2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizimde hic bisey hazir degil. Hastane cantasi bile yok ortada daha. Bir an once hazirlasam iyi olacak gibi. Nisan anneleri mart sonunda doguma basladilar. Bir yanim daha 1 ay var diyor bir yanim stres yapiyor. :)

Hazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa

Canim benim dogum senden once görünüyor ama bizde daha hic birsey almadık, önümüzdeki pazar halledelim bütün eksikleri diye konuştuk eşimle, bi aksilik cikmazsa inşallah pazar günü halledecez

Herkesin gebeliği farklı canım ben dayanıyorum ama sırt ağrılarım fena

amin canim, insallah hepimizin dogumlari cabuk, rahat, agrisiz, bebekleri saglikli, sonrasinda cabuk toparlanacagimiz dogumlari olur.

kadinlarin sancilarida, aci esikleri de cok farkli. ben aslinda normalde cok aciya katlanabilen biri degilim acikcasi. adet sancim oldugunda bile gunde uc dort tane majezik kullanip hissetmemeye calisirim. epidural kullanip rahat dogum gecirmek kulaga cok hos geliyor. bebege de zarari olacagini hic dusunmuyorum. ama tabi epiduralin yan etkileri var. benim ablami cok kotu etkilemisti mesela. sanirim o yuzden ben de arkadasin gibi o gun karar verecegim epidurale. baktim sancilara dayanamiyorum, alirim. dunyanin sonu degil ya. yok eger katlanabiliyorsam, o zaman da risk edip yan etkilere maruz kalmaya gerek yok diye dusunuyorum.

ay yine kocama kizdim. bu adam niye bedavadan baba oluyor yaa??? niye ebeveyn olmanin tum agrisi sizisi kadinlarin omuzlarinda. acimasiz dunya! :)

miranda_1986 sana katılıyorum kocalar ne rahat şimdi karşımda oturuyor bende kavga ettim rahat rahat oturur nasıl sinirim bozuldu ya

benim ki rahat oturmuyor da... yaptigi camasir bulasik. eskiden birlikte yapiyorduk simdi tek basina yapiyor. ama keske camasir bulasik yikayan ben olsaydim da hamile olan, doguracak olan o olsaydi. vallahi daha kolay is :)

Hadi gözün aydin canim o is de çıkmış aradan. En azindan kafan rahat olur

O zaman insallah en az 15gün sabretsin miniğin canımbu arada kuvöze girip de çıkan bebislerimiz var ani bir durum olursa bile stres yapma hayırlısı olsun

Burdayim canım ayy ağırlaştım artık ben yaa gitti o enerjik hatun yerine 12ye kadar uyuyan uyuşuk ve bol ağrılı biri geldiaslında ara ara giriyorum ben yazip kacıyorum

Hazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa
Ben 30da bircok seyi hazirlamistim canim bi de erken doğumlar olunca her seyi bitirdim bekliyorum simdi

Kızlar ne iş yapıyor sunuz da 37 Ye kadar calisabiliyorsunuz?
Bn 32 de rapor aldım , 34 de bıraktım, bn temel lisede öğretmen dım, 34 saat derse giriyordum,cooook yogundum
Bende 35 başında bıraktım cnm okulöncesi öğretmeniyim zor geliyordu artık egilmek birde 23 nisan gösterisi vardı beklesem zorunlu ayrilma tarihim tam o haftaya denk geliyor birazda onlar için bıraktım yeni öğretmenlerine alissinlar diye

Aslında cantami hazirlasam bende aynı durumdayım dogsun artık diyorum

Kızlar sizin de karnınız ağrıyor mu hiç benim bu aksam karnım ağrıyor afedersiniz gaz sancısı gibi ama ilk gebelik olduğundan doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum bebeğimin hareketleri normal öyle su gelmesi nişan akinti felan da yok ama karnım neden ağrıyor anlamadım

Sabah tan beri Gordugum ruyanin eetkisindeyim kizlar doguma gidiomusum esimi ariuorum yok teli cekmio kac sefer aradim artik Dr lar kizdi bana bide kardesimi arayimda haber vereyim dedim ona anlatana kadar catladim anlamadi hangi hastanede oldugumuustune Dr lar hemen alalim doguma gelio bebek dedi ben tutturdum epidural istiom die butun hastane bana gicik oldu:)dr lar bagirdi sonuna gelmisin ne epidurali die ciglikla uyandim ama hala etkisindeyim ayy insallah su gibi dogumlarimiz olur kurtuluveririz.

Bende de oluyor canım. Özellikle dün gece çok kötüleşti. Ama sanki fıtık gibi tam göbek deliğinin sağında benimki. Sağıma döndüm soluna döndüm geçmedi. Hatta bir ara çaresizlikten ağladım. Saat gecenin 3ü ve ben ağrıdan hala uyuyamamıştım. Neden oldu anlamadım. İnşallah fıtık oluşmamıştır

Fıtık olacağı hiç aklıma gelmedi ama yalancı sancı olabilir mi ki geçmezse yarın
Doktora giderim napiyim normalde kontrolum haftaya aslında ama huzursuz oldum şimdi

Guzel bayanlar birissine sitesinden lohusa pijama takımı alacağım daha önce de konuşmuştuk.ama kararsız kaldim almadım alanlar hangi bedeni aldınız ben 65.6 kiloyum şu anda boy 1.63 cm

Canım bişey sorucam her nst ye girdiğinde muane ücreti hariç nst ye ücret ödeniyor mu ?

hastanesine göre değişiyor, şimdiye kadar bi 10 kere falan girdim nstye sadece bir kere para ödedim o da özelde 20 tl idi. başka ödemedim, ki aynı hastanede 4 kere girdiğim halde. başka bir özel hastanede hiç ödemedim, devlette zaten para yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…