- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.181
söylüyo canım haftaya alttan bakıcam diye benı 38. Haftada muayne etmişti bizde bugün 33+3 günlük olduken son 28 +1 de gitmiştim bakalım 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ne dicek bnaHalksın canım ona bakarsan doğumda neler olacak neler
Ben şuan 34+1 günlük oldum peki kaçıncı hafta yapıyo doktor birde en son muaneye gittiğinde doktor söylüyomu atıyorum haftaya çatı muanesi var die yoksa o an gelince mi diyo çatı muanen şimdi gibisinden
bebeğinin cinsiyeti kızmı genlde kuz bebekler kalça yaparmışBu arada bütün arkadaşlara sormak istediğim bişey var benim basenler ve bacaklar baya büyümüş vaziyette kiloyu nekadar alsam takmıyorum ama kalça basen fazla olunca açaip moralim bozuluyo benim gibi olan varmı acaba doğumdan sonra oraları öyle mi kalır bilgisi olan varmı acaba ya
Kızlar direksiyon sınavından. Geldim. Geçtim mi kaldım mi anlamadım. Sınav bitiş yerine kadar geldim ama . Bi iki talihsizlik yaşadım . Uf nasıl stres bende anlatamam. Doğum à denk geliyor sonraki sınav . Yazık bana ya. Yarin sonuç belli olur dediler
Canim ondan sonra suyun mu geldi yani nasıl oldu benden de ara ara beyaz ama akinti geliyor biraz yoğun kıvamlı ama gebeligimin başından beri akıntım oluyordu benim şimdi şüpheye düştüm en Son dün yine gelmişti afedersin çamaşırim birazcık islanmıştı ama suan normal ne akinti ne su ne sancı var endiselendim şimdiBenden gelen nişan yumurta akı gibi şeffaf ve jel kivamliydi
Bu sekilde de gelebiliyor
Bilgim olmadığından saatlerce o halde evde bekleyip doktorumu aramamistim
Aman bilginiz olsun
Kahverengi kırmızı ya da pembe gelecek illa diye beklemeyin kizlar
Bende var canim hemde ilk aylardan beri doktorum normal diyor bazen çok yoğun bazen az az oluyorKızlar akıntısı olan varmi
Bence herkese köpek gibi demeniz ayıp görünce kötü oldum buradada sağlıkçılar vardır ama gösterilen muamele öyle olabiliyor evet biz işimizi yapanlarıda öyle değerlendirmiş oluyosunuz sağlıklı doğumlar.Canim evet haklısın Ebeler tabiki digum konusunda Dr dan daha bilgili sma ben devlette olsa özelde olsa Tek oda istiyorum 2 kişilik bile olsa karşı tarafın refakatçi si gelince ben rahat edemem birde ilk sonuçta insan ozeniyor foto vs devlette sürekli eşim yanımda olmaya bilir o yüzden istemiyrm artık devlet ve hemşireler Ebeler köpek gibi hepsi azarlamalar senli benli hitap etmeler ben hoşlanmam öyle şeylerden vaz geçtim
asil istifa edersen tazminatını odemezler. Buna hakkin olmaz. Sakin ua.istifa etme. Madem pozisyon kapaniyor onlar çıkarıyorlar tazminat odemek zorundalar. Ne demek istifa et yoksa tazminat odemeyiz. Asil o zaman.odemezler. sakin.ha.sakin. madem öyle onlar cikarsinlar. Olmadı is mahkemesine verirsin. Inan.onlar zararlı çıkar. Hamile.kadını zorla çıkarıp hatta istifaya zorlayıp tazminatı ile tehdit etmek haa. Sizinkiler de cidden.cesurZaten bebisim olmasaydi cok üzülürdüm ama simdi canlari cehenneme demekten başka bir şey yok. ....
Istifa etmezsem tazminatimi odemeyecekmiş kendilerini garantiye aliyorlar güya. ..
Veririm mahkemeye isterse hakim haksizsin desin yinede onların dediği olmaz..
