2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende bu modeli çok begeniyordum canim ama dedemiz merakli olunca bizimki el yapimi oldu

Canim instagram kullaniyorsan eger bu sayfaya bir baksana istege bagli mobilya yapiyorlar diye biliyorum çok güzel seyler var
kuuzm ben burdan fiyat aldım 1500 tl ufacık besige para istedi kendi marangozumuza sırduk 750 ye yaparım işçilik çok yoksa daha az tutar dedi sen düşün

Canım ben nettel alamıyorum eşim dünden beri görmeden almayalım dediği için Tüm Antalyayı dolaşıcaz gibi duruyor ben de o yüzden netten mağzalara bakıp seçenekleri azaltaım bari diyorum ama bunlarda çok şıkmış

kuuzm ben burdan fiyat aldım 1500 tl ufacık besige para istedi kendi marangozumuza sırduk 750 ye yaparım işçilik çok yoksa daha az tutar dedi sen düşün

Maşallah iyi fiyat soylemisler canim ben sadece takip ediyorum hic sormadim fiyat sen degisik birseyler isteyince gostermek istedim bu arada fotosunu koydugun dolap çok guzelmis bencede buna her turlu besik uyar sende begendiysen al derim ben

Canım dolap güzel ve büyükmüş şifonyere falan ihtiyacın kalmaz bunu alirsan her sey sığar hatta bos yerler bile kalır. Ordaki beşigi biraz daha degistirip kafana göre marangoza yaptirabilirsin aslinda?

Ayy alemsin canim yaatabi ki güzel bisey olsunbu bahsettiğin modeli bence kendin yaptırabilirsin? Hazir bulabilir misin bilemiyorum ama anlatsan yardimci olurlar sana
canım dün bi mağazaya gittim ama ürünler gerçekten çok kaliteli 5 bin civari oda beni aşar gerek yok büyüyen karyola ama çok geniş eni dar değil tam bir leydi odası o gardrop nedir şifonyere falan gerek yok yani ama pahalı işte dediğim gibi yaptırsam 1500 tl dedi dolap zaten 800 tl tutacak e halısı nevresimi suyu buyu baya masraf çogalcak

bu dolabı alıcam 800 tl yalnız iki kapılı yapılacak kafamda bu dolap net zaten diğerleri şüpheli

Canım dolap güzel ve büyükmüş şifonyere falan ihtiyacın kalmaz bunu alirsan her sey sığar hatta bos yerler bile kalır. Ordaki beşigi biraz daha degistirip kafana göre marangoza yaptirabilirsin aslinda?
olabilir dediğin gibi ya 400 e bi park yatak alayım kullansın kullanabildiği kadar spnrası ALLAH KERİM HI NE DERSİNİZ :d

olabilir dediğin gibi ya 400 e bi park yatak alayım kullansın kullanabildiği kadar spnrası ALLAH KERİM HI NE DERSİNİZ :d
Canim bebek odasına o kadar para vermeyi ben de istemiyorum biraz büyüyünce ben bebek miyim diyeceko yüzden uzun süre kullanabilecegi biseyler almak istiyoruz. Ben park yatakları sevmiyorum o yüzden Ikeanın o beşiğini aldım. Burda park yatak kullanip memnun olan bir sürü arkadas var artık sen karar vereceksin

Canim senin baktigin modelin az degisigi koctaş'da var birde netten oraya bak istersen antalya'da vardir inşallah fiyati 350 tl felandi sanirim biz ona bakarak yaptik

Teyzoslar dualarinizi eksik etmeyin annemize cabucak kavusalim Gökdeniz Ekin & Rüzgar Umut:))))
yaaa canımm inşallah bir an önce kavuşursunuz oğluşlarınla. burnumun ucu sızladııı. miss gibi kokuyorlardır şimdi onlar. allah bağışlasınn. maşallah maşallahhhh maşalahh.

ay canım keser84 allahın izniyle sağ salim kavuşursun meleklerine bizlerde sabırsızlanıyoz burda sizleri tanımasakta üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşıp seviniyoruz kendi adıma öyle diyeyim artık :)

Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun

masallah cinarimiza :) varsin yeterki saglikli olsunlar,en iyi dogum hangisiyse o olacak mecbur..bakalim pztesi benim oglus ne durumdaymis gorecegim.

Bende bu modeli çok begeniyordum canim ama dedemiz merakli olunca bizimki el yapimi oldu

Canim instagram kullaniyorsan eger bu sayfaya bir baksana istege bagli mobilya yapiyorlar diye biliyorum çok güzel seyler var
El yapimi daha kiymetli canim bi de dede yapiyorsa oooo:) eminim cok guzel olmustur. Gule gule kullanin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…