- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.621
İyi haberlerini bekliyoruz canım.bende bugün 3 boyutlu baktırmaya gitcem bakalım.bide karnımdaki bu sık sık sertleşmeyi sorcam.Gunaydin tatlimAyy biz gidicez inşallah kordonu atmıştır teyzesi dua edin bize umursamamaya calissam da kafami kurcalıyor hep saat 10 da randevu
Cnm ben de mobilya gibi aldım hani bebek oda takımınin içinde olanlardan doğru düzgün kullanmadi.portatif salona da cekebildigim hafif sallanan besiklerden aldım. Epey kullandık. Hatta hala altını onda degistiriyorum bazen.kızım 2 yaşında :) bir de çingen beşiği diye tarif edilen hızlı sallanan bir beşik aldım. O da gaz sancıları olduğu dönemde çok iyi geldi. Yazın anneme giderken onu da söküp yanımda goturebildim.sana tavsiyem tasinabilir bi tane ucuz yedek besik muhakkak al.kızlar yazdığım ama arada kaynadi yazım besik aldınız mı büyüyen besik mi normal besik mi on bari çıkan yoksa park yatak mi en kullanışlı Beşikten tırmanıp düşüyor yazmışlar hep mobilya dukkanlarindaki besikler çok hantal ve pahali park yatakchic dusunmemistim ama internette cogu kisi park yatak demis banada cok dandik geliyor ya yoksa sedir şekline dönüşen bi besik mi yaptirsam kafama göre
Kızlar benim de oglumun tekmeleri bir yerde hep sağ göğüs altinda çok sivriliyoAynen benimkide oyle gosumun alt kisminda cikio iniyo gobusum totosuymus o) pışpış liyom simdi her cikardiginda )
Maşallah maşallah maşallah maşallah gerçekten bu pasalara en yakın vakitte toparlanicaklar ve yanında oluckalar bu pasalar senin Rabbim yardımcin olsun bu günleri unutucaksin bi bakmisin iki paşanın peşinde koş durTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Cnm Dr unu arayıp dedin mi kahverengi akıntiyi ve kasilmalarini?Selam kizlar,
Konu açmıştım ama burayada yazayım
Dun kontrolum vardı 2 cm acilmam olduğunu söyledi ebe 15 gun daha dursa iyi olur cigerleri gelisir dedi ama kasilmayi önleyici ilactan baska birsey vermedi
Geceleyin uyandigimda kahverengi kirmizi sümüksü bir akinti geldi ama devami gelmedi
Dunden beri de sancilarim oluyor karnimin alt taraflarinda nefesim daraliyor karnim sertlesiyor
Benim sormak istedigim surekli yatmam mi lazım kalkip evimin ufak tefek işlerini yapmak bile dogumu hizlandirir mi çünkü ebe birsey demedi bu konuda
Sadece yürüyüş yapma dedi.
oyy oyy yarabbim ne yakisikli erkeklerimiz var grubumuzda yaaa!masallahh subhanallah hepsine,Allahim bagislasin,en kisa zamanda annecigine kavussun yavrularimiz,masallah cok guclu gorunuyorlar,hele birine bak sen poz vermiyordaTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
canim masallah cok sukur cok cok iyi geldiniz bugune kadar.meraklanma sen annesi Allaha emanet,dayanir tabi prenses.cok sukur kilo olarak riski atlatmis.meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı sancı çıktı artık kontrollerimiz her hafta olucak dikişlere dayamış bizim kızçe kafasını rahimde bası var hep doktorumuz 2 hafta en azından dayansa dedi ben yine yatmaya devam .ilaçlarım değişti kasılmaları engellemek için adalat günde 2 defa mağnezyum günde 2 defaya çıkarıldı kızlar dua edin en azından 2 hafta daha daayansın kızım .bu arada kilomuzda 2568gr boyuda 46 cm olmuş 1 hafta önden gidio gelişimi inşallah bebişlerimiz miadında doğar
Bugün gideceğini biliyordum canim da saatini hatırlayamadım hadi az kalmış inşallah oğluş kordonu rahat bırakmıştıruyaninca aklıma gelenler ve gelmeyen herkes icin duamizi ettik
Canım iyi olmana çok sevindim gerçekten inşallah prenses vaktinde gelicek annesini uzmucek
İnşallah atmıştır cnim benim kordonu bizim paşalar nazlı ya illa bi yerden cektiricekler anneye
M Mjdmjd galiba dün resim koymuş ama ben kacirdim pasamizi ama eminim çok yakışıklı bi prens geldi dünyaya Rabbim yardımcin olsun inşallah herşey çok güzel olucak canım benim
İyi haberlerini bekliyoruz canım.bende bugün 3 boyutlu baktırmaya gitcem bakalım.bide karnımdaki bu sık sık sertleşmeyi sorcam.
Gunaydin herkesekizlar ben sifonyer almak istiyorum prenses icin ama fiyatlar cok ucuk onerebileceginiz marka model var mi acaba ?
cananarya canim cok gecmis olsun. Pamukprncess çınar ve senden güzel haberler bekliyoruz tatlım inşallah
Güzeller nts ye filan girdik ilkin ama doktor daha gelmedi, ameliyatta sanırımPamukprncess güzel haberlerle gel tatlım inş. haberlerini bekliyoruz
Canım marka dedigin zaman fiyatlar uçuyor. Biz hepsiburadadan cok uygun fiyata 5 cekmeceli sade beyaz bir sifonyer aldık. Birkac sene sonra kısmetse oda yapacağız. Cok para verip odaya uymazsa diye uzulmektense bunu kullanalım isimiz bitince kaldiririz dedik. Oraya bakabilirsin eğer gösterişli biseyler aramıyorsan?Gunaydin herkesekizlar ben sifonyer almak istiyorum prenses icin ama fiyatlar cok ucuk onerebileceginiz marka model var mi acaba ?
cananarya canim cok gecmis olsun. Pamukprncess çınar ve senden güzel haberler bekliyoruz tatlım inşallah
Canım geçmiş olsun bulantı da mı varİşe gelmiş çayımı içmiş iş başı yapmış olmama rağmen gün bir türlü ayamadı bana. Hamileliğin ilk ayları gibiyim, bulantı, uyku, yorgunluk :/
Bende sonra oda yapacağım için basit şifonyer arayanlardanimCanım marka dedigin zaman fiyatlar uçuyor. Biz hepsiburadadan cok uygun fiyata 5 cekmeceli sade beyaz bir sifonyer aldık. Birkac sene sonra kısmetse oda yapacağız. Cok para verip odaya uymazsa diye uzulmektense bunu kullanalım isimiz bitince kaldiririz dedik. Oraya bakabilirsin eğer gösterişli biseyler aramıyorsan?
Biraz sonra sevincli haberlerinide paylasicaksin canim insallahGüzeller nts ye filan girdik ilkin ama doktor daha gelmedi, ameliyatta sanırımbiraz beklicez .. Hepinize teşekkürler inşallah akıllı uslu olur da kordonu birakir I iremerve1990 inşallah güzel geçer kontrolünüz tatlimm su karın sertleşmesi bebişin totosunu falan dayamasi mi oluyo acaba bizde de oluyo öyle bazen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?