2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hadi gzuel haberler alin insallah

Mrb hanımları keyifler iyidir inşallah

Aklima bisey takildi Bebegin gelişiminin önden gitmesi doğum zamanını etkiler mi erken alınma gibi bi durum olur mu ?

Canım bişey sorucam her nst ye girdiğinde muane ücreti hariç nst ye ücret ödeniyor mu ?

Mrb hanımları keyifler iyidir inşallah

Aklima bisey takildi Bebegin gelişiminin önden gitmesi doğum zamanını etkiler mi erken alınma gibi bi durum olur mu ?
Can'ım bebeğin önden gitmesi erken alacaklarını doğumun erken olacağı anlamına gelmez sadece Bebek ve anne için normal doğum çok zor olur bu yüzden sezeryan yapabilirler onun harici korkulacak bişey olmuyo

Kızlar ne iş yapıyor sunuz da 37 Ye kadar calisabiliyorsunuz?
Bn 32 de rapor aldım , 34 de bıraktım, bn temel lisede öğretmen dım, 34 saat derse giriyordum,cooook yogundum
Sen bayağı yoğunmuşsun canım, Allah kolaylığını versin inşallah, bn emniyette çalışıyorm, bizim de mesailerimiz uzuyo çoğu zaman, ama oturarak çalışıyorm 35+4 üz gidebildiğim yere kadar çalışcam, çalışabilir raporumu 34 haftalıkken, 32 haftalık diye aldm, gücümün yettiği kadar çalışmak için, malum şarktayız, rapor alma hakku var ama batıdaki gibi değil o yüzden mecburiyet

Gebeyken diyet cok zor bse canım
Ben de ilk gebeligimde yaptım
Bu gebelikte işi baştan sıkı tuttum o yüzden
İlkinde 21 kilo ile doğuma girmistim
Allah yardimcin olsun

Selam kizlar 2 gundur rahatsiz bir haldeydim. Hep okudum ama yazamadim foruma.

Gecen aksam agrilar agrilar gece verimli uyuyamadim. Boyle bacak iclerim kasiklarim dan belime vuran agrilarla cis nobetleri derken gece zehiroldu. Dunde haliyle yorgun luk ve yukarda bahsettigim agrilarin devami yuzunden butun gun yattim. Iyiyce agirlastim sanki. Bugun biraz daha iyiyim . Hala calisabiliyor olmanıza şaskinim benimmi canim tatli sizlerni cok guclusunuz valla bilemiyorum.

Buralarda epey tenha artik. Nerelere kayboldunuz.

Cnm yumurta akı gibi yoğun
Normal akintidan farklı
Affedersin çektikce uzuyo
yumurta akı nası yapışır parmak aralarina onun gibi düşün
Ve kristal gibi çok parlak jel gibi
Normal akintidan çok farkli

Her hamilelik çok farklı oluyo, bn ilk hamileliğimde nefes alırken bile midem bulanırdı, bi süre sonra düşük yapmıştm, ama şimdiki hamileliğimde sabah hafif bulantılar hariç hiçbişeyim yoktu, onlar da ciddiye alınmayacak cinsten yani, o yüzden senlik bişe değil boşveeerr, ywt evde bnm için de dinlen lütfen, bn hala çalışıyorm günlerimiz de aynı sanırım:)

Evet ya gunlerimiz de ayni. Bem surekli yatar moddayim valla. Erken dogum riskimde yok neden boyle oldu bilmem. Yatiyorum zaten. Allah sizlere kolaylik versin. Ama insanin cani aciz olunca yatmakta iş değil. Keske halim olsa is yapabilsem.
Acaba genelde kacinci haftada doguyor bu bebisler. Geneli 40 haftami ki. Ben sanirsam pes ettim artik . Bir an once dogum olsa diye bakiykrum

Hazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa

Canim benim dogum senden once görünüyor ama bizde daha hic birsey almadık, önümüzdeki pazar halledelim bütün eksikleri diye konuştuk eşimle, bi aksilik cikmazsa inşallah pazar günü halledecez

Canim benim dogum senden once görünüyor ama bizde daha hic birsey almadık, önümüzdeki pazar halledelim bütün eksikleri diye konuştuk eşimle, bi aksilik cikmazsa inşallah pazar günü halledecez
Benim sezeryan oldugu icin sikinti olmaz sanirim ama belli de olmaz hazirlikli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…