- 29 Aralık 2013
- 124
- 203
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.361
Canım adem güneş pedagog, radyo arşivi var çocuk deyip geçmeyin diye bi program yapıyodu, çocuga dair şeyler anlatıyo, çok güzel, bide seni hamilelik tembel yapmış, bn hep öle bi insanım hep tembel yaniGunaydin kizlar. Bugun agrilarim yok gibi şükür. Gunumuz gunumuzu tutmayacak sanirsam. Surekli devam.etse gecmez bu.son 3 hafta zaten.
Korse kullanmak karun kaslarini tembellestiriyormus. Ama tam olarak bilemiyorum. Dogumdan sonra karar vericem.
Zaten su gebelikte gördüğümuz ruyalardan ne filmler cikar.
Canim o dinlediğin ne bilmiyorum ama agrim olmayinca yatmakta sikinti yook benim oleeeece uzanir yatarim. Bu gebelik beni cok tembel yapti beni.
Ay bu kizlar hep.ayni bir naz bir işve yeriz biz onlari .
benim durum garip beyao aslında biraz şöyle, 32 hafta tam bitmiş ve 32+3 gibi 32+4 gibi mesela 33. haftanın içinde olduğunu gösteriyor kk. bir hafta veya 10 gün ilerdeyse de 34 tam bitmiş olabilir, sanırım böyle bi durum seninki :)
Aynen ilk planlı doğum:) 2 gün var bana da şaka gibi geldi dün. Periantologla ve kendi Dr umla ortak karar alındı. Çok heyecanlıyım. Teşekkür ederiz. Muhakkak paylaşıcam iyi haberlerimizi.
Ohh hadi gözün aydin canım az kalmışGunaydinnnnn güzel anneler:)
Güneşli ve nutella li bir sabah kahvaltisi:)
Ha-Ri-Ka !!!!!
Bu cuma izne ayriliyorum...
Lay
Lay
Lommmm
Icine koyacagin seyleri bildikten sonra üsenmene gerek yok canimGünaydın kızlarrr.
Ben de artık doğum çantamı hazırlasam iyi olacak. Bi de bebişin karyolayı alalı 3 ay oldu içine yatağını da alayım hazır olsun artık.
Doğum çantası işinden çok üşeniyorum yaaa
Ohhh anacığının yaninda keyifler 10 numara kuzumGünaydın güzel anneler tatliş bebisler.Saglikli mutlu huzurlu güzel haberler alacagimiz birgün olsun. Hastaneye gidecekler güzel haberlerle gelsin. Eskisehire geldim ben artik daha rahatim sanirim persembede kontrolum var inşallah güzel seyler duyarim.
Amin canim inşallah güzel bir hikaye olacak bizler de heyecanini paylasarak okuyacagizTeşekkür ederiz. Allah hepimize sorunsuz kavuşmayı nasip etsin. Doğum hikayemi yazmayı çok istiyorum zaten bakalım.
Ohh annenler gelince cabucak biter canım işler kendini kasmaNicksizYumurta inşallah canım:), bnm de bugun yarın annemler gelcekler onları bekliyorum daha öantamı hazırlamadım bebişin kıyafetleri yıkancak birlikte yıkayalım diye bekledm de, inş doğurmam diye diye çok şükür doğurmadm, bide toplu sorayım sizde de bebek yumruk atıyo mu, benmkidılardan belli ediyo yumruk atıyo resmen, gece gündüz hiç farketmiyo bide CadiKazani bebeğimizin adu Elif Bilge olacak inş, müsait oldugunda eklersen çok sevinirimmm
Amin canim benimGünaydın güzel anneler. Herkesler iyidir inşallah
Bizim yarın dr kontrolümüz var.İlk defa nstye gircez. İnşallah herşey yolundadır.
