- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.941
Bende duşundum bunu, bazen süt verirken korumuyomus bu durum, yan komşumuz hamile kaldı ve bebişini sütten kesmek zorunda kaldı bu bebişe büyük haksızlık .. Ben hap alsam mi dedim ama o da hormon yüklemesi boş yere bilemedim bende ..
Canım eltim yok (ki olmasını aslında nedense çok isterdim )ama 10 eltiye bedel bir görümcem var benimdeeeAy vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder bendenkeşke adam akıllı bi eltim, sırdaşim olsaydı nerdeeeee bari kötü biri olmasaydı.. Bende gorusmuyorum tatlım
Yaa ne güzel onun mis kokusunu içine çektin. İnşallah daha da güçlenecek tatlımCanım inan tarif edemiyorum bile az kaldı hepiniz yaşayacaksınız inşallah..görmüyo biliyorum ama göğsümdeyken gözlerini çevirip çevirip bana bakması boncuk boncuk..ağlamıcam zaten kısıtlı zamanım var göz yaşlarımı silmekle geçmesin o da dedim ama dayanamadım sağolsun hemşire elimi yüzümü silip durdu:)ne yapacağımı bilemedim elim ayağım tutuldu meme ucunu ağzına doğru ittirdik bi süre sonra bi baktım içimden bişeyler çekiliyo meğer miraç emiyomuştabi biz önce çenesine destek verdik ama o sonra durup durup emdi bi kaç kere.
Kilosunu sorun etmedim daha da düşmesin yeter benim için canım.
Ayy ağladım yine bak böyle güzel yürekli sizleri tanımışım iyiki
Bu arada neyle siliyosunuz çok güzel kokuyor dedim kendi kokusu hiç bişeyle silmedik daha dedi allahım nasıl güzel bi kokudur o kelimeler yetmiyor şu an
Bende kızımın doğumundan sonra çok düşünmeye başlamıştım bu konuyu ama eşim kesinlikle tüm sorumluluğu ben üstlenicem dedi ve hap veya spiral kullanmamı istemedi. 5 senedir öyle korunuyorduk ve tabi öncesindede 2 yıl vardı. Artık böyle devam ederiz bundan sonrada sanırımKızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
Ayyy Miramdammm sen ne hoşmuşsun öyleeeeay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Canım inan tarif edemiyorum bile az kaldı hepiniz yaşayacaksınız inşallah..görmüyo biliyorum ama göğsümdeyken gözlerini çevirip çevirip bana bakması boncuk boncuk..ağlamıcam zaten kısıtlı zamanım var göz yaşlarımı silmekle geçmesin o da dedim ama dayanamadım sağolsun hemşire elimi yüzümü silip durdu:)ne yapacağımı bilemedim elim ayağım tutuldu meme ucunu ağzına doğru ittirdik bi süre sonra bi baktım içimden bişeyler çekiliyo meğer miraç emiyomuştabi biz önce çenesine destek verdik ama o sonra durup durup emdi bi kaç kere.
Kilosunu sorun etmedim daha da düşmesin yeter benim için canım.
