2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hay allahım ya.elti kıskanmak nası bi duygu valla hiç bilmiyorum canım.benim bitane eltim var hiçbi sorun yaşamadık.tabi ben çoğu şeyini görmezden geldim belki o yüzden sorun yaşamamışızdır
Tatlım kaynanamla aramizi bozmaya çalıştı nisanliyken ben istesemde aramiz iyi olamaz, bende de öyle bi huy var basit şeyleri görmezden gelirim ama ust uste bana yamuk yapani veya resmen bana zarar vermeye çalışanı sevemem samimi olamam

Ben spiral taktırmıştım canım.ben çok memnundum.biraz kanamanı artırıyo adet olurken ama.bundada spiral düşünüyorum.

Ben arada bakıyorum mart annelerine filan, biri doğum yapiyo bir çoğunun umrunda değil samimiyet goremiyorum nedense

Maşallah maşallah devin'imize annesi ucundan da olsa gostermis kendini uyusunda buyusun annesi saglikla dunyaya gelsin çok merak ediyorum canim bebegini nasil olacak diye melez bir bebek

Seninkilerin maşşallahı var canım kürtajına bile sevinmişlerdi demi.yok öyle olsa bende affetmem bizimki daha basit şeyler.sen sonuna kadar haklısın.

valla ilk alti ay benim esim korunucak. sonra anca hapa baslarim ben.
insanin modunu, psikolojini cok degistiriyor. bence lohusaliktan iyice kurtulmak lazim hapa baslamadan once.

Kızlar nasiliniz öğlen 3 saat uyudum ama hala uykum var bebişim 2600 olmuş maşallah diyim yalnız bana gülmeyin ben eti cici bebe varya çok severim bu aralar ona dadandim sütle karıştırıp bebek gibi hergün ondan yiyorum ve 4 gündür de sırtım falan deli gibi kaşınıyor baktık hatta kırmızı kırmızı bişeyler de çıkmış baştan acaba hamilelijte oluyormuş ya karaciğer enzimleri nde sıkıntı mi var acaba dedim test yapıldı bugün hersey normal çıktı cildiye ye gittim alerji olmuşum sanırım cici bebe yaptı deli gibi kaşınıyorum losyon verdi Dr bakalım onu surucem

Maşallah maşallah devin'imize annesi ucundan da olsa gostermis kendini uyusunda buyusun annesi saglikla dunyaya gelsin çok merak ediyorum canim bebegini nasil olacak diye melez bir bebek
ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???

Eklentiler

• 12239661_10153211596991500_8968084804484982999_n.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 110
  • 1173635_10153457734541500_2465080684760655328_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 97

Maşallah canim kizina neden gulelim canim insan sevdigi seyleri daha güzel yiyor hamile iken ama demekki sana dokunmus az ara ver olmadi gecmis olsun

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???

Bastan esinle sana kocaman bir maşallah canim çok yakismissiniz birbirinize ama gercekten burnu ayni senin burnun gibi geldi bana herseyi babasina cekmesin ortaya karisik olsun

Bu konuyu hic dusunmedim ama hamilelikten oncede esim korunuyordu dogumdan sonrada esim korunur sanirim.

Bastan esinle sana kocaman bir maşallah canim çok yakismissiniz birbirinize ama gercekten burnu ayni senin burnun gibi geldi bana herseyi babasina cekmesin ortaya karisik olsun
ay saol sekerim, hepimizin esleriyle arasi cok guzel olsun. ozellikle bu hayatimizin donum noktalarinda, eksilmeden daha da cogalalim insallah

ama evet bence de burun benim. nihahahahah! ben 9 ay karnimda tasiyayim sonra herseyi babasina benzesin. yok yeaaaaa!

Amin inşallah canim yaa hic eksik etmesin Allah basimizdan eslerimizi ve tadimiz huzurumuz hep güzel olsun yani demi ama azicik da anneye benzesin. Bende çok merak ediyorum kizim kime benziyor diye ancak dogunca gorecegiz ama sanirim

Canim benim arkadasimin 1.5 yasinda kizi var ayni esine benziyor diyorum hep insan azicik kendine benzetir bu ayni enistem diyom o bile kabullendi artik sadece onunda burnu benziyor annesine senin pasada öyle olabilir

Benimde bacaklarda kollarda kasinti var. Kirmizi noktaciklar karacigere benimde bakildi. Banada losyon verdi doktorum. Seninki hangi losyonu verdi canim?

Haklısın canım da baya büyük bi sıkıntı yoksa kızıma zaten kıyamıyorum ama inşallah bugünlerde geçicek inanıyorum annem de yanımda diye seviniyordum yarın gidicem diyor oda iyice canım sıkıldı anlıyacagın bugün bizim depresyon günümüz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…