2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizimde hic bisey hazir degil. Hastane cantasi bile yok ortada daha. Bir an once hazirlasam iyi olacak gibi. Nisan anneleri mart sonunda doguma basladilar. Bir yanim daha 1 ay var diyor bir yanim stres yapiyor. :)

Hazırlıklı olmakta fayda var tabi ama bi şekilde geciktik bizde, benim sezeryan olcak nasipse, dr 10 12 mayıs civarı alırız dedi ya o tarihe göre ayarladik bizde 1 hafta 10 güne kadar herseyi tamamlariz inşallah.

Hastane için gecelik yada pijamaları nasıl aldınız. Uzun kollu mu kısa kollu mu ?
Can'ım ben gecelık aldım ıkı takım sabahları var üstüne ve kısa kollu önu dün eli emzırmek için, pijama wc için zor oluyormuş kanama falan da düşünülünce gecelık takım daha rahat hava da sıcak olur uzun alma üstüne sabahlık yada hırka alırsın

Bi kaç gündür bendede var agri, altımda zonklama oluyor sanki, kasiklarim çok ağrıyor aynen dediğin gibi gaz sancisinada benziyor, benimde ilk gebelik bende bilmiyorum

Benim sezeryan oldugu icin sikinti olmaz sanirim ama belli de olmaz hazirlikli olmak lazim
Bende şu malum çantayı hazır edemedim konulacaklar alındı da çantaya yerleşmedi bu türlü tembelliğim üstünde aslında ağırlaştım çok sırt Ağrı'larım çoştu uykular da kaçıyor pek tadım yok

Guzel bayanlar birissine sitesinden lohusa pijama takımı alacağım daha önce de konuşmuştuk.ama kararsız kaldim almadım alanlar hangi bedeni aldınız ben 65.6 kiloyum şu anda boy 1.63 cm

meraba cnm bende birissineden aldım bu üçlü takımı s beden aldım boyum 157 kilom 64 tam oldu benim sadece göbek çıktı hamilelikte bide omuzlarım dardır ondan dolayı s beden iii oldu 35 tl idi bu birde bunların 2 lisi var 19 tlye onunda pembesini aldım onlar m bedenden başlıyor ama oda iii geldi

Mrb hanımları keyifler iyidir inşallah

Aklima bisey takildi Bebegin gelişiminin önden gitmesi doğum zamanını etkiler mi erken alınma gibi bi durum olur mu ?
Canim nasılsın konuşamadik ne zamandır ne kadar önden gittiğine bağlı canım çok mu önde 3 4 gün öndeye etkilemez ve Dr un cihazının kalitesine bağlı çok kaliteli bir cihazı ve her seferidpdf aynı tarihi söylüyorsa sana ona göre olur doğum ultrason cihazında çıkana göre olur ama cihaz önemli olan devlete gidiyorsa orda biraz kafa karıştırıyorlar alaattin bana 36 hafta derken devlette 34 diyen bile oldu o yüzden devlet cihazlarına çok güvenme eğer oradaysan

eğer herşey normal gidiyorsa 37. Hafta ve 42.hafta arasında doğum olabilir diyo doktorlar da ve okudugum birçok yazıda, Allag hayırlısıyla sağ salim kucagımıza da almayı nasio etsin, bn canm hiçbişe yapmak istemediği zamanlarda, yatip dinlenirken falan, aden güneş hocayı dinliyorm radyo arşivinden, sen de öle yapabilirsin ya da bebeğinle konuş uyorm ona hikaye fakan okuyorm aklında bulunsun:)

Valla bn seni göremeyince merak ediyorum, çünkü aktifsin çok, bide ne biliyim gözüm alışmış hep iyi olun da gerisi boş canm

.

Merhaba bende bu sitenin pijamalarını inceledim ama bana alt pijamanın ağ kısmı çok düşük geldi siz almışsınız Nasıl acaba tavsiye edermisiniz.

[QUO

melekkuzu, post: 45902150, member: 386501"]Arkadaslar benim gibi geceyi uykusuz gecirenler var mi bilmiyorum bugun bir ilk yadiyorum oglum karnimda asiri jareketli nornslde bu satte uyurdu fakat sanirim bugun hic uyumadi surekli tepinio karnim surekli sekil degistiriyor ve bunlar olurken sancilaniyorum bunu yadaysn varmi suan cok telaslandim ve korkuyorum[/QUOTE]
Ben arada bu durumu yasiyorum. 4 gündür geceleri iki üç saat uyuyorum. Bazen çok hareketli oluyor. Doktorum hareketli olmasi iyi birşey dedi. Hareket etmezse korkmamiz gerekiyormus.

Bende de oluyor. Hatta bazen sol taraftan saga donemiyorum yatarken. Gaz cikarinca geciyor:) bebek bagirsaklarimiza baski yapiyor sanirim. Dogum sancisi sirt, bel ve kasiklara vuruyormus.

Bende tam bu gorseldekini almayi dusunuyorum pembe rengini etrafimdakiler hiç kilo almadigimi soylüyorlar bedenim Karnım hariç çok değişmedi ben L almayi düşünüyordum S sıkmıyor sizi degil mi cnm iyi ki yazdınız yoksa L alacaktim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…