2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
söylüyo canım haftaya alttan bakıcam diye benı 38. Haftada muayne etmişti bizde bugün 33+3 günlük olduken son 28 +1 de gitmiştim bakalım 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ne dicek bna

bebeğinin cinsiyeti kızmı genlde kuz bebekler kalça yaparmış

Hic korkma ben sinava girdigimde hamileydim. Direksiyonda dogurma diye geri indirdiler.. gecmistim. Doayan yaner diye birakmiyorlar zaten.

Canim ondan sonra suyun mu geldi yani nasıl oldu benden de ara ara beyaz ama akinti geliyor biraz yoğun kıvamlı ama gebeligimin başından beri akıntım oluyordu benim şimdi şüpheye düştüm en Son dün yine gelmişti afedersin çamaşırim birazcık islanmıştı ama suan normal ne akinti ne su ne sancı var endiselendim şimdi

Merhaba bayanlar ....35+1 deyim.2 gün sonra kontrolum var.bir de erken doğum riskim var..temizlik yapma lazım.sizce o bölgeyi sir ağda ile yapsam erken doğumu tetikler mi???

Bence herkese köpek gibi demeniz ayıp görünce kötü oldum buradada sağlıkçılar vardır ama gösterilen muamele öyle olabiliyor evet biz işimizi yapanlarıda öyle değerlendirmiş oluyosunuz sağlıklı doğumlar.

asil istifa edersen tazminatını odemezler. Buna hakkin olmaz. Sakin ua.istifa etme. Madem pozisyon kapaniyor onlar çıkarıyorlar tazminat odemek zorundalar. Ne demek istifa et yoksa tazminat odemeyiz. Asil o zaman.odemezler. sakin.ha.sakin. madem öyle onlar cikarsinlar. Olmadı is mahkemesine verirsin. Inan.onlar zararlı çıkar. Hamile.kadını zorla çıkarıp hatta istifaya zorlayıp tazminatı ile tehdit etmek haa. Sizinkiler de cidden.cesur

Sorma. Ben şimdi anlasma asamasinda biraktim. Ama ses kayıtları var elimde baska hic bir belgem yok. Umarim bir xakallik yapmazlar.

Canım biz de buna benzer bir kapı süsü yaptık telefonda fotoğraf yokmus olsa yukleyecektim gerci daha önce burada paylasmistimhediyelik magneti de keceden kendimiz yaptık balon şeklinde. Seninkiler de cok sekermis bence
Kendinizin yapması ne güzel yaa ozeniyorum böyle kendi yapanlara. Maşallah hamarat anneler.

Canım benim evim okulla çok yakıb ve zaten günde 3 saat çalışacağım ilk dönem. Evde çok süt bırakmam gerekmez nasıl olsa,manuel bir şey işimi görür diye düşünüyorum.
Himm ondann desene. Bende diorum manuel elektrikliden ne kadar ii olabilir diye. Ben mecbur elektrikli alcam o zaman. Şimdiden almaya gerek var mı yoksa ise başlayınca mi alsam ona karar veremedim.

Bazı kişilerden duydum örtü falan vermiyorlarmış benim de sinirlerim bozuldu resmen sadece çatı muanesine atlatsam rahatlatacam doğuma da Allah Kerim

Valla o kadar çok dr a gittim devletinden ozeline örtü vermeyeni görmedim, hatta ankarada Zübeyde Hanım hastanesi var orda tek kullanımlık etek veriyorlar oranın uygulaması daha çok hoşuma gitti, birde tokat ünv hastanesinde bayan hemşire o aleti yerleştirdi bi kadına dr u çağırdı dr hiç altını görmedi bile, yani bi çok yer daha bi hassas, ortusuz çıplak yatilirmi öyle söyleyen yalan söylemiş, yada ortuyu kendi gormedi öylece yattı, bunu stres yapma kendine

Sana katılıyorum, bende kargoda çalıştım 6 sene, kargoda sirket ve acente olayı var,3 sene şirkette çalıştım, şubeyi acenteye verdiler yani bizi işten çıkariyorlar aynı gün acente ise geri alıyor kağıt üzerinde, dedilerki 3 senelik hakkın bizde saklı kendi isteginle bile işten ciksan tazminatı ödenecek, neyse bi 3 senede acentede çalıştım çıkmam gerekti işten istifa yaz dediler yazdım saf gibi havayı aldım, 5 krs vermediler türlü bahaneyle ve bu şirkette dünya çapında bi kargo firmasi adı batsin hani şu uçakları olan varya o firma. Hakkımı helal etmedim bende

Ben zaten arkadaş sorMuş kendi gittiğim hastane için yazdım bunu neden üstünüze alındıniz ki evet ayrıca şu bi gerçek çoğu öyle evet beyaz önlük giyen sekreterler bile Dr odadan çıktığı an oraya gelenlerin çoğu köylü ya onlara göre Dr gibi emirler yağdırdiklarina bizzat şahit oldum ayrıca ve ayrıca bende Sekreterlik okudum bakın onlarada laf söylüyorum sizin de sağlıkci oldugunuz için üstünüze almanıza gerek yok... Bu böyle evet bişey zannediyolr kendilerini malesef hemsire si sekreteri de duzelsinler bizde konuşmayalım geçen nst ye giriyorum 5 tane öğrenci kız iki saat beni döndürüp bebegin kalp atışını bulamadıklar ve o hemşire olacak şahıs müdahale bile etmedi perdesini arkasında o filmi izledin mi bu filmi izledin mi lak lak yaptılar acildede bunlari yaşadım ben onları dinlemek zorunda değilim nst deyken insanı salak gibi hissettiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…