Ayy ağladım yine bak böyle güzel yürekli sizleri tanımışım iyiki
Bu arada neyle siliyosunuz çok güzel kokuyor dedim kendi kokusu hiç bişeyle silmedik daha dedi allahım nasıl güzel bi kokudur o kelimeler yetmiyor şu an
Ahh benimde annem 1 haftadır yanımdaydı ve havamdan geçilmiyordu tatlımHaklısın canım da baya büyük bi sıkıntı yoksa kızıma zaten kıyamıyorum ama inşallah bugünlerde geçicek inanıyorum annem de yanımda diye seviniyordum yarın gidicem diyor oda iyice canım sıkıldı anlıyacagın bugün bizim depresyon günümüz galiba :)
Bana ovadril verdi kadin dogumcum cok faydasi olmadi sanki. Cildiyeye gitmeyi dusunuyorum bende:/Kalmosan canım adı benim hemen yatistirdi kaşıntımi sana ne verdi dr
Canim zaten emzirmeyi dusunuyirsan , yari etkili hap veriyorlar,tam yuksek dozda vermiyorlar oda ne kadar korur allah bilirKızlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Henüz yaşım 22 ve Zeynep Erva'mı doğurduktan sonra (inşallah) en az 2 3 yıl hamilelik istemiyorum. Doğum sonrası korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz? Aklıma çok takılmaya başladı bu konu
Oyy maşallah ogluşumaKızlar bugün hastaneye gittim.bebeğimin gelişimi gayet iyi gidiyo.haftada 200 gr alması gerekiyomuş bizimki 300 gr yakın almışgelişimi gayet iyi dedi.bide akıntı oluyomu diye sordu onun içinde fitil verdi.karnımdaki sertleşmeyi sordum nstye soktu çok şükür sancı filan çıkmadı.eşimle birlikte olabilirmiyim diye sordum olabilirsin doğumunu kolaylaştırır istediğin zaman birlikte olabilirsin dedi bizden haberler böyle
Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariGecmis olsum canim . Ihtimal varsa zatej hic bekleme dr git hemen artik cokmdikkat etmemiz gereken donemlerdeyiz.
NicksizYumurta ellerini mi yiyor minnos ay nasi guzel bir an. Dogsunda annesini yesin ellerini
@mgul canim bebegine hic bisi olmayacak bu dusunceleri at kafandan. Saglikla dogacak. Annesi guzel seyler dusun
M Mjdmjd canim ya bebisini hissetmek nekadar guzel birseydir kimbilir. Kim ne deese desin gozleri gormese bile senin orda oldugunu biliyor bebisin. Dualarimiz keser ve senin icin tabi birde erkan pinarimiz var . Ama ondan ses cikmadim 3 unuzde sagliklaninsallah bebislerinizle olucaksiniz.
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de oanlıyorsun değil mi içi ne kadar kötü halbuki ben onun kızlarıyla nasıl oynar ve severim ama
Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yapCanım çok sıkkın moralim çok bozuk kızımı strese soktuğum için daha da üzülüyorum ama o inadına hiç olmadığı kadar hareket ederek beni teselli ediyor şimdiden ben de ona bu cicileri aldım minicik ayakları üşümesin hiç diye
Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaEvet doğru söyledin canım sütüm yanında hissettirir ay iyi ki yazdın:)sorma canım ya sanki ilk başta kokladı kokladı sonra dayadı yüzünü kuzumaklımda hastanede ya zor gelmeye başladı şimdiden
O günler gelsinde ben seve seve atlarım her sorunuza inşallah tecrüblerim artar 1 ayda
Amin canım benim teşekkürler@mgul kızıcam ama bak tatlımm hani akla kötü şeyler getirmek yoktu sen niye kendini üzüp tosun paşayı rahatsız ediyorsun teyzesi çok kızıcak sana şimdi bak kordon onun aksesuarı annesi onunla oynayıp vakit geçiriyor ve Allahın izniyle kendine zarar vermiycek görürsün
NicksizYumurta maşallah kuzuma Allah nazarlardan saklasın
Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaateyzelerimiz bugun minnagimiz ucundan acik bir resim verdi. herhalde artik bundan daha fazla vermez.
sonogram teknikeri ablamiz yeri daralmis onun cok hareket edemiyor herhalde dedi. halbuki deprem yaratir gibi tekmeliyor beni
adi gibi tam devin cok hareketli. surekli bir elini emme, yuzune surme, esneme. gozunu bile acti bize ultrasonda! ama ben en cok bu resmini begendim. "anne uyusam mi ben biraaaz" der gibi degil mi?
