2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nst nasıl gecti canim kasılma falan yok dimi? Inşallah doktorun hemen gelir de görürsün oğluşu

Eklentiler

• IMG_20160324_102131.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_20160324_102119.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 161
Cok şükür canım ya iyi olmanıza sevindiminsallah bi daha olmaz minik prenses annesini bi daha korkutmasın guzelce büyüsün içerde
İnşallah tatlım insanın yüreği ağzında olması çok feci çok kötü bi gündü ama çok şükür geçti bitti inşallah bidaha yaşamm

Amin tatlım inşallah kızım üzmüycek beni

Çok şükür canım bu korkuda bana yetti tatlım seninde erken dogum riskin var demi tatlım sana igne falan yaptımı bunun için

Günaydın güzel anneler ve tatliş bebisler. Saglikli mutlu güzel haberler alalim bugünde inşallah. Doktordan gelecekler güzel haberler versin bizlere.

Pamukprncess tatlim çok güzel haberlerle gel inşallah çınar kordunu birakmis olsun sonra annesi keyifle alisveris yapsin.

NicksizYumurta bitanem kontrolun saat kactaydi sende ela baharla güzel haberlerle dön

Ben pek anlamıyorum sonuçtan ama bak böyle tatlım..
Sanırım düzensiz araliklarla birkac defa küçük küçük olmuş gibi önemli degildir bence. Kendimi doktor gibi degil de falcı gibi hissettim yavama maşallahı var kuzunun kalp atisları falan iyi bizim cadı gecen gun sürekli 130larda geziyordu doktor cikolata yedirmisti

Günaydın kuzucum saat 13.30da bakalim hastanedeki doktorumuz ne diyecekinşallah güzel haber getiririm teyzesi

göremedim ben paşayı sağlıkla büyüsün kuzun canım

Evet tatlım kanamam oldu agrım da vardı sebebi tam olarak belli degil neden oldu açılma suyum herşey normal ciğer geliştirici igne yaptı doktorum bide kanamayı durdurmak için şimdi nasılsın tatlım sonra kanaman falan oldumu

Çok şükür canım bu korkuda bana yetti tatlım seninde erken dogum riskin var demi tatlım sana igne falan yaptımı bunun için
yok canım iğne falan olmadım ya sancılarım sklaştı bu ara bakalım cumartesi alttan muayene var inş. güzel haberlerle geleiriz teyzoslar.vakti saatinde gelsin yavrularımız

Canım ben de o tarz bişey istiyorum bende oda yapmadım çünkü bu nasıl sence modalife da uygun baya da . Bi şifonyere 800 falan diyorlar şok oldum zaten ya

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…