- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.681
kuuzm ben burdan fiyat aldım 1500 tl ufacık besige para istedi kendi marangozumuza sırduk 750 ye yaparım işçilik çok yoksa daha az tutar dedi sen düşünBende bu modeli çok begeniyordum canim ama dedemiz merakli olunca bizimki el yapimi oldu
Canim instagram kullaniyorsan eger bu sayfaya bir baksana istege bagli mobilya yapiyorlar diye biliyorum çok güzel seyler var
Ay sorma tatlışım yaa iş falan da yapasım yok anca makineye çamaşır atıp çıkarıyorum sabahtan beriBekliyorsun ya kuzum gecmez o vakit
kuuzm ben burdan fiyat aldım 1500 tl ufacık besige para istedi kendi marangozumuza sırduk 750 ye yaparım işçilik çok yoksa daha az tutar dedi sen düşün
Canım dolap güzel ve büyükmüş şifonyere falan ihtiyacın kalmaz bunu alirsan her sey sığar hatta bos yerler bile kalır. Ordaki beşigi biraz daha degistirip kafana göre marangoza yaptirabilirsin aslinda?bende senin gibi düşünüyorum şöyleki bizim odamızda iki baza var onu boş odamıza koyacağım misafir için teki kalacak bebeğe bakarak olmak için bi dolap beğendim şu hemen ekleyeyim bu dolaba her türlü yatak uyar diye düşünüyorum bide ya beşik ya park yatak alınacak beşikte bu kararsız kaldım açıkçası halı perdesi vs sonrada alınır ben bi dolap alıp eşyalarını yıkamak istiyorum artık baksana n olur n olmaz
canım dün bi mağazaya gittim ama ürünler gerçekten çok kaliteli 5 bin civari oda beni aşar gerek yok büyüyen karyola ama çok geniş eni dar değil tam bir leydi odasıAyy alemsin canim yaatabi ki güzel bisey olsun bu bahsettiğin modeli bence kendin yaptırabilirsin? Hazir bulabilir misin bilemiyorum ama anlatsan yardimci olurlar sana
Ay sorma tatlışım yaa iş falan da yapasım yok anca makineye çamaşır atıp çıkarıyorum sabahtan beri
bu dolabı alıcam 800 tl yalnız iki kapılı yapılacak kafamda bu dolap net zaten diğerleri şüpheliMaşallah iyi fiyat soylemisler canim ben sadece takip ediyorum hic sormadim fiyatsen degisik birseyler isteyince gostermek istedim bu arada fotosunu koydugun dolap çok guzelmis bencede buna her turlu besik uyar sende begendiysen al derim ben
29. Haftada 530 gr di canim. Bence hicte az degilkızlar 34 haftada bebeklerinizin kg ne kadar dı ?? benim 2350 az geldi bana biraz
olabilir dediğin gibi ya 400 e bi park yatak alayım kullansın kullanabildiği kadar spnrası ALLAH KERİM HI NE DERSİNİZ :dCanım dolap güzel ve büyükmüş şifonyere falan ihtiyacın kalmaz bunu alirsan her sey sığar hatta bos yerler bile kalır. Ordaki beşigi biraz daha degistirip kafana göre marangoza yaptirabilirsin aslinda?
canım dün bi mağazaya gittim ama ürünler gerçekten çok kaliteli 5 bin civari oda beni aşar gerek yok büyüyen karyola ama çok geniş eni dar değil tam bir leydi odasıo gardrop nedir şifonyere falan gerek yok yani ama pahalı işte dediğim gibi yaptırsam 1500 tl dedi dolap zaten 800 tl tutacak e halısı nevresimi suyu buyu baya masraf çogalcak
Canim bebek odasına o kadar para vermeyi ben de istemiyorum biraz büyüyünce ben bebek miyim diyecekolabilir dediğin gibi ya 400 e bi park yatak alayım kullansın kullanabildiği kadar spnrası ALLAH KERİM HI NE DERSİNİZ :d
kızlar 34 haftada bebeklerinizin kg ne kadar dı ?? benim 2350 az geldi bana biraz
Canım ben nettel alamıyorum eşim dünden beri görmeden almayalım dediği için Tüm Antalyayı dolaşıcaz gibi duruyorben de o yüzden netten mağzalara bakıp seçenekleri azaltaım bari diyorum ama bunlarda çok şıkmış
Inşallah tatlım yaOda bir is kuzum neyseki az kaldi tatlim az daha sabret sonra ela bahari gorup güzel haberler alacaksin
yaaa canımm inşallah bir an önce kavuşursunuz oğluşlarınla. burnumun ucu sızladııı. miss gibi kokuyorlardır şimdi onlar. allah bağışlasınn. maşallah maşallahhhh maşalahh.Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
Günaydın güzel anneler ve tatliş bebisler.Saglikli mutlu güzel haberler alalim bugünde inşallah. Doktordan gelecekler güzel haberler versin bizlere.
Pamukprncess tatlim çok güzel haberlerle gel inşallah çınar kordunu birakmis olsun sonra annesi keyifle alisveris yapsin.
NicksizYumurta bitanem kontrolun saat kactaydi sende ela baharla güzel haberlerle dön
Tatlılarimm herkesi alintilayamadimSanırım düzensiz araliklarla birkac defa küçük küçük olmuş gibi önemli degildir bence. Kendimi doktor gibi degil de falcı gibi hissettim yavama maşallahı var kuzunun kalp atisları falan iyi bizim cadı gecen gun sürekli 130larda geziyordu doktor cikolata yedirmisti
masallah cinarimiza :) varsin yeterki saglikli olsunlar,en iyi dogum hangisiyse o olacak mecbur..bakalim pztesi benim oglus ne durumdaymis gorecegim.Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
El yapimi daha kiymetli canim bi de dede yapiyorsa oooo:) eminim cok guzel olmustur. Gule gule kullanin tatlimBende bu modeli çok begeniyordum canim ama dedemiz merakli olunca bizimki el yapimi oldu
Canim instagram kullaniyorsan eger bu sayfaya bir baksana istege bagli mobilya yapiyorlar diye biliyorum çok güzel seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?