- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.661
canım cvpın için saol uzun uzun yazmışsın ellerin dert görmesin :)Cnm ben de mobilya gibi aldım hani bebek oda takımınin içinde olanlardan doğru düzgün kullanmadi.portatif salona da cekebildigim hafif sallanan besiklerden aldım. Epey kullandık. Hatta hala altını onda degistiriyorum bazen.kızım 2 yaşında :) bir de çingen beşiği diye tarif edilen hızlı sallanan bir beşik aldım. O da gaz sancıları olduğu dönemde çok iyi geldi. Yazın anneme giderken onu da söküp yanımda goturebildim.sana tavsiyem tasinabilir bi tane ucuz yedek besik muhakkak al.
Çocuğu salona koyup mutfakta işimi görebiliyordumkısa süreli.
Ya da tv izliyordum yanında beşiği salona alıp o uyurken :)
Mobilya besik anneyi sürekli çocuk odasına bagliyor.
Bu arada park yatak verdi bana bu akraba
Benim kızım sallanmaya alıştığı için hiç durmadı içinde iyi ki almamısim dedim
Tabi çocuktan çocuğa değişir canım
Bakalim oğlum hangisinden duracak
Benim ev besik dolu :)
Bugün de zaman geçmek bilmedi bi türlü
Aynen canim ya cok güzel sifonyerler var ama o kadar para ona verecegime dolap alırım daha iyi dedim benno yüzden basit bisey alalim dedik. Senin paylaştığın da güzel esyaların sıgabilecegini düşünüyorsan alabilirsin. Yalnız solda sadece 3 cekmece var sag tarafa kıyafet koyamazsın ona göre sığıp sığmayacagini düşünüp alabilirsinCanım ben de o tarz bişey istiyorum bende oda yapmadım çünkü bu nasıl sence modalife da uygun baya da . Bi şifonyere 800 falan diyorlar şok oldum zaten ya
canım ben anne yanı için zaten bi beşik aldım portatif odası için beşikmi park ytakmı ona karar veremedimBebek dönmeye başlayana kadar rahatça kullanılır gibi geliyor. Sonra zaten kendi odasında yatacak. Çok hoş görünüyor ve pratik o yüzden bundan almak istiyorum
Bir anne bu beşikler hakkında şu yorumları yazmış. Okuyabilirsiniz.1anne1cocuk @chnbnp
"Altı makas ayaklı, üst bölümü Funna baby marka nevresim ve kılıf ile kaplanmış hasır bir sepetten oluşuyor. Piyasada buna benzer bol dantelli, yerlere kadar etekli modeller de mevcut, ancak bana sorarsanız fazla abartılı salon perdesini andırıyorlar. Ayrıca ne kadar çok kumaş, o kadar mikroorganizma diyor, uyarıyorum. Bu ürün çok hafif, gün içerisinde gittiğiniz her yere rahatlıkla çekilebilir ya da sepet bölümü sapından tutulup port bebe gibi kolayca taşınabilir. Seyahatler için gayet uygun: Bagaja atılıp otel odasına kurulabilir. Küçük olduğundan dar yatak odaları için de gayet uyumlu. Tentesi uykudaki bebeği dış etkilerden, aşırı ışıktan koruyan bir bariyer gibi, istenirse indirilebiliyor. Bebeğin yapısal iriliğine göre değişir; ama sanıyorum 4 aydan fazla kullanmaya uygun değil. Makas birleşimli ayaklar sökülüp bir dolap arkasına rahatça kaldırılabilir. Sepet de ileride oyuncak sepeti olarak değerlendirilebilir. Ya da 2. çocuk için bir dolap üstünde kolayca saklanabilir. Fiyatı üzerindeki nevresim takımına göre değişebiliyor: 340-390 TL. Sepetlerin ahşap olanları 500 TL ve üzeri olabiliyor."
Çok sağol canım.bizim bu mayıs bebişleri çok aceleci az daha bekleseler keşkeKızlar ins bebisleriniz bekler de vaktinde dogarlar. Allah yardımcınız olsun dualarimiz sizinle. Siz yatisa ilaclara devam kuzulara da tembihe devam mart ayı soğuk nisanın ortaklarını beklesinler en azından :)
Canım ben yürürken aşağıda bi ağırlık oluyor doktorumda gördü durumu mu karnımı tutarak yürüyorum o yazdı zaten bebiş iyice aşağı indiği için Akdeniz medikalden sipariş ettim eve teslim getiriyorlarmış bugün öğleden sonra gelecek inşallah fiyat 80 tl imiş cnmİlk kez görüyorum çok rahat bir şeye benziyor, kullanan var mı aranızda? Zararlı bir şey değildir sanırım. Bel ağrısını da engeller gibi geliyor, fiyatı neymiş?
