- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.121
Ohhh iyi bariCanim sezeryan olanlara çatı muayenesi yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Çatı muayenesi annenin normal doğum için uygun olup olmadığını kontrol amaçlı olması lazım.
Bende internetten okuyup okuyup doktoruma soruyorum söyle oluyormus böyle oluyormus bir gün adam artık isyan etti internetteki çoğu bilgi yanlış diyeİnternet mağdurlarından biri de benim canım.artık doktora,değil internete inanmaya,başlamıştım kafayı yemek üzereydim yani hiç bakma bence canım.genelde olumsuz,seyler paylaşılıyor
Canim bende buna benzer bi kapı süsü yaptırdım şeker de cubuklu olsnlardan yaptırdım resim yüklemeye çalıştım ama olmadıSlm kızlar ben kizima henüz kapı süsü yaptırmadim o tüllü kapının başından sonuna kadar uzanan kapı suslerinden istemiyorum çok klasik geliyor.birde o tül durdukca tozlanacak kirlenecek rengi degiscek o yüzden böyle birşey yaptırayım diyorum ama bunda da kararsız kaldım sizce nasıl. Ya da sizler nasıl süsler yaptirdiniz? Bebek sekeri de daha doğrusu süsü bunu yaptırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1807586 Eki Görüntüle 1807603
Teşekkürler bitanemCanım hayırlı uğurlu olsun güle güle otur yeni evinde
Aynen canm ya insallah anlatıldığı gibi degildir
canım çatı muaynesı senın için gerekli dr bakarken doğum yapıp yapamıyacağını anlıyo benım bırçok arkadasım çaı muaynesınde kendını kastığı için dr bebeğin kafasını sıkıştırır doğuramassın dedı benıde kontrol ederken bende cok korktum bana korkma korkarsan nomal yapamassın dedi
sağlıkla al bebeğini canım hoşgeldin
bebeğin kafası doğum kanalına gırmış olabılır canım genelde o gıbı durumlarda böyle ağrılar olur
Hosgeldin canim hayirli uguru olsun.
Annenin ellerine saglik hepsi cok cici. Guzel gunlerde kullanin.
Beni de aranıza kabuk ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bu arada bugün itibariyle 34 haftamın son günü Allah'ın izniyle Prensesimiz olacak ve ilk gebeliğim bundan önce kimyasal gebelik geçirmiştim çok şükür şimdi herşey yolundaHoşgeldin canım
Anlatılanlara değilde ben rahatsız olurum çekinirim daha çok umarım rahat geçer bizimiçin yaAynen canm ya insallah anlatıldığı gibi degildir
Evet canim ben.çıkış istedim dogum raporu alani cikaramayiz. Sıkıntı olur dediler.dava acarsa kazanır doye.dusunuyorum. ben zaten cikisimi kendim istedim.raporum ve iznim.bitince cikis verilecek bana
Canin yanmiyo tabiiki canim etraftan duyduklarina aldirma.Bilmiyorum nefcim ya hep bi korkutanlar olurya etrafında korkuttular beni benim karnima jel dokuyolarya ultrasonda o zaman bile canım yaniyo hep psikolojik yani saçma sapan bi korku o yuzden canimyanmiyo dimi olmak zorundamiyiz bunu
Korkmaktan ziyade cekinmek utanmak galiba canim sizinki. Rahat olun bence dr icin o akdasr siradan bir durum ki bu.Hoşbulduk Can'ım
Bende korkuyorım açıkcası çatı muanesinden bugüne kadar hiç vajinal ultrason a bile girmedim
Bana dr um vermedi bile magnezyumben magnezyum hiç içmedim bi zararı olurmukı acaba
Canım benim evim okulla çok yakıb ve zaten günde 3 saat çalışacağım ilk dönem. Evde çok süt bırakmam gerekmez nasıl olsa,manuel bir şey işimi görür diye düşünüyorum.@balliceviz ve P PembePaltolu kızlar neden manuel tercih ettiniz benim hiçbir fikrim yok daha araştırmada yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canim senin agri esigini bilmiorum ama inan gozunu korkutmak gibi olmasin canin aciyor bide benim oglan icime kakasini yapmisti apar topar dogdu dr jet dogum dedi ki benim agri esigim yuksek olmasina ragmen alin bu cocugu ben istemiorum cocuk filan dedim ama cikana kadar sonra dunyam oldu simdi isimi garantiye alip epidural istedim ama yine normalden yanayim bisi olmadikca ins.Rumicim burda da standart böyle ama ben bi kaç kere daha girdim çıktım ultrasona. Özel center lar var resim ve cinsiyet ogrenmek için. Doktorum gitme dedi ama ben 17. Haftada bir kere cinsiyet için, 30 ve 31. Haftalarda iki kere de 3D resim için girdim çıktım. Ebe seçeneği var bizde de ama ben jinekolog seçtim. Ve aynen Dr um mezurayla rahim ölçümü alıyor bir de Doppler ile kalp atışını ölçüyor.