Ben artık iyice ağırlaştım yaaa
Son 30 gün ama sabrım taştı. Zaman çabuk geçsede kavuşsam yavruşa
Hepimiz sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah
Maşallah oğluşa canım bu da güzel olmuş tontis yanaklarini yesin teyzesiGünaydın herkese ben devlete gidiyorum ama orada babalar yoğunluktan dolayı kontrollerde alınmıyor :)
Babamıza kiyamayip özele gittik dün oğluşumuzu gormeye iyikide gitmisiz :) işte bizim tontis yanaklı melegimiz . bi ara tamamen dönmüştü ama Dr yakalayamadı olsun ama buda güzelEki Görüntüle 1808797
Artik bebisler yerlesiyor ya bel ağrıları çatı agrisi aldi başını gidiyornasılsınız güzel anneler uzun zamandır yazamadım buraya inşallah herkes iyidir
benim akşamları sırtımda çok ağrı oluyo sizdede varmı acaba doktor normal dedi ama beni çok zorluyo artık
elabaharımız annesine güzel pozlar versin musmutlu haberlerle gelin inş cnmMerhaba güzellerBirazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor
maşallh ya sizi gördükçe benimde gidesim geliyo ama biraz daha sabır 36. Haftada gitmek istiyorum benGünaydın herkese ben devlete gidiyorum ama orada babalar yoğunluktan dolayı kontrollerde alınmıyor :)
Babamıza kiyamayip özele gittik dün oğluşumuzu gormeye iyikide gitmisiz :) işte bizim tontis yanaklı melegimiz . bi ara tamamen dönmüştü ama Dr yakalayamadı olsun ama buda güzelEki Görüntüle 1808797
güzel haberlerle gel inşşalhMerhaba güzellerBirazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor
Canım nts de 80 gören sancılarım vardı ama açılma yok bakalım bu hafta ne diyecek ??bende calısıyorum cnm 37de cıkıcam izne neden erken dogum riskin var ?
merhaba..clexan plasenta yaşlanmasına ve/ya deliklere mi sebep oluyormuş? ben hibor kullanıyorum doktor ilk kez bu cmt doppler ile kan akışına baktı..15inde ilk nst var....sizin yazınızı görünce sormak istedim :/Selam kızlarrrr doktordan geldim 2 haftalık periyot devam dedi ancak plesanta da küçük delikler başlamış cleksan etkisi ile... Bol bol protein almet yumurta balık bolca besle bebişi dedi... Yaşlanma-kireçlenme devam ederse beslenemeyebilir sonrasında dedi. Allah hayırlısını versin artık bugünlere geldik
Güzel habrlerle gel inşallah canım, biz de perşembe gitcez, inşallah ela bahar kuzusu da iyidirr:)Merhaba güzellerBirazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor
Kızlar kaçıncı haftada kaç kg kuzucuklar
Canım nts de 80 gören sancılarım vardı ama açılma yok bakalım bu hafta ne diyecek ??
Evet canım iğne kireçlenmeye yani yaşlanmaya bir sebep dedi doktor küçük küçük delikler olarak gösterdi bu durumu tabiri caizse bunlar büyürse bebeğin beslenme sorunu çıkar dedi. Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...merhaba..clexan plasenta yaşlanmasına ve/ya deliklere mi sebep oluyormuş? ben hibor kullanıyorum doktor ilk kez bu cmt doppler ile kan akışına baktı..15inde ilk nst var....sizin yazınızı görünce sormak istedim :/
bu haftalara geldik çok şükür kendimize iğne yapa yapa..inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbin..
kızlar bende bu hafta sonu hastane çantamı hazırlayacağım. burada paylaşayım dedim. sizce nasıl eksik birşey var mı ?
HASTANE ÇANTASI
Bebek İçin:
- 1 ad. hastane çıkışı
- 2 ad. uzun kollu zıbın
- 2 ad. kısa kollu zıbın
- 1 ad. Tulum
- 1 ad. Alt üst takım
- 2 ad. Yelek
- 1 ad. Battaniye (hastane çıkışının içinde de var)
- 2 yedek eldiven 2 yedek şapka
- 3 çift çorap
- 1 önlük
- 15 ad. Bebek bezi
- Islak mendil
- Pişik kremi
- Biberon
- Alt açma
- 4 ad ağız mendili, 4 ad sırt bezi, 1 ad. Yüz tülbenti
- 1 pijama
- Banyo havlusu
- Bebek temizleme pamuğu
- Anne İçin:
- 1 gecelik 2 pijama
- 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti
- 3 ad büyük iç çamaşırı
- Depand emici külot
- El havlusu
- Sıvı sabun tuvalet kağıdı kağıt havlu
- Göğüs pedi ve kremi
- Hijyenik ped (orkid gece için olanlardan)
- 3 tane çorap
- Terlik
- Çıkış için kıyafet
- Kirli torbası
- Lohusa tacı
Ekstra ihtiyaçlar:
Bebeğin doğduğu günün gazetesi hatıra olsun diye.
Merhaba güzellerBirazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?