- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.801
Canım bunlar önemli bende hamilelikten önce hep duzenlı giderdim hamıle kaldım yınede yapalım demedi doktorum ben söyleyince yaptı sende söyle önemli testler bunlar Can'ım yaptır
canım benim de ergenken çıkmayan sivilcelerim çıktı hiç sorma bi de yara oldu bi yakınımdan duymuştum erkek bebek annenin yüzünü bozarmış diye ve gerçektende ikisinde de yüzü bozuldu ve iki oğlu var10 ekimde kontrolüm var galiba hepsini o zaman yapacak yinede söylerim teşekkür ederim..Bir de bişey sorucam Kızlar cildiniz bozulmaya başlaıd mı ben sivilce bilmem yüzümde ama ergen gibiyim durup durup sivilce çıkıp suratımda akne böyle dolu dolu hemde
canım benim de ergenken çıkmayan sivilcelerim çıktı hiç sorma bi de yara oldu bi yakınımdan duymuştum erkek bebek annenin yüzünü bozarmış diye ve gerçektende ikisinde de yüzü bozuldu ve iki oğlu var
Bu haftalar tam yüzde sivilce çıkma haftası maalesef benimde çenemde doldu :/
Benimde arkadaşım hamileyken sivilceden teni gözükmüyordu diyebilirim ama kızı oldu bence bu belirtiler kişiye göre değişiyor.canım benim de ergenken çıkmayan sivilcelerim çıktı hiç sorma bi de yara oldu bi yakınımdan duymuştum erkek bebek annenin yüzünü bozarmış diye ve gerçektende ikisinde de yüzü bozuldu ve iki oğlu var
10 ekimde kontrolüm var galiba hepsini o zaman yapacak yinede söylerim teşekkür ederim..Bir de bişey sorucam Kızlar cildiniz bozulmaya başlaıd mı ben sivilce bilmem yüzümde ama ergen gibiyim durup durup sivilce çıkıp suratımda akne böyle dolu dolu hemde
canım benim de ergenken çıkmayan sivilcelerim çıktı hiç sorma bi de yara oldu bi yakınımdan duymuştum erkek bebek annenin yüzünü bozarmış diye ve gerçektende ikisinde de yüzü bozuldu ve iki oğlu var
Bu haftalar tam yüzde sivilce çıkma haftası maalesef benimde çenemde doldu :/
Benimde cenemde cikti cok enteresanBu haftalar tam yüzde sivilce çıkma haftası maalesef benimde çenemde doldu :/
inşallah sagsaglım alırız kucagımızaKizlat bu arada simdi acibademden geliyorum..kalp atisini duyduuuuummmm.gayet saglikli dedi.insallah bitti bu sikinti insallah bidaha kanama olmaz.
yok hayatim bagis icin cok kan verdim ben. onu oyle tuple degil torbayla aliyorlar. aldiklari igneler falan da hep farkli zaten.canım bendende 13 tane istedi test düşün hepsini bir kanda görebiliyorlar yada 2 tüp kanda coguna ne gerek var bagıs icinmi aldılar naptılar artık cok sacma yazık günah
ben de kiz olursa annenin guzelligini alir kendine katar diye biliyorum ama benim ablam ogluna hamileyken lekelendi bi suru sivilceleri cikti bayagi cirkinlesti vallahi :) biraz hormonlarla alakali galiba. ben ergenligimde bile uc bes sivilce anca cikardim. dugunumden once cenemde bir tane sivilcem cikti diye aglamistimda makyozum ay bu sorun bile degil ben neler kapattim demisti. hakkatten de kapatmisti ama :)Bizdede kiz olacaksa yuz cirkinlesir derlerfarklilik gosteriyor bence solenti iste bunlarda
Benim bu zamana kadar hic bir sey olmadi . ergenlikdede olmamisti zaten. O kadar cekirdek yerim o bile banamasin demedi anormalmiyim neym
kent alsancak a gittim bende nasıl memnunmusun doktorundanM mayis cicegi
eski baki uzun hastanesi vardı. şimdi ege yaşam oldu adı oraya gidiyorum evime çok yakın olduğu için. nagehan hnm var orda sımdılık oraya gidiyorum . ama ilerleyen zamanalrda başka bir yer bulmam gerekebilir. sen nereye gidiyorsun
Hangi acıbademe gidiyorsun?Kizlat bu arada simdi acibademden geliyorum..kalp atisini duyduuuuummmm.gayet saglikli dedi.insallah bitti bu sikinti insallah bidaha kanama olmaz.
yani aslında daha çok başlarındayız. herhangi bir sorun yok . nereye gidersem gideyim kese var kalp atısı su dıcek bu donemlerde. ama dogumdan once sezeryan düşündüğüm için başka bir yer bakabilirim.kent alsancak a gittim bende nasıl memnunmusun doktorundan
Canım kk arkadaşlarım. Doktordan daha yeni çıktım. Ben dış gebelik haberi alacağımı sanırken pıtır pıtır kalp atışlarını duydum. Allahım şükürler olsun. Yanlış hesaplamışlar beta hcg'yi. allahım herkese yaşatsın bu anı.
hayırlısı cnm daha konuşuruz yine ,çalışıyormusun kaç yaşındasınyani aslında daha çok başlarındayız. herhangi bir sorun yok . nereye gidersem gideyim kese var kalp atısı su dıcek bu donemlerde. ama dogumdan once sezeryan düşündüğüm için başka bir yer bakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?