2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım adem güneş pedagog, radyo arşivi var çocuk deyip geçmeyin diye bi program yapıyodu, çocuga dair şeyler anlatıyo, çok güzel, bide seni hamilelik tembel yapmış, bn hep öle bi insanım hep tembel yani

Aynen ilk planlı doğum:) 2 gün var bana da şaka gibi geldi dün. Periantologla ve kendi Dr umla ortak karar alındı. Çok heyecanlıyım. Teşekkür ederiz. Muhakkak paylaşıcam iyi haberlerimizi.

Valla bende heyecanlandim şimdi, Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah

Gunaydinnnnn güzel anneler:)
Güneşli ve nutella li bir sabah kahvaltisi:)
Ha-Ri-Ka !!!!!
Bu cuma izne ayriliyorum...
Lay
Lay
Lommmm
Ohh hadi gözün aydin canım az kalmış

Icine koyacagin seyleri bildikten sonra üsenmene gerek yok canim

Ohhh anacığının yaninda keyifler 10 numara kuzumayy Simayimi cok merak ediyorum ben de kocaman kız oldu artık

Teşekkür ederiz. Allah hepimize sorunsuz kavuşmayı nasip etsin. Doğum hikayemi yazmayı çok istiyorum zaten bakalım.
Amin canim inşallah güzel bir hikaye olacak bizler de heyecanini paylasarak okuyacagiz

Ohh annenler gelince cabucak biter canım işler kendini kasmabu arada adiyla yasasin minik prenses pek güzel olmus ismi de

Amin canim benimGeri sayıma da basladik artık heyecan tavan yaptı dimi tatlım

Maşallah oğluşa canım bu da güzel olmuş tontis yanaklarini yesin teyzesi

nasılsınız güzel anneler uzun zamandır yazamadım buraya inşallah herkes iyidir
benim akşamları sırtımda çok ağrı oluyo sizdede varmı acaba doktor normal dedi ama beni çok zorluyo artık
Artik bebisler yerlesiyor ya bel ağrıları çatı agrisi aldi başını gidiyor geceleri tuvalete kalkmak işkence oluyor ama az kaldı artık

Selam kızlarrrr doktordan geldim 2 haftalık periyot devam dedi ancak plesanta da küçük delikler başlamış cleksan etkisi ile... Bol bol protein almet yumurta balık bolca besle bebişi dedi... Yaşlanma-kireçlenme devam ederse beslenemeyebilir sonrasında dedi. Allah hayırlısını versin artık bugünlere geldik

maşallh ya sizi gördükçe benimde gidesim geliyo ama biraz daha sabır 36. Haftada gitmek istiyorum ben

merhaba..clexan plasenta yaşlanmasına ve/ya deliklere mi sebep oluyormuş? ben hibor kullanıyorum doktor ilk kez bu cmt doppler ile kan akışına baktı..15inde ilk nst var....sizin yazınızı görünce sormak istedim :/

bu haftalara geldik çok şükür kendimize iğne yapa yapa..inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbin..

kızlar bende bu hafta sonu hastane çantamı hazırlayacağım. burada paylaşayım dedim. sizce nasıl eksik birşey var mı ?

HASTANE ÇANTASI

Bebek İçin:

- 1 ad. hastane çıkışı

- 2 ad. uzun kollu zıbın

- 2 ad. kısa kollu zıbın

- 1 ad. Tulum

- 1 ad. Alt üst takım

- 2 ad. Yelek

- 1 ad. Battaniye (hastane çıkışının içinde de var)

- 2 yedek eldiven 2 yedek şapka

- 3 çift çorap

- 1 önlük

- 15 ad. Bebek bezi

- Islak mendil

- Pişik kremi

- Biberon

- Alt açma

- 4 ad ağız mendili, 4 ad sırt bezi, 1 ad. Yüz tülbenti

- 1 pijama

- Banyo havlusu

- Bebek temizleme pamuğu

- Anne İçin:

- 1 gecelik 2 pijama

- 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti

- 3 ad büyük iç çamaşırı

- Depand emici külot

- El havlusu

- Sıvı sabun tuvalet kağıdı kağıt havlu

- Göğüs pedi ve kremi

- Hijyenik ped (orkid gece için olanlardan)

- 3 tane çorap

- Terlik

- Çıkış için kıyafet

- Kirli torbası

- Lohusa tacı

Ekstra ihtiyaçlar:

Bebeğin doğduğu günün gazetesi hatıra olsun diye.

kızlar ayrıca evede bi çanta hazırlıcam. bebeğe bi takım daha bana gecelik pijama takımı. bebeğin bezi benim kullanacağım pedlerden havlu falan. evimiz taksiyle hastaneye 3 dk falan eşime çantanın yerini göstericem. lazım olursa alıp gelsin diye. boşuna hastaneye götürmiyim kullanmazsam sonuçta hastaneden gelmiş olacaklar tekrar yıkanması gerekecek bide onları yıkamayla yerleştirmeyle uğraşmıyım tekrar diye.

Evet canım iğne kireçlenmeye yani yaşlanmaya bir sebep dedi doktor küçük küçük delikler olarak gösterdi bu durumu tabiri caizse bunlar büyürse bebeğin beslenme sorunu çıkar dedi. Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

liste süper bence, burda paylaştığın da ayrıca faydalı oldu, kirli torbası ve sıvı sabunu atlamışım ben. Teşekkürler
Bunlardan farklı olarak kişisel bakım malzemeleri aldım ben diş fırçası makyaj çantası gibi.
Bebek için de hastaneden çıkarmaya bi portbebe veya puset mi adı şu arabaya monte edilen şey. Onu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…