- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.901
Tatlım kaynanamla aramizi bozmaya çalıştı nisanliyken ben istesemde aramiz iyi olamaz, bende de öyle bi huy var basit şeyleri görmezden gelirim ama ust uste bana yamuk yapani veya resmen bana zarar vermeye çalışanı sevemem samimi olamamHay allahım ya.elti kıskanmak nası bi duygu valla hiç bilmiyorum canım.benim bitane eltim var hiçbi sorun yaşamadık.tabi ben çoğu şeyini görmezden geldim belki o yüzden sorun yaşamamışızdır
Ben spiral taktırmıştım canım.ben çok memnundum.biraz kanamanı artırıyo adet olurken ama.bundada spiral düşünüyorum.Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
Ben arada bakıyorum mart annelerine filan, biri doğum yapiyo bir çoğunun umrunda değilBende öyle dusunuyorum canim meraktan bile olsa baska topiclere gidip okumuyorum sitede girdigim tek yer burasi ve iyikide sizleri tanidim diyorum hergun esime bile burada olan olaylari anlatir oldum oda zavallim dinliyor beniamin inşallah canim daha güzel gunlerimiz olacak hep beraber bebeklerimizin dogumdan sonraki durumlarini konusacagiz
Lohusa döneminde mi taktirdin canmBen spiral taktırmıştım canım.ben çok memnundum.biraz kanamanı artırıyo adet olurken ama.bundada spiral düşünüyorum.
teyzelerimiz bugun minnagimiz ucundan acik bir resim verdi. herhalde artik bundan daha fazla vermez.
sonogram teknikeri ablamiz yeri daralmis onun cok hareket edemiyor herhalde dedi. halbuki deprem yaratir gibi tekmeliyor beni
adi gibi tam devin cok hareketli. surekli bir elini emme, yuzune surme, esneme. gozunu bile acti bize ultrasonda! ama ben en cok bu resmini begendim. "anne uyusam mi ben biraaaz" der gibi degil mi?
Seninkilerin maşşallahı var canım kürtajına bile sevinmişlerdi demi.yok öyle olsa bende affetmem bizimki daha basit şeyler.sen sonuna kadar haklısın.Tatlım kaynanamla aramizi bozmaya çalıştı nisanliyken ben istesemde aramiz iyi olamaz, bende de öyle bi huy var basit şeyleri görmezden gelirim ama ust uste bana yamuk yapani veya resmen bana zarar vermeye çalışanı sevemem samimi olamam
valla ilk alti ay benim esim korunucak. sonra anca hapa baslarim ben.Bende duşundum bunu, bazen süt verirken korumuyomus bu durum, yan komşumuz hamile kaldı ve bebişini sütten kesmek zorunda kaldı bu bebişe büyük haksızlık .. Ben hap alsam mi dedim ama o da hormon yüklemesi boş yere bilemedim bende ..
Yok tatlım öyle hemen takmıyolar 3 sefer düzenli adetten sonra gel takalım demişlerdi.bende öyle yaptım.zaten taktırmayada adetli gidiyosun.Lohusa döneminde mi taktirdin canm
Ben arada bakıyorum mart annelerine filan, biri doğum yapiyo bir çoğunun umrunda değilsamimiyet goremiyorum nedense
ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???Maşallah maşallahdevin'imize annesi ucundan da olsa gostermis kendini uyusunda buyusun annesi saglikla dunyaya gelsin çok merak ediyorum canim bebegini nasil olacak diye melez bir bebek
Kızlar nasiliniz öğlen 3 saat uyudum ama hala uykum var bebişim 2600 olmuş maşallah diyimyalnız bana gülmeyin ben eti cici bebe varya çok severim bu aralar ona dadandim sütle karıştırıp bebek gibi hergün ondan yiyorum ve 4 gündür de sırtım falan deli gibi kaşınıyor baktık hatta kırmızı kırmızı bişeyler de çıkmış baştan acaba hamilelijte oluyormuş ya karaciğer enzimleri nde sıkıntı mi var acaba dedim test yapıldı bugün hersey normal çıktı cildiye ye gittim alerji olmuşum sanırım cici bebe yaptı deli gibi kaşınıyorum losyon verdi Dr bakalım onu surucem
ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Kızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
ay saol sekerim, hepimizin esleriyle arasi cok guzel olsun. ozellikle bu hayatimizin donum noktalarinda, eksilmeden daha da cogalalim insallahBastan esinle sana kocaman bir maşallah canim çok yakismissiniz birbirinize ama gercekten burnu ayni senin burnun gibi geldi bana herseyi babasina cekmesin ortaya karisik olsun
babybabycat cim bana yazdin herhalde :) tesekkur ederiz cokBende babasına benzettim canım maşallah ona ya size de maşallah
ay saol sekerim, hepimizin esleriyle arasi cok guzel olsun. ozellikle bu hayatimizin donum noktalarinda, eksilmeden daha da cogalalim insallah
ama evet bence de burun benim. nihahahahah! ben 9 ay karnimda tasiyayim sonra herseyi babasina benzesin. yok yeaaaaa!
Benimde bacaklarda kollarda kasinti var. Kirmizi noktaciklarKızlar nasiliniz öğlen 3 saat uyudum ama hala uykum var bebişim 2600 olmuş maşallah diyimyalnız bana gülmeyin ben eti cici bebe varya çok severim bu aralar ona dadandim sütle karıştırıp bebek gibi hergün ondan yiyorum ve 4 gündür de sırtım falan deli gibi kaşınıyor baktık hatta kırmızı kırmızı bişeyler de çıkmış baştan acaba hamilelijte oluyormuş ya karaciğer enzimleri nde sıkıntı mi var acaba dedim test yapıldı bugün hersey normal çıktı cildiye ye gittim alerji olmuşum sanırım cici bebe yaptı deli gibi kaşınıyorum losyon verdi Dr bakalım onu surucem
Haklısın canım da baya büyük bi sıkıntı yoksa kızıma zaten kıyamıyorum ama inşallah bugünlerde geçicek inanıyorum annem de yanımda diye seviniyordum yarın gidicem diyor oda iyice canım sıkıldı anlıyacagın bugün bizim depresyon günümüz galiba :)Allahım en sevdiğim çoraplarannesi senin canın neye sıkkın şimdi oldu mu bana bebişi üzme derken prensesi üzmek lütfen iyi dusunmeye bak ikiniz için de hep pozitif ol mesele ne olursa olsun bizim sorumluluğumuz büyük içimizdeki minik insanciklari uzmeye hakkımız yok Cidden hadi moral verici birşeyler yap, çikolata ye, komedi film izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?