- 19 Ağustos 2008
- 810
- 628
- 648
- 46
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.201
Merhaba arkadaşlar, ben izne ayrılınca evde foruma her gün giremiyorum. Geriye dönük okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçtıysa tekrar olacaksa kusura bakmayın. bebek fotoğrafçısı ile anlaşıp fotoğraf çektirecek olan var mı istanbuldan? fotoğrafçı ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız?Bizim hastanenin anlaşmalı olduğu bir fotoğraf ekimi var canım onlar geliyor o ek ücrete tabii
Canim gecmissindir kalmış olsan bitiş yerine gelmeden indiriyorlar arabadan. Esim de o arkada oturanlardan ondan biliyorum :))Kızlar direksiyon sınavından. Geldim. Geçtim mi kaldım mi anlamadım. Sınav bitiş yerine kadar geldim ama . Bi iki talihsizlik yaşadım . Uf nasıl stres bende anlatamam. Doğum à denk geliyor sonraki sınav . Yazık bana ya. Yarin sonuç belli olur dediler
Benim ki biraz garip bi durum oldu. Park ettim tamam oldu gidiyor z devam derken müfettişler geldi. O da beni bulur yani. Neyse onlara bi fırça kaydı inip bakmionuz bilmem ne Die. Derken bana in dediler neyse indim . Arkaya geçtim derken bu haksızlık dedim oldu dediniz adamlar olmasa devam flan..Neyse bi daha bin madem dedim tekrar bindim.garip bişi oldu . Kaldım geçtim anlamadım. Varis noktasına kadar sürdüm.Canim gecmissindir kalmış olsan bitiş yerine gelmeden indiriyorlar arabadan. Esim de o arkada oturanlardan ondan biliyorum :))
Ay inşallah. .Hic korkma ben sinava girdigimde hamileydim. Direksiyonda dogurma diye geri indirdiler.. gecmistim. Doayan yaner diye birakmiyorlar zaten.
Canim ben balıkesirliyim o yüzden bilmiyorum bizim hastane anlaşmalı dışarıdan da getirebilirsiniz ama dogumhaneye almayız sizin getirdiğinisi sadece odada çeker dedi bende dogumhanede de olsun istediğim için hastanenin anlaşmalı olduğuna tamam dedim onu da öğren canım sizinki nasılmis izin var mı diyeMerhaba arkadaşlar, ben izne ayrılınca evde foruma her gün giremiyorum. Geriye dönük okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçtıysa tekrar olacaksa kusura bakmayın. bebek fotoğrafçısı ile anlaşıp fotoğraf çektirecek olan var mı istanbuldan? fotoğrafçı ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız?
165 boy suan 80 im 60 la hamilekaldim. 1 eylulu baz alinca bnm dr 11 inde 32 hafta raporumu vericek. Oyle onceden verebiliyor mu .Ay senle Ayniyiz. Ben de yaklaşık 20 yani 16 kilo almışım. Diyet é aliskinim. Ve diyet sonrasi hamis kaldım. Pat verdiğim 10 kiloyu hemen aldım . Senin boy kilo kaç .
Valla acı esigim nedir ben de bilemiyorum rumigul cum. Bi diyorum sıkarım dişimi. Bir diyorum ay ben dayanamam. Epidural le sakin sakin doğrayım. Sanırım epidural işine son gün karar vereceğim ben. Sancılara dayanamazsam alırım belki :)Canim senin agri esigini bilmiorum ama inan gozunu korkutmak gibi olmasin canin aciyor bide benim oglan icime kakasini yapmisti apar topar dogdu dr jet dogum dedi ki benim agri esigim yuksek olmasina ragmen alin bu cocugu ben istemiorum cocuk filan dedim ama cikana kadar sonra dunyam oldu simdi isimi garantiye alip epidural istedim ama yine normalden yanayim bisi olmadikca ins.
Aynen sana katiliorum canim bizlerde burda kalp atislarini duyuyoruz muayne oluoruz ama sadece ultrasyona sokmuolar kan tahlillerimiz hepsi duzenli yapilio ama hani su kilo bu sorun suyu az soyle boyle olmuo anne stresste olmuo sadece normal doguma endekslio seni dr ve ebeler.
Ben sizlerin yazdiklarini okuyunca sasirip kaliorum Dr lari niz sizi sadece stresse sokuyor bazen esime anlatiorum inanamiyor dio sende okuyup stress yapma sakin kendine die bazen az sey bilmek cok bilmekten daha iyi
Ay evet bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Sen şanslıymissin yan etkilerinden hiç birine yasamamissin. Acaba ben de öyle miyimdir??İlk doğumum epudral sezeryan oldu ve hiç baş Ağrısı, bel ağrısı, vs. Yaşamadım. Belki bünyeden bünyeye yada anestezistten anesteziste değişiyordur bilemiyorum. Ama kendi tecrübeme dayanarak hiç baş Ağrı'sı çekmedim ve çok ağrı çekerim diye korkuyordum ki normalde çok başım ağrır
Gunlerimiz ayni senle normal mi olcak dogumAy evet bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Sen şanslıymissin yan etkilerinden hiç birine yasamamissin. Acaba ben de öyle miyimdir??