Amin cnm. Inşallh bebişler zamanında doğar sağlıcakla inşallahMaşallah canim pasalarinaonlarda çok guclu duruyorlar inşallah en yakin zamanda evinize cikarsiniz. İsimlerinizde cok güzelmis
Gecmis olsun canim yeniden inşallah az daha sabreder kizin sende yatmaya devam edersin az kalmis 2 hafta göz acip kapayana kadar gecer inşallah
Canim gecmis olsun inşallah bebegin doktorunun dedigi kadar bekler sen hic yorma kendini birak isler dursun yerinde senin ve bebeginin sagligindan daha onemli degil
Inşallah işe yarar cnm.Canım belli kullanışlı olacakbebişi destekleyecek inşallah
Aynen erken gelirlerse yapacak birşeyimiz yok cnm hepimizin bebişleri zamanında miadında doğarinşallah olmaz canım ya azicik daha büyüsünler sanki benim kız da bazen çıkışı zorluyor gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı olsun artık erken gelirlerse de yapacak bisey yok
Evet canım insan ister istemez endişeleniyor birde ilk gebelik nasıl olacak endişesi var bende sağ salim sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallahTatlım inşallah iki hafta daha kalır bu durumda olar bütün arkadaşların bebişleri tabi bizde biraz daha duralım kız çeker akıllı olun yatın sıcak sıcak bal dudaklılar tatlım şaka maka insan çok endişeleniyor npcaz nasl olacak diye umarm herşey yolunda giderde zamanında dogum yaparız
amin cnm inşallah Aralık tan bu yana yatıyorum bi 2 hafta daha dayanma Gücü ver Allahımcanim masallah cok sukur cok cok iyi geldiniz bugune kadar.meraklanma sen annesi Allaha emanet,dayanir tabi prenses.cok sukur kilo olarak riski atlatmis.
Canım ben de o tarz bişey istiyorum bende oda yapmadım çünkü bu nasıl sence modalife da uygun baya da . Bi şifonyere 800 falan diyorlar şok oldum zaten ya
nasılmı çok güzelHimm sen nasıl bisey düşünüyorsun canim?
Canim benim evde boş oda var ama orda ikiz bazamız var yatılı misafir geldiginde orda yatiriyoruz.simdilik besigi yatakodasina koyacağız 6. Aydan sonra duruma göre kendi odasina alissin diye o bahsettigim odaya tasicagiz. 2 yaşına kadar da o beşik yeterli olacak esyalari da sifonyere sığıyor zaten. Fazla yorgani uykun seti gibi esyaları da gardrobumuza koyacagız. Sonra genç odası alacagız uzun süre kullansin diye.o zaman da bazayi köye falan götürürüz dedik.NicksizYumurta canımcım sen bebene oda yaptn mı beşiği odana koydun galiba eşyalarını nereye koydun canım sana zahmet tavsiyelere ihtiyacım var
Herkese günaydınlar kızlar...Benimde modum düşük bugün.adet ağrısı gibi can sıkıcı bi ağrım var[/QUO
Günaydın bende 31. haftadayım benimde sabahtan beri sağ kasığımda öyle bir ağrı var. Takmıyım diyorum ama
Ben bundan kullandim cnm hemde begenerek. Hem kullanisli hem cok pahali degil:)Canim bu model ben sifonyerimin modeli benimkinin tek farki babam yaptiben çok begeniyorum. Bak birde bunlar var ikeada ben alacak olsaydim bunlardan birini alacaktim arkadasim 4 cekmeceli olani kizina kullaniyor memnun ne kadarlik birsey ariyorsun bilmiyorum ama
MaşallahhhTeyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Ayy alemsin canim yaanasılmı çok güzelşimdi normal yatak başlıklı boyutu 5 6 yaşa kadar idare ettirecek yere alçak yatak gibi ranza düşün ama ön bari takılıp sökülebilen bir şey çok mu şey istiyorum
Günaydın bende 31. haftadayım benimde sabahtan beri sağ kasığımda öyle bir ağrı var. Takmıyım diyorum amaHerkese günaydınlar kızlar...Benimde modum düşük bugün.adet ağrısı gibi can sıkıcı bi ağrım var
Ben bundan kullandim cnm hemde begenerek. Hem kullanisli hem cok pahali degil:)
nasılmı çok güzelşimdi normal yatak başlıklı boyutu 5 6 yaşa kadar idare ettirecek yere alçak yatak gibi ranza düşün ama ön bari takılıp sökülebilen bir şey çok mu şey istiyorum
Canim günümüz ayni 2 gün önce 2570grdı benim minigim ama doktor biraz kilo almış (2 haftada 500gr aldı) bu sekilde devam ederse normal dogum zor olabilir dedi. Bence senin bebisin kilosu iyikızlar 34 haftada bebeklerinizin kg ne kadar dı ?? benim 2350 az geldi bana biraz
bende senin gibi düşünüyorum şöyleki bizim odamızda iki baza var onu boş odamıza koyacağım misafir için teki kalacak bebeğe bakarak olmak için bi dolap beğendim şu hemen ekleyeyim bu dolaba her türlü yatak uyar diye düşünüyorum bide ya beşik ya park yatak alınacak beşikte bu kararsız kaldım açıkçası halı perdesi vs sonrada alınır ben bi dolap alıp eşyalarını yıkamak istiyorum artık baksana n olur n olmazCanim benim evde boş oda var ama orda ikiz bazamız var yatılı misafir geldiginde orda yatiriyoruz.simdilik besigi yatakodasina koyacağız 6. Aydan sonra duruma göre kendi odasina alissin diye o bahsettigim odaya tasicagiz. 2 yaşına kadar da o beşik yeterli olacak esyalari da sifonyere sığıyor zaten. Fazla yorgani uykun seti gibi esyaları da gardrobumuza koyacagız. Sonra genç odası alacagız uzun süre kullansin diye.o zaman da bazayi köye falan götürürüz dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?