- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.601
Masallah nasil guzeller. O dudaklar ne oylee.Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Olmaz canım olmaz hepimiz duygusala bağladık..çok teşekkür ederim canım amin inşallah..
Ayy çok sağol canım ya defneciğimizide böyle hayal et benim oğluşta küçücük geldi teyzesi:)allaha emanet olsunlar hepside.Oyy masallah askiimm nasil tatli.
Gulumsuyor sanki.
Yakin zamanda kucagina alip doya doya koklamak emzirmekte kismet olsun insallah canimm
O da ayrı ve değişik bi heyecanmış canım:)inşallah az kaldı..kıskanır tabi babası kolay değil kız babası olmak:))allahım size bağışlasın güzeller güzeli prensesiTabiki de tatlim yaa zor oldu belki ama doğum nasil olacak diye düşünme derdin kalmadı cok şükürsimdi sadece oglusu kucagina aldigin anı hayal edeceksin ki gerceklesmesine de az kaldı
eyvah eyvah babamız ana kız bir oldunuz neler karıştıriyorsunuz siz der sonra duymasın
İnsallah mirac abisini ornek alsin kizcem. Guclu olsun simsıkı tutunsun hayata tipki onun gibiOlmaz canım olmaz hepimiz duygusala bağladık..çok teşekkür ederim canım amin inşallah..
Ayy çok sağol canım ya defneciğimizide böyle hayal et benim oğluşta küçücük geldi teyzesi:)allaha emanet olsunlar hepside.
Ay Yesinler sizi Paşalar maş az llah tatlım oğluş lara dualarım İz sizlerle inşallah yakında evinizde huzurlu mutlu günler sizleri bekliyorTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Tatlım inşallah iki hafta daha kalır bu durumda olar bütün arkadaşların bebişleri tabi bizde biraz daha duralım kız çeker akıllı olun yatın sıcak sıcak bal dudaklılar tatlım şaka maka insan çok endişeleniyor npcaz nasl olacak diye umarm herşey yolunda giderde zamanında dogum yaparızmeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Amin canım benim Allah hepimizim bebisine sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsinO da ayrı ve değişik bi heyecanmış canım:)inşallah az kaldı..kıskanır tabi babası kolay değil kız babası olmak:))allahım size bağışlasın güzeller güzeli prensesi
Tatlım çok teşekür ederm akşam 9 gibi eve geldik kanamam yok şükür ağrılarım da geçti genel durum iyi şuan bugün 12de bi igne miz daha var ne sıklıkla gideriz kontrollere bilmiyorum 38 haftayı görsem süper olacak dogumada nisan sonu mayıs başı dedi tabi benim zilli kız beklerse ozamana kadarcananarya canım nasıl oldun?
Cok şükür canım ya iyi olmanıza sevindimTatlım çok teşekür ederm akşam 9 gibi eve geldik kanamam yok şükür ağrılarım da geçti genel durum iyi şuan bugün 12de bi igne miz daha var ne sıklıkla gideriz kontrollere bilmiyorum 38 haftayı görsem süper olacak dogumada nisan sonu mayıs başı dedi tabi benim zilli kız beklerse ozamana kadar
Gunaydin tatlimHerkese bizden kocaman bir günaydın ve öpücük
Bir önceki günden daha güzel haberler alacağımız bir gün olsundoktora gidenlerden güzel haberler duyarız inşallah
Amin canım neyseki minigin yaramazlık yapmiyormus aman yapmasın daGünaydın kızlar :)
Allah hepimize vakitli doğumlar versin. Bebişlerimize içerde dayanmaya gücü vrsin zorlamasınlar artık :)
Bugün erkenciyiz biz pıt pıt. Dünki sertlik rahatsızlık gazmış bu arada çok rahatım bugün. İnşallah bi 35haftsyı doldururum en azından
Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ama kanaman mı olduTatlım çok teşekür ederm akşam 9 gibi eve geldik kanamam yok şükür ağrılarım da geçti genel durum iyi şuan bugün 12de bi igne miz daha var ne sıklıkla gideriz kontrollere bilmiyorum 38 haftayı görsem süper olacak dogumada nisan sonu mayıs başı dedi tabi benim zilli kız beklerse ozamana kadar
Bugün gideceğini biliyordum canim da saatini hatırlayamadım hadi az kalmış inşallah oğluş kordonu rahat bırakmıştırGunaydin tatlimAyy biz gidicez inşallah kordonu atmıştır teyzesi dua edin bize umursamamaya calissam da kafami kurcalıyor hep saat 10 da randevu
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Canım iyi olmana çok sevindim gerçekten inşallah prenses vaktinde gelicek annesini uzmucekTatlım çok teşekür ederm akşam 9 gibi eve geldik kanamam yok şükür ağrılarım da geçti genel durum iyi şuan bugün 12de bi igne miz daha var ne sıklıkla gideriz kontrollere bilmiyorum 38 haftayı görsem süper olacak dogumada nisan sonu mayıs başı dedi tabi benim zilli kız beklerse ozamana kadar
İnşallah atmıştır cnim benim kordonu bizim paşalar nazlı ya illa bi yerden cektiricekler anneyeGunaydin tatlimAyy biz gidicez inşallah kordonu atmıştır teyzesi dua edin bize umursamamaya calissam da kafami kurcalıyor hep saat 10 da randevu
dünya tatlılarıı ya maşşallahh Rabbim nazarlardan korusun canım sağlık sıhhat versin sizlereTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?