2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İlk defa duydum magnezyumun kesildiğini. Tabi her Dr un kendine göre tedavi şekli var. Bana böyle bişey söylenmedi ki zaten sezeryan olacak benim.

Tuvaleti tutmada zorluk oluyor hatta geceleri altını ıslatma problemleri doğum sonrası da gebelikte de olabiliyor evet
Ben bu problemle ilgili de urolojiye gitmiştim doğum sonrasi:)
Yani ben ortopedi nöroloji üroloji..gezdim durdum doğum sonrası 1 yil
Anne olmak hem güzel hem zor
Rabbim analara da evlatlara da şifa versin inşallah

canım çatı muaynesı senın için gerekli dr bakarken doğum yapıp yapamıyacağını anlıyo benım bırçok arkadasım çaı muaynesınde kendını kastığı için dr bebeğin kafasını sıkıştırır doğuramassın dedı benıde kontrol ederken bende cok korktum bana korkma korkarsan nomal yapamassın dedi

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
sağlıkla al bebeğini canım hoşgeldin

Merhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
bebeğin kafası doğum kanalına gırmış olabılır canım genelde o gıbı durumlarda böyle ağrılar olur

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
Hosgeldin canim hayirli uguru olsun.

Annenin ellerine saglik hepsi cok cici. Guzel gunlerde kullanin.

Iyi aksamlar kizlar persembe dr gittik . Bebisimiz 2670 kg. Bundan sonra dogsada engelemeyiz dedi. Minnakimiz artık net resim vermeyebilirmis . Buyudukce yuzu az gozukecekmis. 2 hafta sonra gel dedi. Cari muaynesi yapalım dedi. Ben ihhh immm şeyyyy aslinda pekte gerek olmayabilir dedim. Sanirim sezeryan dusunuyorum dedim. Dr guldu belli zaten canin tatliya benziyor dedi gulustuk. Ama normal varken hemen sezeryan dusunme dedi. Epidural felan yapariz agri hissetmesssin dedi. Ben o iğneyide istemiyorum zaten dedim genel istiyorum dedim. Bakalim . Bi karara varmadik. Ama normali onermesi hosuma gitti tabi. Demekki illa sezeryan yanlisi degil.
Kasiklarim cok agriyo asagi basi cok dedim normal dedi. Bilemiyorum. Ama gun gectikce zorlasiyor. Ben su son gunune kadar fildir fildir gezem hamislere cok ozeniyorum. Yururken ogle aciyorki kasiklarim.

Benden haberler boyle umarim herkes iyidir.

Evet canim ben.çıkış istedim dogum raporu alani cikaramayiz. Sıkıntı olur dediler.dava acarsa kazanır doye.dusunuyorum. ben zaten cikisimi kendim istedim.raporum ve iznim.bitince cikis verilecek bana

Sağol canim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Periatis canım çok merakta kaldiysan ben her cuma gidiyorum senin için doktoruna sorabilir m tahminimce rahat bir gebelik geciriyorum bir sıkıntı yok degilmi

hmmmm iste o elde degilki neyse sagol canm

Periatis canım çok merakta kaldiysan ben her cuma gidiyorum senin için doktoruna sorabilir m tahminimce rahat bir gebelik geciriyorum bir sıkıntı yok degilmi

Çok sevinirim :)
Hali hazirda hic bi sorunum yokken normal dogum yapmak istiyorum, buna engel olacak bisey olmasin diye ugrasiyorum. Zaten yumurta kapiya dayanmisken dr zede oldum, bi de uzerine baska bisey olmasin

ay bu cok tatlı mirandam yaaa

Günaydınnnnn 36. Haftamdan herkese meraba dün eksikleri aldım carsidan bugün cantami ayarlamaya baslayayim diyorum yarın oburgun badana olacak evimde hemen ertesi büyük temizlik fırsat bu fırsat
Ohh işler bitiyor canım hadi gözün aydın geriye sadece miniği beklemek kalıyor

Günaydın kızlar dün besik siparişimiz verdik, bi an önce gelsin kurulsun istiyorum çok heyecanlandim. Beşiğimizin resmi bu
Cok sekermis canım Allah minik kuşa icinde mışıl mışıl uyuyup büyümeyi nasio etsin

Amin canımSanırım hic bilmemek de zor oluyordurbizler artık 2 haftada bir görüyoruz bebislerimizi ve ona ragmen cok özlüyoruz Allah sizlere sabır versin

Tabiki de canım ne demek aramıza hos geldin

Merhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
Canim o bende de var doktora söyledim anormal bir durum yok dedi nstde de bisey çıkmadi bence sen internete fazla bakma kontrolün cumaymıs o zamana kadar kafan rahat olsun

Kızımın adasının her şeyi cok güzel güle güle giysin inşallah prensesimiz ohh hepsi mis gibi olmuş

Ben 34te gittim bisey demedi doktorum salı kontrol var 36+1 olacağım bi sorayim bakalim ne diyecek

Bak sen kuzucuğa kocaman olmuş maşallah ayy sen de ağırlaştın demek ki canim ben de oturan boğa moduna girdim yerimden hic kalkasim gelmiyor

Canim bende merak ediyorum o konuyu çünkü benim doğumu sezeryan olacak acaba sezeryan olacaklarada yapıyorlar mi çatı muayenesi birde tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum

Canim bende merak ediyorum o konuyu çünkü benim doğumu sezeryan olacak acaba sezeryan olacaklarada yapıyorlar mi çatı muayenesi birde tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum
Canim sezeryan olanlara çatı muayenesi yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Çatı muayenesi annenin normal doğum için uygun olup olmadığını kontrol amaçlı olması lazım.

@balliceviz ve @_Lavin_ kızlar neden manuel tercih ettiniz benim hiçbir fikrim yok daha araştırmada yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bende çok araştırdım ve de çalıştığım için elektirikli olana karar verdim çünkü manuelle çok zaman kaybı oluyormus ve de insanın eli agriyormus pompaladikca marka olarak da lansinoh yada awent düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…