Kızlar nasiliniz öğlen 3 saat uyudum ama hala uykum var bebişim 2600 olmuş maşallah diyimyalnız bana gülmeyin ben eti cici bebe varya çok severim bu aralar ona dadandim sütle karıştırıp bebek gibi hergün ondan yiyorum ve 4 gündür de sırtım falan deli gibi kaşınıyor baktık hatta kırmızı kırmızı bişeyler de çıkmış baştan acaba hamilelijte oluyormuş ya karaciğer enzimleri nde sıkıntı mi var acaba dedim test yapıldı bugün hersey normal çıktı cildiye ye gittim alerji olmuşum sanırım cici bebe yaptı deli gibi kaşınıyorum losyon verdi Dr bakalım onu surucem
Ayy mirandammmmay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Bende kızımın doğumundan sonra çok düşünmeye başlamıştım bu konuyu ama eşim kesinlikle tüm sorumluluğu ben üstlenicem dedi ve hap veya spiral kullanmamı istemedi. 5 senedir öyle korunuyorduk ve tabi öncesindede 2 yıl vardı. Artık böyle devam ederiz bundan sonrada sanırım
Canim kadın dogumcun niye hap verdi ki cildiyeye yönlendirmesi lazım seni ben ilk kadın doğum Dr uma gittim tahlil yaptı normal çıkınca alerji olabilir cildine git verdiği ilacı bana göstermeyi unutma dedi cildiye ilacı yazınca yine Dr uma gidip bunu yazdi diye gösterdim o da bakıp sakıncası olmadığını söyledi kullan dedi sende öyle yaparsın canımBana ovadril verdi kadin dogumcum cok faydasi olmadi sanki. Cildiyeye gitmeyi dusunuyorum bende:/
Ay deli kadın yaa ne bileyim artik neler neler derdiEn guzelini yapmissin canim bebegi gormeye degil erkek olsaydi diye kiz aramaya gelmisler ki bebekleride kiz acaba sen onlara öyle birsey desen kim bilir neler derlerdi
Tabi canım tek iyi olsun larda daha ne isteriz tatlım benim kızçe 2500 kilo 45cm di 2 gün önce senin kontrol yarım bakalım seninki ne kadar olduöyle tabi napalım minişlerimiz iyi olsun da her türlu seye katlanırız Allahın izniyle.aramzda 1 gun var tatlım bebişin kilosu boyu nasıl senin
Galiba canım ya :) 3 saat uyudum kalktım hala salak gibiydim ki gece uykusuzluguda yaşamadım hiç allaha şükür yine de gündüz de uyuyorum :)Oyy maşallah ogluşumabizim bebisler tosuncuk olcak belli ki
Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariağzına sokuyordu yaa pek sekerdi
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de osen çocukları sev yine de tatlım akılları erip de senin iyi biri olduğunu anlarlarsa ne ala anlamazlarsa o zaman bakarsin caresine
Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yap
Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaaklın bebisinin kokusunda kalsın sadece canım eminim cok iyi bakıyorlardır zaten sütünü de verecekler daha ne olsun birkaç gün daha sabrettin mi sonra hep kucaginda olacak minik paşam
Amin canım benim teşekkürler
Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaaparmaklarını severim onun yaaa
cici bebe hastası biri olarak gülsem ayıp olur herhalde geçmiş olsun canım bi süre ara ver istersen cici bebe keyfine sonra bebisinle yarışırsın
Bu arada maşallah prensese büyümüşonlar büyüdükçe bizde de uyku ihtiyacı mı artıyor anlamadim
Ayy mirandammmmmaşallah sana ne güzel hatunsun burunlarinizi incelemeye aldım ve Devincigimin burnunu sana benzettim babasinin burun delikleri daha geniş duruyor eşine öyle söyle bi de o acidan baksın bu arada ben de merak icindeyim bakalım nasıl olacak oğluş
Oh iyiymiş annesi ne güzel kilo alması erken falan dogar da onun için kilo iyi ayrıca elin çoj sinir bozucu hiç canını sıkma ama ben sinir oldumİki haftada tatlım en son iki hafta önce gitmistik bky 46 cmteşekkürler teyzesi sağlıklı dogsun da inşallah
oyy masallah,uyusun uyusun annesinasilsa surda 2 aydan az kaldi uyumadigi gibi uyutmucak :)keyfi yerinde pasamizin ohh cikarsin cikarabildigi kadar
Ay çok saol şekerim. Ama bu resmim güzel çıkmış. Yoksa ben normalde bildiğin beyaz kutup ayısı :)kizsen. ne kadar guzelsin masallah :) bencede devin sana benziyor ama ten rengini baba kadar baskin olmaz sende sarisin beyaz tenlisin cunku.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?