2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
maşallah sana prenses tommik yanaklarını yerler senin sağlıkla gelsin inşşalh

doktor dediki yanılma payı her daim olur bu hafta bakalım ne diyecek ?? eğer aynıysa riski gebelik uzmanına gidicem ??
yoktur canım bi sıkıntı bana dr demişti ölçtükten sonra tekrar ölçsem 100 200 gr oynar demişti bebeğin sağlığı yerindeyse boşuna kotkutmak istememiş iste seni takmamaya calış kafana annesi bebeğin çok sağlıklı

Ay teşekkür ederiz Miranda teyzesiartik icimde kocaman bi hatun taşıyorum sanirimuzun zamandır doğum pozisyonundayiz biz canımherhangi bir tarih söylemedi doktorumuz tek soyledigi bundan sonra ne zaman isterse dogabilir hic sorun olmaz ama miadında dogumlarda rastlanan sıkıntılı durum anne karnında bebek kaybı. Bu yüzden her hafta geleceksin ve bebek hareketlerine cok dikkat edeceksin artık. sanırım minik kuşun keyfini bekleyecegiz biz

Canım ben kaçırdım perşembe doğummu yapcaksın.bide neden erken tatlım.inşallah sağlıkla al bebişini kucağına.ay heyecan yaptım:)
Allah nasip ederse perşembe doğumum var evet. Riskli gebelik sınıfındayım ben bekleyipte bebeği ve beni riske atmak istemedi Dr lar.

Sen o heyecanı bir de bana sor. Zaman durdu sanki. Hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı

Ayy yerim ela baharı ben ya tam bi tontis maşallah canm prensese

en guzeli sekerim. bebek ne zaman kendini rahat hissediyorsa o zaman dogmali bence. hem boyle annenin vucudu da bebek de daha az soka girmis oluyor.
amaaaa amaaaa erken gelmesinin taktikleri de varmisss... bol bol yuruyun diyorlar, acili seyler yiyin diyorlar. sen yapacak misin bilemem tabi.. gerci yuruyus dogumu da her halikarda kolaylastiriyormus ama... bu arada senin karnin indi mi asagiya dogru? ay ne heyecanli yaaa... sizin ne guzel az kaldi!!

nasılsınız güzel anneler uzun zamandır yazamadım buraya inşallah herkes iyidir
benim akşamları sırtımda çok ağrı oluyo sizdede varmı acaba doktor normal dedi ama beni çok zorluyo artık
O ağrı bende de var özellikle sağ tarafımda. Biraz da duruş bozukluğundan oluyor. Dik durmaya çalış biraz daha rahatlıyor vücut. Malum bebeler öne doğru çekiyor bizi ister istemez

Maşallah kuzuna Allah nazardan korusun. Ben 24. Haftadan beri göremiyorum kızımı. Yüz üstü yatıyor hatun:)

Bazen disarda olmasi icerde olmasindan daha iyi iste canim. Bizim kizlar aceleci iste.
Cok kalmaz insallah tatlim.

Aldik bi kere heehhe
Baba olunca daha bi adam oluyorlar canim.
Sorumluluk artiyor. Durumu daha iyi idrak ediyorlar.

Gelişime göre alınıyor canım benimde öyle Dr ona göre karar vercek doğuma atıyorum 38. Haftada bebegin 4.5 kiloysa sana bekle haftan la uyumlusun diyemez o kadar büyük bebek için devlette yanlış çıkıyor genelde ama özele de gidiyorsun sonuçta sen ona göre bakarsın duruma canım

Bu nasil guzellik yaa masallah yanaklarindan yemelik tam. Offf dislerrim kamastii.

perşembe dr gidicem yazarımm benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor magnezyumu kullanıyorum bebeğimin kilosu az 2300 en son
Canim insallah sag salim kucagina alirsin ama artik 37inci haftaya girmissin artik erken sayilmazki... bide kiloyu takma kafaya yeterki saglikli olsun cigerleri gelismis olsun... benim kizda 2530 ve 46 cm dogdu ve cok saglikliydi suan 6 yasinda ve yasitlarina gore daha uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…