2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
birde sana tavsiyem pantolanla gitme etek veya elbise tarzında uzun bişe giy iç çamaşırını cıkarınca bacaklarını falan eteğinle örtersin senin daha rahat olmanı sağlar bu durum
Halksın canım ona bakarsan doğumda neler olacak neler
Ben şuan 34+1 günlük oldum peki kaçıncı hafta yapıyo doktor birde en son muaneye gittiğinde doktor söylüyomu atıyorum haftaya çatı muanesi var die yoksa o an gelince mi diyo çatı muanen şimdi gibisinden

Gunumuz senle ayni. Bn bu hafta 5gun rapor haftaya ptesi izne ayriliyrm. Okulum uzak 3 saatr yakin yoldayım hergun. Artik zor gelmeye basladi. Bide yerime ogrt gelince hemen ayrildim. Artik evde bebisin kiyafetleri ev duzeblemesi fln ugrasicam. Bende yuruyusu dusunuyrm cunku 20 kilo almisim dr um cok kizdi. Aslinda dikkatli yiyorum ama hep boyle cok kilo alirim hayatim boyunca diyetteyim zaten. Neyse aliskinim kilo vermeye

Kızlar direksiyon sınavından. Geldim. Geçtim mi kaldım mi anlamadım. Sınav bitiş yerine kadar geldim ama . Bi iki talihsizlik yaşadım . Uf nasıl stres bende anlatamam. Doğum à denk geliyor sonraki sınav . Yazık bana ya. Yarin sonuç belli olur dediler

Ay senle Ayniyiz. Ben de yaklaşık 20 yani 16 kilo almışım. Diyet é aliskinim. Ve diyet sonrasi hamis kaldım. Pat verdiğim 10 kiloyu hemen aldım . Senin boy kilo kaç .

Ben de öğretmenim ben de 10 gün öncesi rapor aldım 7 sınde gidip 32 raporumu yazdır cam. Şimdiden alıştım evde olmaya. El işi neyin yapıorum senin de gece ağrıların artio mu . Uykusuz kalmaya başladım bile . Geç de uyanmiyorm halbuki

Bu arada bütün arkadaşlara sormak istediğim bişey var benim basenler ve bacaklar baya büyümüş vaziyette kiloyu nekadar alsam takmıyorum ama kalça basen fazla olunca açaip moralim bozuluyo benim gibi olan varmı acaba doğumdan sonra oraları öyle mi kalır bilgisi olan varmı acaba ya

Size göre öyledir belki ama strese girmek yerine çaresine bakiyoruz sorunlarımızın bi şekilde

@msgulerr canım bende kapi susu olarak acemice bişeyler yaptım ama doğuma kadar bi kac şey daha deneyeceğim, begendigimi kullanacam, yaptıklarımi ekleyim bi bak banada fikir gelir belki

Eklentiler

• IMG-20160329-WA0033.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20160321-WA0000.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70

Benimde tam belli değil gunude mayıs in 10 yada 12 si dediydi dr, yani 37 yada 39 günüm kaldı Allah nasip ederse inşallah

Evet çekingenlik var birde merak ettiğim şey bildiğin böyle soyunup mu çıkıyorsun o çatala yoksa bi örtü veriyorlar mı kendini sarması için

Örtü veriyorlar canım, dr bakmıyor bile tam olarak, göz ucuyla aletin gireceği yere bakıp kafasını ultrasona çeviriyor hemen, stres yapmaya gerek bi durum yok

Canim benim basenlerim hep vardı ama gebelikte iki katına çıktı resmen, toplamda 13 kg aldım dr normal kilo seyrin dedi ama ben duba seklindeyim, basen bi yandan çıktı göbek bi yandan çıktı bildiğin haciyatmaz kivamindayim, benimde en merak ettiğim şey bu kilo gidecekmi, benimki birde sezeryan, sanki sezeryan kilosu daha zor veriliyor gibi

Benimde normalde vardı Can'ım ama okadar göze batacak şekilde değildi ama hamilelikte bütün kilolar orda toplanmış sanki çok can sıkıcı bi durum merak içindeyim resmen sonrasını
Birde şimdiden belli olsunu sezeryan olacağı kaç haftalıksın şuan

Örtü veriyorlar canım, dr bakmıyor bile tam olarak, göz ucuyla aletin gireceği yere bakıp kafasını ultrasona çeviriyor hemen, stres yapmaya gerek bi durum yok
Bazı kişilerden duydum örtü falan vermiyorlarmış benim de sinirlerim bozuldu resmen sadece çatı muanesine atlatsam rahatlatacam doğuma da Allah Kerim

33 haftam içindeyim de, benim durumum farklı, ben dr uma tedavi için 2 senedir gidiyorum ve beni iyi tanıyor, kemik yapım darmis benim ve tüp bebek oldugu icin kıymetli bebek sayiliyormus, birde bebek kilolu doğuma kadar 4 kiloyu bulur bu sartlarda normal doğum mümkün değil yapamazsın, riske atamam dedi, bende tercihimi bebeğin sağlığından yana kullandım, 8 sene bekledim bu bebeği normal diye zorlayip riske atamam, hayırlısı neyse o olsun

Haklısın canım hiçbirşekilde riske atma sağlıklı doğsunda yeterki sezeryan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…