2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ayyy senin mi benim mi yaa benimde lorenaa perşembe günü bende muayene gitcem nts ye girmedim doktor bir şey de demedi stres oluyorum artık

bende doğum çantamı ALLAH İZİN VERİRSE hafta sonu hazırlıcam çarşaf alcam bir yastık kılıfı başkada birsey kalmadı çok şükürr anne bebk saç bandı alıcam internette 60 70 tl :O çarsıdan bulurum büyük ihtimalle

Az kaldı. Bu aralar kıpır kıpır iyice. izin iyi geldi heralde ☺
bebek alisverisi az cok tamamlandi cogumuzun peki Kendiniz için neler aldınız ? Lohusa çamaşırları için ne kullanmak en kolay olur ? Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan yardım istiyorum.

günaydınnn kızlarrr son ayımıza girdik ve yogunlk var calısanlara heleki daha cok malum :) herkes iyidir umarım biz cumartesi kontroldeydik doktor teyzemizde 34+4 de 2504 gr 45 cm olmusuz hayırlısıyla 38 39 a kadar gideriz inş haftaya pazartesi benim nts randevumda ilkdefa giricem :)

Gunaydin hanimlar,insallah guzel haberlerle gelirler doktora gidenler.... artik bi kac hafta sonra ilk bebisler gelmeye baslicak,ve sonrasi arka arkaya hoppaaa... sag salim hrpimiz kucagimiza aliriz insallah. neff1316 canim senin durumun nasil insallah hersey yolundadir, masallah 33 haftaya girmissiniz ve insallah 36 a dogruda gidersiniz... bebisimizin durumu nasil ?

Gunaydin kizlar. Bugun agrilarim yok gibi şükür. Gunumuz gunumuzu tutmayacak sanirsam. Surekli devam.etse gecmez bu.son 3 hafta zaten.

Kizlar, dogumdan sonra korse kullanacak misiz? Ben kullanmayi düşünüyorum, hangimarkalarin iyidir

Korse kullanmak karun kaslarini tembellestiriyormus. Ama tam olarak bilemiyorum. Dogumdan sonra karar vericem.

Zaten su gebelikte gördüğümuz ruyalardan ne filmler cikar.

Canim o dinlediğin ne bilmiyorum ama agrim olmayinca yatmakta sikinti yook benim oleeeece uzanir yatarim. Bu gebelik beni cok tembel yapti beni.

Bende cok halsiz agrili gucsuzum canim.
Her ha,ilelik ayni olmuyor. Oglumda daha iyiydim. Bu kiz kendi nazli benide nazlandirdi

Ay bu kizlar hep.ayni bir naz bir işve yeriz biz onlari .

Mrb canm evet biliyosun devlete gitmeye başladım . drum son 2 kontrolde de 2 hafta onde görünüyor dedi . devlette şahin beye gidiyorum . onada sordum tabi etkilemez dedi ama nette bazı yerlerde gelişime gore alınır yazınca kafam karıştı

ben boyattım 6.ayımda doktorumun izniyle bitkisel boya bide doguma yakın düşünüorum
bende doktoruma danıştım bitkisel olan boyalardan boyayabilirsin dedi ama bir de burdan danışayım dedım sizlerin doktorları ne dedi diye.doguma yakın bende boyatmak istiyorum kararsız kaldım

Bayaa az kaldi canim. Bazen bitsin artik diyorum. Bbazende aman daha dur kizim boylesi daha iyi diyorum

Ben sanki daha bi 9 ay daha varmis gibirahatim. Icimdeki kipirtilari cok tatli geliyor o yuzden bitsin diyemiyorum.

Aynen ilk planlı doğum:) 2 gün var bana da şaka gibi geldi dün. Periantologla ve kendi Dr umla ortak karar alındı. Çok heyecanlıyım. Teşekkür ederiz. Muhakkak paylaşıcam iyi haberlerimizi.

Saglikla kavusun insallah

neff1316 Lorenaa kızlar 33. haftadayız sat kaç sizin benim 24 ağustos internette 32 hafta gösteriyo burası ve telefonumda bi program 33 ultrasonda da 1 hafta ileri yani 34 iyice beynim sulandı benimm

o aslında biraz şöyle, 32 hafta tam bitmiş ve 32+3 gibi 32+4 gibi mesela 33. haftanın içinde olduğunu gösteriyor kk. bir hafta veya 10 gün ilerdeyse de 34 tam bitmiş olabilir, sanırım böyle bi durum seninki :)

nasılsınız güzel anneler uzun zamandır yazamadım buraya inşallah herkes iyidir
benim akşamları sırtımda çok ağrı oluyo sizdede varmı acaba doktor normal dedi ama beni çok zorluyo artık

Arkadaşlar Regli olacakmış gibi bazen ağrım oluyor uzun sürmüyor ama benim gibi olan var mı?
bendede oluyo canm doktora sordum geçen gittiğimde idrarda yanma akıntı kaşıntı varmı varsa ondan oluyodur günde en az 2 lt su iç bide fazla ayakta kalma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…