- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.101
Bende öyle duymuştum ama arkadaşlar manuel almayi düşünüyormus ya ondan merak ettim neden manuel die.Canım manuel olan yorucu oluyormuş galiba sütü sağarken o yüzden genelde elektrikli tercih ediliyor
İlk defa duydum magnezyumun kesildiğini. Tabi her Dr un kendine göre tedavi şekli var. Bana böyle bişey söylenmedi ki zaten sezeryan olacak benim.Kizlar en gec 35.haftadan itibaren magnesiumun kesilmesi gerekiyormus, doğum sancılarını kasilmalarini engelledigi için. Benim drum hastaneden ayrılacağı bilgisi verdi son kontrolde,hic ilac muhabbeti yapamadik yani.. sizin drlariniz kestirdi mi?
Tuvaleti tutmada zorluk oluyor hatta geceleri altını ıslatma problemleri doğum sonrası da gebelikte de olabiliyor evetTeşekkür ederim canım benim gece yoğun oluyor iki kolumda da haftaya dr gideceğim gündüzleri o kadar değil bakalım ne çıkacak hamilelik 20 yaş yaşlandırdı kolum tutmuyor ayağımın üstüne basamıyorum bacağım ağrıyor tuvaletimi tutamıyorum saçlar desen beyazlar çıkmış bakalım doğum sonrası ne olacak
canım çatı muaynesı senın için gerekli dr bakarken doğum yapıp yapamıyacağını anlıyo benım bırçok arkadasım çaı muaynesınde kendını kastığı için dr bebeğin kafasını sıkıştırır doğuramassın dedı benıde kontrol ederken bende cok korktum bana korkma korkarsan nomal yapamassın dediIMrbakızlar herkese mutlu haftasonları....kizlarya herkes catimuayenesi olmak zorunda mi yani dogum ani geldinde olsa olmuyomu ben olmak istemiyorum doktor demessede bende demem gibi yani illa doktora gitmekmi gerek ben o zamana kadar gitmek istemiyorum bi zararı olurmu korkuyorumda zaten olan varmı öyle denilen gibi korkutucumu
sağlıkla al bebeğini canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
bebeğin kafası doğum kanalına gırmış olabılır canım genelde o gıbı durumlarda böyle ağrılar olurMerhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
Hosgeldin canim hayirli uguru olsun.Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
Slm kızlar annem ela ma yorgan yaptırmış battaniye örmüs ve ordugu bi kaç yeleğin fotosunu attı. Bende sizinle paylaşayım dedim. Kızımın kiyafetlerini daha önce yikatmistim ama nette çoğu kisinin çamaşırları yıkamadan makineyi bos çalıştırdığı deterjan gözünü ekstra temizledigini okudum ben öyle yapmamistim içime sinmedi tekrar yıkattım. Kızım giymeden ikinci kez yıkandı yani sanki doğmuş giymiş de yıkıyor musum gibi hissettim.
ben magnezyum hiç içmedim bi zararı olurmukı acaba
Evet canim ben.çıkış istedim dogum raporu alani cikaramayiz. Sıkıntı olur dediler.dava acarsa kazanır doye.dusunuyorum. ben zaten cikisimi kendim istedim.raporum ve iznim.bitince cikis verilecek banakuzum bebeğinle zaman geçirmek güzel bişey ama işyerinin seni çıkarması hoş olmamış. Çalıştığın kurum aile şirketi mi yoksa kurumsal biyer mi? Yanlış bilmiyorsam hamilelik doğum gibi bahanelerle işten çıkaramıyorlar seni, istersen bi araştır.. topikte muhabbeti de geçmişti onun. Öyle durumlarda dava açabiliyorsun ve haklı oluyorsun. Yanlış hatırlamıyorsam sanırımKedibochi bu konuda bişeyler yazmıştı, yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sherrycim, adını yazıverdim buraya.
Canim senle aramizda 1 aydan çok var
Allahın izniyle ben doğuma girerken senin bebisimi 1 aylık olacak belki de :)masallah:)
Ben daha hic hazırlık yapmadım
Haftaya doğum iznine cikicam
Artık yavaş yavaş boya badana..giysi dolabi siparis başlarız..
Hazirliklari yazalım
Hastane çantası dahil
Paylaşalım buradan
Kolay gelsin sana
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evindeBitanem iyilik sizden naberbiz iki gün öldü taşındık anncim çok yoruldu bende öyle teşekkür ediyorum bitanem öptüm güzellik seni
hmmmm iste o elde degilki neyse sagol canmcanım çatı muaynesı senın için gerekli dr bakarken doğum yapıp yapamıyacağını anlıyo benım bırçok arkadasım çaı muaynesınde kendını kastığı için dr bebeğin kafasını sıkıştırır doğuramassın dedı benıde kontrol ederken bende cok korktum bana korkma korkarsan nomal yapamassın dedi
sağlıkla al bebeğini canım hoşgeldin
bebeğin kafası doğum kanalına gırmış olabılır canım genelde o gıbı durumlarda böyle ağrılar olur
Periatis canım çok merakta kaldiysan ben her cuma gidiyorum senin için doktoruna sorabilir m tahminimce rahat bir gebelik geciriyorum bir sıkıntı yok degilmi
uyanmayacagim, uyayacagim, yoo yooo istemiyorum. uyanmak istemiyorum. len! orda biri mi var? kimsin ki sen.. basima ne dikildin? uyurken beni mi izliyodun sen?? haaaa... bizimkiymis yaaa buuu... naber? hop sen mi uyandirdin mi beni? komik olma. komik olma bana. hehehee bayagi komiksin. komik ol, komik ol bana!
