- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.701
Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
tombilik olsun daha ne istiyon ısırırsın bol bol geçmiş olsun canım dikkat et sağına solunaTatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
İyi akşamlar canım benim lazım canım ilk günler kanama biraz fazla oluyor.özellikle hastanede çok lazım olur.daha,sonra normal pede dönersin
oyy maşşallah miraça ya nasıl kilo almış öyle fıstık.kordonu bırakmamış desene paşaTatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
Sezaryen yapan arkadaşım da kullanmıştı. Oluyor
Tatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
bu dolabı alıcam 800 tl yalnız iki kapılı yapılacak kafamda bu dolap net zaten diğerleri şüpheli
El yapimi daha kiymetli canim bi de dede yapiyorsa oooo:) eminim cok guzel olmustur. Gule gule kullanin tatlim
aslında dr iyi dedi çünkü kilolo bebiş istemiyoruz dedi anne olunca hep tombiş olsun istiyoruz demek ki benim başı baya aşağıda inşalllah normal olurCanim günümüz ayni 2 gün önce 2570grdı benim minigim ama doktor biraz kilo almış (2 haftada 500gr aldı) bu sekilde devam ederse normal dogum zor olabilir dedi. Bence senin bebisin kilosu iyi
daha irileri duyunca demek ki gerçi önemli düzenli kilo alması biz her hafta gidicez artık bundan sonra böyle dedi dr29. Haftada 530 gr di canim. Bence hicte az degilgayet iyi kilosu.neden az oldugunu dusundun ki
kızlar ya içime atmaktansa size yazayım dedim.benim el temizliği takıntım hep vardı yani dısardan gelince bi yere gidip gelince falan hep önce ellerimi yıkar sonra napcaksam yapardım.bu hamilelikte sanki biraz daha arttı yani şöyle kendimi geçtim etrafımdakiler aynı konusa hassas mı dıye takıp eder oldum.ya yıkamadıklarında falan canım sıkılıyo o derce yaa psikoljimmi bozuldu noldu anlamıyorumbirde eşimin babannesi dedesi o kız bi doğsun da bi öpcez şöyle ıssrcaz falan yok diyorum öpmek falan yasak yaa her seferinde aynı şeyi mi der insan bıkkınlık geldi valla.yavrumu kimselere öptürmek istemiyorum el kadar bebeğin bağısıklık sistemi bile gelişmemişken bi de yaşlıların öpmesi ne demek...ben bunları kafama takıyom ve moralim bozuluyo iyi mi var mı bi tavsiyeniz kenidimi bunları düşünmekten alıkoyamıyorum
Ben yurtdisindayim canım kadin dogum doktoruna da gidebilirdim ama ebeyi tanidigim icin ebeyi tercih ettim.Burada 8. Aydan sonra elle kontrol ediyorlar ondan once alttan ultrasyonla bakiyorlar.Canım ilk kez duydum alttan muayene yaptığını ebenin, sen kadın doğum doktoruna gitmiyor musun onların aletleri ince vajinal kanama da yapmaz gibiebeye elletirmeden doktorunla paylaşsan canım özele git olmadı .. Doktora muayene ettikten sonra olduğunu da söyle tatlım
Cnm Dr unu arayıp dedin mi kahverengi akıntiyi ve kasilmalarini?
Bu arada çatı muaynelerimden sonra benden de az kırmızı kan geliyordunormal diye biliyorum.
Bak 2 cm açılma da var diyorsun.açılma meselesi çok önemli.
Haftası dolan gebelere 2 cnm açılma da varsa suni sanci verip doğum bile yaptirilabiliyor
En mühim olani acilma.
Benim ilk gebelikte o kadar sancıma rağmen 1 cnm bile acilmam olmamıştı
Belki yatış bile verirler sana
Bir an önce Dr unu ara bence
Allah yardımcınız olsun
İnşallah çok güzel geçer kontrolünüz tatlimmm..paşamızı güzelce gör :) bizimki ayaklar ellerle yüzünü kapatmıştı her zamanki halimasallah cinarimiza :) varsin yeterki saglikli olsunlar,en iyi dogum hangisiyse o olacak mecbur..bakalim pztesi benim oglus ne durumdaymis gorecegim.
Teşekkürler tatlimm bak o yani güzel ısırmak gerek madem tombiş olacaktombilik olsun daha ne istiyon ısırırsın bol bol geçmiş olsun canım dikkat et sağına soluna
Aynen tatlım yaramaz birakmiyo bi turlu kordonu sanırım kendini sismanlatmak için kordonu ayarliyo çekiştiripoyy maşşallah miraça ya nasıl kilo almış öyle fıstık.kordonu bırakmamış desene paşacanı sağ olsun be annesi belki sezeryan sizin için daha hayırlı hiç canını sıkıp moralini bozma emi.aman rüzgarlı havalar yağmurlu havalardan hep korkmuşumdur dikkat et kendine Allah korumuş
Simayimiz haftasiyla uyumlu olur inşallah hep annesi şişko olursa normal doğumda sıkıntı azcikNst'nin iyi cikmasina sevindim canim. Tatlim belki daha var cikarir kordunu cikarmasa bile sonucta kötü bir durum yok sadece normal degil sezeryan olarak yaparsin dogumunu belki bu dogum sekli sizin icin daha hayirlidir öyle dusunmek lazim birde. Bir cogumuz normal istiyoruz ama biz degil bebekler karar veriyor bu duruma birazsakin sikma canini maşallah ne güzel kilo almis bende kizimin kilosunu merak ediyorum inşallah benim kizcede güzel kilolar almistir Allah korumus canim aman dikkat et kendine ruzgarli havalari pek sevmem nereden ne gelecegi belli olmuyor.
Cnm kontrolününün ii gelmesini sevindim kordonuyla oynamayı çok seviyor bu bıdıklar bizimkine dün elini çekmedin yüzünden bi poz vermedi maşallah kilosuna annesi ii olmuş tombiş tombiş tam ısırmaluk olucak bunlar inşallah sağlıcakla doğarlar hepsi de dikkat et kendine allah korumuş yinedeTatlılarimm herkesi alintilayamadimntsyi iyi diye yorumladi doktor ama sancı bi kere hafif olmuş gibi ve yaramaz oğlum hala kordonuyla poz verdi bize ahh ahh bu da yetmezmiş gibi iki haftada 900 gr almış, ve 2600 olmuş doktor bir hafta önden gidiyo dedi tombiş ve kordonlu olması hoşuma gitmedi, sezeryan ihtimali artti benim doğum izni ve her gün süt yoğurt yumurta çerez meyve yemem onu baya tombiş yaptı, yemem de düzenli oldu.. Sık sık yiyorum .. bugün acayip rüzgar vardı ve kaldırıma ahşap masa sandalyeler koymuşlar o kadar şiddetlendi ki tam ordan geçerken yüzüme doğru masa uçtu kendimi nasıl yola attım bilmiyorum allahtan yoğun yerdi araba filan çarpmadı allak korusun
Artık sigamiyorlar annesi eller kollar ahtapot misali sariyo kendileriniCnm kontrolününün ii gelmesini sevindim kordonuyla oynamayı çok seviyor bu bıdıklar bizimkine dün elini çekmedin yüzünden bi poz vermedi maşallah kilosuna annesi ii olmuş tombiş tombiş tam ısırmaluk olucak bunlar inşallah sağlıcakla doğarlar hepsi de dikkat et kendine allah korumuş yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?