2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla bn seni göremeyince merak ediyorum, çünkü aktifsin çok, bide ne biliyim gözüm alışmış hep iyi olun da gerisi boş canm
Ay teşekkür ederim canım neyse yarınkı misafiri de bi göndereyim daha sık gelirim

Canım Allah bebeğini sorunsuz bi sekilde kucağına almayı nasip etsin dogumdan sonra kendini iyi hissettiginde bize yaz olur mu

Hadi insallah skintisiz olsun dogumun canim. Bebisinide he,en alirsin insallah kucagina. Haber et firsat buldukca bize
Amin inşallah cümlemizin sıkıntısız olsun. Sağlıcakla kavuşalım Defne kızlarımıza Dr umuz bi kaç gün küveze alınır dedi. Beslenme açısından daha iyi olur damağı daha da güçlenir dedi. Bakalım hayırlısı olsun.

Ay teşekkür ederim canım neyse yarınkı misafiri de bi göndereyim daha sık gelirim

Canım Allah bebeğini sorunsuz bi sekilde kucağına almayı nasip etsin dogumdan sonra kendini iyi hissettiginde bize yaz olur mu
Teşekkür ederiz. Allah hepimize sorunsuz kavuşmayı nasip etsin. Doğum hikayemi yazmayı çok istiyorum zaten bakalım.

woww bu perşembe, ay bi an fazla yakın geldi tarih :) olduk mu biz o kadar gruptaki ilk planlı doğum olacak galiba bu, güzel haberlerini bekliyoruz canım. habersiz bırakma bizi, Allah kurtarsın şimdiden..

woww bu perşembe, ay bi an fazla yakın geldi tarih :) olduk mu biz o kadar gruptaki ilk planlı doğum olacak galiba bu, güzel haberlerini bekliyoruz canım. habersiz bırakma bizi, Allah kurtarsın şimdiden..
Aynen ilk planlı doğum:) 2 gün var bana da şaka gibi geldi dün. Periantologla ve kendi Dr umla ortak karar alındı. Çok heyecanlıyım. Teşekkür ederiz. Muhakkak paylaşıcam iyi haberlerimizi.

NicksizYumurta inşallah canım:), bnm de bugun yarın annemler gelcekler onları bekliyorum daha öantamı hazırlamadım bebişin kıyafetleri yıkancak birlikte yıkayalım diye bekledm de, inş doğurmam diye diye çok şükür doğurmadm, bide toplu sorayım sizde de bebek yumruk atıyo mu, benmkidılardan belli ediyo yumruk atıyo resmen, gece gündüz hiç farketmiyobide CadiKazani bebeğimizin adu Elif Bilge olacak inş, müsait oldugunda eklersen çok sevinirimmm

Hoşgeldin canım. Bende bu gün gidicem nasip olursa...

Günaydın güzel anneler. Herkesler iyidir inşallah
Bizim yarın dr kontrolümüz var.İlk defa nstye gircez. İnşallah herşey yolundadır.
Ben artık iyice ağırlaştım yaaa
Son 30 gün ama sabrım taştı. Zaman çabuk geçsede kavuşsam yavruşa
Hepimiz sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…