2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Su gibi doğumun olsun inşallah. Kocalar zahmetsiz alıyor valla bebeleri kucağına ama doğumdan sonra acısını çıkarmayı düşünüyorum ben. Gaz çıkarma seanslarını mümkün mertebe ona yaptırıcam.

Birde dua bekliyorum. Ben riskli gebelik sınıfındayım o yüzden 36. Haftayı bitirmeyi bekliyorduk. Bu perşembe Allah nasip ederse doğumum olacak. İnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma.

.

Merhaba bende bu sitenin pijamalarını inceledim ama bana alt pijamanın ağ kısmı çok düşük geldi siz almışsınız Nasıl acaba tavsiye edermisiniz.
bana alt kısmı iii geldi cnm sorun çıkmadı yalnız mümkün olduğunca düşük drecede yıkayın 30 la falan

hayır sıkmıyor cnm sonuçta lohusayken giyicez karnımız birazda olsa inecek daha ii olur bence s al

Bende cok halsiz agrili gucsuzum canim.
Her ha,ilelik ayni olmuyor. Oglumda daha iyiydim. Bu kiz kendi nazli benide nazlandirdi

ayy çok sevindim canım ya darısı benim oğluşa inşallah hayırlısıyla

Hazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa
Senle yakin tarihliyiz ama brnim erken dpgum durumu var gibi. Hazirladim o yuzden cantami. Ne olkur ne olmaz. İsimizi saglama almak lazim. Hazirda dursun canta

Benim esim cok duygusal bi adam.
Acisini yasamiyor belki ama o duygusalligiyla benle ayni yasiyor sanki herseyi. Birde bu hamileligimde tum stresimi bunalim hallerrimi aşıp beni silkeleyip hep kendime gelmemi sagladi. O yuxden kizamiyorum ben ona bu konuda

Kizlar, dogumdan sonra korse kullanacak misiz? Ben kullanmayi düşünüyorum, hangimarkalarin iyidir
Sanirim bende kullaniccam. Gecen bende sormustum. Cok sıkı olmayan bi korsem var markasini bilmiyorum yengem vermisti.
Ama oda cpok rahatsiz edici iste bide hava sicak olursa kullanmak daha skinti oluyor. Duruma gore bakicam yine

Ayaklasrini usuttuysen ondan olabilir canim. Dogum sancisi agri gibi olmaz. Kasilir vucudun asagiya dogru baski olur ve bunu belinde de hissedersin. Ayrica belli araliklarla olur. O yuzden dogu, sancisi geldiginde emin ol analrsin. Diger vucut agrilari gibi drgil

Hadi insallah skintisiz olsun dogumun canim. Bebisinide he,en alirsin insallah kucagina. Haber et firsat buldukca bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…