2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnternet mağdurlarından biri de benim canım.artık doktora,değil internete inanmaya,başlamıştım kafayı yemek üzereydim yani hiç bakma bence canım.genelde olumsuz,seyler paylaşılıyor
Bende internetten okuyup okuyup doktoruma soruyorum söyle oluyormus böyle oluyormus bir gün adam artık isyan etti internetteki çoğu bilgi yanlış diye

Slm kızlar ben kizima henüz kapı süsü yaptırmadim o tüllü kapının başından sonuna kadar uzanan kapı suslerinden istemiyorum çok klasik geliyor.birde o tül durdukca tozlanacak kirlenecek rengi degiscek o yüzden böyle birşey yaptırayım diyorum ama bunda da kararsız kaldım sizce nasıl. Ya da sizler nasıl süsler yaptirdiniz? Bebek sekeri de daha doğrusu süsü bunu yaptırmayı düşünüyorum.

Canim bende buna benzer bi kapı süsü yaptırdım şeker de cubuklu olsnlardan yaptırdım resim yüklemeye çalıştım ama olmadı

Aynen canm ya insallah anlatıldığı gibi degildir

Hosgeldin canim hayirli uguru olsun.

Annenin ellerine saglik hepsi cok cici. Guzel gunlerde kullanin.

Hoşgeldin canım
Beni de aranıza kabuk ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bu arada bugün itibariyle 34 haftamın son günü Allah'ın izniyle Prensesimiz olacak ve ilk gebeliğim bundan önce kimyasal gebelik geçirmiştim çok şükür şimdi herşey yolunda

Evet canim ben.çıkış istedim dogum raporu alani cikaramayiz. Sıkıntı olur dediler.dava acarsa kazanır doye.dusunuyorum. ben zaten cikisimi kendim istedim.raporum ve iznim.bitince cikis verilecek bana

Benimde raporumu görünce16 hafta hesapladilar. 2 gun sonrasina isten cikaracaklarini pozisyonun kapatildigini söylediler. Dunyanin en büyük lojisyik firmalarindan biri Türkiye'de 1000 i askin çalışani var. Bide en iyi is vereniz diyip duruyorlar yaptiklarina bak . Iki gjndur felaket bir kasinti oldu karnimda strestenmi yoksa ilk gebeligimde PUPP olmustum yine mi bilemedim. Eger oyleyse mahvoldum dayanacal takatim yok gercekten . Kizimi 42. Haftamda doğurmuştum bu da oyle olursa ya.

Birsey soracaktım. Ben 34 haftamdayken nasil oldu anlamadim rapor icin gittigimde 32 hafta diye rapor vermişler bana bu sorun olurmu gidip duzelttirmeme gerek varmiki.

Bilmiyorum nefcim ya hep bi korkutanlar olurya etrafında korkuttular beni benim karnima jel dokuyolarya ultrasonda o zaman bile canım yaniyo hep psikolojik yani saçma sapan bi korku o yuzden canimyanmiyo dimi olmak zorundamiyiz bunu
Canin yanmiyo tabiiki canim etraftan duyduklarina aldirma.
Kadinin kadina yaptoigi bu abarti korkutmatyida hic ankamiyorum.
Yapilmasi gerekiyro tabiiki benim iki kez yapilkdi sadece 38. Haftada ve 41. Haftada dpgumdan hemen once. Herhangi bir acilma var mi diye yapildi. 30 sn bile surmedi.
Bu hamileligimde uc hafta once yapildi. Onuda ben istedim cok agrim vardi cunku. Dr da emin olmak iatedi herhangi bi acilma vs var mi diye. Bende yapalim dedim. İstemsem yine yapmazdi kontrol.
Gerekli ve onemli bi muayene canim. Korkulcakta bisey yok endiselenme hic

Hoşbulduk Can'ım
Bende korkuyorım açıkcası çatı muanesinden bugüne kadar hiç vajinal ultrason a bile girmedim
Korkmaktan ziyade cekinmek utanmak galiba canim sizinki. Rahat olun bence dr icin o akdasr siradan bir durum ki bu.
Sagliginiz ve bebeginiz icin bu. Zaten cok kisa suruyor.
Baska seylere odaklanin o eanada. Hemen biticek bisey anlamiycaksiniz

@balliceviz ve P PembePaltolu kızlar neden manuel tercih ettiniz benim hiçbir fikrim yok daha araştırmada yapmadım. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım benim evim okulla çok yakıb ve zaten günde 3 saat çalışacağım ilk dönem. Evde çok süt bırakmam gerekmez nasıl olsa,manuel bir şey işimi görür diye düşünüyorum.

Canim senin agri esigini bilmiorum ama inan gozunu korkutmak gibi olmasin canin aciyor bide benim oglan icime kakasini yapmisti apar topar dogdu dr jet dogum dedi ki benim agri esigim yuksek olmasina ragmen alin bu cocugu ben istemiorum cocuk filan dedim ama cikana kadar sonra dunyam oldu simdi isimi garantiye alip epidural istedim ama yine normalden yanayim bisi olmadikca ins.

Aynen sana katiliorum canim bizlerde burda kalp atislarini duyuyoruz muayne oluoruz ama sadece ultrasyona sokmuolar kan tahlillerimiz hepsi duzenli yapilio ama hani su kilo bu sorun suyu az soyle boyle olmuo anne stresste olmuo sadece normal doguma endekslio seni dr ve ebeler.

Ben sizlerin yazdiklarini okuyunca sasirip kaliorum Dr lari niz sizi sadece stresse sokuyor bazen esime anlatiorum inanamiyor dio sende okuyup stress yapma sakin kendine die bazen az sey bilmek cok bilmekten daha iyi

Ben kendim yaptım birkaç şey ekleyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
Canım biz de buna benzer bir kapı süsü yaptık telefonda fotoğraf yokmus olsa yukleyecektim gerci daha önce burada paylasmistimhediyelik magneti de keceden kendimiz yaptık balon şeklinde. Seninkiler de cok sekermis bence

Hayırlı pazarlar güzel anneler ve onların mis kokulu kuzuları. Çok güzel ve bol pıtpıtlu bir gun olsun hepimiz için inşallah.
Tansiyonumu dengede tutmaya çalışıyorum suyum da az ama yeterliymiş şimdilik. Sıkı takipteyiz bakalım. Hayırlısıyla bir kaç hafta daha geçseydi.
Biz dün arabamızı pusetimizi mobilya beşik ve bir tane de minik beşiğimizi aldık. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize. Bi bebek bakım çantam , banyo eşyaları ve bi kaç parça eksik kaldı.
Bu hafta taşınma temizlik işini halledersem bi beklemek kalacak minnaklarımızı.

canım ben baya doktor doktor gezmeye başladım gibi. Dün gittiğim doktor çatı muayenesi yaptı ben gerilmiştim ama ilk tanıştığımız halde hiç düşündüğüm gibi zor olmadı. Öncelikle acımıyor orası kesin, ve sadece alttan ultrason gibi devamında bi elle kontrol ediyor, strese gircek hiç bir şey yok yani. Hemen de bitiveriyor. Çok sıkıntılı bir durum olmadı.

canım ben kapı süsü olarak angry birds keçe bişey aldım, bir de hediyelik şu klasik biblolu lavantalı magnetlerden yaptırdım. fırsatım vaktim olursa ayrıca bakarım, ya da artık başka aklımda olan şeyler var onları da diş çıkardığında yaşına girdiğinde ne bileyim öyle bişeylerde yaparım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…