Ohh işler bitiyor canım hadi gözün aydın geriye sadece miniği beklemek kalıyorGünaydınnnnn 36. Haftamdan herkese meraba dün eksikleri aldım carsidan bugün cantami ayarlamaya baslayayim diyorum yarın oburgun badana olacak evimde hemen ertesi büyük temizlik fırsat bu fırsat
Cok sekermis canım Allah minik kuşa icinde mışıl mışıl uyuyup büyümeyi nasio etsinGünaydın kızlar dün besik siparişimiz verdik, bi an önce gelsin kurulsun istiyorum çok heyecanlandim. Beşiğimizin resmi bu
Amin canımGunaydin Anneler burda okuyunca cok ssasiriyorum bebeklerinizin suyundan tutun kilosuna kadar herseyi ogreniosunuz ben londrada yasiorum ve sadece 2 kez gordum bebisimi biri 12 digeri 20 haftada hep ebe tarafindan goruluorum oda eski yontem mezura ile karnimi olcuo haftaya uyumlu mu degilmi soluo okadar; (ama goruyorum ki bazi anneler cok stres yapio herseyi bilince de iyi degil sanki ilk oglumu normal dogurdum 38.haftada insallah 2.oglum gelio oda normal gozukuo ama bu sefer epidural almak istiyorum hepinize hayirli dogumlar Allah bi avazda kurtarsin insallah
Tabiki de canım ne demekMerhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
Canim o bende de var doktora söyledim anormal bir durum yok dedi nstde de bisey çıkmadi bence sen internete fazla bakmaMerhaba hamişler nasılsınız.benim iki gündür bebek hareket ettikçe vajinada acayip batma ve ağrı hissediyorum neden olmuş olabilir.cuma günü kontrolüm.internetten baktım Ama orda çok bi sey bulamadım
Kızımın adasının her şeyi cok güzel güle güle giysin inşallah prensesimizSlm kızlar annem ela ma yorgan yaptırmış battaniye örmüs ve ordugu bi kaç yeleğin fotosunu attı. Bende sizinle paylaşayım dedim. Kızımın kiyafetlerini daha önce yikatmistim ama nette çoğu kisinin çamaşırları yıkamadan makineyi bos çalıştırdığı deterjan gözünü ekstra temizledigini okudum ben öyle yapmamistim içime sinmedi tekrar yıkattım. Kızım giymeden ikinci kez yıkandı yani sanki doğmuş giymiş de yıkıyor musum gibi hissettim.
Ben 34te gittim bisey demedi doktorum salı kontrol var 36+1 olacağım bi sorayim bakalim ne diyecekKizlar en gec 35.haftadan itibaren magnesiumun kesilmesi gerekiyormus, doğum sancılarını kasilmalarini engelledigi için. Benim drum hastaneden ayrılacağı bilgisi verdi son kontrolde,hic ilac muhabbeti yapamadik yani.. sizin drlariniz kestirdi mi?
Bak sen kuzucuğa kocaman olmuş maşallahIyi aksamlar kizlar persembe dr gittik . Bebisimiz 2670 kg. Bundan sonra dogsada engelemeyiz dedi. Minnakimiz artık net resim vermeyebilirmis . Buyudukce yuzu az gozukecekmis. 2 hafta sonra gel dedi. Cari muaynesi yapalım dedi. Ben ihhh immm şeyyyyaslinda pekte gerek olmayabilir dedim. Sanirim sezeryan dusunuyorum dedim. Dr guldu belli zaten canin tatliya benziyor dedi gulustuk. Ama normal varken hemen sezeryan dusunme dedi. Epidural felan yapariz agri hissetmesssin dedi. Ben o iğneyide istemiyorum zaten dedim genel istiyorum dedim. Bakalim . Bi karara varmadik. Ama normali onermesi hosuma gitti tabi. Demekki illa sezeryan yanlisi degil.
Kasiklarim cok agriyo asagi basi cok dedim normal dedi. Bilemiyorum. Ama gun gectikce zorlasiyor. Ben su son gunune kadar fildir fildir gezem hamislere cok ozeniyorum. Yururken ogle aciyorki kasiklarim.
Benden haberler boyle umarim herkes iyidir.
Canim bende merak ediyorum o konuyu çünkü benim doğumu sezeryan olacak acaba sezeryan olacaklarada yapıyorlar mi çatı muayenesi birde tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorumIMrbakızlar herkese mutlu haftasonları....kizlarya herkes catimuayenesi olmak zorunda mi yani dogum ani geldinde olsa olmuyomu ben olmak istemiyorum doktor demessede bende demem gibi yani illa doktora gitmekmi gerek ben o zamana kadar gitmek istemiyorum bi zararı olurmu korkuyorumda zaten olan varmı öyle denilen gibi korkutucumu
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam hayırlısıyla sohbetlerinize bende dahil olabilirmiyim
Canim sezeryan olanlara çatı muayenesi yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Çatı muayenesi annenin normal doğum için uygun olup olmadığını kontrol amaçlı olması lazım.Canim bende merak ediyorum o konuyu çünkü benim doğumu sezeryan olacak acaba sezeryan olacaklarada yapıyorlar mi çatı muayenesi birde tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum
Bende çok araştırdım ve de çalıştığım için elektirikli olana karar verdim çünkü manuelle çok zaman kaybı oluyormus ve de insanın eli agriyormus pompaladikca marka olarak da lansinoh yada awent düşünüyorum@balliceviz ve @_Lavin_ kızlar neden manuel tercih ettiniz benim hiçbir fikrim yok daha araştırmada yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?