2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim ilk hamileliğimde çatı muayenesi normal doğumdan vazgeçirmişti.pislik doktor bide korkutmuştu üstüne sen buna dayananadın doğumda böyle 30 sefer bakcaklar diye.şimdi bile doğumdan çok ondan korkuyorum

Canim evet haklısın Ebeler tabiki digum konusunda Dr dan daha bilgili sma ben devlette olsa özelde olsa Tek oda istiyorum 2 kişilik bile olsa karşı tarafın refakatçi si gelince ben rahat edemem birde ilk sonuçta insan ozeniyor foto vs devlette sürekli eşim yanımda olmaya bilir o yüzden istemiyrm artık devlet ve hemşireler Ebeler köpek gibi hepsi azarlamalar senli benli hitap etmeler ben hoşlanmam öyle şeylerden vaz geçtim

Oo 3 gün iyiymiş canım burda 1.5 gün eğer foto istemezseniz 1350 ama ben fotoda istiyorum 1750 hepsi içinde tek oda odayı onlar süslüyor şerbeti falan var odalar duslu fotoğraf dahil böyle canım fiyat evet devlette sinirli ve önceden ayarlanması lazımmış

Benim aslında çekincem yoktu ama eşimle birlikte olurken çok zor olmaya, acımaya başladı drun elinin şu durumda nasıl girebileceğini düşünemiyorum. Ve o esnada acıyınca drun yok sen buna bile tepki veriyorsun doğumda ne yapacaksın demesinden korkuyorum.

Cnm ben 2-3kez çatı muayenesi oldum
Korkulacak bi durum olmadı
Yaşamadım
Dr um çok ilimliydi
O anda sakince sohbet ediyorduk
Bence Dr çok önemli

Benden gelen nişan yumurta akı gibi şeffaf ve jel kivamliydi
Bu sekilde de gelebiliyor
Bilgim olmadığından saatlerce o halde evde bekleyip doktorumu aramamistim
Aman bilginiz olsun
Kahverengi kırmızı ya da pembe gelecek illa diye beklemeyin kizlar

Kızlar haftaya son kez okula gideceğim 32.hafta yaklaşıyor
Çooook mutluyum
İnşallah yürüyüşleri ihmal etmem izne ayrılınca
31.haftada 55.600gr civarında çıktım
Yani henüz 7 kilo aldım çok şükür
Ara ara kaçamaklar yapmama rağmen (!)
İnşallah 10 kiloyu geçmem 38.haftaya kadar.
Sezaryende 38+4te en gec aliniyormus bebek
İlk bebegimi normal şekilde 40.haftaya dek beklediğim için şimdi neler yaşayacağım hissedecegim bilemiyorum
Bunda yürüyerek sancisiz sezaryen icin Dr a gitmek nası olacak bilmiyorum
Napalım
Bu da Allahın nasibi...
Yeter ki sağlık olsun...

Fotoyuda hastanemi çekiyo canım hiç duymamıştım ben

Canım ilk doğumumda ayne öyle dedi bana.canım çok yandı normal doğumdan vazgeçtim.bunda ne var böyle 30 sefer bakcaklar dedi sırf sezeryan oluyum diye.ama doğumda sancıdan ve açılman olduğu için hiç hissetmiyosun orda acı.ki nitekim normal doğum yaptım.

Korkmaktan ziyade cekinmek utanmak galiba canim sizinki. Rahat olun bence dr icin o akdasr siradan bir durum ki bu.
Sagliginiz ve bebeginiz icin bu. Zaten cok kisa suruyor.
Baska seylere odaklanin o eanada. Hemen biticek bisey anlamiycaksiniz
Evet çekingenlik var birde merak ettiğim şey bildiğin böyle soyunup mu çıkıyorsun o çatala yoksa bi örtü veriyorlar mı kendini sarması için

Evet çekingenlik var birde merak ettiğim şey bildiğin böyle soyunup mu çıkıyorsun o çatala yoksa bi örtü veriyorlar mı kendini sarması için
üstünle sadece altını cıkarıyosun sizi rahatlatmak amclı yazım istersen catala çıkıyosun ve koltuğun kenarlarını sıkıyosun ve korkmamamya çalışıyosun eğer korkarsan arkadaşların dediği gibi dr kızıyo be nıçormal yapamassın beebeği boğarsın falan diyo acırsada eğer oran kuruysa bu acıyı cekiyosun I iremerve1990 ninde dediği gibi doğumda 10 dan fazla bakıcaklar açılman varmı diye ama o an ağrıdan heyacandan hissetmiyosun bile onu 2 saniyelik bişe Zaten sitrese girmn için çok çook erken bence hamileliğin tadını çıkar herşeyin stresini zamanı gelince yaşa bebeğine zarar tatlım öyle yada böyle olucak şeyler bunlar

birde sana tavsiyem pantolanla gitme etek veya elbise tarzında uzun bişe giy iç çamaşırını cıkarınca bacaklarını falan eteğinle örtersin senin daha rahat olmanı sağlar bu durum

Bosver canim evde bebisine.bakarsin.tazminat ve issizlik maasinda cabasi. Üzme kendini.ama illa oraya donecegim dersen ise iade davasi ac. Kazanırsın

Bosver canim evde bebisine.bakarsin.tazminat ve issizlik maasinda cabasi. Üzme kendini.ama illa oraya donecegim dersen ise iade davasi ac. Kazanırsın

Zaten bebisim olmasaydi cok üzülürdüm ama simdi canlari cehenneme demekten başka bir şey yok. ....
Istifa etmezsem tazminatimi odemeyecekmiş kendilerini garantiye aliyorlar güya. ..
Veririm mahkemeye isterse hakim haksizsin desin yinede onların dediği olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…