2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım kimebenzediğini tam çıkaramadım ama bence ikinizin karışımından güzel bişey çıkcağı kesin senin gözler çekik babanın iri sanki devinin gözlerde iri olcak gibi geldi bana
Ay gözleri benzesin babasına. Mehlul Mehlul bakarken beni kendine aşık etti. Oğlan da belki öyle hayatının aşkını bulur

İnşallah canım toparlasında evine getireyim oğluşu:)o duyguları sadece 5 dk da yaşattı kimbilir artık tamamen kucağıma aldığımda neler yaşatacak minik erkekimcanım doktor o konuda hiç bişey söylemedi sanırım kilosuna bakmayacak (tabi ciddi bi bi düşüş olmadığı sürece)ona yarayacak kadar emebildiğinde çıkartacak.

Buarada yeri gelmişken söylemeliyimki burda aylardır yazışıpta henüz yüzünü görmediğim ve gün geçtikçe meraktan çatladığım bir sürü mayıs annesi yoldaşım varrr
Mesela Mirandacığım bunlardan biriydi. Gördüm rahatladım resmen ayoll
Şaka bir yana gördüğüme gerçekten çok sevindimmm. Eee diğer kızlar. Biz birbirimizi ilerde mayıs bebelerinin düğünlerinde mürüvvetlerinde falanmı görcez yaniiii
En az 25 yıl daha merak demek buuu

Buarada hala @Sherrysherrylady den haber yok kızlar. Biraz uzun oldu sanki bu sefer girmeyeli. Nosu olan yokmu aramızda. Sınıf başkanımız NicksizYumurta sendede yokmuki başkanım
Malesef yok canım yaa ayy kızlar grup oluşturmayalım burdan muhabbete devam edelim ama facebooktan bari ekleyelim birbirimizi yaa bu şekilde cok merak ediyoruz

Malesef yok canım yaa ayy kızlar grup oluşturmayalım burdan muhabbete devam edelim ama facebooktan bari ekleyelim birbirimizi yaa bu şekilde cok merak ediyoruz
Evet canım haklısın. Muhabbete başladığımız yerden yani burdan devam edelim tabi ama birbirimizden haber alabileceğimiz diğer kanallarıda kullanalım. Mesela Erkan_Pinar danda hala ses yokkk. Telefonuda yok. Aklıma gelip duruyor. Sabırla haber bekliyoruz hep beraber...

Maşallah kuzuya

Oh iyiymiş annesi ne güzel kilo alması erken falan dogar da onun için kilo iyi ayrıca elin çoj sinir bozucu hiç canını sıkma ama ben sinir oldum
O olumsuz bir şey bulup da mutlu olmanın peşinde canım, en son bebek yapcakti ben hamile olunca o da olmadı iyice bana sardı maşallah sağlıklı çocukları da var ama şimdi de onların bebeklik fotolarini her yere koyup duruyo kötü enerjilerini uzak tutsunlar inşallah bebeğim sağlıklı olsun da o insan kafaya takılacak kadar önemli değil

Bende merak ediyorum bu ara onu

Çok sağol canım ya evet bugün biraz zor geçiyor ama oyalanıp kafa dağıtmaya çalışıyorum..dediğin gibi stres üzüntü olumsuz etkiliyor malesef.şu an için orası daha iyi gerçekten eminim ama işte sende anlarsın bazen bi duygu yoğunluğu vurup geçiyor işte:)kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 9 aylık doğup solunum sıkıntısı çekenler,yüksek oranda enfeksiyon riski taşıyanlar onları gördükçe küçüklüğüne üzülmiyim diyorum.

Aynen tatlım yaa benim de aklima geliyor buraya etiketledim geçen gün ama ses çıkmadı dedim kendi kendime simdi numaralarimiz olsaydi birbirimizde bu kadar merak etmezdik. Artık doğumlar başlıyor daha cok merak edecegiz

Benim yok canım malesef ne facebook ne twitwer ne instegram.hiç kullanmadım.komik ama kullanmayıda bilmiyorum olsa eklerdim valla

Az kaldı canım sizde yaşayacaksınız inşallahsağol canım benim bende hiç beklemiyodum ama ilaç gbi geldi inanO kadar yorgun hissediyorum ki kendimi dediğin gibi dinlenip enerji toplamam lazım

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???

Valla canım ksr bakma da ben babaya benzettim açıkçası, bu arada söylemeden geçemeyeceğim maşallah çok güzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…