2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sağolasın canım. makyaj malzemelerini bende koyacağım ama listeye eklemedim. birde şu oto koltuğu olarakda kullanılan ana kucaklarından götürücez bizde.

Canım ben kaçırdım perşembe doğummu yapcaksın.bide neden erken tatlım.inşallah sağlıkla al bebişini kucağına.ay heyecan yaptım:)

anladım canım...tedirgin oldum şimdi ( 15inde sorayım mutlaka

Hoşgeldin canım. Bende bu gün gidicem nasip olursa...

Hosbuldum canim. güzel haberlerle gel inşallah

Maşallah canim ne güzel buyumus bebegin inşallah nst'de iyi cikar daha rahat edersin

Merhaba güzeller Birazdan hazırlanıp doktora gidecegiz bakalim tontiş kızımızın durumu nasıl inşallah her sey yolundadır günler geçtikce heyecan dozunu arttırıyor

Güzel haberlerle gel kuzum ve ela bahari bol bol gör ayy bende heyecanla bekliyom son iki gün

senin herşeyin gayet iyi canım ben 31 den beri giriyorum 36 ettik ama hayırlısı bakalım

amin canim. persembeye ne kalmis ki sunun surasinda. kizini saglikla huzurla kucagina alirsin insallah. guzel haberlerini bekleyecegiz burda :)

neff cim belli ki esin seni de ailesini de cok seviyor! oyle guclu durabilmek ve yanindaki kadini idare edebilmek her erkegin yapabilecegi bir is degil. misal benim ki cocuk gibi. ne istersem yapiyor ama ne istedigimi hic bir zaman bilmiyor. mesela ben bunalima girip konusacak, dusunecek vaziyette olmasam, kocam da oturur aglar benle. isin icinden nasil cikacagini bilemez cunku.

ama ne de olsa sevdik bir kere... napcaz, opup koklucaz... mecbuuuuurr

Kizcemin durumu skintili canim. Dr um kalpten dolayi sorun yasayabiliriz ilerlryen gunlerde dedi. O yuzden haftalik takip ediyor artik. İnsallah bolca durur biraz daha gelisir icerde
neffcim doktora mi gittin geldin? ne dediler defne miz icin? yazdiysanda goremedim hayatim, affola..

elabaharımız annesine güzel pozlar versin musmutlu haberlerle gelin inş cnm

güzel haberlerle gel inşşalh

Güzel habrlerle gel inşallah canım, biz de perşembe gitcez, inşallah ela bahar kuzusu da iyidirr:)

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsınbu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız

Az kaldi kuzum sen de kavusacaksin Simayımızaayy ben gördüm rahatladım sıra sen de perşembeyı iple cekiyorum hem senden güzel haberler alacagim hem de kızımı bi kez daha göreceğim

Nicksiz Yumurtacim pek tatli masallah ela bahar! nazar degmesin diye cirkin diyecegim ona.
3 kiloya yaklasmis, tombis tombis olmus. ay bi de kofte dudakli ya...
dogum pozisyonuna girmis mi? bu arada dr tahmini bir tarih soyledi mi artik yoksa hala 3 hafta sonrasina mi bekleniyor prenses?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…