2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
inş. herşey yolunda gider tatlım güzel haberlerle gel

Merhaba bayanlar ....35+1 deyim.2 gün sonra kontrolum var.bir de erken doğum riskim var..temizlik yapma lazım.sizce o bölgeyi sir ağda ile yapsam erken doğumu tetikler mi???
Canim masallahin var gelmissin 36. Haftaya zaten 1 hafta daha dayansan erken dogum sayilmiyorki .... bide bence sen yinede jilet yada tuy dokucu krem kullan, sir biraz daha aci verici, belki tetikliye bilir...

Kızlar ne iş yapıyor sunuz da 37 Ye kadar calisabiliyorsunuz?
Bn 32 de rapor aldım , 34 de bıraktım, bn temel lisede öğretmen dım, 34 saat derse giriyordum,cooook yogundum

Bn 32 de rapor aldım , 34 de bıraktım, bn temel lisede öğretmen dım, 34 saat derse giriyordum,cooook yogundum
canım ben devlet memuruyum masa bası iş yapıyorum öyle aman aman cok yorulmuyorum o yuzden dayanabildiğim kadar dayanmaya calısacagım 29 nisanda bitiyor calısır raporum insallah o tarihe kadar dayanırım

merhaba kızlar, geldim hastaneden, yine bir iki sancı çıktı ama önceki nstlere göre daha durgundu
Bir hafta daha duralım o zaman dedi doktor, haftaya tekrar nst çekilecek ve ciğer geliştirici iğne yapılacak. Şimdilik herşey yolunda görünüyor çok şükür.
Bizim ufaklık bi 10-15 gün daha dayanırsa küveze girmeden kurtarabilecek inşallah

memurum ben, masabaşı sayılır. Arkadaşlar da saolsun arazi işlerini hallediyorlar, bana bırakmıyorlar, ofis işleri bana kalıyor. İlla ki stresi koşturmacası oluyor ama yine de araziye çıkmayınca rahat. Çalışır raporu aldım ama muhtemelen 37ye kadar çalışamam, erken doğum riskim var. Şu halimle bile 37yi görebileceğimi sanmıyorum bir de öğretmen olsaydım ya da ayakta bir işim olsaydı 37ye kadar mümkün değil çalışamazdım. Çok da zorlamamak lazım sanki, bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli.

Merhaba arkadaşlar Sendromsuz bir p.ertesiye uyanmak çok güzelmiş :) izinlerini bekleyen arkadaşlar da bir an önce kavuşurlar insallah dün kiyafetlerimizi yikamistik bugünde ütü zamanı. Yavaş yavaş çantamizi toparlayalim artik. Bugun dr randevumuz da var bakalim ne durumdayiz :)

İnsallah hakkinda hayirlisi olsun canim. Haber et bize. Son zamanlar zaten artik dikkatli olmakta fayda var. Calisma dinlken daha iyi

Pek sakin buralar dimi.
İyi cantani hazir etmissin canim. Gunlerrimiz iyice azaldi

Ben okuyana kadar guzel haberrlrri de getirmissin canim
Cok sevindim senin adina. Daha dayancak demek ki minigin

Henuz yeni dogum yok canjim.
Zaten sakin buralar.
Sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…