- 18 Mayıs 2015
- 554
- 883
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.301
Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Su gibi doğumun olsun inşallah. Kocalar zahmetsiz alıyor valla bebeleri kucağına ama doğumdan sonra acısını çıkarmayı düşünüyorum ben. Gaz çıkarma seanslarını mümkün mertebe ona yaptırıcam.amin canim, insallah hepimizin dogumlari cabuk, rahat, agrisiz, bebekleri saglikli, sonrasinda cabuk toparlanacagimiz dogumlari olur.
kadinlarin sancilarida, aci esikleri de cok farkli. ben aslinda normalde cok aciya katlanabilen biri degilim acikcasi. adet sancim oldugunda bile gunde uc dort tane majezik kullanip hissetmemeye calisirim. epidural kullanip rahat dogum gecirmek kulaga cok hos geliyor. bebege de zarari olacagini hic dusunmuyorum. ama tabi epiduralin yan etkileri var. benim ablami cok kotu etkilemisti mesela. sanirim o yuzden ben de arkadasin gibi o gun karar verecegim epidurale. baktim sancilara dayanamiyorum, alirim. dunyanin sonu degil ya. yok eger katlanabiliyorsam, o zaman da risk edip yan etkilere maruz kalmaya gerek yok diye dusunuyorum.
ay yine kocama kizdim. bu adam niye bedavadan baba oluyor yaa??? niye ebeveyn olmanin tum agrisi sizisi kadinlarin omuzlarinda. acimasiz dunya! :)
bana alt kısmı iii geldi cnm sorun çıkmadı yalnız mümkün olduğunca düşük drecede yıkayın 30 la falan.
Merhaba bende bu sitenin pijamalarını inceledim ama bana alt pijamanın ağ kısmı çok düşük geldi siz almışsınız Nasıl acaba tavsiye edermisiniz.
hayır sıkmıyor cnm sonuçta lohusayken giyicez karnımız birazda olsa inecek daha ii olur bence s alBende tam bu gorseldekini almayi dusunuyorum pembe rengini etrafimdakiler hiç kilo almadigimi soylüyorlar bedenim Karnım hariç çok değişmedi ben L almayi düşünüyordum S sıkmıyor sizi degil mi cnm iyi ki yazdınız yoksa L alacaktim çok teşekkür ederim
Öyle yapayım cnm teşekkür ederim :)bana alt kısmı iii geldi cnm sorun çıkmadı yalnız mümkün olduğunca düşük drecede yıkayın 30 la falan
hayır sıkmıyor cnm sonuçta lohusayken giyicez karnımız birazda olsa inecek daha ii olur bence s al
Uzun kollu aldim canim. Bide polar sabahlik koydum.Hastane için gecelik yada pijamaları nasıl aldınız. Uzun kollu mu kısa kollu mu ?
Hayir canum genel olarak etkilemiyor.Mrb hanımları keyifler iyidir inşallah
Aklima bisey takildiBebegin gelişiminin önden gitmesi doğum zamanını etkiler mi erken alınma gibi bi durum olur mu ?
Bende cok halsiz agrili gucsuzum canim.Selam kizlar 2 gundur rahatsiz bir haldeydim. Hep okudum ama yazamadim foruma.
Gecen aksam agrilar agrilar gece verimli uyuyamadim. Boyle bacak iclerim kasiklarim dan belime vuran agrilarla cis nobetleri derken gece zehiroldu. Dunde haliyle yorgun luk ve yukarda bahsettigim agrilarin devami yuzunden butun gun yattim. Iyiyce agirlastim sanki. Bugun biraz daha iyiyim . Hala calisabiliyor olmanıza şaskinim benimmi canim tatli sizlerni cok guclusunuz valla bilemiyorum.
Buralarda epey tenha artik. Nerelere kayboldunuz.
ayy çok sevindim canım ya darısı benim oğluşa inşallah hayırlısıylaselam kizlar,doktordan geldim.oglusum artik dogum seklini almis cok sukur :) keyfide yerindeydi.2 kilo olmus masallah..seker var malum daha dikkatli olculuyor..suyu kilosu iyiymis yani..tansiyonda iyi :) 10 mayistan sonra heran gelebilir dedi doktor ama mayista hazirlikli ol cantani hazir etmis olursun dedi..benden haberler boyle.