Bende normal doğum istiyorum ama epidural konusunda çok kararsızım. Bir yam etkileri ve sonrasında yaşayacağım migren beni korkutuyor. Sonra da sancılar korkutuyor. Ne yapsam bilemedim. Senin tecrüben ve fikrin nasıl bu konuda??
Aynen sana katiliorum canim bizlerde burda kalp atislarini duyuyoruz muayne oluoruz ama sadece ultrasyona sokmuolar kan tahlillerimiz hepsi duzenli yapilio ama hani su kilo bu sorun suyu az soyle boyle olmuo anne stresste olmuo sadece normal doguma endekslio seni dr ve ebeler.Katiliyorum canim sana bazen faxla bilgi strese sebep oluyor. Bazi dr larda sanki sezertyana yonlendirmek icin daha cok stres baski arttirici aciklamalar yapiyor. Kilosu az suyu az vs gibi. Bazi durumlar evet dogum seklini belirler ama bazi dr lar bu durumu kullaniyor gibi geliypr banada
Ben sizlerin yazdiklarini okuyunca sasirip kaliorum Dr lari niz sizi sadece stresse sokuyor bazen esime anlatiorum inanamiyor dio sende okuyup stress yapma sakin kendine die bazen az sey bilmek cok bilmekten daha iyiOrasida bu konuda biraz geri kalmış galiba, mezurayla ölçmek ne demek ya, biz sağlık konusunda bilgilenmeye öyle alıştık ki Dr bişeyi eksik söylese kızıyoruz hemen, sağlık türkiyede daha gelişmiş durumda demekki
Ben kendim yaptım birkaç şey ekleyeceğimSlm kızlar ben kizima henüz kapı süsü yaptırmadim o tüllü kapının başından sonuna kadar uzanan kapı suslerinden istemiyorum çok klasik geliyor.birde o tül durdukca tozlanacak kirlenecek rengi degiscek o yüzden böyle birşey yaptırayım diyorum ama bunda da kararsız kaldım sizce nasıl. Ya da sizler nasıl süsler yaptirdiniz? Bebek sekeri de daha doğrusu süsü bunu yaptırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1807586 Eki Görüntüle 1807603
Canım biz de buna benzer bir kapı süsü yaptıkSlm kızlar ben kizima henüz kapı süsü yaptırmadim o tüllü kapının başından sonuna kadar uzanan kapı suslerinden istemiyorum çok klasik geliyor.birde o tül durdukca tozlanacak kirlenecek rengi degiscek o yüzden böyle birşey yaptırayım diyorum ama bunda da kararsız kaldım sizce nasıl. Ya da sizler nasıl süsler yaptirdiniz? Bebek sekeri de daha doğrusu süsü bunu yaptırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1807586 Eki Görüntüle 1807603
IMrbakızlar herkese mutlu haftasonları....kizlarya herkes catimuayenesi olmak zorunda mi yani dogum ani geldinde olsa olmuyomu ben olmak istemiyorum doktor demessede bende demem gibi yani illa doktora gitmekmi gerek ben o zamana kadar gitmek istemiyorum bi zararı olurmu korkuyorumda zaten olan varmı öyle denilen gibi korkutucumu
Slm kızlar ben kizima henüz kapı süsü yaptırmadim o tüllü kapının başından sonuna kadar uzanan kapı suslerinden istemiyorum çok klasik geliyor.birde o tül durdukca tozlanacak kirlenecek rengi degiscek o yüzden böyle birşey yaptırayım diyorum ama bunda da kararsız kaldım sizce nasıl. Ya da sizler nasıl süsler yaptirdiniz? Bebek sekeri de daha doğrusu süsü bunu yaptırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1807586 Eki Görüntüle 1807603
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?