- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.261
Ben tesettürlü olduğum için uzun kollu tercih ettim canımHastane için gecelik yada pijamaları nasıl aldınız. Uzun kollu mu kısa kollu mu ?
Hazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa
Canim benim dogum senden once görünüyor ama bizde daha hic birsey almadık, önümüzdeki pazar halledelim bütün eksikleri diye konuştuk eşimle, bi aksilik cikmazsa inşallah pazar günü halledecez
Herkesin gebeliği farklı canım ben dayanıyorum ama sırt ağrılarım fenaSelam kizlar 2 gundur rahatsiz bir haldeydim. Hep okudum ama yazamadim foruma.
Gecen aksam agrilar agrilar gece verimli uyuyamadim. Boyle bacak iclerim kasiklarim dan belime vuran agrilarla cis nobetleri derken gece zehiroldu. Dunde haliyle yorgun luk ve yukarda bahsettigim agrilarin devami yuzunden butun gun yattim. Iyiyce agirlastim sanki. Bugun biraz daha iyiyim . Hala calisabiliyor olmanıza şaskinim benimmi canim tatli sizlerni cok guclusunuz valla bilemiyorum.
Buralarda epey tenha artik. Nerelere kayboldunuz.
amin canim, insallah hepimizin dogumlari cabuk, rahat, agrisiz, bebekleri saglikli, sonrasinda cabuk toparlanacagimiz dogumlari olur.Bol bol pozitif doğum hikayeleri oku. Eminim çok rahatlatacak. İnan bende çok isterdim normal doğum yapmayı ama herşey kısmet.
Bahsettiğim epudralli normal doğum yapan arkadaşım sancıların çok arttığını, epudral allamasaydı dayanamayacağını söylemişti. Epudralden sonra çok rahat etmiş. Nasıl oldu anlamadım diyor:)
İnşallah su gibi olur doğumun.
miranda_1986 sana katılıyorum kocalar ne rahat şimdi karşımda oturuyor bende kavga ettim rahat rahat oturur nasıl sinirim bozuldu ya
Hadi gözün aydin canim o is de çıkmış aradan. En azindan kafan rahat olurHerkese günaydın.hastaneye gidecekler güzel haberlerle gelsinler.bu ara forumda bi durgunluk var.ağırlaştıkmı iyice naptık.bizimde doğum çantalarımız hazır artık.bi beşiğimiz kaldı onuda en kısa zamanda halletcez inşallah.
O zaman insallah en az 15gün sabretsin miniğin canımmerhaba kızlar, geldim hastaneden, yine bir iki sancı çıktı ama önceki nstlere göre daha durgundu
Bir hafta daha duralım o zaman dedi doktor, haftaya tekrar nst çekilecek ve ciğer geliştirici iğne yapılacak. Şimdilik herşey yolunda görünüyor çok şükür.
Bizim ufaklık bi 10-15 gün daha dayanırsa küveze girmeden kurtarabilecek inşallah
Burdayim canımHakkaten burası çok canlı olurdu benm çok yazma fırsatım olmuyor ama, ara ara okuyodum gerilere giderek, şimdi millet nerdeeeNicksizYumurta @pambix CadiKazani @mgul ve daha diğerleri, hatırlayamadım şimdi, nerdelerrrr
Ben 30da bircok seyi hazirlamistim canim bi de erken doğumlar olunca her seyi bitirdim bekliyorum simdiHazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa
Bende 35 başında bıraktım cnm okulöncesi öğretmeniyim zor geliyordu artık egilmek birde 23 nisan gösterisi vardı beklesem zorunlu ayrilma tarihim tam o haftaya denk geliyor birazda onlar için bıraktım yeni öğretmenlerine alissinlar diyeKızlar ne iş yapıyor sunuz da 37 Ye kadar calisabiliyorsunuz?
Bn 32 de rapor aldım , 34 de bıraktım, bn temel lisede öğretmen dım, 34 saat derse giriyordum,cooook yogundum
Biz nst icin 10 tl oduyoruz özelde cnm ama başka bir özel hastane de alinmiyormus bende anlamadımCanım bişey sorucam her nst ye girdiğinde muane ücreti hariç nst ye ücret ödeniyor mu ?
Aslında cantami hazirlasam bende aynı durumdayım dogsun artık diyorumEvet ya gunlerimiz de ayni. Bem surekli yatar moddayim valla. Erken dogum riskimde yok neden boyle oldu bilmem. Yatiyorum zaten. Allah sizlere kolaylik versin. Ama insanin cani aciz olunca yatmakta iş değil. Keske halim olsa is yapabilsem.
Acaba genelde kacinci haftada doguyor bu bebisler. Geneli 40 haftami ki. Ben sanirsam pes ettim artik . Bir an once dogum olsa diye bakiykrum
Hangi şehirdesin #rojin2 sanırum şehirler arasında da fiyat farkı var burda 40 tl nst ücretiBiz nst icin 10 tl oduyoruz özelde cnm ama başka bir özel hastane de alinmiyormus bende anlamadım
Kızlar sizin de karnınız ağrıyor mu hiç benim bu aksam karnım ağrıyor afedersiniz gaz sancısı gibi ama ilk gebelik olduğundan doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum bebeğimin hareketleri normal öyle su gelmesi nişan akinti felan da yok ama karnım neden ağrıyor anlamadım
Fıtık olacağı hiç aklıma gelmedi ama yalancı sancı olabilir mi ki geçmezse yarınBende de oluyor canım. Özellikle dün gece çok kötüleşti. Ama sanki fıtık gibi tam göbek deliğinin sağında benimki. Sağıma döndüm soluna döndüm geçmedi. Hatta bir ara çaresizlikten ağladım. Saat gecenin 3ü ve ben ağrıdan hala uyuyamamıştım. Neden oldu anlamadım. İnşallah fıtık oluşmamıştır
Canım bişey sorucam her nst ye girdiğinde muane ücreti hariç nst ye ücret ödeniyor mu ?
Canım ben 68 kiloyum boyumda 162 M aldım oldu M olur sanadaGuzel bayanlar birissine sitesinden lohusa pijama takımı alacağım daha önce de konuşmuştuk.ama kararsız kaldim almadım alanlar hangi bedeni aldınız ben 65.6 kiloyum şu anda boy 1.63 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?