2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizim hastanenin anlaşmalı olduğu bir fotoğraf ekimi var canım onlar geliyor o ek ücrete tabii
Merhaba arkadaşlar, ben izne ayrılınca evde foruma her gün giremiyorum. Geriye dönük okumaya çalışıyorum ama gözümden kaçtıysa tekrar olacaksa kusura bakmayın. bebek fotoğrafçısı ile anlaşıp fotoğraf çektirecek olan var mı istanbuldan? fotoğrafçı ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız?

Canim gecmissindir kalmış olsan bitiş yerine gelmeden indiriyorlar arabadan. Esim de o arkada oturanlardan ondan biliyorum :))

Canim gecmissindir kalmış olsan bitiş yerine gelmeden indiriyorlar arabadan. Esim de o arkada oturanlardan ondan biliyorum :))
Benim ki biraz garip bi durum oldu. Park ettim tamam oldu gidiyor z devam derken müfettişler geldi. O da beni bulur yani. Neyse onlara bi fırça kaydı inip bakmionuz bilmem ne Die. Derken bana in dediler neyse indim . Arkaya geçtim derken bu haksızlık dedim oldu dediniz adamlar olmasa devam flan..Neyse bi daha bin madem dedim tekrar bindim.garip bişi oldu . Kaldım geçtim anlamadım. Varis noktasına kadar sürdüm. aman stresi yetti . Bitti gitti şükür. Yarını bekliorum saf gibı. Kaldığıma alistirim diorum kendimi. O da olmuyor

Hic korkma ben sinava girdigimde hamileydim. Direksiyonda dogurma diye geri indirdiler.. gecmistim. Doayan yaner diye birakmiyorlar zaten.
Ay inşallah. . hemen ogrenio millet bana nden yarın dediler onu anlamadım. Çok stresli ya . Yeni sistem Die önüne geleni birakiolar

Canim ben balıkesirliyim o yüzden bilmiyorum bizim hastane anlaşmalı dışarıdan da getirebilirsiniz ama dogumhaneye almayız sizin getirdiğinisi sadece odada çeker dedi bende dogumhanede de olsun istediğim için hastanenin anlaşmalı olduğuna tamam dedim onu da öğren canım sizinki nasılmis izin var mı diye

Ay senle Ayniyiz. Ben de yaklaşık 20 yani 16 kilo almışım. Diyet é aliskinim. Ve diyet sonrasi hamis kaldım. Pat verdiğim 10 kiloyu hemen aldım . Senin boy kilo kaç .
165 boy suan 80 im 60 la hamilekaldim. 1 eylulu baz alinca bnm dr 11 inde 32 hafta raporumu vericek. Oyle onceden verebiliyor mu .

Valla acı esigim nedir ben de bilemiyorum rumigul cum. Bi diyorum sıkarım dişimi. Bir diyorum ay ben dayanamam. Epidural le sakin sakin doğrayım. Sanırım epidural işine son gün karar vereceğim ben. Sancılara dayanamazsam alırım belki :)

Ay evet bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Sen şanslıymissin yan etkilerinden hiç birine yasamamissin. Acaba ben de öyle miyimdir??

Ay evet bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Sen şanslıymissin yan etkilerinden hiç birine yasamamissin. Acaba ben de öyle miyimdir??
Kim bilir:)) inşallah öylesindir. Ama önden hiç plan program yapmaya gerek yok. Allah ne yazdıysa o. İlk doğumumla ilgili çok farklı hayallerim vardı ama hiçbiri olmadı. Akışına bırak, Dr una güven ve rahat ol. Bir de Bebek Nasıl gelmek isterse öyle geliyor. Mesela kuzenimin doğumdan 2 saat önce 39. Haftasında makat gelişine dönmüş. Dr 1000 de 1 olacak olay demiş ki ilk 2 doğumu normal doğum oldu. Apar topar sezeryana almışlar. En güzeli akışına bırakmak.

Son bişey daha bi kaç ay önce arkadaşım epudralli normal doğum yaptı ve çok memnun kaldı..

