- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.381
sağolasın canım. makyaj malzemelerini bende koyacağım ama listeye eklemedim. birde şu oto koltuğu olarakda kullanılan ana kucaklarından götürücez bizde.liste süper bence, burda paylaştığın da ayrıca faydalı oldu, kirli torbası ve sıvı sabunu atlamışım ben. Teşekkürler
Bunlardan farklı olarak kişisel bakım malzemeleri aldım ben diş fırçası makyaj çantası gibi.
Bebek için de hastaneden çıkarmaya bi portbebe veya puset mi adı şu arabaya monte edilen şey. Onu aldım.
Canım ben kaçırdım perşembe doğummu yapcaksın.bide neden erken tatlım.inşallah sağlıkla al bebişini kucağına.ay heyecan yaptım:)Amin inşallah cümlemizin sıkıntısız olsun. Sağlıcakla kavuşalım Defne kızlarımızaDr umuz bi kaç gün küveze alınır dedi. Beslenme açısından daha iyi olur damağı daha da güçlenir dedi. Bakalım hayırlısı olsun.
Pıt pıtı geçtik tatlım pat çat küt durumundayız artıkHayırlı bol enerjili bol pıtpıtlı bir gün olsun hepimiz için.
Hastaneye gidecek olanlar da hayırlı haberlerle gelsin inşallah.
anladım canım...tedirgin oldum şimdiEvet canım iğne kireçlenmeye yani yaşlanmaya bir sebep dedi doktor küçük küçük delikler olarak gösterdi bu durumu tabiri caizse bunlar büyürse bebeğin beslenme sorunu çıkar dedi. Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
Kızlar kaçıncı haftada kaç kg kuzucuklar
Hoşgeldin canım. Bende bu gün gidicem nasip olursa...
günaydınnn kızlarrr son ayımıza girdik ve yogunlk var calısanlara heleki daha cok malum :) herkes iyidir umarım biz cumartesi kontroldeydik doktor teyzemizde 34+4 de 2504 gr 45 cm olmusuz hayırlısıyla 38 39 a kadar gideriz inş haftaya pazartesi benim nts randevumda ilkdefa giricem :)
Merhaba güzellerBirazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor
perşembe dr gidicem yazarımm benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor magnezyumu kullanıyorum bebeğimin kilosu az 2300 en sonheh aynı durum bende de var, 80i 100ü geçiyor yer yer. Takipteyim seni.. İnşallah gelişimi tamamlanana kadar bekler bizim afacanlar.
senin herşeyin gayet iyi canım ben 31 den beri giriyorum 36 ettik ama hayırlısı bakalımgünaydınnn kızlarrr son ayımıza girdik ve yogunlk var calısanlara heleki daha cok malum :) herkes iyidir umarım biz cumartesi kontroldeydik doktor teyzemizde 34+4 de 2504 gr 45 cm olmusuz hayırlısıyla 38 39 a kadar gideriz inş haftaya pazartesi benim nts randevumda ilkdefa giricem :)
amin canim. persembeye ne kalmis ki sunun surasinda. kizini saglikla huzurla kucagina alirsin insallah. guzel haberlerini bekleyecegiz burda :)Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Su gibi doğumun olsun inşallah. Kocalar zahmetsiz alıyor valla bebeleri kucağına ama doğumdan sonra acısını çıkarmayı düşünüyorum ben. Gaz çıkarma seanslarını mümkün mertebe ona yaptırıcam.
Birde dua bekliyorum. Ben riskli gebelik sınıfındayım o yüzden 36. Haftayı bitirmeyi bekliyorduk. Bu perşembe Allah nasip ederse doğumum olacak. İnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma.
neff cim belli ki esin seni de ailesini de cok seviyor! oyle guclu durabilmek ve yanindaki kadini idare edebilmek her erkegin yapabilecegi bir is degil. misal benim ki cocuk gibi. ne istersem yapiyor ama ne istedigimi hic bir zaman bilmiyor. mesela ben bunalima girip konusacak, dusunecek vaziyette olmasam, kocam da oturur aglar benle. isin icinden nasil cikacagini bilemez cunku.Benim esim cok duygusal bi adam.
Acisini yasamiyor belki ama o duygusalligiyla benle ayni yasiyor sanki herseyi. Birde bu hamileligimde tum stresimi bunalim hallerrimi aşıp beni silkeleyip hep kendime gelmemi sagladi. O yuxden kizamiyorum ben ona bu konuda
neffcim doktora mi gittin geldin? ne dediler defne miz icin? yazdiysanda goremedim hayatim, affola..Kizcemin durumu skintili canim. Dr um kalpten dolayi sorun yasayabiliriz ilerlryen gunlerde dedi. O yuzden haftalik takip ediyor artik. İnsallah bolca durur biraz daha gelisir icerde
cnm kacıncı haftada 2300 dü pekisenin herşeyin gayet iyi canım ben 31 den beri giriyorum 36 ettik ama hayırlısı bakalım
elabaharımız annesine güzel pozlar versin musmutlu haberlerle gelin inş cnm
güzel haberlerle gel inşşalh
Güzel habrlerle gel inşallah canım, biz de perşembe gitcez, inşallah ela bahar kuzusu da iyidirr:)
Teyzeleri biz geldik doktordanHadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Az kaldi kuzum sen de kavusacaksin SimayımızaHosbuldum canim. güzel haberlerle gel inşallah
Maşallah canim ne güzel buyumus bebegin inşallah nst'de iyi cikar daha rahat edersin
Güzel haberlerle gel kuzum ve ela bahari bol bol görayy bende heyecanla bekliyom son iki gün
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
34 ün başında 2350 idi 35 başında 2300 dedi dr anormal bir durum yok dedi ama hiç kilo almadı hatta vermişcnm kacıncı haftada 2300 dü peki
Tedirgin olma canım mutlaka herkeste olcak diye bişey yok... Benimki erken başladı sadece daha ilerki haftalarda olabilirmiş kimi gebelerde... Ama sen yine içini rahatlatanladım canım...tedirgin oldum şimdi( 15inde sorayım mutlaka
ya o nası iş öyle sabit kalsa neyse vermesi bi garip başka bi doktora gittin mi peki.34 ün başında 2350 idi 35 başında 2300 dedi dr anormal bir durum yok dedi ama hiç kilo almadı hatta vermiş
,
doktor dediki yanılma payı her daim olur bu hafta bakalım ne diyecek ?? eğer aynıysa riski gebelik uzmanına gidicem ??ya o nası iş öyle sabit kalsa neyse vermesi bi garip başka bi doktora gittin mi peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?