- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.961
Ay gözleri benzesin babasına. Mehlul Mehlul bakarken beni kendine aşık etti. Oğlan da belki öyle hayatının aşkını bulurCanım kimebenzediğini tam çıkaramadım ama bence ikinizin karışımından güzel bişey çıkcağı kesinsenin gözler çekik babanın iri sanki devinin gözlerde iri olcak gibi geldi bana
Bu günlerin tadını cikaralım bence canimGaliba canım ya :) 3 saat uyudum kalktım hala salak gibiydim ki gece uykusuzluguda yaşamadım hiç allaha şükür yine de gündüz de uyuyorum :)
İnşallah canım toparlasında evine getireyim oğluşu:)o duyguları sadece 5 dk da yaşattı kimbilir artık tamamen kucağıma aldığımda neler yaşatacak minik erkekimNicksizYumurta tatlım maşallah ela bahara prenses kocaman olmuş ay yesinler onun ellerini bi dogsa ozaman görürsün tatlım ultrason Neki M Mjdmjd tatlım seninde dedigin gibi ne kadar güzel kokuyorlar mis gibi inşallah bitanem ogluşun çabucak toparlar evinize gelir ne güzel bi anne ne kadar duygulu anlatmışsın kaç gün kalcak tatlım kilosu kaç olunca çıkarıyolar
Buarada hala @Sherrysherrylady den haber yok kızlar. Biraz uzun oldu sanki bu sefer girmeyeli. Nosu olan yokmu aramızda. Sınıf başkanımızNicksizYumurta sendede yokmuki başkanım
Ay gözleri benzesin babasına. Mehlul Mehlul bakarken beni kendine aşık etti. Oğlan da belki öyle hayatının aşkını bulur
Malesef yok canım yaaBuarada hala @Sherrysherrylady den haber yok kızlar. Biraz uzun oldu sanki bu sefer girmeyeli. Nosu olan yokmu aramızda. Sınıf başkanımızNicksizYumurta sendede yokmuki başkanım
BUGUN BEN ALDIM SOKTAN 8 TANE VAR ICINDE 20TL KILOT SEKLINDE BELI JILE LASTIGI GIBI BAYA HOSUMA GITTI GÖBEGIMIZIDE TOPARLAR GAYET IYI OLUR DIYE DUSUNDUM
Evet canım haklısın. Muhabbete başladığımız yerden yani burdan devam edelim tabi ama birbirimizden haber alabileceğimiz diğer kanallarıda kullanalım. MeselaMalesef yok canım yaaayy kızlar grup oluşturmayalım burdan muhabbete devam edelim ama facebooktan bari ekleyelim birbirimizi yaa bu şekilde cok merak ediyoruz
teyzelerimiz bugun minnagimiz ucundan acik bir resim verdi. herhalde artik bundan daha fazla vermez.
sonogram teknikeri ablamiz yeri daralmis onun cok hareket edemiyor herhalde dedi. halbuki deprem yaratir gibi tekmeliyor beni
adi gibi tam devin cok hareketli. surekli bir elini emme, yuzune surme, esneme. gozunu bile acti bize ultrasonda! ama ben en cok bu resmini begendim. "anne uyusam mi ben biraaaz" der gibi degil mi?
O olumsuz bir şey bulup da mutlu olmanın peşinde canım, en son bebek yapcakti ben hamile olunca o da olmadı iyice bana sardı maşallah sağlıklı çocukları da var ama şimdi de onların bebeklik fotolarini her yere koyup duruyoOh iyiymiş annesi ne güzel kilo alması erken falan dogar da onun için kilo iyi ayrıca elin çoj sinir bozucu hiç canını sıkma ama ben sinir oldum
Bende merak ediyorum bu ara onuEvet canım haklısın. Muhabbete başladığımız yerden yani burdan devam edelim tabi ama birbirimizden haber alabileceğimiz diğer kanallarıda kullanalım. MeselaErkan_Pinar danda hala ses yokkk. Telefonuda yok. Aklıma gelip duruyor. Sabırla haber bekliyoruz hep beraber...
