatya çayına başladım her sağışımda artarak geliyor.sanırım oğlum emmeye başlayınca düzene girecek gibi hissediyorum.
:))banada çapkın geldi canım çok haklısınaynen bende görünce benim içimde bu kadar bebek mi vardım dedim şaşırdım bi:))Sağol canım darısı başınıza vaktinde inşallah..amin inşallah..
Pofidik değil aslında teyzesi sanki fotoda öyle çıkmış:)hatta bi süzülüp bi toparlıyo sanki.çok sağol canım aminnn..
İnşallah banada öyle geliyor canım allahım korusun hepsini.çok sağol
İnşallah canım dinlenerek geçir artık az kaldı zaten.
Çok sağol teyzesi bende sabırsızlıkla o günü bekliyorum..
Çok sağol canım inşallah..evet böyleler bende çok şaşırmıştım:)
Çok sağol teyzesi inşallah hep güçlü ve sağlıklı olurlar..
Canım bebeğinin hareketliyse çok sorun olmaz heralde takip et sen hareketlerini.allahım hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..
Çok sağol canımm amin inşallahh..rabbim sizlerede vaktinde sağ salim doğumlar nasip etsin inşallah..oyy masallah canim ya. Cok yakisikli annesi rabbim tez zamanda birbirinize kavustursun
Masallah cokk tatlilar. En kisa zamanda saglikla kavusun insallah.Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Ayy dmi canım ya valla öyle oldu vardır bundada bi hayır napalım..oğluşu kucağıma alayımda elabaharın resmini gösteryim bendeOgluşun bile haberi yok göbek kertmesi yaptığımdangül tabi canım bol bol ağlama evresini atlattın artık sen gül ki Miraçımıza neşeli süt gitsin o da çabucak karşılık versin
Maşallah barekallah, ama bu çok tatlış annesi ya. Allah bağışlasın inşallah canım inan prematüre denince akla böyle hiçbişeye benzemeyen bebekler geliyor ama miraç paşamızın saçı bile var ya çok şekerTeyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
Ayy çok sağol teyzesi ya çok duygulanıyorum siz böyle güzel güzel yazdıkça..aslında çok küçük daha eli ayağı bacağı görseniz çok narin ama toparlıcak allahın izniyle..amin inşallah canım.Maşallah barekallah, ama bu çok tatlış annesi ya. Allah bağışlasın inşallah canım inan prematüre denince akla böyle hiçbişeye benzemeyen bebekler geliyor ama miraç paşamızın saçı bile var ya çok şekerRabbim bir an önce kucağına alıp eve götürmeyi sonrasında da hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin cnm
Tabiki de tatlim yaa zor oldu belki ama doğum nasil olacak diye düşünme derdin kalmadı cok şükürAyy dmi canım ya valla öyle oldu vardır bundada bi hayır napalım..oğluşu kucağıma alayımda elabaharın resmini gösteryim bende))aman babanız duymasın
Bugün topiğimiz ne güzel ilk bebişlerini ağırlamış ya maşallah bu iki paşaya daTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Oyy masallah askiimm nasil tatli.Teyzeleri profil resmimize bakarmısınızişte benim aceleci oğlum bi süre bekletip değiştiricem kızlar nolur bu durumu yanlış anlmayın olurmu o kadar çok dua ettinizki hepiniz görün istedim bu şekilde yapalım dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?