- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.281
Benim sezeryan oldugu icin sikinti olmaz sanirim ama belli de olmaz hazirlikli olmak lazim
Bizimde hic bisey hazir degil. Hastane cantasi bile yok ortada daha. Bir an once hazirlasam iyi olacak gibi. Nisan anneleri mart sonunda doguma basladilar. Bir yanim daha 1 ay var diyor bir yanim stres yapiyor. :)
Can'ım ben gecelık aldım ıkı takım sabahları var üstüne ve kısa kollu önu dün eli emzırmek için, pijama wc için zor oluyormuş kanama falan da düşünülünce gecelık takım daha rahat hava da sıcak olur uzun alma üstüne sabahlık yada hırka alırsınHastane için gecelik yada pijamaları nasıl aldınız. Uzun kollu mu kısa kollu mu ?
Kızlar sizin de karnınız ağrıyor mu hiç benim bu aksam karnım ağrıyor afedersiniz gaz sancısı gibi ama ilk gebelik olduğundan doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum bebeğimin hareketleri normal öyle su gelmesi nişan akinti felan da yok ama karnım neden ağrıyor anlamadım
Bende şu malum çantayı hazır edemedim konulacaklar alındı da çantaya yerleşmedi bu türlü tembelliğim üstünde aslında ağırlaştım çok sırt Ağrı'larım çoştu uykular da kaçıyor pek tadım yokBenim sezeryan oldugu icin sikinti olmaz sanirim ama belli de olmaz hazirlikli olmak lazim
Kalıpları geniş ben 60 kg yım S beden aldım bol bileGuzel bayanlar birissine sitesinden lohusa pijama takımı alacağım daha önce de konuşmuştuk.ama kararsız kaldim almadım alanlar hangi bedeni aldınız ben 65.6 kiloyum şu anda boy 1.63 cm
Aynen canım bu acemiligin gözü kör olsun :)))Bi kaç gündür bendede var agri, altımda zonklama oluyor sanki, kasiklarim çok ağrıyor aynen dediğin gibi gaz sancisinada benziyor, benimde ilk gebelik bende bilmiyorum
Guzel bayanlar birissine sitesinden lohusa pijama takımı alacağım daha önce de konuşmuştuk.ama kararsız kaldim almadım alanlar hangi bedeni aldınız ben 65.6 kiloyum şu anda boy 1.63 cm
Canim nasılsın konuşamadik ne zamandır ne kadar önden gittiğine bağlı canım çok mu önde 3 4 gün öndeye etkilemez ve Dr un cihazının kalitesine bağlı çok kaliteli bir cihazı ve her seferidpdf aynı tarihi söylüyorsa sana ona göre olur doğum ultrason cihazında çıkana göre olur ama cihaz önemli olan devlete gidiyorsa orda biraz kafa karıştırıyorlar alaattin bana 36 hafta derken devlette 34 diyen bile oldu o yüzden devlet cihazlarına çok güvenme eğer oradaysanMrb hanımları keyifler iyidir inşallah
Aklima bisey takildiBebegin gelişiminin önden gitmesi doğum zamanını etkiler mi erken alınma gibi bi durum olur mu ?
Bitanem ben ev taşıdım yaaa çok zor geçti bu günler ama yerleştim sayılır güzellikHakkaten burası çok canlı olurdu benm çok yazma fırsatım olmuyor ama, ara ara okuyodum gerilere giderek, şimdi millet nerdeee@NicksizYumurta @pambix CadiKazani Pamukprncess ve daha diğerleri, hatırlayamadım şimdi, nerdelerrrr
eğer herşey normal gidiyorsa 37. Hafta ve 42.hafta arasında doğum olabilir diyo doktorlar da ve okudugum birçok yazıda, Allag hayırlısıyla sağ salim kucagımıza da almayı nasio etsin, bn canm hiçbişe yapmak istemediği zamanlarda, yatip dinlenirken falan, aden güneş hocayı dinliyorm radyo arşivinden, sen de öle yapabilirsin ya da bebeğinle konuş uyorm ona hikaye fakan okuyorm aklında bulunsun:)Evet ya gunlerimiz de ayni. Bem surekli yatar moddayim valla. Erken dogum riskimde yok neden boyle oldu bilmem. Yatiyorum zaten. Allah sizlere kolaylik versin. Ama insanin cani aciz olunca
Evet ya gunlerimiz de ayni. Bem surekli yatar moddayim valla. Erken dogum riskimde yok neden boyle oldu bilmem. Yatiyorum zaten. Allah sizlere kolaylik versin. Ama insanin cani aciz olunca yatmakta iş değil. Keske halim olsa is yapabilsem.
