2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Annem spiral tavsiye etti bana ama birşey taktırmak korkutucu geliyor bana biraz. Korunma yöntemini bu kadar düşünmemin sebebi bebeğimi iki yaşına kadar emzirmek istemem. İnşallah nasip olur. Dediğin gibi hormon yüklemek de istemiyorum. Bizim bu gebelik ilk denememizde tuttuğu için (elhamdülillah) korunma işini eşime bırakırsam en ufak bir kazada kurban gidebilirim diye de güvenemiyorum. Ayy çok kararsızım. İnşallah doğru kararı aldırır Rabbim ki yavrularımızı doyasıya emzirebilelim.

Ay vallahi kumasi olsam, töbe yarabbim, bu kadar nefret eder benden keşke adam akıllı bi eltim, sırdaşim olsaydı nerdeeeee bari kötü biri olmasaydı.. Bende gorusmuyorum tatlım
Canım eltim yok (ki olmasını aslında nedense çok isterdim )ama 10 eltiye bedel bir görümcem var benimdeee
O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ben 6 yıl çektim onun derdini. En son araya ciddi ciddi mesafe ve resmiyet koymakla buldum çözümü. Ohhh şimdi kafam rahat. Sende öyle yap tatlım mümkünse. Sakın duyduklarını önemseme
Kötülükle beslenen kimselere fırsat verme

Yaa ne güzel onun mis kokusunu içine çektin. İnşallah daha da güçlenecek tatlım

Bende kızımın doğumundan sonra çok düşünmeye başlamıştım bu konuyu ama eşim kesinlikle tüm sorumluluğu ben üstlenicem dedi ve hap veya spiral kullanmamı istemedi. 5 senedir öyle korunuyorduk ve tabi öncesindede 2 yıl vardı. Artık böyle devam ederiz bundan sonrada sanırım

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Ayyy Miramdammm sen ne hoşmuşsun öyleeee
Güzelliğin böylesi diyorummm
Bence Devin bey rengi babadan güzelliği ve burnuşu anneden alacakk
Ayy sabırsızlıkla bekliyoruz melez bebeğimizi

çok duygulandım.rabbim sizi hiç ayırmasın.

Ahh benimde annem 1 haftadır yanımdaydı ve havamdan geçilmiyordu tatlım Lakin bizimkide cumartesi döneyim diye tutturunca havam söndü keyfim kaçtı fıssss oldummm
O yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Ama olsun. Doğuma nasılsa koşa koşa geleceklerrr

Canim zaten emzirmeyi dusunuyirsan , yari etkili hap veriyorlar,tam yuksek dozda vermiyorlar oda ne kadar korur allah bilir mesela eltim hemen spiral takdirdi cok memnun benim suanda 6 yasinda bi kizim var ve insallah simdide bi oglusum olcak ve 5 sene boyunca balon sisirdik lastik takti,kullah varya hem hastalikdan koruyo hemde istenmeyen gebelikten

selam herkese..
ben girmeyeli yine neler olmuş neler =)
M Mjdmjd ve keser84 bebişlerniz hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip eder inşallah..
tüm hastalara da Allahım şifa versin
biz kalanlara da sağlıkla günümüzü doldurup bebişlerimizi hayırlsıyla kucagımıza almak nasip eder inşallah..
Amiiin..

Oyy maşallah ogluşumabizim bebisler tosuncuk olcak belli ki

Ay sorma teyzesi hele bi ciksin kemircem o parmaklariağzına sokuyordu yaa pek sekerdi

anlıyorsun değil mi içi ne kadar kötü halbuki ben onun kızlarıyla nasıl oynar ve severim ama
Aman kuzum bırak artık şunlara sinir olmayı zaten istedikleri de osen çocukları sev yine de tatlım akılları erip de senin iyi biri olduğunu anlarlarsa ne ala anlamazlarsa o zaman bakarsin caresine

Canım benim belli ki cok üzülmüşsün sakin olmaya calis inşallah çözülemeyecek bir problem degildir üzüldüğün sey. Sen yine de Öykümüzü düşün ve onu uzmemek icin keyiflenecegin biseyler yap