Senle yakin tarihliyiz ama brnim erken dpgum durumu var gibi. Hazirladim o yuzden cantami. Ne olkur ne olmaz. İsimizi saglama almak lazim. Hazirda dursun cantaHazirliklarinizi ne zaman yaptiniz benim yarin 32. Haftam bitiyo biseyler aldim ama tamam degil eksiklerimiz var hala gecmi kaldim yoksa
Bence stres yapan yanini dinle canim artikBizimde hic bisey hazir degil. Hastane cantasi bile yok ortada daha. Bir an once hazirlasam iyi olacak gibi. Nisan anneleri mart sonunda doguma basladilar. Bir yanim daha 1 ay var diyor bir yanim stres yapiyor. :)
Neden erkwn dogum olabilir suyun mu azSenle yakin tarihliyiz ama brnim erken dpgum durumu var gibi. Hazirladim o yuzden cantami. Ne olkur ne olmaz. İsimizi saglama almak lazim. Hazirda dursun canta
Benim esim cok duygusal bi adam.amin canim, insallah hepimizin dogumlari cabuk, rahat, agrisiz, bebekleri saglikli, sonrasinda cabuk toparlanacagimiz dogumlari olur.
kadinlarin sancilarida, aci esikleri de cok farkli. ben aslinda normalde cok aciya katlanabilen biri degilim acikcasi. adet sancim oldugunda bile gunde uc dort tane majezik kullanip hissetmemeye calisirim. epidural kullanip rahat dogum gecirmek kulaga cok hos geliyor. bebege de zarari olacagini hic dusunmuyorum. ama tabi epiduralin yan etkileri var. benim ablami cok kotu etkilemisti mesela. sanirim o yuzden ben de arkadasin gibi o gun karar verecegim epidurale. baktim sancilara dayanamiyorum, alirim. dunyanin sonu degil ya. yok eger katlanabiliyorsam, o zaman da risk edip yan etkilere maruz kalmaya gerek yok diye dusunuyorum.
ay yine kocama kizdim. bu adam niye bedavadan baba oluyor yaa??? niye ebeveyn olmanin tum agrisi sizisi kadinlarin omuzlarinda. acimasiz dunya! :)
Sanirim bende kullaniccam. Gecen bende sormustum. Cok sıkı olmayan bi korsem var markasini bilmiyorum yengem vermisti.Kizlar, dogumdan sonra korse kullanacak misiz? Ben kullanmayi düşünüyorum, hangimarkalarin iyidir
Kizcemin durumu skintili canim. Dr um kalpten dolayi sorun yasayabiliriz ilerlryen gunlerde dedi. O yuzden haftalik takip ediyor artik. İnsallah bolca durur biraz daha gelisir icerdeNeden erkwn dogum olabilir suyun mu az
Ayaklasrini usuttuysen ondan olabilir canim. Dogum sancisi agri gibi olmaz. Kasilir vucudun asagiya dogru baski olur ve bunu belinde de hissedersin. Ayrica belli araliklarla olur. O yuzden dogu, sancisi geldiginde emin ol analrsin. Diger vucut agrilari gibi drgilKızlar sizin de karnınız ağrıyor mu hiç benim bu aksam karnım ağrıyor afedersiniz gaz sancısı gibi ama ilk gebelik olduğundan doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum bebeğimin hareketleri normal öyle su gelmesi nişan akinti felan da yok ama karnım neden ağrıyor anlamadım
Hadi insallah skintisiz olsun dogumun canim. Bebisinide he,en alirsin insallah kucagina. Haber et firsat buldukca bizeHakkı'nızda hayırlısı olsun. Su gibi doğumun olsun inşallah. Kocalar zahmetsiz alıyor valla bebeleri kucağına ama doğumdan sonra acısını çıkarmayı düşünüyorum ben. Gaz çıkarma seanslarını mümkün mertebe ona yaptırıcam.
Birde dua bekliyorum. Ben riskli gebelik sınıfındayım o yüzden 36. Haftayı bitirmeyi bekliyorduk. Bu perşembe Allah nasip ederse doğumum olacak. İnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma.
Benimde oluyor arada canim.Arkadaşlar Regli olacakmış gibi bazen ağrım oluyor uzun sürmüyor ama benim gibi olan var mı?
Bence stres yapan yanini dinle canim artik
Gecmis olur insallhh bi sikinti olmaz zamaninda gelir minnakkKizcemin durumu skintili canim. Dr um kalpten dolayi sorun yasayabiliriz ilerlryen gunlerde dedi. O yuzden haftalik takip ediyor artik. İnsallah bolca durur biraz daha gelisir icerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?