Evet canım açık sarı rengi kokusuda var.söyledim doktora oda fitil verdi.iremerve1990 canım rengi ve kokusu da varmi
asil istifa edersen tazminatını odemezler. Buna hakkin olmaz. Sakin ua.istifa etme. Madem pozisyon kapaniyor onlar çıkarıyorlar tazminat odemek zorundalar. Ne demek istifa et yoksa tazminat odemeyiz. Asil o zaman.odemezler. sakin.ha.sakin. madem öyle onlar cikarsinlar. Olmadı is mahkemesine verirsin. Inan.onlar zararlı çıkar. Hamile.kadını zorla çıkarıp hatta istifaya zorlayıp tazminatı ile tehdit etmek haa. Sizinkiler de cidden.cesur
Çok güzel olmus yaaa. Benim hiç el becerim yoktur. Keşke bende kendim yapabilsem.Ben kendim yaptım birkaç şey ekleyeceğim
Kendinizin yapması ne güzel yaa ozeniyorum böyle kendi yapanlara. Maşallah hamarat anneler.Canım biz de buna benzer bir kapı süsü yaptıktelefonda fotoğraf yokmus olsa yukleyecektim gerci daha önce burada paylasmistim hediyelik magneti de keceden kendimiz yaptık balon şeklinde. Seninkiler de cok sekermis bence
Himm ondann desene. Bende diorum manuel elektrikliden ne kadar ii olabilir diye. Ben mecbur elektrikli alcam o zaman. Şimdiden almaya gerek var mı yoksa ise başlayınca mi alsam ona karar veremedim.Canım benim evim okulla çok yakıb ve zaten günde 3 saat çalışacağım ilk dönem. Evde çok süt bırakmam gerekmez nasıl olsa,manuel bir şey işimi görür diye düşünüyorum.
Çok güzel olmuş. Ne güzel elinde bi sürü çeşit olacak._Birce_ canım bende kapi susu olarak acemice bişeyler yaptım ama doğuma kadar bi kac şey daha deneyeceğim, begendigimi kullanacam, yaptıklarımi ekleyim bi bak banada fikir gelir belki
Kızlar akıntısı olan varmi
Evet çekingenlik var birde merak ettiğim şey bildiğin böyle soyunup mu çıkıyorsun o çatala yoksa bi örtü veriyorlar mı kendini sarması için
Çok güzel olmuş. Ne güzel elinde bi sürü çeşit olacak.
Bazı kişilerden duydum örtü falan vermiyorlarmış benim de sinirlerim bozuldu resmen sadece çatı muanesine atlatsam rahatlatacam doğuma da Allah Kerim
Bizim hastanenin anlaşmalı olduğu bir fotoğraf ekimi var canım onlar geliyor o ek ücrete tabiiFotoyuda hastanemi çekiyo canım hiç duymamıştım ben
asil istifa edersen tazminatını odemezler. Buna hakkin olmaz. Sakin ua.istifa etme. Madem pozisyon kapaniyor onlar çıkarıyorlar tazminat odemek zorundalar. Ne demek istifa et yoksa tazminat odemeyiz. Asil o zaman.odemezler. sakin.ha.sakin. madem öyle onlar cikarsinlar. Olmadı is mahkemesine verirsin. Inan.onlar zararlı çıkar. Hamile.kadını zorla çıkarıp hatta istifaya zorlayıp tazminatı ile tehdit etmek haa. Sizinkiler de cidden.cesur
Ben zaten arkadaş sorMuş kendi gittiğim hastane için yazdım bunu neden üstünüze alındıniz ki evet ayrıca şu bi gerçek çoğu öyle evet beyaz önlük giyen sekreterler bile Dr odadan çıktığı an oraya gelenlerin çoğu köylü ya onlara göre Dr gibi emirler yağdırdiklarina bizzat şahit oldum ayrıca ve ayrıca bende Sekreterlik okudum bakın onlarada laf söylüyorum sizin de sağlıkci oldugunuz için üstünüze almanıza gerek yok... Bu böyle evet bişey zannediyolr kendilerini malesef hemsire si sekreteri de duzelsinler bizde konuşmayalım geçen nst ye giriyorum 5 tane öğrenci kız iki saat beni döndürüp bebegin kalp atışını bulamadıklar ve o hemşire olacak şahıs müdahale bile etmedi perdesini arkasında o filmi izledin mi bu filmi izledin mi lak lak yaptılar acildede bunlari yaşadım ben onları dinlemek zorunda değilim nst deyken insanı salak gibi hissettiriyolarBence herkese köpek gibi demeniz ayıp görünce kötü oldum buradada sağlıkçılar vardır ama gösterilen muamele öyle olabiliyor evet biz işimizi yapanlarıda öyle değerlendirmiş oluyosunuz sağlıklı doğumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?