Oyy onun küçücük koklayan burnunu severim ben yaaaklın bebisinin kokusunda kalsın sadece canım eminim cok iyi bakıyorlardır zaten sütünü de verecekler daha ne olsun birkaç gün daha sabrettin mi sonra hep kucaginda olacak minik paşam

Amin canım benim teşekkürler

Ayy maşallah oğluşun tontiş yanaklarına yaaparmaklarını severim onun yaaa

cici bebe hastası biri olarak gülsem ayıp olur herhaldegeçmiş olsun canım bi süre ara ver istersen cici bebe keyfine sonra bebisinle yarışırsın
Bu arada maşallah prensese büyümüş onlar büyüdükçe bizde de uyku ihtiyacı mı artıyor anlamadim

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Ayy mirandammmmmaşallah sana ne güzel hatunsunburunlarinizi incelemeye aldım ve Devincigimin burnunu sana benzettim babasinin burun delikleri daha geniş duruyor eşine öyle söyle bi de o acidan baksın bu arada ben de merak icindeyim bakalım nasıl olacak oğluş

Derfinia ay tatlım korunma yöntemimizi yazmayı unutmuşum
Bizde eşim korundu hep kondom ile. Başka türlüsüne güvenemezdik zaten

Bana ovadril verdi kadin dogumcum cok faydasi olmadi sanki. Cildiyeye gitmeyi dusunuyorum bende:/
Canim kadın dogumcun niye hap verdi ki cildiyeye yönlendirmesi lazım seni ben ilk kadın doğum Dr uma gittim tahlil yaptı normal çıkınca alerji olabilir cildine git verdiği ilacı bana göstermeyi unutma dedi cildiye ilacı yazınca yine Dr uma gidip bunu yazdi diye gösterdim o da bakıp sakıncası olmadığını söyledi kullan dedi sende öyle yaparsın canım

öyle tabi napalım minişlerimiz iyi olsun da her türlu seye katlanırız Allahın izniyle.aramzda 1 gun var tatlım bebişin kilosu boyu nasıl senin
Tabi canım tek iyi olsun larda daha ne isteriz tatlım benim kızçe 2500 kilo 45cm di 2 gün önce senin kontrol yarım bakalım seninki ne kadar oldu

Galiba canım ya :) 3 saat uyudum kalktım hala salak gibiydim ki gece uykusuzluguda yaşamadım hiç allaha şükür yine de gündüz de uyuyorum :)

İki haftada tatlım en son iki hafta önce gitmistik bky 46 cm teşekkürler teyzesi sağlıklı dogsun da inşallah
Oh iyiymiş annesi ne güzel kilo alması erken falan dogar da onun için kilo iyi ayrıca elin çoj sinir bozucu hiç canını sıkma ama ben sinir oldum

babybabycat canım o cici bebe birçoğumuzun favorisi sanırım
Bende çok severim. Kızım bir yaşındayken falan kv birgün mutfaktan elinde cicibebe paketiyle ve bir hışımla çıktı. "Sen çocuğa bu hazır ve bol şekerli şeylerimi yediriyorsun, zehir bu zehir"diye haykırdı
Bende yoooo anne onu ben seviyorum, kendim için almıştım deyince (ki gerçekten öyleydi) kadının bana söylediği büyük bir memnuniyet ifadesiyle" hmmm iyi o zaman"
Yani zehir zıkkım ye derrr gibi
Ah işte, bildiğin kayınvalide

oyy masallah,uyusun uyusun annesi nasilsa surda 2 aydan az kaldi uyumadigi gibi uyutmucak :)keyfi yerinde pasamizin ohh cikarsin cikarabildigi kadar
kizsen. ne kadar guzelsin masallah :) bencede devin sana benziyor ama ten rengini baba kadar baskin olmaz sende sarisin beyaz tenlisin cunku.:)
Ay çok saol şekerim. Ama bu resmim güzel çıkmış. Yoksa ben normalde bildiğin beyaz kutup ayısı :)
Bakalım teni nasıl olacak. Biz de çok merak ediyoruz. Benim küçük melezim o. Minnakim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…