2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım cvpın için saol uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesin :)
aldım portatif katlanabilir anne yanı sunny baby dn aldım çokta içime sindi açıkçası al götür istediğin yere şimdi odasına dolap alıcam mini bir şifonyer baza olucak odada birde ev yapılırken yaptırdığımız yüklük var dolap sıfır lake ama içi okadar derinki ben ona raf yaptırsam değmez o yüzden iki kapılı dolap alacam yanınada bi beşik alalım dedik ama karyola cinsi kimse memenun değil düşme tehlikesi vs diye herkes park yatağı tavsiye etmiş

Canım ben de o tarz bişey istiyorum bende oda yapmadım çünkü bu nasıl sence modalife da uygun baya da . Bi şifonyere 800 falan diyorlar şok oldum zaten ya
Aynen canim ya cok güzel sifonyerler var ama o kadar para ona verecegime dolap alırım daha iyi dedim benno yüzden basit bisey alalim dedik. Senin paylaştığın da güzel esyaların sıgabilecegini düşünüyorsan alabilirsin. Yalnız solda sadece 3 cekmece var sag tarafa kıyafet koyamazsın ona göre sığıp sığmayacagini düşünüp alabilirsin

canım ben anne yanı için zaten bi beşik aldım portatif odası için beşikmi park ytakmı ona karar veremedim

Kızlar ins bebisleriniz bekler de vaktinde dogarlar. Allah yardımcınız olsun dualarimiz sizinle. Siz yatisa ilaclara devam kuzulara da tembihe devam mart ayı soğuk nisanın ortaklarını beklesinler en azından :)
Çok sağol canım.bizim bu mayıs bebişleri çok aceleci az daha bekleseler keşke
İlk kez görüyorum çok rahat bir şeye benziyor, kullanan var mı aranızda? Zararlı bir şey değildir sanırım. Bel ağrısını da engeller gibi geliyor, fiyatı neymiş?
Canım ben yürürken aşağıda bi ağırlık oluyor doktorumda gördü durumu mu karnımı tutarak yürüyorum o yazdı zaten bebiş iyice aşağı indiği için Akdeniz medikalden sipariş ettim eve teslim getiriyorlarmış bugün öğleden sonra gelecek inşallah fiyat 80 tl imiş cnm

Amin cnm. Inşallh bebişler zamanında doğar sağlıcakla inşallah
Canım belli kullanışlı olacak bebişi destekleyecek inşallah
Inşallah işe yarar cnm.
inşallah olmaz canım ya azicik daha büyüsünler sanki benim kız da bazen çıkışı zorluyor gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı olsun artık erken gelirlerse de yapacak bisey yok
Aynen erken gelirlerse yapacak birşeyimiz yok cnm hepimizin bebişleri zamanında miadında doğar Evet canım insan ister istemez endişeleniyor birde ilk gebelik nasıl olacak endişesi var bende sağ salim sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah

canim masallah cok sukur cok cok iyi geldiniz bugune kadar.meraklanma sen annesi Allaha emanet,dayanir tabi prenses.cok sukur kilo olarak riski atlatmis.
amin cnm inşallah Aralık tan bu yana yatıyorum bi 2 hafta daha dayanma Gücü ver Allahım

moda life kesinlikle tercih etmeyin internetten okadar şuk görünüyor ki ben geçen gittim bi vursam yıkılacak cinsten verdiğin paraya azda olsa değmeli o paraya ben kendim yaptırırm daha iyi

Canım ben de o tarz bişey istiyorum bende oda yapmadım çünkü bu nasıl sence modalife da uygun baya da . Bi şifonyere 800 falan diyorlar şok oldum zaten ya

Canim bu model ben sifonyerimin modeli benimkinin tek farki babam yapti ben çok begeniyorum. Bak birde bunlar var ikeada ben alacak olsaydim bunlardan birini alacaktim arkadasim 4 cekmeceli olani kizina kullaniyor memnun ne kadarlik birsey ariyorsun bilmiyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-24-10-49-04.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 203
  • Screenshot_2016-03-24-10-49-45.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 193
Herkese gunaydin...
Hastaneye gidenler guzel haberlerle doner insallah:)
M Mjdmjd canim masallah oglusuna aksam gordum anca yazabiliyorum. Saglikla kucagina alip evinize gidersiniz insallah
keser84 senin kuzulara da masallah cok tatlilar. Daha guzel haberlerinizi aliriz insallah.
Vildan_mina canim gecmis olsun insallah biraz daha bekler bebegin. Benim ilk dogumumda 3cm acilmam vardi gunume 1hafta kala. Hergun 1saat falan yurudum ve tam gununde dogum yapmistim. Yani 3 cm den 5-6 gun sonra dogum olmustu. Sen cok hareket etme cnm bence yorma kendini. Insallah hayirlisi olur. Ama doktorunla irtibata gec bencede.

NicksizYumurta canımcım sen bebene oda yaptn mı beşiği odana koydun galiba eşyalarını nereye koydun canım sana zahmet tavsiyelere ihtiyacım var
Canim benim evde boş oda var ama orda ikiz bazamız var yatılı misafir geldiginde orda yatiriyoruz.simdilik besigi yatakodasina koyacağız 6. Aydan sonra duruma göre kendi odasina alissin diye o bahsettigim odaya tasicagiz. 2 yaşına kadar da o beşik yeterli olacak esyalari da sifonyere sığıyor zaten. Fazla yorgani uykun seti gibi esyaları da gardrobumuza koyacagız. Sonra genç odası alacagız uzun süre kullansin diye.o zaman da bazayi köye falan götürürüz dedik.

Ben bundan kullandim cnm hemde begenerek. Hem kullanisli hem cok pahali degil:)

nasılmı çok güzel şimdi normal yatak başlıklı boyutu 5 6 yaşa kadar idare ettirecek yere alçak yatak gibi ranza düşün ama ön bari takılıp sökülebilen bir şey çok mu şey istiyorum
Ayy alemsin canim yaatabi ki güzel bisey olsunbu bahsettiğin modeli bence kendin yaptırabilirsin? Hazir bulabilir misin bilemiyorum ama anlatsan yardimci olurlar sana

Ben bundan kullandim cnm hemde begenerek. Hem kullanisli hem cok pahali degil:)

Bende bu modeli çok begeniyordum canim ama dedemiz merakli olunca bizimki el yapimi oldu

nasılmı çok güzel şimdi normal yatak başlıklı boyutu 5 6 yaşa kadar idare ettirecek yere alçak yatak gibi ranza düşün ama ön bari takılıp sökülebilen bir şey çok mu şey istiyorum

Canim instagram kullaniyorsan eger bu sayfaya bir baksana istege bagli mobilya yapiyorlar diye biliyorum çok güzel seyler var

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-24-11-26-47.webp
    19 KB · Görüntüleme: 63
bende senin gibi düşünüyorum şöyleki bizim odamızda iki baza var onu boş odamıza koyacağım misafir için teki kalacak bebeğe bakarak olmak için bi dolap beğendim şu hemen ekleyeyim bu dolaba her türlü yatak uyar diye düşünüyorum bide ya beşik ya park yatak alınacak beşikte bu kararsız kaldım açıkçası halı perdesi vs sonrada alınır ben bi dolap alıp eşyalarını yıkamak istiyorum artık baksana n olur n olmaz

Eklentiler

• aebaf2_90852f01b83d40f081b8fbddc990ffb4.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 72
  • aebaf2_edd63c47bb0e46e58f93f5f4c554b9e4.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…