Çok sağol canım ya evet bugün biraz zor geçiyor ama oyalanıp kafa dağıtmaya çalışıyorum..dediğin gibi stres üzüntü olumsuz etkiliyor malesef.şu an için orası daha iyi gerçekten eminim ama işte sende anlarsın bazen bi duygu yoğunluğu vurup geçiyor işte:)kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 9 aylık doğup solunum sıkıntısı çekenler,yüksek oranda enfeksiyon riski taşıyanlar onları gördükçe küçüklüğüne üzülmiyim diyorum.M Mjdmjd tatlım çok sevindim çıkmana inş en kısa zamanda Miraç paşa da evinize gelicekmeraketme tüm bebekler doğum kilosunun %7sini verirmiş suyun içinde şiştikleri için fazla ödemi atıyolarmış. Sakın moralini bozma hiç bişeyi kafana takma. Süt için en önemli şey su ve uyku bi de stres,üzüntü yok için rahat olsun canım inan evde öyle bakamazdın oğluna bunu düşün bi süre orda kalması onun iyiliği için canım
Pamukprncess canım kötü şeyler düşünmek yok kordon dolanması normal doğum için sorun oluyo anne karnında bi sıkıntı olmaz onlar zaten 9 ay suda yaşıyolar düşünsene sezaryen olmak kötü bişey değil Çınara kavuşmak var ya ister normal ister sezaryen emin ol dünyanın durduğu an o yüzden hayırlısı neyse o olsun diye dua et hep tatlım şartlandırma kendini illa normal doğum diye
Ay bu arada o eltine de sinir oluyorum. Bence açma bile açarsan da 2 sn iyiyim aaa kapı çalıyo ay yemek var ocakta fln de kapat
@erik3588 canım ben oğlumda ameda kullandım çiftli elektrikli pille de çalışıyo. Çok memnundum yazın arkadaşım doğum yaptı ona verdim. Şimdi yine kullanıcam kızımda inş. Piyasadakilere göre fiyatı yüksek ama kullanınca hakkını veriyo. Bi kere alıp en iyisini almak bence daha iyi
Aynen tatlım yaa benim de aklima geliyor buraya etiketledim geçen gün ama ses çıkmadı dedim kendi kendime simdi numaralarimiz olsaydi birbirimizde bu kadar merak etmezdik. Artık doğumlar başlıyor daha cok merak edecegizEvet canım haklısın. Muhabbete başladığımız yerden yani burdan devam edelim tabi ama birbirimizden haber alabileceğimiz diğer kanallarıda kullanalım. MeselaErkan_Pinar danda hala ses yokkk. Telefonuda yok. Aklıma gelip duruyor. Sabırla haber bekliyoruz hep beraber...
Benim yok canım malesef ne facebook ne twitwer ne instegram.hiç kullanmadım.komik ama kullanmayıda bilmiyorumMalesef yok canım yaaayy kızlar grup oluşturmayalım burdan muhabbete devam edelim ama facebooktan bari ekleyelim birbirimizi yaa bu şekilde cok merak ediyoruz
Numaramızı alir mesajlasiriz tatlimBenim yok canım malesef ne facebook ne twitwer ne instegram.hiç kullanmadım.komik ama kullanmayıda bilmiyorumolsa eklerdim valla
Az kaldı canım sizde yaşayacaksınız inşallahAyy tatlim yaa okudukca sanki kendim yasiyor gibi oldum ne güzel miraçi almissin kucagina ve azda olsa emzirmissin annesinin kokusunu almis oda artik daha cabuk kendine gelecek iyilesecek canimcumleleri kuramiyorum inan ne kadar sevindim senin icin anlatamam misafirlikte olmasam aglayacagim sende dinlen simdi biraz sonra miraç eve gelince onunla ilgilenirken kendine zaman ayiramazsin
ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?