2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim kentin sgk yla anlaşmasıyok die biliyorum. Ciglide biri mayista 4500e doğum yapmisti. Tahlileri de hepsi ucretli
Evet kent cok pahali ben baska hir doktor ararken aradim orayi namik die bir prof var ona sordum en erken kasima veriyo bide muayne 340 yapılan islemlerle ayri fiyata tabii

Bende agiz yoluyla kullaniyorum her aksam yatmadan sadece 1 tane.herkesin demekki bi dozu var..cok uyku yapiyor bende. Sersem liyorum.
Ben aksam yatarken 2 tane vajinadan yapmami soylemisti agizdam alinabildigini bilmiyodum rahme kolay ulasabilmesi icin vajina dsha saglikli die biliyorum

ultrasonda 6+3 dedi doktor ama sat a göre 6+0 dayım. hangisi doğrudur anlayamadım. bilen var mı?

Ay arkadaslar benim icim dun ki muayneden sonra biraz rahatladi ama tedirginim ya gelismesse bebegim ya bir sonra ki kontrolde kötü seyler duyarsam die sizdede var mi boyle korkular

Kızlar şimdi dr muaynesinden çıktım bebegimin kalbi durmuş allaha çok şükür bir evladım var allah ona ömür saglık versin bunla birlikte 4 . Cü kaybım oldu pazartesi alınacak mayıs annesi olamadım zaten bir dahada düşünmüyorm inşallah sizler saglıkla kucagınıza alın inşallah

Canim Rabbim yardimcin olsun ne diyim bilemedim inan ki allah diğer çocuğuna verdin hepsinin ömrünü onla bir omur boyu mutlu olun

CANIM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN EVLADINA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH

canım benim Allah sabır versin evladınla eşinle beraber mutlu ve uzun bi ömrün olsun inşallah üzme kendini demekki hayırlısı böyleymiş

Bende uy
Allah yavruna uzun omur versin ileridi icinde sabir ve saglik versin

Çok geçmiş olsun. Allah evladına sağlık ve uzun ömür versin.

Saglik olsun.allah yardimciniz olsun. Insallah sogam kuru yapip sonra yine denersiniz. Hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…