165 boy suan 80 im 60 la hamilekaldim. 1 eylulu baz alinca bnm dr 11 inde 32 hafta raporumu vericek. Oyle onceden verebiliyor mu .
Benim dé bir eylül. Bana önden 10 günlük normal sağlık raporu yazdı. Yazabiliolar. Çalışmak zor gelio sa . Soyle, verio doktor .sonra zaten bitistiriyorsun 32. Hafta raporuyla . Al bence öyle güzel ki okula gitmemek

İyi aksamlar anneler. Ara sira forumu takip ediyorum. Benim ilk bbebeğimsezeryanla ddünyaya geldi. ikinciyi normal doğurmak istiyordum cçok, arastirdim. Sonradan bazi sağlıksorunlarimdan oötürü Vazgeçtim . normal ddoğumhep icimde kalacak.
Normal doğumolsaydi doktorum nefes eğitimi almami iistemişti. Biraz arastirdim, ddoğumda sanciyi kontrol etmeyi sagliyormus. Daha az aci ve kontrollü ddoğum. Hemşire ile ggörüştüm. Cok faydasi olduğunu soyledi. Korkuyu yenmeyi sagliyor dedi. Anne korkup panik yaparsa bebekte geç geliyormuş. Anne sakin ve kontrollü olmali dedi. Netten normal doğumu kolaylaştıran egzersiz, nefes egzersizi diye arastirin derim.keşke bi egitim her anneye verilse.

Evet ne olacağı belli olmuyor tabii ki. Ama ben bilinçli karar alma yanlisiyim. Tabii ki eğer medikal bir engel varsa normal doğum için ne kendi canımı ne de bebeğiminkini tehlikeye atacak değilim. Ama sorup sorusturmaktan, araştırıp öğrenmekten bir zarar geleceğini sanmam. Bir de sırf hastane daha çok para yapacak, Dr un işi daha rahat olacak diye sezeryana giremem. Tercih etmediğim bir doğum yöntemi çünkü.
Planlamak değil de bilgilenmek çok önemli benim için. Çünkü ben genelde neyle karsilasacagimi bilirsem duruma daha rahat adapte oluyorum. :)

Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku. Eminim çok rahatlatacak. İnan bende çok isterdim normal doğum yapmayı ama herşey kısmet.

Bahsettiğim epudralli normal doğum yapan arkadaşım sancıların çok arttığını, epudral allamasaydı dayanamayacağını söylemişti. Epudralden sonra çok rahat etmiş. Nasıl oldu anlamadım diyor:)

İnşallah su gibi olur doğumun.

@msgulerr canım bende kapi susu olarak acemice bişeyler yaptım ama doğuma kadar bi kac şey daha deneyeceğim, begendigimi kullanacam, yaptıklarımi ekleyim bi bak banada fikir gelir belki
Canım ellerine sağlık ne cici olmuş bunlar

Benimde tam belli değil gunude mayıs in 10 yada 12 si dediydi dr, yani 37 yada 39 günüm kaldı Allah nasip ederse inşallah
Ayy az kaldı tatlım yaa hayırlısıyla kucağımıza alsaydik bi rahatlasaydik dimi

Kendinizin yapması ne güzel yaa ozeniyorum böyle kendi yapanlara. Maşallah hamarat anneler.
Teşekkürler canım elimizden geldigince birçok seyi eşimle birlikle yaptık kızımıza hatıra kalsın diye

Arkadaslar benim gibi geceyi uykusuz gecirenler var mi bilmiyorum bugun bir ilk yadiyorum oglum karnimda asiri jareketli nornslde bu satte uyurdu fakat sanirim bugun hic uyumadi surekli tepinio karnim surekli sekil degistiriyor ve bunlar olurken sancilaniyorum bunu yadaysn varmi suan cok telaslandim ve korkuyorum

Bende birazdan gidicem hem kan vericem hende 5gun rapor yazacak obur pteside baslatirim bu hafta erken dedi ctesi gitmiştim. Zaten gecen hafatdan beri gece uykularim bölük bölük. Dungecede uyuyamadim hic. Nasil giderdim bilmiyrm okula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…