- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.401
maşallah sana prenses tommik yanaklarını yerler senin sağlıkla gelsin inşşalhTeyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
yoktur canım bi sıkıntı bana dr demişti ölçtükten sonra tekrar ölçsem 100 200 gr oynar demişti bebeğin sağlığı yerindeyse boşuna kotkutmak istememiş iste seni takmamaya calış kafana annesi bebeğin çok sağlıklıdoktor dediki yanılma payı her daim olur bu hafta bakalım ne diyecek ?? eğer aynıysa riski gebelik uzmanına gidicem ??
inş öyle bi sıkınntı yoktr cnm sen canını sıkmadoktor dediki yanılma payı her daim olur bu hafta bakalım ne diyecek ?? eğer aynıysa riski gebelik uzmanına gidicem ??
Ay teşekkür ederiz Miranda teyzesiNicksiz Yumurtacim pek tatli masallah ela bahar! nazar degmesin diye cirkin diyecegim ona.
3 kiloya yaklasmis, tombis tombis olmus. ay bi de kofte dudakli ya...
dogum pozisyonuna girmis mi? bu arada dr tahmini bir tarih soyledi mi artik yoksa hala 3 hafta sonrasina mi bekleniyor prenses?
İnşallah ağzından bal damlıyor valla:))amin canim. persembeye ne kalmis ki sunun surasinda. kizini saglikla huzurla kucagina alirsin insallah. guzel haberlerini bekleyecegiz burda :)
Allah nasip ederse perşembe doğumum var evet. Riskli gebelik sınıfındayım ben bekleyipte bebeği ve beni riske atmak istemedi Dr lar.Canım ben kaçırdım perşembe doğummu yapcaksın.bide neden erken tatlım.inşallah sağlıkla al bebişini kucağına.ay heyecan yaptım:)
Teşekkürler teyzesi amin hepimiz saglikla kucaklayalim miniklerimizimaşallah sana prenses tommik yanaklarını yerler senin sağlıkla gelsin inşşalh
Amin. Teşekkür ederiz Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Valla bende heyecanlandim şimdi, Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
Amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.Ben sanki daha bi 9 ay daha varmis gibirahatim. Icimdeki kipirtilari cok tatli geliyor o yuzden bitsin diyemiyorum.
Saglikla kavusun insallah
Ayy yerim ela baharı ben ya tam bi tontis maşallah canm prenseseTeyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
en guzeli sekerim. bebek ne zaman kendini rahat hissediyorsa o zaman dogmali bence. hem boyle annenin vucudu da bebek de daha az soka girmis oluyor.Ay teşekkür ederiz Miranda teyzesiartik icimde kocaman bi hatun taşıyorum sanirim uzun zamandır doğum pozisyonundayiz biz canım herhangi bir tarih söylemedi doktorumuz tek soyledigi bundan sonra ne zaman isterse dogabilir hic sorun olmaz ama miadında dogumlarda rastlanan sıkıntılı durum anne karnında bebek kaybı. Bu yüzden her hafta geleceksin ve bebek hareketlerine cok dikkat edeceksin artık. sanırım minik kuşun keyfini bekleyecegiz biz
O ağrı bende de var özellikle sağ tarafımda. Biraz da duruş bozukluğundan oluyor. Dik durmaya çalış biraz daha rahatlıyor vücut. Malum bebeler öne doğru çekiyor bizi ister istemeznasılsınız güzel anneler uzun zamandır yazamadım buraya inşallah herkes iyidir
benim akşamları sırtımda çok ağrı oluyo sizdede varmı acaba doktor normal dedi ama beni çok zorluyo artık
Bende öyle düşünüyordum canm aslında ama babamız daha fazla dayanamadımaşallh ya sizi gördükçe benimde gidesim geliyo ama biraz daha sabır 36. Haftada gitmek istiyorum ben
Maşallah kuzuna Allah nazardan korusun. Ben 24. Haftadan beri göremiyorum kızımı. Yüz üstü yatıyor hatun:)Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Bazen disarda olmasi icerde olmasindan daha iyi iste canim. Bizim kizlar aceleci iste.Amin inşallah cümlemizin sıkıntısız olsun. Sağlıcakla kavuşalım Defne kızlarımızaDr umuz bi kaç gün küveze alınır dedi. Beslenme açısından daha iyi olur damağı daha da güçlenir dedi. Bakalım hayırlısı olsun.
Aldik bi kere heehheneff cim belli ki esin seni de ailesini de cok seviyor! oyle guclu durabilmek ve yanindaki kadini idare edebilmek her erkegin yapabilecegi bir is degil. misal benim ki cocuk gibi. ne istersem yapiyor ama ne istedigimi hic bir zaman bilmiyor. mesela ben bunalima girip konusacak, dusunecek vaziyette olmasam, kocam da oturur aglar benle. isin icinden nasil cikacagini bilemez cunku.
ama ne de olsa sevdik bir kere... napcaz, opup koklucaz... mecbuuuuurr
Gelişime göre alınıyor canım benimde öyle Dr ona göre karar vercek doğuma atıyorum 38. Haftada bebegin 4.5 kiloysa sana bekle haftan la uyumlusun diyemez o kadar büyük bebek için devlette yanlış çıkıyor genelde ama özele de gidiyorsun sonuçta sen ona göre bakarsın duruma canımMrb canm evet biliyosun devlete gitmeye başladım . drum son 2 kontrolde de 2 hafta onde görünüyor dedi . devlette şahin beye gidiyorum . onada sordum tabi etkilemez dedi ama nette bazı yerlerde gelişime gore alınır yazınca kafam karıştı
Bu nasil guzellik yaa masallah yanaklarindan yemelik tam. Offf dislerrim kamastii.Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Canim insallah sag salim kucagina alirsin ama artik 37inci haftaya girmissin artik erken sayilmazki... bide kiloyu takma kafaya yeterki saglikli olsun cigerleri gelismis olsun... benim kizda 2530 ve 46 cm dogdu ve cok saglikliydi suan 6 yasinda ve yasitlarina gore daha uzunperşembe dr gidicem yazarımm benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor magnezyumu kullanıyorum bebeğimin kilosu az 2300 en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?