Acaba genelde kacinci haftada doguyor bu bebisler. Geneli 40 haftami ki. Ben sanirsam pes ettim artik . Bir an once dogum olsa diye bakiykrum
yatmakta iş değil. Keske halim olsa is yapabilsem.
Acaba genelde kacinci haftada doguyor bu bebisler. Geneli 40 haftami ki. Ben sanirsam pes ettim artik . Bir an once dogum olsa diye bakiykrum
Ayy taşınmak çok zor çok iyi biliriiimm Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah canım, yeni mekanlar hep güzel olurr, bebek de geliyoo ohooo daha güzellBitanem ben ev taşıdım yaaa çok zor geçti bu günler ama yerleştim sayılır güzellik
Pc bozuk oldugu icin ekleyemedim yapilinca ekliycem ilk firsattaCadiKazani tatlım bilgilerimi eksiksiz yazdım ama yazmamıssın bni
Valla bn seni göremeyince merak ediyorum, çünkü aktifsin çok, bide ne biliyim gözüm alışmış hep iyi olun da gerisi boş canmHadi gözün aydin canim o is de çıkmış aradan. En azindan kafan rahat olur
O zaman insallah en az 15gün sabretsin miniğin canımbu arada kuvöze girip de çıkan bebislerimiz var ani bir durum olursa bile stres yapma hayırlısı olsun
Burdayim canımayy ağırlaştım artık ben yaa gitti o enerjik hatun yerine 12ye kadar uyuyan uyuşuk ve bol ağrılı biri geldi aslında ara ara giriyorum ben yazip kacıyorum
Ben 30da bircok seyi hazirlamistim canim bi de erken doğumlar olunca her seyi bitirdim bekliyorum simdi
.Eki Görüntüle 1808617
meraba cnm bende birissineden aldım bu üçlü takımı s beden aldım boyum 157 kilom 64 tam oldu benim sadece göbek çıktı hamilelikte bide omuzlarım dardır ondan dolayı s beden iii oldu 35 tl idi bu birde bunların 2 lisi var 19 tlye onunda pembesini aldım onlar m bedenden başlıyor ama oda iii geldi
Arkadaslar benim gibi geceyi uykusuz gecirenler var mi bilmiyorum bugun bir ilk yadiyorum oglum karnimda asiri jareketli nornslde bu satte uyurdu fakat sanirim bugun hic uyumadi surekli tepinio karnim surekli sekil degistiriyor ve bunlar olurken sancilaniyorum bunu yadaysn varmi suan cok telaslandim ve korkuyorum
Bende de oluyor. Hatta bazen sol taraftan saga donemiyorum yatarken. Gaz cikarinca geciyor:) bebek bagirsaklarimiza baski yapiyor sanirim. Dogum sancisi sirt, bel ve kasiklara vuruyormus.Kızlar sizin de karnınız ağrıyor mu hiç benim bu aksam karnım ağrıyor afedersiniz gaz sancısı gibi ama ilk gebelik olduğundan doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum bebeğimin hareketleri normal öyle su gelmesi nişan akinti felan da yok ama karnım neden ağrıyor anlamadım
Bende tam bu gorseldekini almayi dusunuyorum pembe rengini etrafimdakiler hiç kilo almadigimi soylüyorlar bedenim Karnım hariç çok değişmedi ben L almayi düşünüyordum S sıkmıyor sizi degil mi cnm iyi ki yazdınız yoksa L alacaktim çok teşekkür ederimEki Görüntüle 1808617
meraba cnm bende birissineden aldım bu üçlü takımı s beden aldım boyum 157 kilom 64 tam oldu benim sadece göbek çıktı hamilelikte bide omuzlarım dardır ondan dolayı s beden iii oldu 35 tl idi bu birde bunların 2 lisi var 19 tlye onunda pembesini aldım onlar m bedenden başlıyor ama oda iii geldi
Teşekkür ederim cnm kısa değil ama degilmiKalıpları geniş ben 60 kg yım S beden aldım bol bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?