Ortu veriyorlar canim.Evet çekingenlik var birde merak ettiğim şey bildiğin böyle soyunup mu çıkıyorsun o çatala yoksa bi örtü veriyorlar mı kendini sarması için
Kim bilir:)) inşallah öylesindir. Ama önden hiç plan program yapmaya gerek yok. Allah ne yazdıysa o. İlk doğumumla ilgili çok farklı hayallerim vardı ama hiçbiri olmadı. Akışına bırak, Dr una güven ve rahat ol. Bir de Bebek Nasıl gelmek isterse öyle geliyor. Mesela kuzenimin doğumdan 2 saat önce 39. Haftasında makat gelişine dönmüş. Dr 1000 de 1 olacak olay demiş ki ilk 2 doğumu normal doğum oldu. Apar topar sezeryana almışlar. En güzeli akışına bırakmak.Ay evet bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Sen şanslıymissin yan etkilerinden hiç birine yasamamissin. Acaba ben de öyle miyimdir??
Benim dé bir eylül. Bana önden 10 günlük normal sağlık raporu yazdı. Yazabiliolar. Çalışmak zor gelio sa . Soyle, verio doktor .sonra zaten bitistiriyorsun 32. Hafta raporuyla . Al bence öyle güzel ki okula gitmemek165 boy suan 80 im 60 la hamilekaldim. 1 eylulu baz alinca bnm dr 11 inde 32 hafta raporumu vericek. Oyle onceden verebiliyor mu .
Normal istiyorum ben. Şimdilik de bir engelimiz yok gibi :)Gunlerimiz ayni senle normal mi olcak dogum
Evet ne olacağı belli olmuyor tabii ki. Ama ben bilinçli karar alma yanlisiyim. Tabii ki eğer medikal bir engel varsa normal doğum için ne kendi canımı ne de bebeğiminkini tehlikeye atacak değilim. Ama sorup sorusturmaktan, araştırıp öğrenmekten bir zarar geleceğini sanmam. Bir de sırf hastane daha çok para yapacak, Dr un işi daha rahat olacak diye sezeryana giremem. Tercih etmediğim bir doğum yöntemi çünkü.Kim bilir:)) inşallah öylesindir. Ama önden hiç plan program yapmaya gerek yok. Allah ne yazdıysa o. İlk doğumumla ilgili çok farklı hayallerim vardı ama hiçbiri olmadı. Akışına bırak, Dr una güven ve rahat ol. Bir de Bebek Nasıl gelmek isterse öyle geliyor. Mesela kuzenimin doğumdan 2 saat önce 39. Haftasında makat gelişine dönmüş. Dr 1000 de 1 olacak olay demiş ki ilk 2 doğumu normal doğum oldu. Apar topar sezeryana almışlar. En güzeli akışına bırakmak.
Son bişey daha bi kaç ay önce arkadaşım epudralli normal doğum yaptı ve çok memnun kaldı..
Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku. Eminim çok rahatlatacak. İnan bende çok isterdim normal doğum yapmayı ama herşey kısmet.Evet ne olacağı belli olmuyor tabii ki. Ama ben bilinçli karar alma yanlisiyim. Tabii ki eğer medikal bir engel varsa normal doğum için ne kendi canımı ne de bebeğiminkini tehlikeye atacak değilim. Ama sorup sorusturmaktan, araştırıp öğrenmekten bir zarar geleceğini sanmam. Bir de sırf hastane daha çok para yapacak, Dr un işi daha rahat olacak diye sezeryana giremem. Tercih etmediğim bir doğum yöntemi çünkü.
Planlamak değil de bilgilenmek çok önemli benim için. Çünkü ben genelde neyle karsilasacagimi bilirsem duruma daha rahat adapte oluyorum. :)
Canım ellerine sağlık ne cici olmuş bunlar@msgulerr canım bende kapi susu olarak acemice bişeyler yaptım ama doğuma kadar bi kac şey daha deneyeceğim, begendigimi kullanacam, yaptıklarımi ekleyim bi bak banada fikir gelir belki
Ayy az kaldı tatlım yaa hayırlısıyla kucağımıza alsaydik bi rahatlasaydik dimiBenimde tam belli değil gunude mayıs in 10 yada 12 si dediydi dr, yani 37 yada 39 günüm kaldı Allah nasip ederse inşallah
Teşekkürler canım elimizden geldigince birçok seyi eşimle birlikle yaptık kızımıza hatıra kalsın diyeKendinizin yapması ne güzel yaa ozeniyorum böyle kendi yapanlara. Maşallah hamarat anneler.
Bende birazdan gidicem hem kan vericem hende 5gun rapor yazacak obur pteside baslatirim bu hafta erken dedi ctesi gitmiştim. Zaten gecen hafatdan beri gece uykularim bölük bölük. Dungecede uyuyamadim hic. Nasil giderdim bilmiyrm okula.Benim dé bir eylül. Bana önden 10 günlük normal sağlık raporu yazdı. Yazabiliolar. Çalışmak zor gelio sa . Soyle, verio doktor .sonra zaten bitistiriyorsun 32. Hafta raporuyla . Al bence öyle güzel ki okula gitmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?