2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@keser84 M Mjdmjd
Allahim nasil guzel nasil mucize bir şey bunlar. Mahsallah onlara. Rabbim nazarlardan korusun
Ayyy çok duygulandim ben kizlar resimleri görünce. Aglasam ayıp olur mu
Olmaz canım olmaz hepimiz duygusala bağladık..çok teşekkür ederim canım amin inşallah..

Oyy masallah askiimm nasil tatli.
Gulumsuyor sanki.
Yakin zamanda kucagina alip doya doya koklamak emzirmekte kismet olsun insallah canimm
Ayy çok sağol canım ya defneciğimizide böyle hayal et benim oğluşta küçücük geldi teyzesi:)allaha emanet olsunlar hepside.

O da ayrı ve değişik bi heyecanmış canım:)inşallah az kaldı..kıskanır tabi babası kolay değil kız babası olmak:))allahım size bağışlasın güzeller güzeli prensesi

İnsallah mirac abisini ornek alsin kizcem. Guclu olsun simsıkı tutunsun hayata tipki onun gibi
Bak simdiden abi oldu kucuk adamm

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Ay Yesinler sizi Paşalar maş az llah tatlım oğluş lara dualarım İz sizlerle inşallah yakında evinizde huzurlu mutlu günler sizleri bekliyor

Tatlım inşallah iki hafta daha kalır bu durumda olar bütün arkadaşların bebişleri tabi bizde biraz daha duralım kız çeker akıllı olun yatın sıcak sıcak bal dudaklılar tatlım şaka maka insan çok endişeleniyor npcaz nasl olacak diye umarm herşey yolunda giderde zamanında dogum yaparız

Tatlım çok teşekür ederm akşam 9 gibi eve geldik kanamam yok şükür ağrılarım da geçti genel durum iyi şuan bugün 12de bi igne miz daha var ne sıklıkla gideriz kontrollere bilmiyorum 38 haftayı görsem süper olacak dogumada nisan sonu mayıs başı dedi tabi benim zilli kız beklerse ozamana kadar

Cok şükür canım ya iyi olmanıza sevindiminsallah bi daha olmaz minik prenses annesini bi daha korkutmasın guzelce büyüsün içerde

Herkese bizden kocaman bir günaydın ve öpücük
Bir önceki günden daha güzel haberler alacağımız bir gün olsundoktora gidenlerden güzel haberler duyarız inşallah
Gunaydin tatlim Ayy biz gidicez inşallah kordonu atmıştır teyzesi dua edin bize umursamamaya calissam da kafami kurcalıyor hep saat 10 da randevu

Amin canım neyseki minigin yaramazlık yapmiyormus aman yapmasın dapitpitleri hissetmeye cok alıştık son güne kadar hissedelim inşallah

Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ama kanaman mı oldu ( ya ben de 30. Haftadayken bnm de oldu 1 bardak fln vardır plasenta fln değil tam olarak neden olduğunu bulamadılar ama senin gibi regl ağrısı gibi ağrılarım da oldu. Çok ama çok korktum kafayı yicektim Senin de böyle miydi? sebep neymiş ?

Gunaydin tatlim Ayy biz gidicez inşallah kordonu atmıştır teyzesi dua edin bize umursamamaya calissam da kafami kurcalıyor hep saat 10 da randevu
Bugün gideceğini biliyordum canim da saatini hatırlayamadım hadi az kalmış inşallah oğluş kordonu rahat bırakmıştır uyaninca aklıma gelenler ve gelmeyen herkes icin duamizi ettik

Canım iyi olmana çok sevindim gerçekten inşallah prenses vaktinde gelicek annesini uzmucek
İnşallah atmıştır cnim benim kordonu bizim paşalar nazlı ya illa bi yerden cektiricekler anneye
M Mjdmjd galiba dün resim koymuş ama ben kacirdim pasamizi ama eminim çok yakışıklı bi prens geldi dünyaya Rabbim yardımcin olsun inşallah herşey çok güzel olucak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…