- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.341
ayyy senin mi benim mi yaa benimde lorenaa perşembe günü bende muayene gitcem nts ye girmedim doktor bir şey de demedi stres oluyorum artıkGünaydın güzel anneler. Herkesler iyidir inşallah
Bizim yarın dr kontrolümüz var.İlk defa nstye gircez. İnşallah herşey yolundadır.
Ben artık iyice ağırlaştım yaaa
Son 30 gün ama sabrım taştı. Zaman çabuk geçsede kavuşsam yavruşa
Hepimiz sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah
bende doğum çantamı ALLAH İZİN VERİRSE hafta sonu hazırlıcam çarşaf alcam bir yastık kılıfı başkada birsey kalmadı çok şükürr anne bebk saç bandı alıcam internette 60 70 tl :O çarsıdan bulurum büyük ihtimalleGünaydın kızlarrr.
Ben de artık doğum çantamı hazırlasam iyi olacak. Bi de bebişin karyolayı alalı 3 ay oldu içine yatağını da alayım hazır olsun artık.
Doğum çantası işinden çok üşeniyorum yaaa
erken degilmi kuzucukkkkk bende nisan bitsin öyle ayrılacam işe gitmek çok zor artıkınnnGunaydinnnnn güzel anneler:)
Güneşli ve nutella li bir sabah kahvaltisi:)
Ha-Ri-Ka !!!!!
Bu cuma izne ayriliyorum...
Lay
Lay
Lommmm
bende calısıyorum cnm 37de cıkıcam izne neden erken dogum riskin var ?izinlerine çıkanlara imrendim şimdi ben 36 ya giricem 37 bırakacağım stresli günler yaşıyorum iş yerinde erken doğum riskim var allah yardımcımız olsun
ben boyattım 6.ayımda doktorumun izniyle bitkisel boya bide doguma yakın düşünüorumkızlar saçınızı boyattınız mı hiç
Kizlar, dogumdan sonra korse kullanacak misiz? Ben kullanmayi düşünüyorum, hangimarkalarin iyidir
Sabah tan beri Gordugum ruyanin eetkisindeyim kizlar doguma gidiomusum esimi ariuorum yok teli cekmio kac sefer aradim artik Dr lar kizdi bana bide kardesimi arayimda haber vereyim dedim ona anlatana kadar catladim anlamadi hangi hastanede oldugumuustune Dr lar hemen alalim doguma gelio bebek dedi ben tutturdum epidural istiom die butun hastane bana gicik oldu:)dr lar bagirdi sonuna gelmisin ne epidurali die ciglikla uyandim ama hala etkisindeyim ayy insallah su gibi dogumlarimiz olur kurtuluveririz.
Canim o dinlediğin ne bilmiyorum ama agrim olmayinca yatmakta sikinti yook benim oleeeece uzanir yatarim. Bu gebelik beni cok tembel yapti beni.eğer herşey normal gidiyorsa 37. Hafta ve 42.hafta arasında doğum olabilir diyo doktorlar da ve okudugum birçok yazıda, Allag hayırlısıyla sağ salim kucagımıza da almayı nasio etsin, bn canm hiçbişe yapmak istemediği zamanlarda, yatip dinlenirken falan, aden güneş hocayı dinliyorm radyo arşivinden, sen de öle yapabilirsin ya da bebeğinle konuş uyorm ona hikaye fakan okuyorm aklında bulunsun:)
Bende cok halsiz agrili gucsuzum canim.
Her ha,ilelik ayni olmuyor. Oglumda daha iyiydim. Bu kiz kendi nazli benide nazlandirdi
Canim nasılsın konuşamadik ne zamandır ne kadar önden gittiğine bağlı canım çok mu önde 3 4 gün öndeye etkilemez ve Dr un cihazının kalitesine bağlı çok kaliteli bir cihazı ve her seferidpdf aynı tarihi söylüyorsa sana ona göre olur doğum ultrason cihazında çıkana göre olur ama cihaz önemli olan devlete gidiyorsa orda biraz kafa karıştırıyorlar alaattin bana 36 hafta derken devlette 34 diyen bile oldu o yüzden devlet cihazlarına çok güvenme eğer oradaysan
bende doktoruma danıştım bitkisel olan boyalardan boyayabilirsin dedi ama bir de burdan danışayım dedım sizlerin doktorları ne dedi diye.doguma yakın bende boyatmak istiyorum kararsız kaldımben boyattım 6.ayımda doktorumun izniyle bitkisel boya bide doguma yakın düşünüorum
Bayaa az kaldi canim. Bazen bitsin artik diyorum. Bbazende aman daha dur kizim boylesi daha iyi diyorum
Aynen ilk planlı doğum:) 2 gün var bana da şaka gibi geldi dün. Periantologla ve kendi Dr umla ortak karar alındı. Çok heyecanlıyım. Teşekkür ederiz. Muhakkak paylaşıcam iyi haberlerimizi.
Bende senle aynıyım bitsin daiyorum sonra böle ıyı daiyorum :)Bayaa az kaldi canim. Bazen bitsin artik diyorum. Bbazende aman daha dur kizim boylesi daha iyi diyorum
bendede oluyo canm doktora sordum geçen gittiğimde idrarda yanma akıntı kaşıntı varmı varsa ondan oluyodur günde en az 2 lt su iç bide fazla ayakta kalma dediArkadaşlar Regli olacakmış gibi bazen ağrım oluyor uzun sürmüyor ama benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?