2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd oğluşunun maşşallahı var canım Rabbim nazarlardan korusun kurban olduğum yaradanımın mucizesi.inş. her geçen gün herşey dahada güzel olacak dualarımızdasınız.
cananarya tatlım inş. fıstık kız beklicek zamanını annesi hiç stres yapma şükür herşey yoluna girmiş bak

Cnm ben de mobilya gibi aldım hani bebek oda takımınin içinde olanlardan doğru düzgün kullanmadi.portatif salona da cekebildigim hafif sallanan besiklerden aldım. Epey kullandık. Hatta hala altını onda degistiriyorum bazen.kızım 2 yaşında :) bir de çingen beşiği diye tarif edilen hızlı sallanan bir beşik aldım. O da gaz sancıları olduğu dönemde çok iyi geldi. Yazın anneme giderken onu da söküp yanımda goturebildim.sana tavsiyem tasinabilir bi tane ucuz yedek besik muhakkak al.
Çocuğu salona koyup mutfakta işimi görebiliyordumkısa süreli.
Ya da tv izliyordum yanında beşiği salona alıp o uyurken :)
Mobilya besik anneyi sürekli çocuk odasına bagliyor.
Bu arada park yatak verdi bana bu akraba
Benim kızım sallanmaya alıştığı için hiç durmadı içinde iyi ki almamısim dedim
Tabi çocuktan çocuğa değişir canım
Bakalim oğlum hangisinden duracak
Benim ev besik dolu :)

Aynen benimkide oyle gosumun alt kisminda cikio iniyo gobusum totosuymus o ) pışpış liyom simdi her cikardiginda )
Kızlar benim de oglumun tekmeleri bir yerde hep sağ göğüs altinda çok sivriliyo
Tutuyorum okşuyorum geri çekiyor :)
Topuğu diye dusunuyorum baş aşağı durduğu için ve cok sivri küçük bir şişlik olduğu için

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Maşallah maşallah maşallah maşallah gerçekten bu pasalara en yakın vakitte toparlanicaklar ve yanında oluckalar bu pasalar senin Rabbim yardımcin olsun bu günleri unutucaksin bi bakmisin iki paşanın peşinde koş dur

Kızlar bu arada dün çok kötü geçti gerçekten annemler oraya tasinmami hiç istemiyor ama durumları biliyorsunuz ortada bi mecburiyet var ve dün ben bunu anneme bi turlu anlatamadım bütün günüm aglamakla geçti hala agrim var hatta çok Yoruldum Rabbim yardımcimiz olsin

Cnm Dr unu arayıp dedin mi kahverengi akıntiyi ve kasilmalarini?
Bu arada çatı muaynelerimden sonra benden de az kırmızı kan geliyordunormal diye biliyorum.
Bak 2 cm açılma da var diyorsun.açılma meselesi çok önemli.
Haftası dolan gebelere 2 cnm açılma da varsa suni sanci verip doğum bile yaptirilabiliyor
En mühim olani acilma.
Benim ilk gebelikte o kadar sancıma rağmen 1 cnm bile acilmam olmamıştı
Belki yatış bile verirler sana
Bir an önce Dr unu ara bence
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
oyy oyy yarabbim ne yakisikli erkeklerimiz var grubumuzda yaaa!masallahh subhanallah hepsine,Allahim bagislasin,en kisa zamanda annecigine kavussun yavrularimiz,masallah cok guclu gorunuyorlar,hele birine bak sen poz vermiyorda

canim masallah cok sukur cok cok iyi geldiniz bugune kadar.meraklanma sen annesi Allaha emanet,dayanir tabi prenses.cok sukur kilo olarak riski atlatmis.

Bugün gideceğini biliyordum canim da saatini hatırlayamadım hadi az kalmış inşallah oğluş kordonu rahat bırakmıştır uyaninca aklıma gelenler ve gelmeyen herkes icin duamizi ettik

İyi haberlerini bekliyoruz canım.bende bugün 3 boyutlu baktırmaya gitcem bakalım.bide karnımdaki bu sık sık sertleşmeyi sorcam.

Pamukprncess güzel haberlerle gel tatlım inş. haberlerini bekliyoruz
Güzeller nts ye filan girdik ilkin ama doktor daha gelmedi, ameliyatta sanırım biraz beklicez .. Hepinize teşekkürler inşallah akıllı uslu olur da kordonu birakir I iremerve1990 inşallah güzel geçer kontrolünüz tatlimm su karın sertleşmesi bebişin totosunu falan dayamasi mi oluyo acaba bizde de oluyo öyle bazen ..

Canım marka dedigin zaman fiyatlar uçuyor. Biz hepsiburadadan cok uygun fiyata 5 cekmeceli sade beyaz bir sifonyer aldık. Birkac sene sonra kısmetse oda yapacağız. Cok para verip odaya uymazsa diye uzulmektense bunu kullanalım isimiz bitince kaldiririz dedik. Oraya bakabilirsin eğer gösterişli biseyler aramıyorsan?

Herkese gunaydin, hayirli guzel haberler almak uzere.... allahim hergun dua ediyorum bu bebisler gununde gelsin diye, hepimiz mayis annesi diye yola ciktik,mart nisan anneleri olcaz... insallah mayisida goruruz yaaa.... ama kizlar herzaman moraller yuksek olsun hic bisey kendimizi ve bebisimizi uzmeye degmez....

Bende sonra oda yapacağım için basit şifonyer arayanlardanim

Biraz sonra sevincli haberlerinide paylasicaksin canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…