2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
tombilik olsun daha ne istiyon ısırırsın bol bol geçmiş olsun canım dikkat et sağına soluna

Merhaba kızlar, yarın doktor kontrolümüz var ve çalışır raporu almayı planlıyorum bir sorun olmazsa inşallah. Bakalım bizim paşa ne durumda :)

M Mjdmjd canım dün resim koymuşsun kaçırdım göremedim, ama inşallah kucağında olan bi pozu paylaştığında kaçırmıcam :) kocaman maşallah Miraç paşaya

keser84 fotoğrafı görünce acayip duygulandım, çok tatlılar yaa çifte maşallah yakışıklılarımıza

Allah uzun ömürler, sağlık ve şans versin inşallah yenidoğan bebişlerimize

İyi akşamlar canım benim lazım canım ilk günler kanama biraz fazla oluyor.özellikle hastanede çok lazım olur.daha,sonra normal pede dönersin

Aliyim o zaman bende karnım kesilecek nasıl olsa ped alsam yeter diyodum, iyiki sormuşum tsk ederim

oyy maşşallah miraça ya nasıl kilo almış öyle fıstık.kordonu bırakmamış desene paşa canı sağ olsun be annesi belki sezeryan sizin için daha hayırlı hiç canını sıkıp moralini bozma emi.aman rüzgarlı havalar yağmurlu havalardan hep korkmuşumdur dikkat et kendine Allah korumuş

kızlar ya içime atmaktansa size yazayım dedim.benim el temizliği takıntım hep vardı yani dısardan gelince bi yere gidip gelince falan hep önce ellerimi yıkar sonra napcaksam yapardım.bu hamilelikte sanki biraz daha arttı yani şöyle kendimi geçtim etrafımdakiler aynı konusa hassas mı dıye takıp eder oldum.ya yıkamadıklarında falan canım sıkılıyo o derce yaa psikoljimmi bozuldu noldu anlamıyorum birde eşimin babannesi dedesi o kız bi doğsun da bi öpcez şöyle ıssrcaz falan yok diyorum öpmek falan yasak yaa her seferinde aynı şeyi mi der insan bıkkınlık geldi valla.yavrumu kimselere öptürmek istemiyorum el kadar bebeğin bağısıklık sistemi bile gelişmemişken bi de yaşlıların öpmesi ne demek...ben bunları kafama takıyom ve moralim bozuluyo iyi mi var mı bi tavsiyeniz kenidimi bunları düşünmekten alıkoyamıyorum

Nst'nin iyi cikmasina sevindim canim. Tatlim belki daha var cikarir kordunu cikarmasa bile sonucta kötü bir durum yok sadece normal degil sezeryan olarak yaparsin dogumunu belki bu dogum sekli sizin icin daha hayirlidir öyle dusunmek lazim birde. Bir cogumuz normal istiyoruz ama biz degil bebekler karar veriyor bu duruma biraz sakin sikma canini maşallah ne güzel kilo almis bende kizimin kilosunu merak ediyorum inşallah benim kizcede güzel kilolar almistir Allah korumus canim aman dikkat et kendine ruzgarli havalari pek sevmem nereden ne gelecegi belli olmuyor.

bu dolabı alıcam 800 tl yalnız iki kapılı yapılacak kafamda bu dolap net zaten diğerleri şüpheli

O zaman simdiden güle güle kullanin canim digerleride belirlenir inşallah zor ama güzel telaslar icine sineni alirsin eminim.

El yapimi daha kiymetli canim bi de dede yapiyorsa oooo:) eminim cok guzel olmustur. Gule gule kullanin tatlim

Aynen canim en kiymetlimiz dedemizin yaptigi seyler olacak çok teşekkürler ben sevdim begendim

Canim günümüz ayni 2 gün önce 2570grdı benim minigim ama doktor biraz kilo almış (2 haftada 500gr aldı) bu sekilde devam ederse normal dogum zor olabilir dedi. Bence senin bebisin kilosu iyi
aslında dr iyi dedi çünkü kilolo bebiş istemiyoruz dedi anne olunca hep tombiş olsun istiyoruz demek ki benim başı baya aşağıda inşalllah normal olur

Canim bu tarz takintilar sanirim hamilelikde daha fazla artiyor birkac arkadasda yazmisti onceden normalden daha fazla arttigini az kaldi bakakim dogumdan sonra nasil olacak ona göre davranirsin simdiden kendini sikma canim bence öpme konusuna gelince bende hic sevmem bebeklerin opulmesini biz onlara kiyamazken baskalarinin opmesi deli eder beni inşallah bir cozum bulursun o konuda

kızlar mantarı olan varsa süt kesiği gibi akıntı normal doğum için iyi değil dedi doktır çok yıpranma ve kanama olur dedi

Ben yurtdisindayim canım kadin dogum doktoruna da gidebilirdim ama ebeyi tanidigim icin ebeyi tercih ettim.Burada 8. Aydan sonra elle kontrol ediyorlar ondan once alttan ultrasyonla bakiyorlar.

Evet söyledim canim ben yurtdisindayim hamileligimin basindan beri ebe bakiyor burada.Kanama devam ederse yada Sancilarin siklasirsa gelirsin dediler.

Tesekkur ederim Allah razi olsun :)

masallah cinarimiza :) varsin yeterki saglikli olsunlar,en iyi dogum hangisiyse o olacak mecbur..bakalim pztesi benim oglus ne durumdaymis gorecegim.
İnşallah çok güzel geçer kontrolünüz tatlimmm..paşamızı güzelce gör :) bizimki ayaklar ellerle yüzünü kapatmıştı her zamanki hali aynen canım sağlıklı olsun da büyük konuştum hep normalden korkmam normal olcak diye
tombilik olsun daha ne istiyon ısırırsın bol bol geçmiş olsun canım dikkat et sağına soluna
Teşekkürler tatlimm bak o yani güzel ısırmak gerek madem tombiş olacak
Aynen tatlım yaramaz birakmiyo bi turlu kordonu sanırım kendini sismanlatmak için kordonu ayarliyo çekiştirip
Simayimiz haftasiyla uyumlu olur inşallah hep annesi şişko olursa normal doğumda sıkıntı azcik bizim sezeryan artık dıyorum hayırlısı öncelikle kuacagimiza sağlıklı alalım önemli olan o artık aynen teyzesi

Aynen cnm ya.sağ kasığım bacağıma doğru çok ağrıyor.zor oturup kalkıyorum.inş.bişi yoktur

Cnm kontrolününün ii gelmesini sevindim kordonuyla oynamayı çok seviyor bu bıdıklar bizimkine dün elini çekmedin yüzünden bi poz vermedi maşallah kilosuna annesi ii olmuş tombiş tombiş tam ısırmaluk olucak bunlar inşallah sağlıcakla doğarlar hepsi de dikkat et kendine allah korumuş yinede

Artık sigamiyorlar annesi eller kollar ahtapot misali sariyo kendilerini ya kötü dusunmek istemiyorum ama baya baya kadınlar bakiyo gobuşüme sizlerde de oluyo mu gerçekten rahatsız oluyorum artık gözler karnimda ters bakıyorum önümüze dönün gibisinden artik nazara mi geliyoz nedir inşallah sağlıklı olur yavrularimizin hepsi teşekkürler bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…